Hirdetés
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
conan77
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
alph4
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Lehet véletlen kidobtad a kukába, akkor viszont már erre a sorsa jutott.

-
Zotya984
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
eladó esetleg valamelyik?

-
macilaci78
nagyúr
Valamit kerestem a szekrényben. Hiába pakoltam ki mindent, nem lett meg...

-
sptkyle
senior tag
Ez itt a reklám helye:
Eladóvá vált 0km-es Daisy Military C4 ( 1:1 Guarder C4 copy) védőszemüvegem.
A pakk tartalma: (mint a lentebb lévő képen)
Övre fűzhető tartó (benne külön rekeszek a lencséknek)
Puha tok
Törlőkendő
szár helyére helyezhető gumipánt
szivacsbetét
kék, sárga, barna, és fekete UV400-as lencsepárGrátisz: +1 övtok, +1 gumipánt, +1 szivacskeret, használt barna lencsepár, használt fekete lencsepár, használt kék (?) lencsepár.
Ára legyen mondjuk 4k.
Budapesti átvétel, posta nincs.
-
conan77
tag
Hali all

Ma este 22-00 kor a Discoverychannel-en lesz a korszakalkotó fegyverek
ismeretterjesztő amiben az M1911-el foglalkoznak
hátha valakit érdekel

-
M@nH.
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Értem és köszönöm a választ. Akkor összerakom így, remélem jól fogja bírni.
-
rainmen
aktív tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Nem sikerült tökéletesre Csengnek a hézagolás és a fogaskerekek hegye leugrott egy részen. Segítettem rajta valami hézagolóalátéttel, működött utána. Most meg kellene néznem mégegyszer, hogy milyen állapotban van. Holnap-holnaputánra tudok biztosat mondani. Már nem egy helyen lakunk.

-
Zotya984
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
ÁÁÁÁ VGA nem kell neki cserébe??? Simán bevállalnám.
Ma ráhoztam a frászt a szomszédra úgy hogy támasztotta a kapát és majd kiugrott a gatyájából pedig csak füvet szettem a libáknak
Füves motyó hátamon (ilyen zsákszerű "izé") és sarlózom közben a többit és ráköszönök. "Adj isten szomszéd" Az meg majd fölesett.

-
csoola
tag
-
rainmen
aktív tag
válasz
Zotya984
üzenetére
0.12-es BB-nél nehezebbet ne tegyél bele. Full műanyag a cucc belseje. Nem hinném, hogy tíz méternél nagyobb lenne a lőtávja. Négy mikroelemmel/akkuval megy. Fix hopup (
) van benne. Kapcsolható félautomata/automata módba, de csak addig, amíg fel nem rakod az aljára a lámpának a railt. Szánhátrasiklással biztosítod ki.
Mérete 1:1, kinézetre tekintélyt parancsol.
Szerk.: Ha mindenáron ilyet akarsz, keress meg. Öcsémnek van.

-
csoola
tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Ne vegyél ilyet, ha blowbackest akarsz, akkor inkább gázost.
Szerintem egyébként kezdésnek elég egy normális aeg, 330-340 FPS-el, azt lehet használni épületben is, pisztolyt majd akkor érdemes venni, ha már rendszeresen és sokat jársz játszani, illetve csak épületharcra. -
macilaci78
nagyúr
-
Zotya984
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
"félauto" = fél automata blowbackes pisztoly.
Műanyag. -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Tény...
-
csoola
tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Az elejét a hozzászólásodnak most nem igazán értettem, automata mindkét pisztoly.
Én ilyen elektromos blowbackes témát semmiből nem vennék, a 121-es meg szerintem belül Glock, de majd megmondják az okosabbak, ha viszont így van, akkor ahhoz van alkatrész mindig és nem is drága, 15 körül újakat lehet kapni mindkettőből. CQB-ra szerintem elégséges lehet, meg humánusabb is, mint egy CO2-es 1911![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zotya984
senior tag
CM.018A2-ról vélemény?
-
szbalogh
addikt
Kezdőknek!
BEST BUYAz a bizonyos kioldó az enyémen is letört de eredeti acéllal helyettesítettem 500Ft-ból.
-
macilaci78
nagyúr
A silent hengerfejen van egy gumi, ami csillapítja a dugattyúfej verődését, ezt tudja a Te SHS hengerfejed is.
A silent dugattyúfejek végén kúpos gumi szokott lenni ugyanezen okokból.Szerintem a hengerfejen lévő furatok idővel ezt a gumigyűrűt ki fogják kezdeni. bár próba szerencse, hátha a furatoknak nincs olyan éles peremük.
-
M@nH.
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ahogy látom elég sokmindentől függ
Viszont azóta már teljesen szét szedtem a gearboxot, kitakarítottam, hézagoltam, újra kentem, 1-2 alkatrészt cseréltem, de most egy kis gondban vagyok vele kapcsolatban. Mert rendeltem egy hengerfejet, ugye ezt az alu SHS V3-at, de a dugattyú fejem meg ilyen. De mivel az shs-nél nem volt feltüntetve hogy silent én inkább valami ilyesmire számítottam. Merjem használni ezt a párosítást vagy inkább másik hengerfej? 
-
M@nH.
aktív tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Mert sajnos nem tudom, hogy milyen erejű lehet és attól tartok hogy az előző tulaja valami jóval erősebbet rakott bele mint kéne, mert emlékszem hogy volt olyan mikor már nem bírta felhúzni a motor a dugattyút a gyenge aksi miatt, akkor haverom aksiával (már az is merült valamennyire) próbáltam lőni vele, hogy ne maradjon megfeszítve a gearbox, de az sem bírta felhúzni, pedig az ő fegyverét még vitte, ami 120-as rugóval szaladgál. Nameg az én akkum is vitte az ő fegyverét, de az enyémet meg sem mozdította egyik sem. Illetve a hangja kicsit "nyöszörgősebb" mint pl. haverom fegyvere.
-
M@nH.
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Éreztem hogy valami hasonló lesz a válasz
Sajnos nem tudom leméretni a fegyver erejét
De valahol 100 vagy 110 környékét szeretnék megcélozni, csak nemtudom hogy az alu v3-as SHS Hengerfej mekkora rugókat bír el vajon? Illetve milyen gyártótól lenne érdemes rugót venni? -
M@nH.
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek egy 164mm hosszú non-linear rugó milyen erejű lehet kb?

-
Lacuss20
senior tag
válasz
feka007
üzenetére
Nem volt sokkal drágább mintha kintről lett volna. Nekem csak "kikopott" egy kicsit a tűzváltó alkatrész, ha egyesből vissza teszem sorozatba akkor "kiakad" nem lő, viszont visszatolom kezdő állásba majd újra sorozat akkor viszi. Apró tehcnikai trükk
megalkudtam vele mert amúgy szuper 
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
en most gondolkodom, hogy LCT vagy Boyi 105ost rendeljek, az arkulonbseg marginalis lenne csak kicsit riaszt az LCT hernyocsavaros megoldasa
-
Nova96
őstag
A airsplat oldalrol erdemes rendelni ? Eleg jo pakkok vannak 160$ korul milyen minosegu?
-
pityaa23
senior tag
Akkor B6 lesz, ezt célszerűbb venni a jövőre nézve!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

szerk: még annyi, hogy kb mennyiért lehetne eladni egy cyma ak47 betat, kb 1-2 ezer golyót lőttem vele, nem játszottam játékon, nincs kopás, teljesen gyári állapot. Megláttam itt fentebb egy fém/fa anyagút és hát beleszerettem

-
macilaci78
nagyúr
válasz
pityaa23
üzenetére
Van 3k (+pk)-ért elfekvőben egy Omni MW töltőm (lipohóz nem jó) a garázsban valami doboz mélyén (évek óta nem használtam). De még működik. Kipróbálom Neked, ha gondolod. 220V-ról, 12V szivargyújtóról is megy, nagy Tamya csati, vagy krokodilcsipesz az output. Tudak adni csatiátalakítót kis tamyára.
-
-
pityaa23
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Értem, tehát akkor töltő csere elsősorban. Tudnátok esetleg ajánlani valamit?
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
rendeltel vegulis LCT AK-t? ha igen es megjott mar, akkor ez a real assembly version vagy meg a regi hernyocsavaros?
-
Zotya984
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
http://www.softair.hu/
Nem pedig airsoft.hu-n van fen a kabát. BOCSI reggelvanmég -
Zotya984
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Nos a szemcsit benéztem THX a tippet. Holnap mennem kell egész véletlenül munkavédelmi boltba.

Bakancs: volt egy időszak mikor évekig erdőre járta. Előtte fociban eltörték a bokám így fostam is az erdőzéstől. Vettem 6.5e ért egy jó hosszú szárú bakancsot és 2 hét után gipsz volt a vége. Repedés+ficam de jókora. Mikor erdőzni keztem újra egy acélbetétes munkavédelmivel mentem ki. Igaz összetörte a lábam de 2 óra forróvizes bakancsos lábáztatás arra kéztette a bakancsot hogy Ő szokjon meg engem ne pedig én ŐT!!
Bevált forróvíz szinte rásüti az ember lábára a bakancsot. Utána jó vastag sízokni és 1 nap pácolódás. Végeredmény lassan 5 éve már a forró vizes fürcsinek de egyszer nem történt még ficamom se. Pedig 3 évig jártam minden nap erdőre.Airsoft.hu-n van 2 kabát fenn 1000ft darab áron.
Én turiban vettem egy nacit tegnap 2000ért. -
zalman90
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
nekem volt már szallag szakadásom... tudom milyenn....
nem,nem erszoftba.. hanem lelöktek a lépcsőn 
(#18139) csoola: xD
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én munkavédelmis acélbetétest használok, ezt a szép zöld fűzőset, letakarítottam róla a disznótoros maradványokat, a tartáshoz és védelemhez képest kényelmesnek mondható

Kb. 4-5 ezres, kezdésnek megteszi szerintem, nekem az egyetlen hibája, hogy lehetne magasabb a szára. Meg nem überninnya rájenközlegény blekhókdán stílusú. -
macilaci78
nagyúr
válasz
sptkyle
üzenetére
F kategóriájú lencse legyen a szemcsin. Ezt a mércét jobban értik, és szabvány szerint bőven elég AS-ra.
Lábbeli: csak magas szárú fűzős cipő. Bakancs a legideálisabb és ne túrabakancsot! Órákon keresztül mész változó tempóban, gyakran oldalazva, kúszva-mászva, lábfejen elforogva. Egy kimondott túrabakancs nem erre lett gyártva, hamar meg is adja magát, és mindezt drágán. A sportcipő, félcopő meg nem fogja a bokát, egyenetlen terepen kimondottan könnyű ficamot előhozni. Szalagszakadás, törés. Ismerek olyat, aki a játék 10. percében törte a bokáját...
-
sptkyle
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Ez redukálható az elején.
Védőfelszerelés: A legalapabb, de kötelező az a szemvédelem. Viszont nem kell rögtön überninnya taktikál repeszálló eredeti blekhók szemüveget beszerezni. A legtöbb nagyobb munkavédelmi boltban kaphatóak munkavédelmi szemüvegek. Ezek biztosan jok AS-re, mert megfelelnek az EN166 -os szabványnak. Vannak nagyon kényelmes (és dizájnos) szemüvegek 1k körül. Kezdésnek tökéletesek. (nem a legszélesebb körben elterjedt 400ft-os
)Olcsó piacokon kapható DPM másolat nekem bírta sokáig, és pár ezer forint. (de enélkül is el lehet kezdeni)
Bakancs: Hát... ebből nem biztos hogy megéri az olcsóbbat megvenni. Pár ezer forintért használt régi MH-s bakancsok, vagy német surranókat láttam eddig. Kezdésnek sokkal jobb egy kényelmes sportcipő, túracipő, vagy túrabakancs. Nem annyira katonás, de a kényelem kárpótol. Fél évig használtam MH-s surranót, mert legalább nem ázik be... ja, csak jo időben rárohadt a lábamra, télen duplazokniban se éreztem benne a lábfejem, csuszott a talpa mint az istennyila, folyamatosan vízhólyag nőtt a lábamra. (sokszor ugy kellett hazasántikálni) Nem jo, amikor ilyenek vonják el a figyelmet, és rontják a játékélményt.
-
Zotya984
senior tag
válasz
Nova96
üzenetére
Hali. Szinte semmit nem tudok az airsoftról de azt a keveset megosztom veled amit összeszedtem eddig. Ugyan ezeket kezdtem fejtegetni és nagyon sokan segítettek nekem. Ezúton köszönöm.
Tehát amit most jelenleg újonnan találtam itt a legkedvezőbb az ára. MKH kártya nincs hozzá és nincs VÁM! Viszont a posta 14Euró körül van. Durván 25000 a fegyó ára és 4000ft a posta. Védőfelszerelés vaterán 1900-2500 a legalja. Kintről ahonnan a fegyót linkeltem durván 3200 a szemüveg + kemény műanyag állvédő.
Ruha az 1500-2000ft a naci és + ugyan ennyi a kabát. Egyszerű terep színű.
Bakancs 4000 től indul.(Fegyó 25000+védőfelszerelés 3200 + 4000ruha + bakancs ha kell. + posta 5000 és ezzel érted el 40k körül. BB 3000ft 4000darab jófajta G&G BB lövedék)
Nem okoskodni szerettem volna. Saját tapasztalataimat / számításaimat osztottam meg veled.
Akit zavar attól elnézést. -
csaszi72
senior tag
-
Nova96
őstag
Üdv ma lőttem haverom ak47-esével , és elkezdet érdekelni. Annyira ,hogy fontolgatom fegyver vételét, ami tartósabb az mennyibe kerül 35-40e? És a ruha/védő felszerelés?

-
macilaci78
nagyúr
válasz
pityaa23
üzenetére
Egy tényéegesen 1200mAh-s akkuban 1000 lövésnek benne kell lennie egy feltöltéssel 110-es rugó mellett. Értelmes töltőt vegyél, ne a gyári szart használd. A töltő nagyobb eséllyel ludas a dologban, de ha mégsem a töltő a bajos, az új drága, minőségi akkut akkor se kínozd a gyári töltővel.
-
csoola
tag
válasz
pityaa23
üzenetére
Teljesen feltölteni azért érdemes szerintem, főleg, ha elpakolod egy időre. Lemeríteni elvileg nem kell, de ahhoz, hogy elérje az új akksi a rendes kapacitást, néhányszor teljesen le kell meríteni és feltölteni, én ezt egy B6-os töltő kisütés/töltés ciklusával oldottam meg, eleinte éppen hogy csak belement valamennyi.
Egyébként tudtommal nem annyira, mint a NiCd-nél, de van egy kis memóriaeffekt is, én ezért inkább lemerítem.Ha viszont nem akarsz sokat tölteni akkor vegyél egy nagy kapacitású LiPo akkut, az bírni fogja szusszal, 7,4 voltoshoz nem kell semmi extra, csak egy rendes töltő ami tud balanszolni. Én a B6-ost ~7300 forintért vettem, gondolom már régebb óta játszol, ha pedig még fogsz is sokáig, szerintem ennyit simán megér, nagyon okos kis jószág.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Volna egy cyma ak47 betam, a kérdésem az lenne, hogy az akksit le lehet-e cserélni egy másik fajtára, amit nem kell pontosan 5 és 3/4 óráig tölteni mindig, mert kicsit idegesítő. hogy pont mikor hozzányúlnék már le van merülve. 1200-as ni-cd akksi. Ha lehet nem mókolnék semmit csak egy másik akksit rádugni és kész.
-
zalman90
őstag
valaki segítene?

well mp-7 nem adagol...
a tár jó , de mégsem lő ki semmit -
csaszi72
senior tag
válasz
sniper elite
üzenetére
regisztrálj és kerdezz rá.....
-
sniper elite
senior tag
Tudtok mondani egy profi airsoft fegyver szervizt ahova akár futárral is lehet küldeni fegyót? Van egy dupla táras Sig Sauer sig 556-os fegyverem de valamiért csak kattog de nem lő ki semmit. Nem nagyon értek szereléshez mármint a belső szereléshez ezért inkább profira bíznám a dolgot.
-
ClayMore
aktív tag
kicsit közelebbről alaposabban megnézve a TG fiúk nem vették észre a hajszálrepedést a tuson! én is csak azért vettem észre, mert megtekergettem, hogy megnézzem normálisan van-é rögzítve.

Mire számítsak ha írok nekik mailt ez ügyben?
-
feka007
veterán
válasz
Lacuss20
üzenetére
Akkor jó vétel volt az AKS-74. Egyes lövés helyett sokszor sorozatot lő (alkudtam is belőle végül ez miatt), csak azt kell megcsinálni rajta, de más baj nincs vele
Mondjuk játékra nem tudom mennyit fogok kijutni, de végülis bukni nem lehet vele, többet ér mint amennyiért vettem, szval legfeljebb majd eladom, bár inkább használni szeretném -
ClayMore
aktív tag
ha vkit érdekel rakok fel képet.
-
Zotya984
senior tag
Köszönöm a meghívást. (nincs elég mozgó célpont????
) Kicsit felkészületlenül ért a dolog. Jelenleg az alapvető cuccokat szedem össze (maszk vagy szemüveg/álarc illetve terep cucc mert nincs kedvem virítani a terepen maci naciban
) Fegyverről nem is beszélve.
Nincs 1 hetes a döntés hogy airsoftzni fogok. -
ClayMore
aktív tag
Hali,
megjött a PJ AK sr25.
jól egyben van és nem lötyög sehol. jár hozzá vertikális grip, 2 rail védő panel, egy kis csavarnyúzó, töltő és 9,6 2000es ni cd aksi.
a flip up irányzékok NEM spiáterek, nagyon szépen helyre kattannak ahogy a tűzvűltó is egyenlőre nem lötyög

a TG-os kronózási méréseken 481-486 fps között lőtt 0.20-assal 10 db os mérési sorozaton. 5fps szórás az jó is.
QD műbráner nélkül nem is olyan vészes a hossza. kb mint egy fn fal.
A test alsó-felső része nagyon jól illeszkedik (nem boyi...) egymáshoz. Csak a tűzváltó felöli oldalon van egy kicsi szakaszon annyi hely h ha nagyon szemfüles vagy észre lehet venni, hogy egy nagyon vékony fénymásoló lap esetleg befér a részen. a másik oldalon tökéletesen illeszkedik.
A 7.62-es tár kicsit lötyög benne, de nagyon jól néz ki vele.
vasárnap kiviszem és megnézem milyen a lő táv és szórás.
abban is eltér a sima AK-tól h VAN normális user manual a csomagban

-
feka007
veterán
válasz
zalman90
üzenetére
Pff, ráírtam erre a scum-ra, hogy vegyen le egy régi már lejárt hirdetést amit én vettem meg és fel akarom rakni én is hirdetni ugyanazt, persze hogy sz.rik rá és nem is válaszol, hiába küldtem képet is róla, hogy az az enyém már..
Fejéből ítélve kifejezetten ez a "mitnézelmegöllek" típusú kis p.cs -
ÁDI
aktív tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Javaslom ezt az AS-közösséget: [link]
Nógrád megye szinte minden részéről vannak ide beregelve tagok, többek közt a B.É.K.A-ból is (jelenleg össz. 86 fő).
Éppen most vasárnap lesz játék rendezve Dorogházán. Jönnek Gyarmatról is srácok.
Ha komolyan érdekel a dolog, gyere el!
Regisztrálj be az oldalra és akkor látsz minden infot.Illetve ajánlom ezt a közösséget is [link] -t is a figyelmedbe!

-
sptkyle
senior tag
A korábban említett SRC M4 CQB pakk kicsit megfogyatkozott összetevőkkel, ezáltal olcsóbban vihető. És már kép is van.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a zsirujat télleg eladod? megvenném

Viszont azóta már teljesen szét szedtem a gearboxot, kitakarítottam, hézagoltam, újra kentem, 1-2 alkatrészt cseréltem, de most egy kis gondban vagyok vele kapcsolatban. Mert rendeltem egy hengerfejet, ugye ezt az