- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
engem is lehúzott 60k-val.
Mosonmagyaróváron lakik egy csajnál.
És a food expressznél dolgozik, vagy a total foodnál..Bordó szerkójuk van..
MOst már csak annak adom meg a telefonszámát, aki ott van mosonmagyaróváron.Elmegy hozzá és elhozza a pénzemet. vagy a nőjét, hogy eladjam.
Persze tisztes %-ért. -
Nyugdíjas
nagyúr
Én azóta sem hallottam ilyesmiről. Vele ha jól rémlik szinte a kezdetektől gondok voltak egyébként. Úgyanúgy ahogy néha Mikádónak is becsúszik ez-az, ha jól rémlik. Nem biztos, hogy feltétlen rosszat akar pl. ő pont, hanem lehet csak felelőtlen, vagy nemtörődöm,de a vásárlóknak ez pont elég sajnos...
Egyébként ahogy mondod, elvileg senkiben nem lehet megbizni,ha abszolút nézzük a dolgot,de azért relativ valamihez kell viszonyitani, és az itt előforduló randa esetekhez képest relativ a bazárosok nagyon is megbizhatóak.
Arra akarok kikeveredni, hogy ha nem is vakon,de valakiben csak meg kell biznia az embernek, különben hogy a rákba üzletel? -
Zolee11
senior tag
Azért én meghallgatnám azt a ventilátort miért ennyire nem tetszős a kollégának, mert ha az berreg akko én is morci lennék, mert ezt elfelejtette a kedves eladó megemlíteni, ha tudott róla. Minimum annyi, h fizetne bele egy új ventit. Én visszavettem volna ebben az esetben, én is utálom a megvetted, nem vetted észre vagy nem kérdezted, így jártál hozzáállást.
DE ha ő első megkeresésemre lekakkantaná a problémámat akkor vennék bele ventit, és ezzel lezárnám. A vevőnek sincs igaza, de az eladó is lehetne emberibb, de nem tudni mi volt a privát beszélgetésekben.
Én is a napokban buktam egy Zalman 8000-est és még nem is üvöltöttem az eladóval a telefonon, csak közöltem, hogy köszönöm a kedvességüket, a korrekt hozzáállásukat, és remélem hamarosan lehúzzák végleg a rolót. [link]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest