- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Haart
addikt
Na akkor beszúrom a megfelelő topicba is. Szóval...
Eljött egy szánalmas és dühítő emberke fekete pöttyének ideje!
Az illető mokus1 kolléga.Történt hogy feltette apróba az e1200-as processzorát, annak rendje módja szerint rá is írtam és meg akartam venni. Múlt hét pénteken megbeszélünk egy időpontot a Lehel téren 2 kor. Ő mondta hogy felhív előtte mielőtt odaér. Én kimentem 2-re sehol semmi vártam 15 percet. Se teló se semmi. Hazamegyek, beszélek vele msn-en. Azzal rukkol elő hogy nemtudta a számomat, pedig előtte való nap egyeztettük őket, valamint nem talált magának kellő procit másikat. Jólvan mondom egye fene én se szertnék gép nélkül maradni itt az ünnepek alatt.
Megkérdem tőle hogy áll még az üzlet vagy storno. Erre ő : persze. Rendben, megbeszéltünk egy másik időpontot a mai napra, helyszín ugyanaz, és időpont is. És ugyanaz a történet mint első alkalommal. Nem hív, se nem jön. Én hívtam őt 10x kb de semmi, nemvette fel.Ezennel szeretnék osztani neki egy rosszindulatú mérges fekete pontot, hogy így átvert, holott mondtam neki hogy ajándék lesz karácsonyra. Persze ő direkt mondta hogy nemakar átvágni ha ajándékba lesz. De csak megtette. Én meg reménykedtem hogy nem ezt várhatja el az ember egy "ŐSTAG" tól. Persze tisztelet a kivételnek. Ennyi...
-
Haart
addikt
Nemide
-
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3661 üzenetére
Figyelj, ha nemteszel egy tiszteletkört és írsz az összes topicba ami vásárlással foglalkozik, én sem írok, így nemtudta volna meg senki. Ehelyett eljárt a szád és muszáj volt elmondanom mi is történt valójában. Egyébként egy szót nem szóltam volna, és marad köztünk az egész téma.
-
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3639 üzenetére
Nemtudom miért kell ellenségesnek lenni és szapulni, holott megmondtam hogy ha az én üzletem lett volna visszaveszem.
És azt sem értem hogy egy gyári tápra hogy mondhatod hogy szar. Azért mert a te véleményed szerint "hangos" ez szubjektív.
Mind1 én biztos nemfogok rád mondani semmit, mert nemkenyerem az ilyen, egyszerüen jogtalannak tartom amit csináltál.
-
Haart
addikt
Úgyérzem korrektség elmulasztásáról szó sincs az esetemben mert ha rossz vagy akármi a táp, vagy ha mégcsak azt mondja hogy nem indul el vele a gép, vagy akármit mond akkor szó nélkül visszaveszem, de hogy "hangos" erre nemvállalhatok garanciát. Gyári érték és kész.
-
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3568 üzenetére
Hát komolyan ez már megint téged árul el. Ha adtam egy linket és benne van a típusa, akkor miért béna a kezed és nemírod be megint pl a GOOGLE-ba hogy kidobjon egy olyat amit a szád íze szeretne? Ez amatőr probléma szokott lenni.
-
Haart
addikt
El kell mondjam hogy előtte beszéltünk, mivel halasi a barátnőmnek adtam oda a cuccot aki szintén halasi, így ő adta át a cuccot. De se előtte a mi beszélgetésünk során, sempedig akkor amikor átvette a cuccot a barinőmtől nem mondta hogy neki ki kéne próbálnia. Ellenkező esetben másképp álltam volna a dologhoz, szar cuccot meg nem árulok.
-
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3558 üzenetére
"kipróbálás után visszakoztam volna az üzlettől, amit a kollega elutasított, aztán a nyakamon maradt a táp, illetve a kollegánál az ellenértéke."
Sztem mostmár tényleg higgadj le. Épp ez a bibi hogy nemmondtál semmit hogy ki akarod próbálni vagy sem. Kifizetted ennyi. A táp tökéletes, és gyári minőségű, hangja a gyári.
-
Haart
addikt
Én nemkivánom ragozni, úgy érzem ,hogy nem én voltam az aki kezdte körbejárni a topicokat hogy velem nemjó üzletelni ezért vagy azért. Részemről vége, remélem nemlátom meg máshol is ugyanezt. Mert akkor tenni kényszerülök ellene.
-
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3550 üzenetére
Azt viszont senki sem tudja még hogy én egy haverom tápját adtam el, te pedig egy ügyfelednek adtad volna el. Így macerás a pénzvisszaadás és nem is lehetséges. Tehát marad a másik opció hogy te adod el.
-
Haart
addikt
válasz
greatchaos #3526 üzenetére
Úgy nézem nemelég még mindig. Greatchaos üzlet után akart módosítani.
Az egész történet ITT.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest