Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
kidpepi
tag
válasz
Tottika #15268 üzenetére
Én nem tehetek róla, hogy átsiklottál az időpontváltozás fölött. Még 25én írtam, tehát elég időben, és reagáltál is utána. Azon is felkaptam a vizet, hogy nem vagy ott, de még jobban azon, hogy nem tudtalak elérni, mert tényleg vagy 20x hívtalak, és te egyszer sem kerestél. Csak annyit szerettem volna, hogy beismerd, hogy te hibáztál, és elfelejtem az egészet. De azt mondom, hogy oké, hiszek neked, hogy legalább nem direkt szivattál, és a figyelmetlenséged miatt, de te is feleslegesen utaztál, stb.
Azt mondom, hogy felejtsük el az egészet, felőlem törölhetők a hozzászólásaink ebben a topikban, ha neked is oké. -
kidpepi
tag
válasz
Tottika #15264 üzenetére
Nem vagyok az öcsikéd. Én mindig normális hangnemben írtam neked. Olvasd el az üzenetváltásunkat, hogy 8ra beszéltük meg, nem tudom mit keresrél ott fél9kor, amikor azt is megírtam, hogy a 8:28-as vonattal jön vissza az ismerősöm. Valamint egész nqp hívogattalak telefonon, délután sem vetted fel. Te egyszer sem hívtál. Telefon nélkül meg nem tudom, hogy gondoltad, hogy megtaláljátok egymást , még ha időben is mentél volna. Amint lehetőségem lesz, be is copyzom ide a megbeszélt időpontra vonatkozó részt. Neked semmi okod, hogy fekete pontot adj, nem úgy, mint nekem. Valamint olvastad az sms-em, amiben írtam ,hogy feketét adok, mert itt reagáltál, de a telefont azóta sem vetted fel.
-
Dodder
tag
válasz
Tottika #13536 üzenetére
Üdv.
Szeretnék veletek megosztani a postáról valamit, Én most Londonban melózom a City Line-nál. Itt akadtam ki hogy bánnak a csomagokkal. Láttam pont tegnap este fusi, lenovo hp notit,lcd monitorokat, 1 méter magasról lesesni,ugy hogy nem volt jó a vonalkódja és az alkalmazott csak lelökte a futószalagról ami 1 méter magas.A másik úgy dobálják a dobozokat amire nincs ráirva hogy törékeny,mint Ace Ventura az elsö rész elején. Komolyan dobálják rugdossák. Olyan is van,hogy egy nagy kertecne alulra kerül és egy 17-20 kilós másik doboz kerül rá. Szerintem nem csoda hogy baja lessz.Lehet csinálok videót és megoszom veletek, durva nagyon.
-
andreosz
csendes tag
válasz
Tottika #11163 üzenetére
Értelmező szótár szerint:" Korrekt:Erkölcsi értelemben: becsületes, példás, méltányos. "Korrekt eljárás, korrekt viselkedés"" Ha valaki eladóként hirdet valamit és elfogad rá egy ajánlatot, másnapi személyes átvétellel, majd az ő kérésére későbbre kéri az átvételt "elteszem neked" jelzéssel. Majd miután több napig nem jelentkezik és rákérdezek, kijelenti hogy mégsem eladó és felháborodik, mert szerinte az elteszem neked kifejezés nem jelenti azt, hogy te veheted meg. Szerintem az nem korrekt. Mindegy. Köszönöm a hozzászólásaitokat. Nem ragaszkodtam a feketeponthoz, de jó lenne ha az ilyen dolgoknak is maradna valamilyen nyoma ami könnyebben visszakereshető, mint rengeteg hsz. végigolvasása.
-
andreosz
csendes tag
válasz
Tottika #11159 üzenetére
Lehet. De valamilyen figyelmeztetés csak járna. Te sem nagyon örülnél ha 2-3 hétig keresnél valamit ami megfelel neked. Megegyeznél valakivel, majd 3 nap múlva közölné veled, hogy mégse. Közben pedig felkerült és el is kelt ami szintén jó lett volna. Ezt nem tartom korrekt dolognak.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Tottika #4339 üzenetére
Ez a pofátlanság legteteje
(((
Komolyan sajnálom hogy ilyen emberek is vannak akik felét utalgatják..
Ezek az igazi filléres hajléktalanok,ha nincs pénzük ne vegyenek semmit!!!Hát igen....de ez a legkisebb baj h részletbe fizeti ki, de akkor írta volna meg h nincs 10000 Ft-ja és nem tud csak részletbe utalni, de így h másfél hete nem is láttam msn-en és nem is válaszol a levelemire se....így azért zavaró.
-
magi20
senior tag
válasz
Tottika #4040 üzenetére
Igazolom hogy azzá vált.
egyszerű példa:Volt egy gépem,fullos agps-s rendszer amiből a vga volt csak 40k kb. 4gb ram meg miegymás x2-es proci,fsp táp,minőségi ház,tényleg már majdnem a faszomat is adtam hozzá.
85k-ért raktam fel----------ami nem volt sok.
1-hszt sem kaptam ment kb 1 hétig.
utána el kellett adnom,mert reggel nem lett volna pénzem wc papírra,és nem akartam egész nap feszíteni a suliban:-)1 napomat azzal töltöttem,hogy az összes olyan hirdetést ahova valaki beírt vmit,és olyasmi cuccok után érdeklődött amit én is adnék el-írtam kb 80 üzit.----tényleg egész nap telóztam vagy 2-3000-et.
1 nap alatt eladtam-és így 102000-re jöttem ki.-minden cuccot másnak.
azt akarom kihozni,amit már multkor is mondtam,elölre hozod a hirdetésedet,és 1-2 óra múlva naptól függően 600. helyen lesz:-)
Sajnos be kellene látniuk a modiknak,vagy akik ezt üzemeltetik,hogy olyan szinten átláthatatlan már lassan az egész,hogy most hülyén hangzik persze,de utálok eladni lassan itt bármit is,az meg hogy keressek akármit is.--áh
Most persze lehet mondani,ez nem így van,akkor ne adjak el,de van aki éppen azért jól is jár velem,persze közben én is.-ez kölcsönös. -
old gray
addikt
válasz
Tottika #4038 üzenetére
Nagyon egyszerű a magyarázat: a Prohardver szakmai oldal és nem apróhirdetési.
Egyértelmű, hogy a regisztrált tagok rangja a szakmai hozzászólások alapján változik alapvetően és kisebb részben az oldal profiljába annyira nem illő közösségi és még kevésbé a hirdetési-témák eredményeként.
A rendszer így korrekt. 1 szakmai hsz 1 pont, 1 közösségi hsz 1/4 pont, 1 apróhirdetési hsz pedig 1/10pont. És számít a regisztráció óta eltelt idő is (bár ennek lehetne nagyobb súlya, v.ki 1 év alatt alatt teleszemeteli hülyeségekkel a topicokat és máris őstag....)
-
_Yvorl_
tag
válasz
Tottika #2520 üzenetére
Vayg heyszinen fizetek vagy előre pénzt csak paypallal küldök ahol biztoitva vagyok, hogyha az elado meglepne a penzemmel visszakapom. illetve maximum iylen egy ket ezer forintos dolgokat vagyok hajlando elore utalni bankal ha nagyon kell nekem es ha bukom hat istenem benyelem de laptop arat nem utalnek latatlanba es laptopot s ekuldenek latatlanba ez az en velemenyem es ettol meg pl marha jol megy az ebay nem haldoklik az internetkereskedelem.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest