- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
vepe
őstag
válasz
greatchaos #4718 üzenetére
Ahogy írtam...hétfő délelőtt kapta kézhez a ramokat..majd csütörtök írt, hogy nem felel meg neki...de teszteket tegnap Nyugdíjas és Speed(R) tanácsára kezdett el futtatni...addig nem tesztelte csak próbálgatta állítgatni,hogy mit és hogy azt nem tudom...
Ivanh-val most beszéltem..nála is hibátlanul lefutott anno a teszt, nálam is hibátlanul lefutottak a tesztek...soha semmi hiba jelenség...sem x2-es procival, sem sandiegoval...
Amit te mondtál, hogy megsérülhetett szállításnál..kizárom...kis dobozban kibélelve autóban vitték...
Intelhez nem sokat értek...amd-m volt eddig mindig...
-
vepe
őstag
válasz
greatchaos #4712 üzenetére
"elfogult vagy, csak a saját igazadat ismered el. arra nem gondolsz, hogy rénylegesen elromolhatot. akármitől! - lehet, hogy a véletlen műve, lehet, hogy a kollega hozzánemértése, de ezt, akkor neked kell bizonyítanod, amit kétlek, hogy sikerül. a 3 nap gari az az, hogy ha beszarik a ram, akkor le kell nyelni a békát. ha meg nem ezt teszed, akkor egyértelmű a hozzáállásod."
enyhén szólva tévedsz...a gar arról szólt, hogy amikor kézhezkapja leteszteli és lezárva a garancia...pontosan ebben állapodtunk meg Wajk-el (sem én sem wajk nem említettünk 3 napos gart egyik hozzászólásunkban sem)...amiről te beszélsz az a 3 napos visszavásárlási garancia, ami nem egyenlő a tesztgarival (ez max 1-2 nap, ha pl a vevő az átvétel napján nem ér rá)...hétfő délelőtt kapta kézhez..azon a napon lefuttathatott volna teszteket...akár többet is..ha nem hétfőn, akkor kedden...ezzel szemben csütörtökön írt és addig nem is tesztelte őket, csak az itteni ph-s tagok tanácsára...
-
vepe
őstag
válasz
greatchaos #4691 üzenetére
"én azt javaslom, bizniszeljétek vissza és ha nála tökéletesen működik ,akkor biztosan el fogja tudni adni másnak is, ha pedig ott is hibázik ,akkor meg a garancia miatt jogos a felvetésed"
Ember te normális vagy????...elküldök egy jó cuccot...majd esetleg visszajönne egy rossz és én azt vegyem vissza??...holott egy frankó cuccot küldtem el.....
Akkor beszéljünk őszintén....Mi van akkor, ha adott a ramoknak egy kis plusz feszt...próbálgatta állítgatni és a ram nem bírta.....majd visszaküldi hibásan....
Nekem eleve valahogy nem kóser, hogy azt mondja Default BIOS-al próbálta...ezzel ellentétben a régi rendszerét 4 ghz-en használta....és ami még nem tetszik, hogy azt mondta..
-ha visszajönnek a ramok nem szeretné, ha azt mondanám, hogy nem jók-Ez nem gyanúsítgatás..csupán benne van a pakliban...és mivel ő sem ismer engem mondhatja, hogy eleve rossz ramokat küldtem...ami mellettem áll, hogy ezek a ramok Ivanh memóriái voltak, amit a saját gépében használt...(hibátlanul)..ő elég gyakran jár hozzám és tudja az én gépemben, is hiba nélkül működtek...
Wajk:
A lényeg ....Ivanh-val este beszélek..bízom benne, hogy a ramok ugyanolyan hibátlan állapotban vannak,mint ahogy elküldtem.....ha valamit csináltál a ramokkal, akkor az a te felelősséged(és ezen ne sértődj meg)...a másik dolog, hogy nem tudom miért nem dobod fel a helyi topicban, amikor én meghirdettem rajtad kívül pár ember azonnal vitte volna...helyben lehet gyorsan elvinnék tőled...Ivanh-hoz vagy más városbelihez meg kb 2 hét mire eljut, mert stavi csak akkor jár K.Barcikán...
-
vepe
őstag
válasz
greatchaos #4682 üzenetére
Nem hiszem, hogy megsérült....becsomagolva,dobozban..oly majd stavi vitte autoban...nem tudom mivel lehetne még biztonságosabban szállítani???...postán elküldenek gond nélkül ramokat, akkor ne, hogy már az autoban sérüljön meg....ezt kizárnám...
Távol áll tőlem, hogy én bárkit is hülyének nézzek....az, hogy valaki nem ért valamihez, vagy éppen nincs ilyen beállításokban tapasztalata, az nem egyenlő a hülyével....
Anno én sem tudtam mit hogy kell beállítani..(most sem tartom magam profinak), de topicokban kézséggel segítettek....
-
vepe
őstag
válasz
greatchaos #4679 üzenetére
Nem akarok magyarázkodni...csak védem a becsületem, mert tudom, hogy nem egy sz@rt adtam el neki...
Speed(R):
Én arra is kíváncsi lennék, hogy mit,hogyan állított be, mert priviben anno belinkelte a ramjai teszteredményét(elején azt beszéltük, hogy ramokat cserélünk és csak utólag jött a kp-s vétel)
A priviben belinkelt everest eredményt nem akarom ide belinkelni, de ott 4016Mhz-en futott a p4-es procija...szóval tuti, hogy ott a beállításokkal van a gond, nem tudja szinkronba hozni a 4ghz-el a ramokat és így persze, hogy instabilan fut a rendszer....nem tudom a ramból vett-e egyáltalán vissza, mert 4ghz-es procinál 200mhz-en nem fog menni a ram....és az is valószínű, hogy egy hozzáértő fél óra alatt belőné neki a stabil pontot...
Ő egyébként ilyen eredményeket linkelt be a saját régi rendszerőről:
-memolvasás: 7.133
-memírás: 5.007
-memmásolás: 4.924
-memkésleltetés: 68,6intelben nem nagyon vagyok otthon, így nem tudom ezek mennyire jó eredmények....
-
vepe
őstag
válasz
greatchaos #4672 üzenetére
Csak pü-részlet...amit azért idéztem, mert így tiszta, miért lépett vissza a vételtől....
-
Speed®
titán
válasz
greatchaos #4588 üzenetére
Még mindig semmi. És kezd bosszantani a dolog
Fene a korai bizalomba
-
greatchaos
addikt
válasz
greatchaos #241 üzenetére
rendeződött ma a dolog, egy sikeres üzlet alkalmával a dolog
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
greatchaos #4617 üzenetére
Ja persze, nem úgy értettem. Csak úgy értem, nem direkt átb@szásra szolgáló dupla reg,mert az egyik régen volt hasznlva már...
De mondjuk a névből, satöbbiből egyértelmű a dolog...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
greatchaos #4612 üzenetére
Mondjuk ha cég,akkor lehet azért nem zavarta őket,ha valami le volt beszélve. Végül boltban sem tesznek el neked semmit a két szép szemedért a legtöbb esetben. persze itt nem ezek a játékszabályok,tehát jogos...
szerk.: második reg. picit rég volt használva utoljára
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4609 üzenetére
-
Rhino666
addikt
válasz
greatchaos #4602 üzenetére
Nézd, nem írtam volna be ide csak panaszkodásképpen.
De leírom a teljes sztorit ha hazaértem, csak most rohannom kell.
-
juliabrilke
veterán
válasz
greatchaos #4603 üzenetére
A cél a fontos, nem az eszköz...
De megtanulják legalább.
Az megint más kérdés, hogy ki mennyi "sajtot" veszít a szájából.
-
Rhino666
addikt
válasz
greatchaos #4599 üzenetére
(#4594)
-
Rhino666
addikt
válasz
greatchaos #4587 üzenetére
EHD! kolléga nem kapta meg az ígért feketepontot.
-
dmon
aktív tag
válasz
greatchaos #4589 üzenetére
predator05 teljesen hülyére vett, Már másodszor adta be nekem is hogy elküldte a pénzt természetesen nem küldött egy fillért sem. Ma közösen küldünk neki egy fizetési felszólítást és utána megy a feljelentés. Nagyon utálom ha hülyére vesznek. Igaza volt greatchaos nak ez az ember akkor is hazudik amikor kérdez.
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #4543 üzenetére
Visszatértél great??
Egy darabig nem jártam erre és uj kép,rang és vissza is tértél,na végre!!! -
HolyFire
aktív tag
válasz
greatchaos #4554 üzenetére
Bocsi....de úgy tudtam hogy ez a fórum annak helye ahol az ilyen jellegű tapasztalatokat meg lehet osztani vagy beszélni....és ha valaki kér valakinek rossz pontot akkor azt le is írja....de én nem írtam hogy kérek neki csak a sztorit tettem közzé amit úgy vélek hogy nem bűn....
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4554 üzenetére
könnyű neked...
Az 1. hsz olvasásának fontosságát te se győzd hangsúlyozni, új hsz megírása előtt a kedves kollégáknak
Továbbá (igen, igazából megoldható de) felvitt értékelést nem tudunk módosítani! (csak különleges esetben, különleges jogosultsággal rendelkezők)
Annyit fűznék hozzá, hogy valóban, értékelést az 1. hsz szerint kérjük beírni (
nick : feketepont, mert .....), különben mindig lesznek félreértések!Picco: Bocs, félreérthető voltam, azért ha szükséges, csinálok én javítanivalót dinobot kollégának
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4543 üzenetére
Te szúrtad be, hogy derég óta nem (vagy valami hasonlót)
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
greatchaos #4537 üzenetére
Üdv újra!
-
poffsoft
veterán
válasz
sokmindent nem is volt mit.....
-
Mr X
veterán
válasz
Fogd fel úgy, hogy kivetted az évi rendes szabidat.
Amúgy welcome back!
-
kornél1
aktív tag
válasz
greatchaos #4533 üzenetére
ismered amugy?
-
kornél1
aktív tag
válasz
greatchaos #4504 üzenetére
oké, szokásjog, iratlan szabály, betartás be nem tartás, ági haja, pistike, köszi a leckét.
-
kornél1
aktív tag
válasz
greatchaos #4496 üzenetére
sajna nem iylen eccerü. olvassátok el ezt a §-t.... én ezt tanulom.... ha én elfogadom és megállapodunk, ahhoz kell tartnai magunkat! mindkét félnek!
-
kornél1
aktív tag
válasz
greatchaos #4498 üzenetére
nemtom... Ptk. 211§.... én ismerem, az alapján tevékenykedem. mert igy korrekt... ajánlatétel+elfogadás=biznic. számomra, szomoru hogy más nem igy gondolja. de mondom, mindegy, én vigyűáznék vele, van még jopár telefon nepper itt rajta kivül, volt dolgom szegedivel, aki iszonyat korrekt volt....
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4498 üzenetére
1.) nem mondtam hogy fekete, azt mondtam hogy bunkózni nem ér!
2.) mondtam, várjuk meg mopi-t is
3.) már értesítették. Viszont ha nem jön ide, az jelez valamit....4.) persze, hogy talált, mert nem engedtél mennyit a feléből!!!
so wait in patience...
-
Picco
addikt
válasz
greatchaos #4482 üzenetére
ezt ertsem ugy h megint te vezeted a topicot fonok?
ha nem akkor: visszamennye baszki -
RoyalFlush
őstag
válasz
greatchaos #4476 üzenetére
Grat. az új rangodhoz
-
HolyFire
aktív tag
válasz
greatchaos #4476 üzenetére
[link] ha így jobb
-
Speed®
titán
válasz
greatchaos #4472 üzenetére
Én Boltart jobban csíptem. "Wroaaarrr, Boltar want more battle!"
Megvoltak ezek, sajnos az eredeti szinkronos VHSemet törölték
Ha valahol belefutnék, megvenném, nem sajnálnám rá a hunvalutát.
Imdbn olvastam egy arc hozzászólását, azt írta, hogy "szánalom az egész mese, egy 14"os pontmátrix kijelző jutott a bolygó irányításásért felelős compucoreba"
De minek okoskodik, ezt ő nem érthetiNekem meghatározó élmény volt
-
válasz
greatchaos #4469 üzenetére
hát ja. eléggé felhigultunk már, sok a csaló, szélhámos tizenéves csira, aki azt hiszi, hogy ha benyögi minden második hírdetésbe hogy "nekem ez kell tuti" azzal nagyobb arc lesz.
Alapelveket elolvasni luxus, az alapvető dolgokkal sincs tisztában, pedig ott van feketén-fehéren minden. Aztán meg ha bannolják 0 naposan akkor jön vissza másik nickel és elkezd vergődni,anyázni ámokfutni.
Másik meg még az első hsz. Az is kibír akasztani mikor ottvan benne minden, de ugye bekapcsolja a wrire only üzemmódot és meg se nézi. Főleg ha pár hsz-al elötte volt róla szó de visszaolvasni vagy a keresőt használni nem kell.
ha meg nem válaszolsz rá mert már belefáradsz akkor jön a privát üzik tömkelege, illetve a szélkakas, gazemberség, hupkolás, hogy az ő postjára senki sem válaszol. -
Speed®
titán
válasz
greatchaos #4465 üzenetére
Fene a dinobot pofádat, én is akarok valami ütős avatart most már
Bár a népszerűségre való tekintettel asszem nem Transformerest választanék, vagy ha igen, a klasszikus régi rajzfilmből, az a kedvencemVolt még anno VHSen egy mesém utána (~15éve
), aminek Robotix volt a címe, a mai napig nem sikerült sehol sem rábukkannom
Ez rendkívül nagy trauma számomra
-
P00By
nagyúr
válasz
greatchaos #4395 üzenetére
Ahogy látom, nem is nagyon érti, hogy mi a probléma
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4302 üzenetére
Akkor: I_am, greatchaos, poffsoft, és még ki is szavaz a két fekete törlésére pillanatnyilag?
-
törölt tag
válasz
greatchaos #4288 üzenetére
amikor felhivott telefonon a bunkózó újonc ügyében, én felajánlottam neki, hogy találkozzunk, nagyon szivesen állok elébe, nem vagyok az a fajta, aki más nick mögé bújva áll kicsinyes bosszút, van annyi tartás és gerincesség bennem, hogy ha bajom van vele, a szemébe mondom. Tartom ezt a lehetőséget még mindig...
-
Dudu67
tag
válasz
greatchaos #4288 üzenetére
Ez tetszik
-
törölt tag
válasz
greatchaos #4282 üzenetére
greatchaos,
Őszintén válaszolj kérlek.
Elfogulatlannak tartod magad a kérdésben?
Ha gondolod, átküldöm a priviket, hogy jobb rálátásod legyen, vagy bárkinek aki jelzi felém ez igényét -
Realradical
őstag
válasz
greatchaos #4230 üzenetére
Nem hagyd csak...elfér kb. fél évente egy dolgot veszek itt eladni meg abszolút nem adok el. Jobb így hogy mindkettőnknél ott van a fekete. Habár hozzáteszem sehol nem volt olyan ahol nem tartottam be a szavam.
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4221 üzenetére
Mit tett érte?
(Csanád feketéjét #4219-ből már felvittem, mert a kolléga a pirospontosba is beírta, most látom, ide is. )
-
Picco
addikt
válasz
greatchaos #4221 üzenetére
ja nem mostani de halistennek szvsz nem is hallunk rola 1 darabig ^^
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
greatchaos #4203 üzenetére
Én is úgy gondoltam. Egyértelmű volt, hogy fake,csak direkt nem irtam le, hogy az,mert gondolom hosszasan anyázott volna,de megtette igy is...
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4200 üzenetére
-
RoyalFlush
őstag
válasz
greatchaos #4178 üzenetére
Volna néhány kérdésem ezzel kapcsolatban, viszont ebben a topicban folytassuk már a póló tervezéssel kapcsolatos beszélgetést (akit érdekel).
-
RoyalFlush
őstag
válasz
greatchaos #3147 üzenetére
Látom, van már a site-on top legmegbízhatatlanabb lista is, melyet djtoomi (666 napos addikt) vezet 9 szavazattal. Szeintem nyugodtan fel lehetne tüntetni az első ötöt is.
-
válasz
greatchaos #4133 üzenetére
Aki tényleg vásárolni akar, felhívja az embert. Ő nem tette, ellenben azzal az illetővel, aki megvette.
Nagy kár, hogy nincs a ph-n adásvételi értékelés, mert a már kb. 20 eladott cuccaim közül ott virítana a kedves "majd kedden felhívlak" kollega egyetlen negatív véleménye.
Szerintem meg fogalmad sincs róla, mi történt, maradjunk ennyiben. Bizonyára téged még sosem próbált befeketíteni senki, s nem keltél ki magadból.
-
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #4104 üzenetére
Már megint???
Ment egy pü!
-
Omega81
senior tag
válasz
greatchaos #4113 üzenetére
Automatikus MSN bejelentkezés, jelszótárolás lehetne, de én tudtommal vele beszéltem. A topikra felhívtam a figyelmét, az esetleges következményekre is. Ha több ember átverve érzi magát, s az jogos, akkor egy együtt tett rendőrségi feljelentésnél súlyosbító körülményt jelent, amennyiben a nyomozás során bebizonyosodik a dolog. A vádemelési javaslat komolyabb lehet. Ha valaki sorozatban szélhámoskodik, azzal a törvény nem 'annyira' elnéző.
Lényegében én kívül állok az ügyön, csak leírtam, hogy megy a gyakorlatban, azaz hogy kéne menjen... a többi a Ti dolgotok. -
Tottika
tag
válasz
greatchaos #4108 üzenetére
Hogy lehet az üzlet előtt valakit értékelni?
-
shteer
titán
válasz
greatchaos #4108 üzenetére
jah a piros, világos
-
shteer
titán
válasz
egy visszajött utánvétes csomag nem ok a pontra?
-
tojsz™
aktív tag
válasz
jóhiszeműség
na ezt én soha többet! párszor megszívtam már elég volt -
Hawk1979
őstag
válasz
greatchaos #4082 üzenetére
Szerintem erre a hsz-ra gondolsz...
[link]Megelőztél a képpel
-
D@ni88
addikt
válasz
greatchaos #4082 üzenetére
amúgy sztem te sem vagy az a mintaember, akinek mutatod magad. vissza akartad az egyik kecskeméti kollégának azzal az indokkal a tápot, hogy túl hangos. És a hírdetésben nem silent, vagy 19dBes értékkel árulták. egy szóval se mondta róla hogy halk, te meg nem akartad kipróbálni h milyen, csak láttatlanba veszel.
Aztán meg az eladót lehordtad mindennek. pedig a dolgát jól végzi.
szval ennyit rólad. -
D@ni88
addikt
válasz
greatchaos #4079 üzenetére
hát ez az, te is azt említed h center/mély, front, rear. ez sztem elmegy 3 dugóból.
quadro? nem tom de sztem ott volt rajta arany betűkkel a szélén h sblive 5.1!.
7.1 meg könnyen lehet belőle, ha átállítod a mikrofont (bemenetet kimenetre). -
george11
addikt
válasz
greatchaos #4079 üzenetére
Ez így volt, láttam énis anno a képeket. Annak a karinak semmi köze nem volt a 7.1-hez ...
Valami régi live 5.1, vagy 4.0 volt.
Szóval átbacás volt, akár szándékos, akár nem -
rup1u5
nagyúr
válasz
greatchaos #3962 üzenetére
nem teljesen értem. átvette a csomagot, összerakta a gépet és neked akkor mit küldött vissza amiért fizettél a postán? az üres dobozokat? asszem kapizsgálom......át se vette csak kamuzott mi? fú basszus! mióta ezt a topikot olvasom eldöntöttem, hogy ahogy eddig sem tettem, úgy eztán sem fogok újoncokkal üzletelni!
illetve üzleteltem már újoncal! jut eszembe! postán vett ramokat tőlem de előre kértem a pénzt és csak azután postáztam, hogy a számlámon landolt az összeg! nem lacafacázni! így kell ezekkel bánni!chaplin : így mindjárt már más a leányzó fekvése.
-
P00By
nagyúr
válasz
greatchaos #3962 üzenetére
Hogy ennek mi értelme van...
-
magi20
senior tag
válasz
greatchaos #3849 üzenetére
itt már nem ezen megy a piszkálódás.
szerinted komolyan,érdekel hogy 5-6 ember aki beírt,az mit gondol?-hogy elment-e vagy sem ez itt a nagy kérdés.---felvázolásaHibás voltam én is persze leírtam,elfelejtett tali,oké,feketepont,jó-ezentúl én is kiosztok majd párat,ami nem piti 4500ft-ról szól-szólt.
Utoljára kifejtem--------------Shteernek leírtam hogy miért nem teszem.-elfogadta.szerinted mennyi időbe tellne csinálni egy kamu-képet?
ph alapelve-privit ne tegyünk közzé,vki kitalálta.-akkor én miért tegyem közzé a számlatörténetemet 4-5 ember kérésére?-amikor ők kívülállók,egyiknek sincsen köze hozzá,csak olvassák,ez a hozzatok még egy embert szindróma körülbelül -
poffsoft
veterán
válasz
greatchaos #3734 üzenetére
nem váltak külön, munkamegosztás van és rotálunk (míg az addikt megjön
)
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3700 üzenetére
Ez jó volt
-
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #3700 üzenetére
Tudom már nagyon este lehet és már annyia nem kapcsolok gyorsan
, de:
Miért kell 2 vagy 5 hónapot várni arra hogy újra te szerkeszd a pontlistát? (mi fog történni 2 vagy 5 hónap múlva?)
És addig mi lesz a listával? -
Dr. Romano
veterán
válasz
greatchaos #3696 üzenetére
Így van!
Ne engedjétek hogy a gonosz Táp káoszba folytsa PHfölde egyik igen hasznos topicjátÉn már kifejtettem véleményemet neked priviben azt veheted a "van rád igény" listába egy + bejegyzésnek
Azonban azt az "idős dolgot" még mindig nem értem... mihez is kell idő és ennek mi köze van a szintlépéshez (vagy mivan??)?
-
udi
őstag
válasz
Remélem ez jo tanulópénz volt és most még több tapasztatal lesz mögötted.
Megfelelsz maximálisan a dologra de igy nem szabad viselkedned.
A dolog megoldódott és remélem lassan ismét folyik tovább a topik...
Visszavárunk -
Thrawn
félisten
válasz
Igény rá(d) volt/van/lesz
-
frizso
senior tag
válasz
greatchaos #3544 üzenetére
moderátori figyelmeztetést mindenképpen kaphatsz a pü-k nyilvánosságra hozásáért... pontosan mit is bizonyítanának konkrétan?
csak anyit, hogy én elutaltam a pénzt, és Ő meg a mai napig nem juttatta el hozzám az árut amit kifizettem, illetve már semmilyen kapcsolarfelvételre sem válaszol!!! Még egy személyes találkát sem tudtuk összehozni, mert neki mindig más dolga akadt (én meg vidéki vagyok, mégis megoldottam volna). Az biztos, hogy mindig nagyon készségesen tárgyalt, de amikor a tettekre került volna a sor, akkor fulladt ki a lelkesedése
-
I_Am
veterán
válasz
greatchaos #3661 üzenetére
Most nem azért, de úgy húztál be feketét, hogy másik fél el sem mondhatta, hogy mi van.
Ok nélkül tetted, most itt mártírkodsz. Eszméletlenül ovodás szintre mentél le. Érdekes, ha másról van szó próbálsz szubjektiv maradni, ha rólad, akkor egyből kemény kéz és megy a fekete.
Szerintem sem vagy jelenleg alkalmas a feladatra. A stílus amiket meg megütsz, erősen hagy kivánnivalót maga után. Még mindig itt pattogsz, hogy más miatt vásároltál be. Nem! Magad miatt vásároltál be. És igen, nem mindegyik FSP, Zalman és egyéb ultrahalk táp halk. Viktor77 a megmondhatója, mikor anno tápot cserélgettünk a gépébe. Nem egy tápot próbáltunk végig mire megtalálta az igazit.
A "meghurcolást" amit megint jól felfújsz (mártirkodás), hogy mint "sértett", aki nem is vagy valójában, csak a saját egodban, pedig ne hozd fel, mert megint csak Te fújod fel ennyire. Ha már nem lehet igazad, akkor legyéln nagyon elnyomva és meghurcolva. Holott nem vagy!
Valamilyen menekülési útvonal mindíg kell? Nem lehet felnőttként lezárni az ügyet?
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3678 üzenetére
Akkor gyorsan irogass mindenfele rövid hsz-eket hogy ne kelljen várnunk
-
old gray
addikt
válasz
Nem értem miért függ ez rangtól.....
-
poffsoft
veterán
válasz
great, grat!
-
george11
addikt
válasz
greatchaos #3670 üzenetére
Nemszótam, igaza van az előttem szólónak
-
Thrawn
félisten
válasz
greatchaos #3670 üzenetére
Remélem erre a postra rajtam kívül már senki nem válaszol
Jó tudni, hogy elkelt a táp és vele együtt az a #&@đĐ venti is -
george11
addikt
válasz
greatchaos #3659 üzenetére
"az elfajulásnak igen jeélentős része van fero02 jóbarátomnak is, aki azért igen erőteljesen kétvállal minden topicban melléd állt (george-gal egyettemben)..."
Na idefigyelj "barátom".
Ez nem elfajulás volt, hanem mi leírtuk kereken az egész történetet, nem csak a te megálmodott verziódat.
Velem is volt már zűrös ügyed régebben, mégsem rinyáltam, holott a lebeszélt ár után másnap azt írtad nekem, hogy mégsem 15K lenne a monitor, hanem több, vagy utazzak el érte XY helyre(ezt egy másik emberrel is eljátszottad, ha jól tudom szintén monitorral).
Ennyit róladDe még mások is mesélhetnének. Nekem nem kenyerem mások fikázása, de az a rinyálás, amit itt levágsz ... na ezzel lett tele a tököm, és Fero-nak is(szerintem).
Én akkor megfogadtam, hogy nem üzletelek veled többet. Más tészta, hogy volt olyan, amikor a boltban szivességet tettem. Átvettem tőled egykét cuccot, kifizettem a kicsi kezedbe, aztán vártam, hogy jöjjön érte az új gazdája, és énis megkapjam a pénzem mert én csak közvetítettem. Mindegy ez régen volt ...Hirdettek egy tápot, te jelentkeztél, alkudtál. Árban/időpontban megegyeztetek. SEMMILYEN extra kitételed/kérésed NEM volt a táppal kapcsolatban. Aztán kitalálod, hogy ez a spanodnak hangos.
Utánna 3 topicban elkezded előadni a siralmadat, de úgy, csak az egyik felét adod elő a történetnek.
Ha csak a kecskeméti topicba írod le a bajod, akkor szerintem meggyőzhetted(megyyőzhettük) volna Haart-ot, hogy vegye vissza(ha sikerül neki, mert nem rajta múlt, hanem a táp tulaján). De neeeeeeem elkezde fikázni azt, aki csak közvetítő volt a dologban, majd még pontot is adsz neki.
Gondolkozz el picit ezen, mielőtt elfajulásról beszélsz.Részemről lezártam a dolgot, többet nem akarok ezzel kapcsolatban írni. Mindenki levonhatja a konzekvenciát a dologból.
-
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3661 üzenetére
Figyelj, ha nemteszel egy tiszteletkört és írsz az összes topicba ami vásárlással foglalkozik, én sem írok, így nemtudta volna meg senki. Ehelyett eljárt a szád és muszáj volt elmondanom mi is történt valójában. Egyébként egy szót nem szóltam volna, és marad köztünk az egész téma.
-
Speed®
titán
válasz
greatchaos #3659 üzenetére
Ugyanmár..eladod a tápot ugyanúgy, miért buknál vele. Túlliheged szvsz.
Hagyd itt a témát pár napra és add el a tápot, nem kell ennyit rágódni rajta. -
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3639 üzenetére
Nemtudom miért kell ellenségesnek lenni és szapulni, holott megmondtam hogy ha az én üzletem lett volna visszaveszem.
És azt sem értem hogy egy gyári tápra hogy mondhatod hogy szar. Azért mert a te véleményed szerint "hangos" ez szubjektív.
Mind1 én biztos nemfogok rád mondani semmit, mert nemkenyerem az ilyen, egyszerüen jogtalannak tartom amit csináltál.
-
Jazzos
őstag
válasz
Itt azért szépen kibukott a dolog, nem igazán illő dolog Haartot folyamatosan ilyen jelzőkkel illetni. Piccoval ellentétben én azt mondom, jobb ha nem vezeted tovább a statisztikát ilyen hozzáállással. Ha Haart különösen extrakedves szeretett volna lenni, akkor visszaadhatta volna az árát. DE! Nincs jogod azért szapulni már napok óta, mert TE hoztál egy hibás döntést, hogy NEM PRÓBÁLOD KI a tápot. Az üzlet megköttetet, NEM KÖTELESSÉGE visszavenni azért, mert te MÁST GONDOLTÁL A TERMÉKRŐL, mint ami valójában van. A döntést TE hoztad meg, a felelősséget NEKED kell vállalni. Ha ez azt jelenti, hogy te buksz rajta anyagilag, azt ez van.
Láttam itt a hadakozást. Eleinte arra gondoltam, hogy szerencsétlenül jött ki a dolog. De látom a hozzászólásaidból, hogy veled van a probléma, arrogáns vagy, követelsz (holott jogalapod nincs rá), és alázod Haartot. Nem érdemelte ki. Saját véleményem: vegyél vissza kicsit. Persze nem vagyok senkid, hogy megmondjam neked ezt. Max. javasolni tudom.
Mégegyszer leírom, hibát követtél el, vállald az anyagi következményeit (ami egyébként megítélésem szerint minimális). Én is követtem már el hibát, le tudtam nyelni a békát. -
Picco
addikt
válasz
ne viccelj mar h nem viszed tovabb....teljes mertekben alkalmas vagy ennek a listanak a vezetesere, ha abbahagyod akkor csak velunk cseszel ki, kerlek ne tedd
ui: udi felfedezte a (MOD) gombot, keretik megtapsolni
-
fero02
nagyúr
válasz
"keménytökű warnusz xaver" LOL
-
Flitter
tag
válasz
greatchaos #3545 üzenetére
Kösza segitséget. Sikerült .... egyeztetni az emberrel.
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3609 üzenetére
Nem kérdőjeleződött meg.Ugyanugy vidd tovább mert jól csinálod!!!
Arra kell csak figyelni hogy a saját negatív tapasztalatot ugyanugy nyilvánosan kibeszélve külső pártatlan embereket meghallgatva döntsd el.Ennyi.
Viszont ha abbahagyod a topikot akkor én rugdoslak meg az tuti
Ilyen hüjeségre ne is gondolj!!Picco hóember:vigyázz mert nekedesek egy hajszárítóval és véged
-
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #3609 üzenetére
MOST döntöttél korrektül.
És a kérdőjel nem azért van, mert véleményt nyílvánítottál, hanem azért mert ezt a fekete pont dolgot egy olyan személynek kellett volna eldöntenie, aki független.
Én ennek ellenére azt mondom, h továbbra is alkalmas vagy a feladat betöltésére, de ha rólad van szó egy kérj meg egy külső embert is (pl mod, vagy aki már "bizonyított" ilyen téren), h véleményezze (természetesen fekete pont esetén) a dolgot. Tuti nem lenne kavarás, marakodás, fikázás, mutogatás.
Thrawn: "senki nem tudta sima vevőként kezelni greatchaos-t" Miért is?
-
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #3606 üzenetére
Ezl a kodegen téma is lol...
Sosem a hűtését fikázták, hanem a belsejét. Azért annyi amennyi. De a hűtő mind2 tápban kb 100 ft-ot ér.
Thrawn: keresek rögtön.
-
Thrawn
félisten
válasz
greatchaos #3603 üzenetére
Ebből az msn üzenetből csak némi lelkiismeret és jószándék hiányzik.
fero02: Linkelhetnék egy másik véleményt is. Röviden ott vagyunk ahol a part szakad.
-
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #3603 üzenetére
De bakker! Igaza is van! Egy vmire való táp 10 fölött kezdődik! És ezt Te is nagyon jól tudod!
Vagy talán csodát vártál ettől az 5k-s cucctól?
-
Thrawn
félisten
válasz
greatchaos #3598 üzenetére
Szerintem nem vagy 'szemét'. A saját hozzáállásodat feltételezted az eladóról, de csalódnod kellett. Az meg pláne fájó, hogy személyesen is ismered. Én visszavenném a tápot, te is visszavennéd, és talán Haart is visszavette volna ha nem feketeponttal indítasz.
Alszok rá egyet. -
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #3592 üzenetére
Innen indult ez az egész lavina... Nem tetszésedet nyilvánítottad. Ez ok. Leírtad a véleményed róla. Ez is ok. Reagált rá ő is. Ez is ok Benyomtál neki egy fekete pontot anélkül, h esetleg megpróbál volna higgadtan, korrekten beszélni vele erről. Ez nem ok. Haart nem hagyta magát, miért tenné? Ez is ok.
Érvek érvek hátán, esztelen postolások, 0 tolerancia a másikkal szemben. Akkor miért csodálkozol ezen?
Ez a full patt helyzet...
udi: a (MOD) gomb használata erősen javallot! Inkább én szólok, mint egy modi koppintson az orrodra.
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3592 üzenetére
Ha igy hírdeted szted ki fogja megvenni
Táp-topikban előélete nélkül feladni hogy eladó....és menni fog -
udi
őstag
válasz
greatchaos #3590 üzenetére
hidd el sajnos nem jelent semmit...millio dolgot adtam már el és én is jártam már igy...eladtam majd jött a vevő,visszavitem nagykerbe és elhajtottak azzal a dumával hogy mükődik
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3588 üzenetére
????????
-
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #3588 üzenetére
Hol? Én ilyet nem láttam...
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3582 üzenetére
tudom
de gondolom nem 5éves a táp?? -
udi
őstag
válasz
greatchaos #3580 üzenetére
Én sztem a fekete nem jogos
Se neked se neki..
Nem fogsz nyugodtabban aludni tőle....
A tápot el kell adni az 100,de ha visszaveszi az korrekt lenne tőle -
fero02
nagyúr
válasz
greatchaos #3580 üzenetére
Eladod a tápot annyiért amennyiért vetted, kiveszed Haart-tól a pontot, magadnak nem írsz be és a szátokat befogjátok, nem üzleteltek többet.
Ennyi meg egy bambi.
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3573 üzenetére
Great
sajnos a hangosság egy olyan dolog mint pl az inkompatibilitási....
nincs rá garancia még nagykerben sem...kivéve ha tényleg 100db-el berreg de sztem ez kizárt egy "uj" tápnál.
mivel nem próbáltad igy nem voltál körültekintő..(én is hibáztam már igy..)
ami még hiba hogy egyből kapott feketét....Haart
kolega pedig pláne ha ismertétek-ismeritek egymást akkor már csak a vita elkerülése miatt is mondhatta volna hogy visszaveszi vagy segit eladni és nem beszáll a ringbe....Tehát mindketten ugyanugy hibáztatok sztem..
TÉVEDNÉK????? -
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3568 üzenetére
Hát komolyan ez már megint téged árul el. Ha adtam egy linket és benne van a típusa, akkor miért béna a kezed és nemírod be megint pl a GOOGLE-ba hogy kidobjon egy olyat amit a szád íze szeretne? Ez amatőr probléma szokott lenni.
-
udi
őstag
válasz
greatchaos #3568 üzenetére
nem tudsz oroszul?
de ez jogos -
udi
őstag
válasz
greatchaos #3558 üzenetére
Egy fontos kérdésem lenne:
KÉRTÉL KIPRÓBÁLÁST VAGY SEM???
mert ha nem akkor sajna patt helyzet -
Thrawn
félisten
válasz
greatchaos #3558 üzenetére
Mind a ketten hibáztatok és mégsem. Mind az eladó, mind a vevő álláspontja világos és (meg)érthető. Sokkal egyszerűbb lenne a helyzet, ha megbeszéltétek volna, hogy ha a táp nem az elvárásoknak megfelelően teljesít, akkor az üzlet lefújva. Nem tudom volt-e erről szó. Én sajnálnám a két feketepontot, de a két pirosat is ha csak ezen múlott.
Nálam ez megbeszélés nélkül is működik, de ez megint én vagyok szóval nem egészen ide tartozik.
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest