Hirdetés
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badsheep
csendes tag
Hali!
Itt vásárolt (rendelt) már valaki?:
Tapasztalat esetleg? A két Meister glock 17 [DE] vs. [BLK] között mi lehet a különbség az árán és a színén kívül?
Kösz előre is!
-üdv-
-
stefanitsr
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Softair.hu adokveszekjét érdemes megnézni hagyományos akkuk után.
-
szbalogh
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
A fegyveredbe pedig igen nagy a választék.
Ez bőven elég. -
Hurkaleves
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
olyan csatit forrasztasz rá amilyet csak akarsz!
de általában T csatit vagy hasonló "erősebb" csatit szoktunk rátenni a nagyobb áram miatt.
egyszer kéne befektetned, de tuti nem bánnád meg!
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Gratula hozzá.

-
Darko_addict
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Amikor itt jártam és pont erről volt szó, 6-7 ezres hozzávaló töltőkről olvastam... Szóval ezt a lipózást kiesettnek is gondoltam.

Ehhez a fegyverben lévő csatlakozót is át kell alakítani? -
Hurkaleves
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
azért nem olyan drága az a lipo...

-
Darko_addict
őstag
Hello!
Egy Cyma MP5-A4-ben kezd gyengélkedni a gyári akksi.
"Liposítani" nekem drága lenne, megelégednék egy gyári vagy annál erősebb hagyományos akkuval. Mi alapján kezdjek keresni a témában?h1ght3chzor ajánlására vettem egy G&G Xtreme 45-ös Co2-es pisztolykát is, a SoftAir aprójából. Ma jött meg, hú... nagy élmény.

Először egy Heineken üveggel próbálkoztam, de 10 golyó lepattant róla, a Cyma sem tudta megkarcolni... aztán jött a Sopronis üveg. Bámm, bámm, bámm, törtek az üvegek sorban.
Ha próbálkoztok, akkor ne a címkére lőjetek, az összetartja a szilánkokat és a repedéseket... persze üresek voltak az üvegek! Emiatt senki ne átkozódjon. 
-
h1ght3chzor
őstag
Nem tudjátok, hogy Budapest közelében most hétvégén lesz-e vmi airsoft játék?
Vki a Pólus közeli pályát ismeri?
-
BaKeSZ87
őstag
Vegyetek VSR-t 140.000-ért! Szinte ingyé' van!
-
csaszi72
senior tag
Rendeltem az M4S1 előagyamba lipo aksikat, mert a "hagyományos" lipo nem fér bele.
AK tokfedél alá is beférő lipo gondoltam belemegy.
De nem.......
hosszú bele..
Ha valakit érdekel küldjön pü-t.
PH-s áron
168x12x18mm
-
yako
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszönöm!
Majdhogynem egy árban tudnám megvenni a fegyvereket.
A KSC felé húzok, még ha pici hibája is van - ez az olcsóbb is, bár elhanyagolható.
A "hopupja nem jön be" dolgot mint felhasználó, vagy mint fegyvermester mondod?
Mármint használat közben van esetleg hátránya, vagy a szerelés nehézkes vele? -
stefanitsr
senior tag
KSC saját elképzelés szerint épül, márkás, elvileg jóféle megoldásokkal. Nekem a hopupja nem jön be, illetve az előtte levő "feeding ramp" nevezetű alkatrész eltört a 17-esemben. Szerencsére kapható hozzá alkatrész. Az olcsóbb, feliratok nélküli változatok KWA néven kerülnek forgalomba, minden egyéb téren azonosak.
A KJW többé kevésbé pontos marui klón, ebből következően nagyon jó hopupppal, kevésbé nagyon jó anyagválasztással. Szinte mindent lehet hozzá kapni ha valami érné. Igazából egyik sem elvetendő választás.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
halisa
tag
Most találtam a Cree LED lámpáról egy kis érdekességet!
-
yako
tag
Szevasztok!
Ha már maroklőfegyver akkor KJW vagy KSC?
Tudom, hogy a KSC minőségibb, de valójában működést tekintve mik a különbségek?
Konkrétan pl.: Glock 18c illetve 32cElőre is kösz!
-
sowi
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
nekem pont van elado

-
h1ght3chzor
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jó lenne, ha valaki árulna most.
Bárkinek lenne egy ilyenje, ne habozzon, írjon pm-et.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
8-12k körül mennek használtan jó árban a softair.hu-n. 20k-ért újat kapni és ez nem nem a legolcsóbb.
-
Reibek
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Tenkjú

-
h1ght3chzor
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nézegettem.
Esetleg használtan, vagy jó áron merre érdemes? -
Reibek
senior tag
Kéne egy kis technikai tanács.
Előre szólok láma lesz a megfogalmazás...
Képen bejelőltem a részt (nem tudom mi a neve) és mikor rárakom az aksit a fegyverre (G36C) akkor ez a fém lap vagy micsoda úgy fel melegszik h nem lehet megfogni se, már a szigetelést is elkezdte leégetni...
A fegyver meg hol müködik hol nem.
Lehet h az aksi zárlatos? -
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Biztos ?

-
macilaci78
nagyúr
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
AEPből a Cyma 031-es a tuti.
-
h1ght3chzor
őstag
Pisztolyból milyet ajánlotok? Első kérdés az lenne, hogy CO2 (hallottam, hogy hidegben nem akar működni elég sok) vagy AEP? Második pedig, hogy esetleg használtan tudtok best buy-t?

-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Szerintem 1 óra talán meg van. De azt se felejtsd el, hogy közben esik a feszültség ezért a felvett áram is csökken. Áramszabályozott drivernél nem annyira de azért ott is esik valamennyit. A gyári pwm driver pedig a feszültséggel arányosan csökkenti az áramot is. Azaz elindulsz 3A-ről és mire a lekapcsolási 2,8-3,0 V-hoz érsz akár a 3/4-re is visszaeshet a fényerő. Ezért jobb ha olyan akkut használsz ami a használni kívánt áramrősség fölött teljesít, mert akkor kisebb lesz a feszültségesés. Szóval nem árt ha 5A leadására képes akkut használsz. Egyébként az a Pana valóban teljesen jó.... ha tényleg genuine.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Lehet 5A-el is ha nagyon jó a hűtése, de nem ad arányosan nagyobb fényt. 3A az optimális.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
szbalogh
üzenetére
jogos... én is utána néztem az aksiknak és van többféle.. pl. panasonic azonos 2250mah kapacitású, de különböző áramerősséget tud leadni...
úgy olvastam, hogy az xm-l t6-ot max 3amperrel lehet kínálni (itt), de valamelyik panasonic aksi akár 10amperre is képes!mod: ez jónak tűnik... max. 2,9A tud leadni (1C, 2900mah)
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Gondolj csak bele, a Panasonic ami 12 dollár darabja 3000mAh-s és nagy terhelés mellett (3-5A) alig esik a feszültsége. A Sanyo ugyan ez csak 2600mAh és 12 dollár egy pár. Akkor a 4 dolláros mennyit tudhat? Csodák nincsenek.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
1000-2000
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Remélem nem hiszed el, hogy ennek tényleg 4500mAh a kapacitása...
-
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
ezért kell felszerelkezned pár ilyennel és kész...

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
dupla
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nincs, csak Ni-xx töltőm, és nem akarok kirándulásokra még egy téglát cipelni akkutöltő címszóval.

-
Hurkaleves
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
én egy ilyet veszek és rákötöm az accucel töltőmre...
-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Állítólag ez a fajta töltő megéri. De vigyázni kell, mert van hasonló típus ami 9V-os akkut nem tölt és az gagyi.
Vettem egyet, kíváncsi vagyok tényleg jó-e.
Akkuból a Sanyo 2600mAh a leggjobb. Ez akár 5A-t is lead károsodás nélkül. Ennél már csak a Panasonic 3000mAh-s jobb de az aranyárban van. -
csaszi72
senior tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Akkor keresd bátran M.o.g.y.i. -t... pl
-
válasz
csaszi72
üzenetére
Csak sajnos, mint korábban említettem "sürgősen" kellene beszereznem, úgyhogy nem tudom kivárni az ebay-es szállítási időt. (Kövi hétvége)
Lehet az lesz, hogy veszek valami gagyit, beltérre jó lesz az is egyszer, aztán berendelem ebayről.Már nézegettem Olight lámpákat is, de annyi pénzt nem szívesen b@xok el rá. :S
-
csaszi72
senior tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
???
10 dodo körűl kezdődnek.... -
-
sss
őstag
Én is agyalok rajta, hogy kéne egy lámpát venni, ebay-en 10$-ért már egész korrektek vannak.
-
szbalogh
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Dildónak sem ajánlom, még neked se.
XM-L ledes lámpát vegyél ne ilyen xar XR-E-t!
Ha igazán nagy fényerőt akarsz alavető , hogy 18650-es liion akkuval menjen. Csak az tud leadni megfelelő áramerősséget.
Nemrég beleakadtam egy magyar shopba is akik árulnak ilyesmit. Vaterán is jó vétel pl az ultrafire 501B a fent említett leddel. -
-
szbalogh
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Mire?
-
Szerintetek ez a taktikai lámpa jó lehet?
-
szbalogh
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Ehhez én is csatlakoznék, viszont nekem ak-ra kellene taktikai előagyra oldalra felszerelhetőt keresnék.

-
Sziasztok!
Milyen taktikai lámpát érdemes venni? M4 szereléksínre szerelhető kellene, valamint némakapcsoló sem lenne hátrány. Mindezt költséghatékonyan és lehetőleg ne legyen gagyi

Ha konkrét webshop linket tudna valaki adni azt nagyon megköszönném. Külföldről csak akkor rendelnék, ha ~1 hét alatt megérkezik a cumó. -
h1ght3chzor
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Ha érdekel olyan fegyver amit mondtál akkor innen rendelj szerintem, elég jó áron is van.
Mondjuk számold be a €12.45-s postát is...Szerk.: ja, és 5 eurós kupon is van.

-
Darko_addict
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Hát, ha nem is pont ilyen, de valamilyen kell. Kedvencem a Beretta (M92), olyat akartam teljes fém változatban (KJW), de ritkán találok vagy ha igen, akkor drágán. 25-nél többet nem költenék gázos pisztolyra, ezért is használtakat néztem.
Már ott tartok, hogy GBB + legalább félig fém legyen, s több modell is képbe jött. Ez a .45 Extreme is szimpatikus. -
h1ght3chzor
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Azt a hozzászólást amit küldtem igen.
25-ért árulja, de az egy nagyon strapabíró fegyver, ahogy olvastam ki lett cserélve jó alkatrészekre a hibái, sokáig el leszel vele.
Kérdéses, hogyha te csak otthon szeretnél lövöldözni vele, kell-e ilyen neked.Pl. shotgunt 15k-ért nagyon jót lehet kapni, igaz az springes.

-
Darko_addict
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Hmm. Valójában nem értek hozzá, műszakilag sem..
Ha csak az automatája hibázik, kihathat a fél. automata funkcióra, akár a későbbiekben is? Én csak azt használnám egyébként. Nem nagy harcokra kell, sőt... csak itthoni mókára, tehát "bevetésre" nem kerülne.U.i.: "Ezt" a fórumot vagy Fabian fegyverét?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nem lehet rossz fegyver,viszont a desert eagle, ami full fém 40-50 körül megy. Viszont ez még hibás is, ahogy olvastam az automata üzemmódban hibázik, ha értessz hozzá, lehet hogy jó vétel, de én nem venném meg.

Egyébként ha jó fegyvert akarsz venni, akkor ezt ajánlom.

-
Darko_addict
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Igen...

Volt egy megegyezés köztük egy más termékénél... Ugyan villámon vitte, de sokkal olcsóbban kapta meg.És EZ?
Elsőre nem rossz, ártól függ, hogy mennyire érdekelne. -
h1ght3chzor
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Elkelt sajnos ahogy látom... amúgy jó kis full fém fegyver volt.

-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
EZ milyen vételnek tűnik? Képek nem túl élesek, de csak én látom kopottnak?
-
csoola
tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Szerintem azért van úgy írva, mert az utal arra, hogy az a verzió, amelyikhez adnak bipodot és optikás hordfogantyút.
-
Reibek
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Há rákattintasz mutat mindent h mi jár hozzá...
Fegyver,akksi 470-es tár...
Sztem ez minden -
Reibek
senior tag
Lehet megérné kimenni érte

Ennyiért sehol nem talál az ember G36-ot az tuti -
szbalogh
addikt
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem a lámpa elején levő lencsére gonoltam te!
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Az XR-E felett ilyen bazinagy lencse van. A másikon (és az újabbakon) pici puha szilkon ami kb csak akkora, mint a sárga rész. Egyébként a belük ua.
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nézd meg! A linkelt oldalon van kép mindegyikről. Az alapján be tudod azonosítani. Ha pedig leméred az áramfelvételt a fényerőt táblázatból ki tudod nézni. Le kell tekerni a kapcsolós végét és a test és az akku negatívja között mérj egy áramerősséget.
Az a látványos különbség van a két fajta lámpa között, hogy egy xm-l ledes jó akkuval 50nm-t terít be olyan fényerővel, mint a zoomos max fókusszal. Így az egész rajt elvakítja. -
Hurkaleves
őstag
válasz
szbalogh
üzenetére
totálisan fingom nincs hogy melyik van benne!
ezen én is agyaltam, hogy ha távolodik a lencsétől akkor romolhat a hatékonyság, de van egy kis foncsor rész a led körül. és mondom eddig kitűnően szuperál este baszkódtam vele és nagyon messzire elvisz! ennyi pénzért tökéletes. annyi van még a testre írva, hogy mx-110 -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hát... Q5 de melyik?
A zoom átverés. Amikor távolítod a lencsét a ledtől a fény nagy része nem kerül a lencsére és elvész. Egy rendes paradolatükrös lámpa földbedöngöli. -
Hurkaleves
őstag
válasz
szbalogh
üzenetére
lámpából jól állsz látom!

én is most rendeltem egyet vateráról. új, csájníz verzsön, fókuszálható cree q5 ledes és irgalmatlan. ez is tud félerőt, strobit, full erőt. kidolgozásra és minőségre is nagyon jó. plusz egy aksit rendeltem még mellé, hogy legyen. eddig nagyon meg vagyok elégedve kapásból még 4 embernek kellett rendelnem! -
BaKeSZ87
őstag
Ma megjött a VSR-be a trigger sear, csak nem voltam itthon, a piston sear és a 145-ös rugó vámon van már
Ha minden jól halad hétfőn szerelés lesz 
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ja a lámpát!
Azért mert kettő van belőle

Amúgy meg van még másik kettő másik típus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hosszú bele..