Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz sptkyle #18052 üzenetére

    Kis pénzből az ember ne válogasson, főleg ha kezdő, és ebből kifolyólag nem tud szerelni, pénze meg nincs a javíttatásra. Cyma AK, azt heló. Vagy, vesz egy nagy levegőt, két erős karral eltaszítja magától a fillérbaszás kósza gondolatát is, 60+ rongyért néz alap fegyvert, ami tetszik. Ha belenyúl és kifog egy xart, simán ugrik ennyire a büdzsé a végére...

    Egyébként pl JG esetében a V2- boxból van kétféle, az egyik a budget (műanyagtokos M4, jing gong név alatt árusítva) cuccokban van a másik a golden eagle verziókban.

    Az első sajna nem túlzottan tartós, ha nem v2 orra törik le akkor a visszaforgás gátlót tartó öntvény, vagy a tűzkapcsoló rugóját tartó kis öntött "csap". Én alapvetően a nagyon olcsó v2 alapú jószágokat nem javasolnám, persze mindig van kivétel ami erősíti a szabályt.

    Az olcsóbbak közül amúgy az általam nem szívesen ajánlott G36C mellett jó választások lehetnek a .028 variánsok, a 031, illetve picit többért a cm.045 és .040 acél építésű jószágok.

    Nem esett szó az M14-ekről amelyek titkos favoritjaim mindmáig.

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák