Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz
csiribacsi
üzenetére
igy van, te mar letettel valamit az asztalra, most mar nyilvanvalo mindenkinek, hogy mit is, ugyhogy legyszives tedd at magad es az asztalt is egy teljesen mas topicba, oke? koszi
-
Chris78
aktív tag
válasz
csiribacsi
üzenetére
Értem.
Tehát ha te jó vagy valamiben akkor minden más szar. Most gondold el ezek alapján mi lehet a véleménye rólad pl 1 európa bajnok úszónak. -
szbalogh
addikt
válasz
csiribacsi
üzenetére
Asztapicsa
-
Chris78
aktív tag
válasz
csiribacsi
üzenetére
Aha. Értem
Mer a foci no az ám a kirráj "sport". Űni a tévé előtt sörre ozt üvölteni kigúvadt szemme meg sörhassa ,hogy fraggyyyyiiii.
-
szbalogh
addikt
válasz
csiribacsi
üzenetére
A nejem is ezt gondolja

-
sss
őstag
válasz
csiribacsi
üzenetére
Köszi, hogy megosztottad velünk.
-
sss
őstag
Raktam minimális szilikont a midcap tárakba (habár nagyon nem akartam), mert semmilyen tisztogatás/reszelés/bejáratás nem segített. Most egész rendesen adagolnak, mondjuk csak a kapacitás 65-75%-áig próbáltam.
-
Tomi_Sci
őstag
Elérhető árú/használt katonai bakancsokat hol lehet venni? Télre kéne, és a strapabíróság lenne a lényeg.
Abban a fehérvári boltban ahol BW gyakorlókat lehet(ett) kapni jó áron, nincsenek bakancsok? -
Chris78
aktív tag
Hi all
Erről tud valaki valamit?
Umarex Ruger P345 Co2
Mindössze 17 papír csak semmi értelmeset nem találok róla. Azt látom ,hogy nem szánhátrasiklásos (ami nem is baj) de pédául teljesen műanyag?
Valakinek volt már? -
rainmen
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Értem én, hogy a külsejéért veszi az ember fia, de akkor ne tessék leszólni az M4 vásárlókat...

Más: vizsgáltam ma egy akkupakkot. Tünetek: töltőn veszi fel a feszültséget, pakk fesz 9,8-9,9V, terhelve leesik nullára. A cellák egyesével 1250 mV körül voltak alapból, viszont terhelve 5 db leesett 350-470 mV közé, három darab viszont megcserélte a polaritását!
Ilyet sem láttam eddig, a legrosszabbak nullára mentek csak...Valaki látott már hasonlót?
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
no nekem is igy van, boyi aks74u meg 105, es azthiszem igy is marad

nekem is van tartalek alkatreszem, nem volt para, de azert kurvara bosszanto
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
belseje kalap szar (tudom, mondtad, hogy kicsereled) de ennyi penzert elvarnam, hogy jol mukodjon, az enyemben pl. szorult a dugattyu, majd szepen leegette a motort is, semmilyen tarral nem adagolt jol, a beta project tarak szimplan bele se mentek, az acel dboys 105ossel ellentetben, szep-szep a kulseje, de maradok a kinai fosnal

-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nyilván nem egy időtálló konstrukció. A fa részeket a szúvak eszik meg, az acélt meg a rozsda.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
hat, sok sikert az LCT-hez

-
stefanitsr
senior tag
Van két aránylag jó puskád. Aug A3-at egyszer szervizeltem, de már előtte belenyúltak és egy rakás műanyag cucc törött volt benne, szóval én azóta félek tőle mint a tűztől. A hopkamra rögzítése lötyögős, boxé szintén, ezek előrevetítik azt, hogy nem igazán lehet megcsinálni pontosra...
-
sowi
őstag
meggyutt a cyma EBR
-
X2N
őstag
JG AUG A3-al vagy A&K Dragunov-val van valakinek tapasztalata?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Persze értem, jogos, viszont 1:5-ösbe vannak páran akik ezt használnak, bármire jó lehet.
Nyilván aki ilyet keres, majd tudni fogja, hogy mire kell neki, és megfelel-e ez. Egyébként lipo-ra szeretnék váltani, csak kell pénz, és ezért adom el. 
-
macilaci78
nagyúr
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Most látom, eladó vagy, nem vevő.

Modellakkunak Ni-XX-et nem javasolnék ma már. Kicsi a teljesítmény/tömeg aránya. Li-Po, Life-Po-k sokkal jobbak e téren és tölteni is hamarabb.Gondolj bele, melyik modellnél nem számít, hogy mekkora tömegű az akku? Az airsoft fegyvernél, emrt ott nem az akku energiája az, ami mozgatja a modellt.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm szépen.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
A 3000-es akku tán 4k-t, a kicsi talán 1,5k, a töltő 3k.
-
h1ght3chzor
őstag
Szerintetek mennyit érhet ez?
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Következő vagy sniper lesz vagy m14. Nagyon ciki volt hogy 5-10m -rel kellett fölé céloznom hogy egyáltalán észrevegye hogy látom a pályán. Röppálya így kb parabola de odapotyogott ahová kellett.

Megnéztem mi a problem. Lényegébe mozog az egész hop kamra + cső. Innen ered a pontatlanság. Viszont a lőtáv az más tészta. ott a hopgumi és a tömítettség körül kell legyen valami gond.
Majd ha megjön a csapágy+rugó+hopgumi akkor szétszedem.Apropó Cut of level rugóját mivel lehet helyettesíteni? (elröppent
) -
stefanitsr
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Aimpoint t1 micro volt az enyémen míg volt.
-
Zotya984
senior tag
Láttam red-dot -ot optikával kombinálva. fix 4X nagyítást adott 30as lencsén. Szerintem egy olyanra gondolsz.
Valami hasonlón én is gondolkodom most hogy túl vagyok a 2 napos játékon (Kibírta a Well r7
)
Bár ezen a játékon nagyon hátrányban voltam a lőtáv miatt. Nekem 30m-en (inkább 25m) már éppen hogy mellalak megvan. (0,2BB 260fps) Többinek az AK 40-50m -ről még simán operálta ki az embereket (engem is) . -
h1ght3chzor
őstag
Ak-ra ki milyen red dotot, holot, stb. használ? Szerintetek egyáltalán jól néz ki valamelyik rajta, melyik?

-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jó nekem mondjuk szar a szemem alapból is, de van olyan helyzet, amikor tényleg olyan sűrű a növényzet, hogy nem látni, ki bujkál...
-
sss
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igazából azt kellett volna látnom, hogy van-e boonie a fején. De annyira sűrű volt a bozót, hogy a feje szinte egyáltalán nem látszott. Vmi barnás színt láttam, de nem tudtam, hogy az haj vagy boonie.

-
sss
őstag
Aksu-ra illik olyan optikát tenni ami nagyít is? Nyilván nem vmi hatalmas scope-ot tennék rá. Hétvégén is max. 10 méterre volt tőlem egy ember a bozótban, és egyszerűen nem tudtam beazonosítani, annyira sűrű volt a susnya. Közelebb menni meg nem lehetett a terepviszonyok miatt.
-
zalman90
őstag
100 W ?? ez igaz ?

ha jól számoltam ez lehetetlen xD
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
nalad van a pont, nekem is mar csak egy fegyverben van FET, az ujakba mar nem raktam, tok folosleges, normalis kabelezes es kesz
BTW rendeltem az uj cyma EBR-bol, jovo heten ittvan -
Lacuss20
senior tag
Marui kompatibilis V2 V3
http://www.ebay.com/itm/Marui-Ver-2-Airsoft-Gear-Box-FRONT-Silver-Wire-Switch-/270717086449?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f07feeaf1
és
http://www.ebay.com/itm/Marui-Ver-3-Airsoft-Gear-Box-REAR-Silver-Wire-Switch-/290427747400?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item439ed7bc48#ht_1535wt_1037
V3
Ennyi 12 dollár.
Stefani úr az utóbb linkelt V3- as szerinted mennyit bír elégés nélkül?
Csak, mert az enyémbe az lett téve
-
yako
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hogy érted, hogy szopni minden akku cserekor?
Nem áll szándékomban akkukat cserélgetni. Ami most van bőven kibír egy napot, s ha tehetem hasonló, sőt ugyan ilyet - ilyen kaliberűt - vennék.
De ha nem nagy kérés, írhatnál pár szót a tűzkapcsoló cseréről pár szót...
Általános darab, vagy minden gyártó, minden fegyveréhez más és más?Előre is kösz!

-
yako
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Azt már én is látom.
De valahová csak be kell suvasztani...
Esetleg Te csináltál már hasonlót?
-
Zotya984
senior tag
-
-
Zotya984
senior tag
7,4V -os lipóhoz milyen fetet ajánlotok? kis feszültség miatt úgy tudom nem működnek rendesen.
-
zalman90
őstag
-
yako
tag
válasz
zalman90
üzenetére
Hát, a tus valóban nem a legjobb.
Nekem - bár gondolom Neked is - műanyag. A FET melegedni fog ugye, hűteni kell, nehogy megolvassza a tust, vagy egyebet ott, ahol az aksi is van.
Én valahogy így gondolnám.
Ahol az 1-es van az a rész fém. Ha ide aplikálnám a test maga venné át a hőt a FET-től. RÁadásul ahol a 2-es van ott látható némi csatlakozás, ahonnan a villany jön az aksiból a motor felé. Talán ide lenne a legkönnyebb bekötni...
Mit gondoltok? -
yako
tag
Szevasztok!
Van egy g&g SCAR L-em.
Egy Goden Eagle motorral, 11.1V-os 2000mha 15-25C-s lipo aksival.
Szeretnék bele FET-et. Egy kollégám meg is csinálja, csak épp a helyét nem találtam még meg.
Van valaki, aki esetleg tett már ilyenbe FET-et, és meg tudja mondani, hogy hová fog elférni, hová érdemes tenni?ELőre is köszönöm!
-
Zotya984
senior tag
A&K fogaskerék szett normális anyagból van? Acél? bírja a kiképzést? (M110+telihenger)
-
Xaels
félisten
[link] itt a teljes pakkról pár kép. Ha valakit érdekel írjon rám.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az 150 Mah-s merítés a lényeg ott van, hogy még mindig tökjó

-
Lacuss20
senior tag
Hali nem tudom ki emlékszik még, illetve kit érdekel, de az 1300Mah-s Nanotech Turnigy lipo még mindig bírja a játék óta, pedig egy órát ment egy 12V os PC hűtő ventilátor rákötve plusz az eltelt napok

"LIPO őrrel ellenőrzöm és nem üvölt még"

-
Chris78
aktív tag
Hali.
Valaki estleg tud a régifajta G36c-hez nozzle-t azt megköszönöm. A 25mm feletti hosszúságu kellene de nem találok sehol. -
Xaels
félisten
Üdv. Srácok valaki segítene nekem Softair-en feldobni egy hirdetést? Nincs tíz hsz.-om ott és ugye addig nem lehet. Ökörkörben nem tudok mihez hozzászólni így nem gyűlik. Ha teszek fel képeket meg leírást valaki felteszi nekem?
-
Zotya984
senior tag
Üdv
Olyan kérdésem volna hogy hobbykinges rendelést ha most leadok (DE Warehouse) akkor az kb mikorra ér ide? -
sss
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Kár.
De azért kösz az infót. -
Hurkaleves
őstag
ugyan ilyet vettem anno, de ez asszem nem jó a cymára viszont a boyi-ra okés.
pontosabban rámegy a cymára, de nincs meg egy olyan rész ami kell ennek a felfogatásához.
én nekem is szét kellett vágnom a boyi fa előagy felső részét mert az az alatt lapuló acél merevítő félcső kell ennek a felfogatásához ami asszem a cymánál nincs... amelyik gyártmánynál megvan ez a merevítő arra fölszerelhető mert eléggé "rugalmas" a felfogatási lehetősége szal nem kell milliméterekre passzolnia.. -
csaszi72
senior tag
BBONE szekhelye itt van a lapsban(alfold), Laci szokott tolteeni ures palackot gazzal.
Van egy kicsi budoskes szaga, de rendben mukodnek vele a gazos csodak.
Szemelyes tapasztalat, egy ev alatt semmi gond, kenes van, tomitesek nem szaradnak ki.
En is kiprobaltan ongyujtoba, bitangul eg.
-
zalman90
őstag
-
sss
őstag

[link]
Ez az előagy rámegy egy cyma aksu-ra? (Softairen cyma/tárak,lámpák topikokat átnéztem de nem találtam semmit, a kérdésemet meg (nyilván) elutasították.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem volt meg velük a megszokott killstat. :] Pedig nem a leggyengébb m4-eket gyűjtögettem.
)

De azért kösz az infót.