- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
george11 #3711 üzenetére
Én nem problémáztam ilyesmin. Az ügyfél mindenek előtt, hiszen belőle élek. És cseréltem általában jobbra, vagy időben gariztattam, vagy adtam újat, addig ált benne a pénzem amig a gari lement, aztán eladtam a gariből visszajött cuccot is.
Minden csak hozzállás kérdése. Én szeretek vidáman elaludni és már néha az is vidámsággal tölt el, ha valaki akit beengedek előzékenyen vezetés közben megköszöni.
-
greatchaos
addikt
válasz
george11 #3666 üzenetére
mint sztem tudod, amikor hirdetek, akkor vagy elviszem (ha akkora) vagy posta, vagy eljönnek érte... egy egy közel 20kg-s monitornál a vonaton való hurcibálása már nyűgös... de hagyjuk is, nem is számít, legalább tudom, hogy mi bökte a melledet...
kedves "barátom"
nem hiszem, hogy a kollegával ketten nála aluszotok, továbba mentális kapcsolat nincs (feltételezem) közöttetek, így amit ő írt, lehet ugyanolyan valótlan, mint amit én írok. sosem derül ki. (lásd a bíróságok: a gyilkosról bebizonyítja a védőügyvéd, hogy ártatlan, vagy fordítva) tehát, te csak azt hiszed el, amit mi írunk, nem azt, amit tudsz, mert információid csak arról lehetnek, amit itt olvasol... értem ezt ferora is. az, hogy nem szívleltek, ez biztosította azt, hogy egyértelműen a másik oldallra állsz... /nem is számít/
már megjegyezném, elvi tévedéseid vannak több helyen, mivel ebbe a topicba írtam, hogy mi a gondom. továbbá a kecskemétibe, ott meghirdettem a tápot...
a lényeg, hogy a dolog megoldódott, mert kb 15 perce egy ismerős megvette a tápot
-
udi
őstag
válasz
george11 #3557 üzenetére
Oké ez igy van,de ha hangos a táp és TÉNYLEG hangos akkor én mint eladó (magamra vetítve) tuti segitenék neki eladni vagy meghirdetni.Ez a minimum.....
Great sem volt fer a feketével egyből.....mindent ki kell beszélni sztem...
Az igazság valahol a kettő közt van...Great kolega:
én ugyanigy kaptam majdnem feketét mert hüje haveromnak akartam venni videókártyát és nem tudtam elérni havert...te simán beirtad nekem pedig én még az üzletig sem jutottam...
nem jó ez a más miatt csalánba csapás...
most valahogy te is az én helyzetembe kerültél
én megfogadtam hogy SOHA többet
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest