- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Xaero88
tag
További megbeszélni valókat IDE legyetek szivesek.
-
Xaero88
tag
Privát beszélgetést még mindig TILOS nyilvánosságra hozni.
-
Xaero88
tag
Privit ne hozz nyilvánosságra légyszi
-
Xaero88
tag
Spedyboy tagot nem ajánlom senkinek.
Telefon cserét beszéltünk meg, és potyára mentem el a találkozóra, azóta meg vissza sem ír.
A telefonját azóta levette a hirdetések közül, valoszinüleg mással bonyolitotta le az üzletet.
Nem értem miért nem lehet ezt korreken megmondani. -
Xaero88
tag
Kedves Gyalo!
Először is ne írj baromságokat.
Vettem tőle egy telefont.
Cseréltél velem egy telefont.(amivel még te jártál jobban)
Tökéletesnek hirdette. Kiderült,hogy rossz a telefon hangszórója és a mikrofonja.
Érdekes módon én használtam azt a telefont és semmi problémám nem volt vele, ám te kitaláltad hogy rossz..
Nem szokásom valamit jónak hirdetni ha szar, inkább hibásnak adom el olcsóbban.
Azt hiszem az eddigi visszajelzéseim is ezt tanusítják!!
Megígérte,hogy állja a javítási költséget.
Igen állom, mondtam hogy kérdezd meg mennyibe kerül, és megbeszéljük.
Erre te rámrontottál privátban hogy már kész is és fizessek 6ezret. Nem erről volt szó.
Mivel én ezzel is foglalkozom, sokkal olcsóbban meg tudtam volna csinálni, így eszem ágában sincs ennyit kifizetni a hülyeségedért. Az mellékes hogy most nem is tudnék.Az utolsó ajánlatom hogy a felét, azaz 3000ft-ot kifizetek neked.
Vagy elfogadod vagy nem. Nem tartom fairnek amit "csináltál".És ha ezért én kapok feketét, hát rendben.
Üdv.
-
Xaero88
tag
Hali!
Kaptam egy ilyen privit:
Szia! I would like to buy your item pls let me have your phone number, my one is 06********
Regards
MaxEz mi a szösz?
-
-
Xaero88
tag
Helló. Adott volt ez a termék.
Megbeszéltük hogy megveszem, találkozzunk a Blahán 13.00-kor.
Én odamentem, 13-kor felhivtam hogy Ő hol van, azt mondta kér még fél órát mert valami közbejött neki. Jó,addig bementem a mekibe,megebédeltem. Fél 2 óta folyamatosan hivom, hol ki van kapcsolva, hol nem veszi fel.Egy szélhámos.
Nagy fekete lacagy-nek.
-
Xaero88
tag
válasz
Satan_Claus #8527 üzenetére
Egy e-mail a sok közül.
Feladó: mack john [mackpolo007@yahoo.com]
Küldés időpontja: 2008. 09. 02., K 23:49
Címzett: Osszián Solymos
Tárgy: K750i házrészek,alkatrészekHello,
Am Mr.Mack polo from Canada, i Just got a New Store in West Africa (Nigeria) and i will like to buy your item, and i will be paying you $800.00 USD for the item and shipment EMS OR DHL to my New Store in Nigeria And i will like to Know How many of this item you have for sell and also if you have any other items for sell, So kindly email me back to this email below: mackpolo007@gmail.com Or mackpolo007@yahoo.com so i look forward to your reply back soon
Thanks. -
Xaero88
tag
Egy hatalmas feketét kérek Dancefront-nak.
Indoklás: 3nap alatt sikerült megbeszélni az üzletet, telszámot csak ma adott nagynehezen,felhivtam végre,lebeszéltük,és nem volt ott a megbeszélt helyen. 2órát vártam rá,azóta se érem el. Messzire kerüljétek el!
Én votlam a naiv, 0pozitiv és 1negativval megbeszéltem vele találkozót -
Xaero88
tag
Nem akarom elkiabálni csak megjegyzem..
Sugi89 újonc-pár perc mulva feltett eladásra egy N73-as telót elég ólcsón, amit ugy szeretne eladni hogy utalni kell neki és ő NÉMETországból postázza mert állitolag kint van.
Ne legyen igazam de lehuzás szaga van.Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest