- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz
amadeus30 #15819 üzenetére
A következő döntés született az ügyben:
A linkelt "fotó" az elküldött gép feladó vénye, és nem a RAM-okél. Szándékosan rossz minőségű, és alacsony felbontású képet csináltál, hogy megtévessz bennünket. A képkészítő eszközzel kapcsolatos kérdésemre nem mondtál igazat (ennyit tud a telefon, ez a maximum felbontás), az exif infót kihagytad a számításból, ezen elbuktál.
A károsult igazolta felém, hogy elismerted a RAM-ok hiányát, valamint, hogy pótolod a dolgot, nem tetted meg.
Mindent összevetve 3 napos kitiltásban részesültél, hirdetési jogod megvonása az ügy rendezéséig továbbra is fenn áll, valamint kiharcoltál pluszban egy fekete pontot is.
Mondanom sem kell, hogy a további trükközés ezek elkerülésére az oldalról való végleges kizárással jár.
És nem utolsó sorban a személyeskedést is fejezd be!Egyelőre ennyi.
-
Oczu
senior tag
válasz
amadeus30 #15818 üzenetére
A kepet legyszi, ha nem kuldod, nincs mirol beszelni. Miert kerulgeted a forro kasat. A kollega jogosan vonta meg a hirdetesi jogodat, evvel csak azt bizonyítod.
Azokkal a csalasokkal mar a rendorseg foglakozik, mi nem vagyunk nyomozoszerv, Ez egy hirdetési felulet, semmi tobb, -
kaller1
veterán
válasz
amadeus30 #15806 üzenetére
Kaptál egy figyelmeztetést a regisztrált email címedre, a hirdetési jogod megvonásáról. Nem tűnt fel, hogy lejárttá vált mindegyik?! Jó lenne, ha magadtól érvénytelenítenéd azokat, amiket most visszapakoltál, mert ha én teszem meg, azzal nem jársz jól! Valamint jó lenne, ha bemutatnád a ramokról a postai feladó vény beszkennelt/lefotózott képét.
-
gonczila
csendes tag
válasz
amadeus30 #15792 üzenetére
Újjabb hazugságok ba bonyolódsz nem én regisztráltam kamu reggel hanem te(http://hardverapro.hu/tag/sataata.html)
A telefon számodat mástól tudtam meg azt nem fogom neked el árulni kitől de attól kaptam a tippet is hogy másik néven regisztráltál. Minden üzenet váltásunk meg van kértelek hogy küld el a posta-i feladás fény másolatát ezt nem tetted meg !Tehát tartozol 2DB 512 es DDR1 Ram mal!
Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest