- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
harry
veterán
Azt az általad problémásnak ítélt talpon lévő karcolásra értettem
mod - látom. Ha az én figyelmemet sem hívnák fel arra, hogy karc van az alján, akkor végülis elvárhatom, hogy egy 'gyári' állapothoz közeli, ha nem is uygan olyan, legyen. De mivel ez mindenkinek más, ezért nem árt kérni előre egy képet. Ha neked nem tetszik, küldd vissza. -
fuzik
aktív tag
Csak offba.....
"A többi felületes szenzációhajhász "
Aligha hiszem, hogy szenzációt hajhászni jönnénk ide a topikba - elolvasni másoknak a kínját, baját..... Ezen kívül itt a felületes többség a két vitapartner moderátora - az általatok hozott információból, és az általatok produkált irásokból kiolvasható személyiségjegyekkel operálunk.
"Így van, direkt megvettem egy karcos hűtőt, hogy aztán vitatkozhassak...
"
Nem! Nem ezt írtam! Én arra utaltam, hogy te eleve problémára számítottál... Hát meg is kaptad."Légyszives fusd már át mégeszer a cowboy által linkelt oldalt, mielőtt hasonló (írjam azt, hogy sületlen?) kommenteket postolsz."
Ilyet inkább ne írjál, mert sértődékeny típus vagyok! Ja és erőszakos is
!
Egyébiránt köszönjük a képeket (a bombatámadás utáni szántóföldről)....
-
cowboy_bebop
őstag
A nevedet még csak nem is akartam ide beírni, amint azt láthatod, ha egy kicsit feljebb olvasol: nekem is javasolták.
Ide csupán tanácsot jöttem kérni (mennyiszer leírtam ezt már, aztán úgy tűnik még mindig nem érthető - még jó h. elvileg a magadat cáfoló mondatra reagálsz).
Akkor még egyszer: nem szeretném ha "fekete pontot" kapnál, és ha tőlem függ, nem is fogsz csupán a ph!-n lévő eddigi tapasztalatlanságom vezetett ebbe a fórumba tanácsot kérni (asszem most írom le 4.szer).
A támadó fellépés nem hiszem h. rám lenne jellemző (olvasd csak el újra a pü-ket, vagy a fórumbeli postjaimat)."Számomra visszataszító, ha valaki úgy nyújtja a segítő jobbot, hogy előtte nyakamba zúdítja a sz*rt."
Még mindig nem tudom h. mindent mit veszthetenél ha visszaküldenéd a hűtőt, én pedig a pénzt.Megnéztem a hűtő talpát amikor kérted, de az azért nem így nézett ki.
Örülök h. meg tudtad oldani a problémádat az ezres -vagy amennyit közös megegyezéssel reálisnak tartunk- még mindig áll.
Végezetül pedig engedj meg egy kicsit talán bugyutának tűnő kérdést: amikor megkaptad a hűtőt, az alkatrészek (csavarok, anyák, alátétek, imbuszkulcs) nem estek ki véletlenül a zacskójukból?
-
ngabor2
nagyúr
mivel nálam volt letétben, én is hozzászólnék. a doboz le volt zárva, körbe volt csomagolva. nem tudtam, hogy mi van benne. odaadtam, te kibontottad, a chipsethűtő volt benne. te is siettél, én is, sötét is volt, ki se lett véve a dobozból... tehát nem tudtam megállapítani, hogy karcos-e. különösen úgy, hogy nem is tudtam, miről van szó. én is csak postás voltam, Oly ideadta, hogy majd jössz érte. valószínűsítem, hogy a dobozt nem Oly, hanem az eladó csomagolta be, tehát ő se lehet a hunyó. papírdobozban meg elég nehezen karcolódik, különösen, ha elég nehezen tud benne mozogni.
-
fuzik
aktív tag
Szerintem meg egy kicsit túlontúl agresszív vagy, nem is beszélve róla, hogy eleve (a privátjaid alapján) egy karcos hűtőt vártál... Már jó előre felcukkoltad magad. A partnered szerintem korrekten kezelte a problémát.
Személy szerint továbbra is várom a szántóföldről készült képeket!
-
sasa311
veterán
ha valóban az a PÜ váltás ami alább linkelve van, nem értem a felháborodásod, szvsz egy korrekt eladót látok, aki ugyan állítja, hogy nem volt hibás a termék, de erősködés nélkül felajánlotta neked, hogy küld vissza és visszafizeti az árát.
Egy dologra ké csak, hogy ha így döntesz akkor tedd ezt meg hamar. Lényegében tőled akkor az lenne a korrekt, ha nem húznád, hanem küldenéd.
-
harry
veterán
Nem értem mit kezel ezen ennyit vergődni. Feltehetnél már egy képet arról a hatalmas szántásról az alján. De hogy azt nem fogjuk megtudni, hogyan került oda a karc, az is biztos, innentől kezdve nem nagyon tudnám megitélni, kinél volt a gond. Az eladó állítólag jó cuccot adott fel, és tett egy korrekt ajánlatot a visszavételre is, szóval őt nem tudnám megszólni. De téged sem, hiszen amit kaptál az nem az volt, mint amire számítottál, de mégis szükséged van rá, csak azért zavaró. De mostmár mindegy is, vagy küldd vissza, vagy használd ahogy van, vagy políroztatsd. Vitázni fölösleges.
-
cowboy_bebop
őstag
Semmilyen kettős játékról nincs szó, csak szerintem nem "nyerő hozzáállás" rögtön azzal nyitni h. én rászedtelek, meg h. "meg fogod tenni a szükséges lépéseket".
S olyat sem hinném h. sugalltam bárkinek is, h. "kerüljön aki tud", olvass vissza, még külön ki is emeltem h. csak "tanácsot kérni jöttem ide".A pü-ket feldobtam egy honlapra, gondolom nem gond. Vágatlanul, csak a személyes adatok eltávolítása történt meg, pl. így: "<telefonszám>".
Nálam tökéletesen funkcionált, hozta azt a hőmérsékletértéket, amit vártam, ezért is hírdettem meg miután már nem volt rá szükségem; de ha nem tetszik, nálad ez már hibának számít, küldd vissza.
A pénz neked fontos, ezt én biztosítom is, az idő viszont nekem, ezért kértelek már tegnap is arra h. add fel postára, h. minél hamarabb itt lehessen, és ha tényleg hibás, meg tudjam csiszoltatni.Ha nem tartanám sértetlen, tökéletesen funkcionáló hűtőnek, meg sem hirdetem.
A pü.-k lelőhelye: [link]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Hobby rádiós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest