Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
Nem tudom még egyenlőre mire használnám...
csak már vagy 1,5 éve nézegetem őket és hát mit ne mondjak van amelyik nagyon bejön.Komolyra fordítva a szót kezdő airsoft-ra: pontosabban én vagyok kezdő airsoftos.
Szeretnék egy komolyabb darabra beruházni, ami időtálló és nem mond csütörtököt az első használat alatt. Árat egyenlőre nem írnék, mert nem tudom pontosabban hol kezdődnek a márkásabb cuccok (gondolom 50eFt körül).Akár mire vevő vagyok!
Köszönöm a segítséget előre is!

Üdv: Divi
-
csoola
tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Persze, mert ~100 km-re lakik a sulitól és most haza ment vidékre

Ja, megvette a srác, tegnap volt is vele játszani (az én szemüvegemben az én BB-m puffogtatta...), tetszik neki és azt mondja nagyon nagy a lőtávja. Azért vannak hibák is, a tár törött, a vezetékezés ocsmány szerintem (valahol még normálisan szigszalag sem jutott a rézre...), meg "elfelejtette" bele tenni az új elemeket az aimpointba a srác... Tárat már néztünk hozzá neki pluszba, mert úgyis kell, vezetékezést meg majd megcsinálja az itteni szaki, használható, de pl. először benyomta a tusba az akkut haverom és a fegyver meg se nyikkant, aztán láttam, milyen a vezeték, hát az volt a ludas, noszogatni kellett.
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan szándékozok venni egy airsoft pisztolyt. Csak azt nem tudom, hogy mit-merre-hogyan csináljak.

Tudna nekem valaki segíteni?Előre is köszönöm!

Üdv: Divi
-
szbalogh
addikt
-
BaKeSZ87
őstag
Mivel qrvára nem kell senkinek, nekem meg nagyon kéne a pénz, 15k+postáért vihető az MP5k.
-
zalman90
őstag
-
Ми-8
csendes tag
Valakinek van tapasztalata ezzel? [link]
Mennyire jó párásodás ellen? Vagy ismer valaki valami jó megoldást? Szemüveges vagyok, plexis a maszkom, és így kombópárásodásban nagyon jók. A szemüvegem rácsos maszkban is előszeretettel párásodik, tehát mindenképp kell valamilyen megoldás rá.
-
csoola
tag
Ez ha jól olvasom sima szilikon spray, ugye? Hop-up gumi szereléshez kéne elsősorban, aztán gondoltam jobban megéri mint venni egy 60 ml-est dupla ennyiért. Jó lesz ez hozzá?
-
csoola
tag
Srácok, airsoftone.hu-s bolt még van a Lurdy házban?
-
mykos
aktív tag
válasz
bocsika
üzenetére
alapvetőleg egy normál belépőszintű PMR. A cobra mint gyártó nem no name, de UHF kézirádiók terén semmi extra. A felhasznált alkatrészek nem biztosítanak nagy vételi érzékenységet és adószelektivitást, ami idővel tovább romlik. Azaz nehezebb érteni másokat és nekik is nehezebb érteni téged. De ez nem az eszköz hanem a kategóriájának a hibája. Eszköz 7000 bruttó - áfával. vámmal. haszonnal. A gyártó kb 2000 Forintnyi dollárért árulja a nagykernek, haszonnal. Normál játékra megfelelő, de erdős dombos nagyterületű játékokon a 0,5W és az érzékenység kevés lesz. A fél W elvileg a maximum engedélyezett europában, de mi sokszor felrakjuk a mieinket 5W-ra..de ezt nem áruljuk el senkinek
-
bocsika
aktív tag
Erről a PMR rádióról szeretnék véleményt. Köszönöm.
-
szbalogh
addikt
Eladom az egyik pilácsom.... ha esetleg valakit érdekel.
-
Ми-8
csendes tag
Köszi a linket!
Sajnos azt nem írja le a srác, hogy ez a butítás pontosan hogyan kivitelezhető, illetve hogy ezt hogy viseli a fegyver - gondolok itt a hosszútávú igénybevételre, tehát hogy nem terheli-e jobban az egyes alkatrészeket a nyomás, a butítást követően.
Azért szeretném ezt tudni, mert pont ezen okból vacillálok a hatos és a nyolcas között. a nyolcas jobban bejön, viszont az erősebb a hatosnál. Ha meg a butítás valamilyen szinten terheli a fegyót, akkor nyilván a hatos kevésbé lenne kitéve ennek a terhelésnek, lévén, hogy gyengébb.
-
Ми-8
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Dan Wesson féle csúzlikkal? Tervezek venni, vagy egy nyolcast, vagy egy hatost.
http://logout.hu/dl/upc/2012-06/16/387459_am1rgqlvsncj02yc_dan_wesson_8_airsoft_gun_by_kaslawok.thumb.jpg
A töltögetéssel való "macera" nem igazán zavar, sőt pont hogy az ebből fakadó stílusa az, ami bejön. Mennyire bírja a strapát a fegyó?
Az tiszta, hogy kicsit erősebbek, mint ami a MASZ szerint megengedett, viszont olvastam máshol, hogy butítják ezeket a fegyvereket. Ez miből áll? Mennyire viseli jól a fegyó?
-
L_YKing
addikt
feltölött.......zöld lett a töltő lampionja:.....felraktam az aksit az airsoftra.....semmmi.....visszarakom töltőre erre újra pirosan világit és tölt....
-
csoola
tag
Nem motoroztok véletlenül?
Tavaly eladtam a motorom, de megmaradt a kabátom, airsoftos holmiért odaadnám jól. -
L_YKing
addikt
azt jelzi a töltő hogy feltöltött....de nem lő a fegyver.......na most olyan töltőm van lehet állitani hogy hány cellás legyen és hogy hány mah töltsön!
mit tegyek? -
X2N
őstag
Most pácoltam az alsót

felső: Cyma CM048 AKMS alsó dboys RK-1W AKSU -
sowi
őstag
m4est nem szeretne valaki acel aks74u-ra cserelni?
-
L_YKing
addikt
Egy kérdésem lenne:vettem egy mp5-öt airsoft fegyvert....annyi a baki hogy töltőt nem adtak hozzá....namost vettem hozzá töltőt,de nem kimondottan airsoftot hanem tamia csatlakozósat tehát nem kimondottan airsoft töltőt....és egyszerüen nem akar feltölteni...:@ mi lehet a baj?????

-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszönöm, tisztában voltam vele és mutattam is a srácnak kettőt is, az egyik 20 a másik 25 lett volna, de mivel régen volt neki 028-as, aztán egy CA M16 is, így már nem akart ilyeneket. Én nem tudom felfogni, miért ne lett volna jó megint a 028-as, de neki most ilyen kell, mert gondolom ez volt a kállofdátiban, vagy valami hasonló oknál fogva.
Szbalogh: személyesen ismered? Hihető a szöveg, tényleg nem régen volt "kipofozva"? Mennyire megbízható ez a fegyver, sok baj volt vele?
-
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Vagy kicsivel feljebb egy használtat 25000-ért.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
de már akkor is 30 fölött volt újonnan... (airsoftgun.hu-ról..) akkor még kezdők voltunk és nem nagyon nézelődtünk tovább...
mára már más a helyzet. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
3 év nagy idő, 160-170Ft-os dollárárfolyam volt akkoriban.

-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Meg ha fele ennyibe kerülne és nem lenne ilyen ronda akkor megérné.
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha sípol, az más, de én inkább a fing suira gyanakodnék...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
csoola
üzenetére
Az alaplapokon sincs kijelző (általában), de még led se nagyon, ennek ellenére van hibakód, ugyanis sípol. El tudom képzelni, hogy van hibajelzése. Azt is el tudom képzelni, hogy egy szaros üvegbizti ment ki benne, amit bontással ugyan, de lehet cserélni egyszerűen.
De tudok még nagyon okosakat találgatni így a híg semmivel kapcsolatban. Lehet, hogy megszállta a Szent Lélek és Jézus készül újjászületni benne, esetleg a rossz karma, vagy nem a feng shui szellemében készült akkucellák azok, amelyek nem veszik fel a töltést...
-
csoola
tag
Említettem, hogy egyik cimborám visszatérne az airsofthoz, elvileg holnap mennek ezért a puskáért, tudtok róla addig véleményt alkotni? Esetleg valaki ismeri is személyesen a tulajt?
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy ilyenkor szétszerelés nélkül nem sok esély van arra, hogy kitalálja az ember, mi lehet a gond, ráadásul igazából mindegy is, mert javítani sem lehet anélkül, hogy szétszednék a töltőt.
Ha pedig LED van rajta jelzésnek, akkor gondolom nem LCD kijelzős, tehát hibakódot sem nagyon kaphatunk. -
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
+1
-
-
_Babilon
tag
Múlt héten megadta magát a lipo töltőm.
hálózathoz csatlakoztatva 3 LED-ből az utolsó pirosan világít és ennyi......
Nem tölt, konkrétan nem csinál semmit. Leteszteltem más akkuval, de azt sem tölti...Van esetleg infótok mi szállhatott el?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nekem is munkavédelmi szemüvegem van, igaz, cserélhető lencsés dioptriás kerettel, de így a dioptriás lencsékkel együtt értem el a Guarder 4-es széria árszintjét és messze elmaradtam egy ESS-től.
-
stefanitsr
senior tag
Csak halkan megjegyzem sima párszáz forintos munkavédelmi szemüvegben játszom... Tökéletes.
Nem kell megenni a sokezer forinért kínált mindenféle csodálatos szemvédő vackokat, a döntő többségüket kínából szerzik a kereskedők az eladási ár töredékéért és cserébe főleg semmiféle szabványnak nem felelnek meg. Nevet meg majd kreálnak hozzá jól. Kivéve persze, ha a kinézete, designja bejön és neked mindenképp az kell.
-
csoola
tag
Én saját részről egyébként "kifogtam", egy új Bollé X500-ast szereztem, két lencsével, 8000 pénzért, nekem ez sem párásodik, pedig mocskosul izzadok, viszont az alatta levő dioptriás az eléggé be szokott, de már rajta vagyok a megoldáson. Ne érts félre, én sem azt mondtam, hogy nem fontos a szemvédelem, vagy, hogy nem ér meg minden egyes forintot, csak arra akartam célozni, hogy nem minden a márka és az ár, eddigi rövid pályafutásom alatt is láttam nagyon drága és nagyon szar, de nagyon olcsó és nagyon jó cuccokat is.
Térdvédőből nekem egy olcsóbb darab van, de ha normálisan veszem fel, akkor teljesen megállja a helyét, kényelmesen tudom használni. -
alph4
tag
válasz
csoola
üzenetére
Egy bizonyos ár felett azért megkapod a minőséget, én nem biztos hogy drágább sokkal. És jobban jársz ha elsőnek megveszel egy jót mert sokszor rájössz hogy amit vettél elég gyatra aztán úgy is jobbat akarsz. Szemüvegnél azt mondom egy Revision Sawfly, amit mi használunk, én még 8-9e ért vettem újonnan postával! És rácsos védőmaszk mellett egyszerűen nem párásodik (tudom minden szemüveg párásodik) hát nekünk ez nem, és olyan jól lehet benne látni hogy fel sem tűnik hogy rajtam. Vagy pl egy drágább replika műanyag térdvédőt veszel ami 5e és lecsúszik, bassza a térdedet, abból tudtál volna venni szintén egy amcsi hadi Alta Proguard knee padot, ami kb ebből az árból megvan postával és össze se lehet amazzal hasonlítani! Szóval csak szét kell nézni és nem egyből venni valamit, amiről úgy hiszed hogy jó.
-
csoola
tag
válasz
csoola
üzenetére
A maszkos téma úgy néz ki már lényegtelen.
Másik viszont, JG AUG-ról mi a véleményetek? Egy srác jött a csapathoz, akikkel játszom, csak AUG-ot, vagy FN2000-est szeretne, első fegyvernek. Én AUG-ot mondtam, abból meg az A3 tetszene neki, mert "olvastam, hogy nem valami jó minőségű gripje van" (ezt az A1-A2-re írta). Valakinek volt már, milyen? A gripes verziónál tényleg annyival jobb az A3, vagy fasza a gripes is?
-
csoola
tag
Nem tudtok esetleg olcsón paintball szerű maszkot airsofthoz? Használt is jó, a lényeg, hogy maszk legyen és ne rácsos, egy srácnak kellene aki újrakezdené az airsoftot. A fontos, hogy ne legyen törött meg ilyenek, védjen a BB-től és a lehető legolcsóbb kéne. 7500 kintről, jobbakért 6 körül tudna adni esetleg, de inkább az alatt kellene.
-
bocsika
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az jobb valamiben? Vagy csak túl sok a Imax hamisítvány. :S Néztem Ebayen 20$ egy Imax. Egy Turnigy meg 40+ tól indul.

A Hobbykinges árnál van vahol olcsóbban szállítással?
Igazából a diagnosztikai dolgok miatt kellene. Csak Nimh meg Nicd van itthon és Omni töltő de mostanában túl gyorsan merülnek és nem tudjuk hányadán állunk velük. Utána biztos Lipo lesz. -
bocsika
aktív tag
Mi a nyavalya. Totalcar topik lettünk?

Imaxok közül melyik a jó? Imax, Turnigy... Mert ahogy látom rengeteg alternatíva van. Sajnos ahol "eredetit" árulnak és van kép a hátáról, nincsenek rajta a hologramos logók.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Így, valahogy 800.000 és 1 millió közötti levezetett km-el a hátam mögött, az lenne a csoda, és még inkább kamu ha azt mondanám hogy nem esett meg velem semmi az utakon.
Cserébe azt elmondhatom hogy pár koccanáson túl nem volt említésre méltó esetem.Jah és isteni szerencsémre az exapós és exanyós már nem a rokonom.
Bár, azon túl, hogy az exfeleségemet kitenyésztették és úgy felnevelték ahogy, meg ahogy most támogatják az orbitális hülyeségeit sok rosszat nem tudok ellenük felhozni. Jah, de, exanyós közveszély az utakon. Ha látom közeledni, mindig előzékenyen lehúzodok és elengedem. 
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Örülök, hogy nem vagyunk rokonok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stefanitsr
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy az általam ismert életű, újonnan vásárolt 4 autóból hármat összetörtek 1 éven belül, a maradék egyet meg átadáskor húzta rá egy rakat térkőre a kereskedő srác (a kocsi mellé volt téve a raklap, a szalon környékének parkosítása még nem volt kész), akkor motorban talán még nagyobb művészet tényleg "sérülésmenteset" találni.

A maradék háromból egyikkel anyós kiment egy ~120+al közeledő furgon elé ami oldalról elkapta a yaris orrát (gtk), a másodikkal fater ráfutásost csinált, a harmadikkal meg én csúsztam tükörjégen fatörzsnek ~10km/h-val (292000 Ft kár)
Jahm 7 éves birtoklás után a vectrámmal nekitolattam figyelmetlenségből egy villany oszlopnak... No ennyit a sérülés mentességről. Jah meg egyszer odébb tettem vele egy jobbkezet meg nem adó mandrót, aki történetesen a keresztapám volt.
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ez nyilvánvaló, ezért is írtam, hogy egyeseknek fura gondolatvilága van. Én legutóbb a motorom is úgy vettem és úgy is adtam el, hogy az aktuális vevő jelölt letette az asztalra a teljes vételárat, majd utána vitte el kipróbálni, addig mondtam, hogy senki sehova.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
A fenti dolog több dolog miatt is "érdekes", többek közt ugye az "előleg fejében" átvett puskát ő elviszi "átnézetni független szerelővel". Ha itt megállunk egy szóra, akkor elvitt egy tárgyat, a nem teljes vételár fejében annak bárminemű biztosítéka nélkül, hogy a teljes ellenérték bármikor is kifizetésre kerül.
Átnézetni független szerelővel, pesten - győrből ezért elviszem pestre, ott kifizetem a szaki óradíját, ha nem jó, visszaviszem ? Persze. Ennyiből ha helyben veszek AKÁRMIT újjá építem azt...
Tegyük fel, hogy valami nem tetszik a szakinak és visszajön a stukker. Mi a garancia arra, hogy nem vesz ki belőle valamit, vagy nem cserél ki benne valamit ? Vagy teszem azt, fogja magát és szerelés közben nem ismerve a típust, össze vissza karcolja azt, töri, tépi a vezetéket. Mert egyébként teljes szétszedést emlegetett.
Ekkora értéknél itt ennyi kockázat nem fér bele, mondtam a csávónak hogy hagyjuk...
Hozzáteszem hogy a használati értéke a fizetett vételárhoz képest sokkal jobb mint egy boyi retteneté, no meg nekem annál azért többet ér a puska, hogy esetlegesen nem tiszta üzletben elbukjam gombokért. -
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ha én mennék fegyvert venni használtan, vinném az én "szakértőm" és a tulaj mellett nézetném át. Fordítva én is elvárom ezt, néhány embernek viszont elég fura gondolkodásmódja van.
Van egy vicces kis "OFF" sztorim egyébként, ami erről az előlegezésről jutott eszembe:
Van egy "majdnem mostoha unokabátyám", elég érdekes srác, tipikusan naiv, egyszerű gyerek. Néhány éve mikor a félkész érettségije után ment melózni, az első dolog amit akart egy verda volt, ki is nézett egy 1-es Golfot a helyi kereskedésben, 100.000 forint környékén volt a kocsi. Miután elhatározta magát, beballagott a kereskedésbe, aztán az egyik eladó csajtól kérdezte, hogy lehet-e részletre fizetni a 100.000-es kis Golfért, az meg majdnem kiröhögte és mondta neki, hogy lehet, hozza be az egyik felét ma, a másikat holnap, aztán viheti az autót. -
stefanitsr
senior tag
Na milyen madaram volt ma...
Érdekli a HK416, ami hirdetődik fostéren.
Mondom ok, tökjó !
Dehát ő független szerelővel megnézetné pesten.
- Hát mondom logisztika parás (nem autózok, stb), meg gondoltam magamban hogy ha már elviszed és szétszedi akárki pesten, akkor ott már azért mindenféle megtörténhet karcolástól töréstől vezeték szakadástól kezdve esetleges alkatrész kannibalizmusig minden, szóval ezt azért úgy nem.Ő: Hát ez sajnálatos, mert őt főleg az érdekelte volna hogy "ha" probléma van vele akkor hogy kapja vissza a pénzét, meg mennyi előleget kellene adnia. (Előleget ??? Milyen madár vagyok én, hogy előlegért (tehát nem a teljes vételárért) Odaadok egy puskát ?) Nahkhm.
Vigyázzatok az eladással.

-
stefanitsr
senior tag
Hagyjad a gyárit. KART/AGM szeret saját nózikkal dolgozni, és bár ha méreteket veszel a gyáriról találhatsz belevalót (pl állítólag a kart/agm ebr-be jó a marui g3 nózi), ha megveszed az elvileg hozzávalót az jó eséllyel nem lesz bele jó. A tuti azonban az, hogy a kinézett nózi mellé elviszed a kiszereltet, és gondosan tolómérőzve ellenőrzöd hogy stimmelnek-e a méretei, hossza, átmérői stb.
Nekem az a tapasztalatom hogy átlagos teljesítmény mellett csak a nózit kicserélve nem nőtt mérhetően a teljesítmény, minden mást érintetlenül hagyva...
-
szbalogh
addikt
válasz
bocsika
üzenetére
Ez az enyém
Ha érdekel írok részleteket.Hát ezt pm-be akartram de mindegy
-
Sir81
senior tag
Hi!
Milyen nózit érdemes vennem a kínai P90-esembe?

Illetve ha olyan 380 körül lő, akkor milyen hop-up gumi az ami elboldogul vele és van-e igazi haszna egy H lenyomónak esetemben?
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Értem, hát, akkor reméljük sokáig húzza majd

-
macilaci78
nagyúr
Csinos G36 mod.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak már vagy 1,5 éve nézegetem őket és hát mit ne mondjak van amelyik nagyon bejön.

alapvetőleg egy normál belépőszintű PMR. A cobra mint gyártó nem no name, de UHF kézirádiók terén semmi extra. A felhasznált alkatrészek nem biztosítanak nagy vételi érzékenységet és adószelektivitást, ami idővel tovább romlik. Azaz nehezebb érteni másokat és nekik is nehezebb érteni téged. De ez nem az eszköz hanem a kategóriájának a hibája. Eszköz 7000 bruttó - áfával. vámmal. haszonnal. A gyártó kb 2000 Forintnyi dollárért árulja a nagykernek, haszonnal. Normál játékra megfelelő, de erdős dombos nagyterületű játékokon a 0,5W és az érzékenység kevés lesz. A fél W elvileg a maximum engedélyezett europában, de mi sokszor felrakjuk a mieinket 5W-ra..de ezt nem áruljuk el senkinek

mára már más a helyzet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)