Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
[link] Ez alapján rakd rendbe a tömítéseket, aztán pakold össze, következő kronózáskor kiderül az FPS szórás, illetve, remélhetőleg nem léped át még mindig a 400 FPS-t. Ha mégis átlépnéd, jöhet egy gyengébb rugó. Nózik hossza megegyezik? Teszteld le majd ha összeraktad, hogy normálisan lő-e, illetve normálisan adagol-e.
-
Sir81
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Ez egy kínai P90-es.
A gearbox ki lett ganyézva, zöld takony és egyebek, kapott normális zsírozást, szilikont és hézagolást.
Csere történt, gyári nózi kiszedve, eléggé lazán csúszkált, kicsit "eresztett", kapott egy frankó Element "O" gyűrűset, illetve a hop-up lett még kicserélve egy guarder 70-esre.
Pontos mérést nem tudtam végezni "műszer" híján.
Tudomásom szerint ezek a fegyók átlag 380 FPS-el küldik a bennük levő 120-as rugóval. -
BaKeSZ87
őstag
Mi baja a gyári hengerfejnek? Milyen márkájú fegyverről van szó? Hány FPS-t lő? Milyen a tömítettsége?
A dugattyúfej amit linkeltél 6.500-ért (
), az fele annyit sem ér, ráadásul szerintem felesleges. Ha nincs eltörve, elrepedve a gyári dugfej és hengerfej, felesleges cserélni, a tömítéseket helyre kell rakni, max a rugót érdemes cserélni, ha kímélni akarod a gearboxot, és együtt tudsz élni a kisebb torkolati sebességgel. Ha nem szórja nagyon az FPS-t, és nincs semmi konkrét baja a fegyvernek, hozzá sem szabad nyúlni a gearboxhoz. Ami működik, nem kell bántani. -
fagylalt
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Visszaolvasgattam a topicot és láttam, hogy írták, hogy most megérni az erős forint miatt külföldi oldalról rendelni. Melyiket tudnátok ajánlani?
Közben már ki is néztem párat:
- Army R28 Kimber Warrior ennek nagyon tetszik a designja megnézném a többi típusát is...
- WE Hi Capa 5.1K V.2
- WE Colt M1911 GBBMi az a Blow-back illetve mit jelent a hop-up?

A szerelék sín?Totál kezdő vagyok ebben.

-
Sir81
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Tudom hogy ez az üzlet nem megbízható, de a felsorolt termékeket csak nem hamisítják meg nem?
Fegyvert nem vennék tőlük, de sajnos az alábbi cucc csak náluk kapható idehaza:http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?products_id=2444
Ritka bármit is gearbox v6-hoz kapni.
És növelésre gondolta, k*rva meleg...

-
BaKeSZ87
őstag
A megbízhatóságot ne csökkentsd.
Ezt a boltot felejtsd el.
Alternatívák boltra. -
sss
őstag
válasz
szbalogh
üzenetére
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy akkor egy 1200mAh/15C Constant lipo akku akkor túl gyenge lenne airsoft puskához? (Mert ugye asu min. 20-25C-t ír ilyen kapacitáshoz.)
szerk.: ja és hogy ezek az airsoftujoncon írt C értékek vajon a constatnt vagy a burst C-t jelentik?
-
Sir81
senior tag
Hali!
Zaj és megbízhatóság csökkentésére az alábbi kombót gondoltam ki a P90-esemhez:
http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?products_id=2444
http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?products_id=1987
http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?products_id=2446
Vélemények?

-
yako
tag
Szevasztok!
Erről az aksiról mi a véleményetek?
Kellene FET hozzá?
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ő a pisztolyt kereső srácnak írta a linket, aki nem AEG-et szeretne venni.
-
bocsika
aktív tag
Cobra MT800C PMR-t akartunk venni. Mert olcsó, tud mindent. Adtak hozzá aksit+heasetet. Erre nem most vonták ki a piacról. A külkereskedő azt mondja a webshopoknak hogy nincs. Helyette vegyem az MT600 at (ugyanolyan áron) amihez nincs headset. (min + 3000Ft). Na mit csináljak. :S
Más. Cyma cm.047c be belemegy ez vagy ez. Gondolom ez belemegy. Illetve akkor mi a legnagyobb amit bele lehet tuszkolni?

-
zalman90
őstag
-
csoola
tag
válasz
fagylalt
üzenetére
Ha otthon, a kertben használod célba lőni, akkor szerintem pisztolyt venni nincs értelme. Ha játszani akarsz rendesen, akkor szintén felesleges pisztollyal kezdeni.
Otthon lövöldözni (ha tutira nem mész SOHA játszani), akkor egy "gagyibb" gyári springes sniper is jó lehet, bár én inkább egy légpuskát vennék otthonra, az a tuti.
Játszani kezdésnek egy 30-40 ezer körüli AEG lehetne jó választás, Cyma AK (028, 031 verzió), vagy JG G36 mondjuk.
Ha viszont mindenképpen csak airsoft gázos pisztolyt szeretnél, akkor csak azt tudom mondani, hogy én majd egy KJW Colt 1911-est szeretnék CO2 patronos tárral, nagyon király csúzli.
-
fagylalt
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
Nem pont a 100 ezres (vagy 10 milliós?
) hiper-szuper ninja japó fegyverre gondoltam. 
Konkrétan galambot lőni se lenne rossz vele, meg más egyebet...
Én nem gépágyút, meg ninjavetőt akarok venni csak egy komolyabb pisztolyt, ezért én gázosra gondoltam.
Dobnátok egy linket, hogy melyik áruház oldalán nézitek a dolgokat?
-
szbalogh
addikt
-
csoola
tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Mit jelent ez a B-grade? Nekem most jön két 2.2-es Turnigy 20C-s, legközelebb viszont akkor ilyet veszek, ha ugyanolyan fasza.
Amúgy mennyire lehet gáz az említett 2.2-es Turnigyvel, hogy nincs a G36-ban FET?*Szerk.: Közben olvastam amit írnak, hogy elvileg nagyobb a belső ellenállása (ezt magyarázzátok el légyszi, hogy miért fontos, hogy mekkora, nem értek az akkukhoz), plusz nem bír ki általában 60 töltés/kisütés ciklust és feldagad.
-
szbalogh
addikt
Teljesen
Bár annyit hozzáfűznék, hogy a hobbykinges akksik eredetileg modellezéshez készültek ahol az airsofthoz képest jóval nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Nem is tudom, hogy létezik-e 15C-nél kisebb akksi! Illetve vannak a B-grade akksik, airsofthoz elég lehet és jóval olcsóbbak az olcsónál is.
Egy ilyet lehet, hogy bevállalnék. -
sss
őstag
Ha már felhozta vki ezt a C számot. Airsoftujoncon ezt írták:
"A LiPo-nál fontos, hogy mekkora áramot tud leadni. Ezt a 15C, 20C, 30C, stb. jelölés mutatja. 1000mAh körüli akksikból 20-25C-st legalább, erősebbekből 20C, nagyon erősekből (2000 fölött) 15C-s is elég."
Ez így szerintetek mennyire helytálló?
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem vinyó hanem akksi, 1-2 max.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
zalman90
üzenetére
chaoli-t? hmm... talán egy 50-es rúgóval...
most komolyan. szerintem esélytelen. nótbukba nagy üzemidő kell kevés áramerősséggel. ha tudnánk a nótbuk akksi C értékét már meg is lenne az eredmény... de ezt az értéket sehol nem tüntetik fel, pedig sok helyen kíváncsi lennék rá.stefanitsr: nekem nem tudom milyen mágnesű a motorom, de markolaton keresztül emel, fogót, csavarhúzót, sniccert... tárat még nem próbáltam..

szbalogh: thx.

-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
de meghajtaná a fegyvert?
chaoli motoros

-
Hurkaleves
őstag
1.8-as már nem rossz, de ettől függetlenül tuti nem cserélek.. (a C értékét nem is írták pedig jó lenne tudni. nyilván ha ráírsz megírja az eladó, de mondom annyira nem izgat ez a lifepo dolog..)
zalman: megelőztek, de én is azt írtam volna, hogy a nótbuk akksik nem nagy áram leadására vannak tervezve...
-
szbalogh
addikt
válasz
Lacuss20
üzenetére
Nem a C érték adja meg, hogy mekkora áramot ad le hanem a motor, rugó, áttétel....
Pl ha egy 10C-s akkut rövidre zársz ott azért elég nagy áramok mennek. A C csak arra vonatkozik, hogy mekkora áramleadásig nem károsodik jelentősen az aksi.
A másik szempont pedig, hogy mennyire esik vissza a feszültség munka közben. A nagyobb C-s akkunál kevésbé.
Nekem volt ilyen kis 1200-as 3 cellás MP5K-ban. Jó.
Viszont minden akkuhoz érdemes neodímium mágneses motort párosítani, mert az jóval kevesebbet fogyaszt. -
Lacuss20
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ezért tartok ki a Lipom mellett, viszont kíváncsi lennék az 1200Mah-s 1100Mah-s Rúd lipókról mi a vélemény?? Szeretnék egy 11.1-es lipot elvileg, ha alacsony a C értéke ( 20 körül) akkor nem ad le akkora áramot és nem kell fet ez igaz?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Lacuss20
üzenetére
Life pakkot készen vásárlás helyett inkább eredeti A123 cellákból érdemes összerakni, de a kisebb 1100 mAh pakkoktól nem kell nagy durranást várni, kb azt hozzák amit egy jobb 9,6v mini type nimh. A lipo egy sokkal szebb, szilajabb, keményebb, durvább, élményekkel telibb világ. Egy jó 7,4-es is tudja azt amit kb egy 9,9-es mini lifepo pack tud (3 lifepo pakkom van).
-
Lacuss20
senior tag
Nekem konkrétan lipom van már régóta, fontolgattam én is lifepot, de mivel a csapatunk egy két tagjának volt és egészen hamar kidöglöttek ezért nem hiszem, hogy váltok a jó öreg Turngy 2.2k-s 7.4-es Lipo ról

-
alph4
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ahogy nézem van nagyobban is már: [link], bár nem tudom hogy ezek milyen minőségűek/márkájúak. De mint írtam ez a minőségi 1100as is bírja, egy naposon még a felére se ment le eddig. 400-450 körül kellett rátölteni, olyan 1200-1500-at lőttem ki talán vele.
-
zalman90
őstag
most loptam a kék oldalról
Az airsoftosok imája.
Mi atyánk..
Ki vagy a mennyei pályán,
szenteltessék meg a te bb-d,
jöjjön el a te fps-ed,
legyen meg a te szervezésed ,
mind vidéken úgy Pesten is.
A mi mindennapi gearbox-unkat add meg nekünk ma,
és bocsásd meg a be nem ismert találatokat,
miképpen mi is a vélt kilövéseket.
És ne végy minket a kisértésbe ,
de szabadíts meg a csalóktól,
mert tiéd a pálya,
a tagdíj,
és a közösség.
Mindörökké.
MASZ. -
sss
őstag
Ez a life amúgy befér ak tokfedél alá?
-
Hurkaleves
őstag
ebből a lifepo-ból van nagyobb kapacitású mint 1100mah? az tűnik nekem kicsit karcsúnak...
vagy lehet cellákat párhuzamosan kötni ugyan? valszeg az eltérő töltöttségi szint miatt nem igazán...
azért egy jóféle lipo-t nem fog lekörözni egy 9.6-os nimh... meg ez elég sok mindentől is függ ám. lényeg annyi, hogy a lipo fele annyi súllyal, fele annyi mérettel kétszer akkora erőt tud produkálni mint egy ehhez mért 2x akkora nimh.
példa: 9,6V 3300mah nimh nagy akksi amik kb. 12C-vel tolnak, nagy is nehéz is erre ezt produkálja: 12C x 3,3A=39,6A ennyi áramot tud leadni. teljesítménye 39,6A x 9,6V=380W
ellenben egy fele akkora fizikai tulajdonságokkal bíró lipo ami kapacitásra még annyi sincs.. lássuk, legyen mondjuk az én akkum: 7,4V (8,4V csutkatöltve, de 7,4-el számolok) 2200mah 40C. ez tol: 88 Ampert és tud 651 Wattot. nemmindegy és meg is érződik egy jóféle nyomatékos motorral és fettel.

-
Zotya984
senior tag
Üdv ez tényleg igaz hogy M14 a legpontosabb?
"Az AEG pontosságához szinte kizárólag a hopup kamra, hopup gumi a fontos. A kamrák kialakítása abban játszik szerepet, hogy mennyire sok alkatrészből áll, mennyire hajlamos lötyögni, és mennyire hajlamos elállítódni. Ez alapján a rossztól a jóig a sorrend nagyjából: M4, Mp5, AK/G36/AUG/G3, M14. Persze minél márkásabb a fegyver, annál minőségibb a hopup megmunkálása is, így annál pontosabb is." -
alph4
tag
Ez már azért lipo aksitól függ, simán lehet jobb egy 9.6-os nimh is reakcióban és rofban egy 7.4es liponál. Én nem veszek észre közte különbséget (sőt), így lipot nem is ajánlom max DMR fegyverekbe, a 11.1v 3 cellásakat.
Egyébként jelentősen függ a gyorsaság a discharge mértékékétől (minél nagyobb "C"), annál gyorabb a reakció idő. (lifenél ahogy írja hobbykingen ez 30C)
-
mykos
aktív tag
Mivel nincsen hátránya a LiPo-hoz képest, ezért a hátránya a nagyobb belső ellenállás -> rosszabb reakcióidő(3cellás LiFe = 2 cellás LiPo - nem ROF-ban!!!), kisebb energiasűrűség, és alacsonyabb töltésleadási intenzitás.
Bár valóban ebből jön az előnye, ahogy írtad: Nem kell FET
-
alph4
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ilyen cellák kellenek (3db ugye), ami kell hozzá még: forrasztó, cink, kábel, szükség esetén 1-2 patkó amivel összeforrasztod erősen közvetlenül, és csatlakozó (mi XT60-as rakunk fel T helyett) végén meg zsugorcső (lehetőleg vékony) és 15 perc alatt kész is

Ami kell még hozzá az egy B6-os töltő, de az előbb-utóbb úgy is kell. Azzal tudod beállítani hogy töltse a life-t.
Most ahogy nézem ebayen el kezdte árulni egy kis kínai összerakva szépen és elég jó árban is van: [link]
-
bocsika
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Zlotyból 75E Euróból 76E ekkora összegnél már mit számít egy ezres. De olcsóbb a szállítás mint hongkongból.
-
alph4
tag
válasz
rainmen
üzenetére
Bizony változott a világ. NiMh-t felejtsd el, vedd a LiPo-t.
Akkor viszont a lipot kéne már elfelejtenetek van azóta olyan hogy LifePo4, a lipo aksik összes jó tulajdonságával rendelkezik viszont a negatívokkal meg nem. Mi mondjuk már egyből erre is álltunk át (legalábbis a többség), ezt nem érdekelni nagyon se a meleg/hideg, nem dagad fel stb. ütheted/dobálhatod is nyugodtan, szereti a gyors töltést és nem fog bedögleni végleg ha nem tartod feltöltve mint a lipo. Nem kell hozzá FET-se a fegyverbe, és mellette jól pörög 9.9v, és 2 napot simán kibír. Annyi hogy magadnak kell összerakni, mivel 3 cellából tudod megoldani, így viszont olyat csinálsz amilyet akarsz (rúd, nun chaku..)
-
csoola
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ha paypalt "összekötöd" a kártyáddal, akkor abba fogja váltani amibe veszed, kb. annyi idő alatt mintha a sparban fizetnél a kasszánál. Én így nyomom, így nem kell a paypalra külön küldözgetni a pénzmagokat.
-
szbalogh
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ha annyira nem sürgős szerintem várj 1-2 hónapot! Valsz. erősödik a forint.
-
Cybertrone
veterán
Na de fasza
Csak Paypallal lehet zlotyiban fizetni? utánvétes lenne a csomag ha nem sikerül másképp megoldani euróban kicsit másak az árak 
-
rainmen
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Bizony változott a világ. NiMh-t felejtsd el, vedd a LiPo-t.
-
szbalogh
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
A kis lipo jobb mint a nagy NiMH
-
zalman90
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
2200mah -as lipo 9$ + posta , és ugyan azt tudja mint aza 4000 res nicd akksi...
van 1 ilyen ököl szabály hogy annyit tudsz lőni legalább amennyi mah-s az akksid
(hozzáteszem én max 500 at lövök 1 meccsen)
-
zalman90
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
akkor aksi minek ? meg ennyiért... inkább lipo..
-
csoola
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Innen inkább ezt az akkut vedd, meg majd hozzá egy LiPo töltőt.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
-
bocsika
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
1.
SRC G36KV A hosszabb verzió de a behatható váltámasszal jó cqbra és a tusban van az akku így nagyobbat is bele lehet rakni és jobb a fegyver egyensúlya.
192euro+12,4euro a szállítás. Vagy zlotyiban is fizetheted paypalról ha úgy jobb a váltás.
2.
SRC SR16 15cm el rövidebb mint a sima M16A3, Akkora akkut teszel bele amit nem szégyellsz.Akku vagy a TGról vagy a Hobbykingről.
A 11,1 inkább nem ajánlom. Simán is 14rof külv van a teljesítménye a fegyvereknek nagy pipoval meg majd 20 a ROF. A másik fél még ezt sem tudta kimondani hogy találat mikor már 20BB lyuggatta ki a seggét. Sokan nem nézik jó szemmel a "locsolást" . És jóval gyorsabban amortizálódik a fegyver. -
zalman90
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
mer a magyar boltok iszonyat drágák !
azaz akksi kb fele annyiért bejön kintről postával , meg a reddot is...
11 es lipo fölösleges...
-
szbalogh
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
A 9.6-os NiMH kb olyan rof-ot ad, mint a 7.4-es lipo, csak az első 1-2 lövés rohadt lassú lesz
Ne baszakodj NiMH-val ha most veszel akkut! -
zalman90
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
tuti hogy mindent dupla áron akarsz megvenni ?

amugy miért ne lenne kompatibilis ? -.-
-
Cybertrone
veterán
-
szbalogh
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ha telitusos M4-et veszel abba hobbyking-ről vegyél 2 cellás azaz 7.4V-os akkut. 1500mAh körül már képtelenség egy nap alatt lemeríteni ha jó a motor és 100-as körüli rugó van a fegyverben.
AMit eddig is írtak. AK-ból Cyma vagy Kalash/Boyi, M4-ből SRC, MP5-ből SRC vagy műanyagban Galaxy esetleg JG használtan, G36-ot ne vegyél mert komolytalan
-
csoola
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Másik dolog, hogy ha van lehetőséged, menj el egy airsoft játékra mielőtt fegyvert veszel, aztán kérd el szépen a csúzlikat kicsit megtapizni, hogy érezd milyen a fogásuk, mennyire súlyosak neked, hátha valami hiperkényelmes lesz, amire eddig nem is gondoltál.
-
csoola
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Én akkut innen rendeltem, na itt van tényleg bőség zavara, igazából attól függ milyen kell, hogy milyen fegyverbe lesz

Először is tisztázni kellene, milyen fegyvereket szeretsz, mennyid lenne a projektre, stb.
Ha M széria, akkor én Boyi helyett az SRC-t mondanám, úgy tudom nem rosszak. Ahhoz nincs gyárilag akku és töltő, szóval azt mindenképpen külön kell szerezned. Az, hogy melyik modellbe milyen való, én már nem tudom, mert még nem volt ilyen fegyverem.
Ha más is tetszik, mondd meg melyek azok, aztán akkor tudunk segíteni, melyik lenne az ideális kezdésnek.
Taiwangun lengyel zlotyban számol, de szerintem tud euróban is, a zloty olyan ~68 forint körül van, az említett teli tusos SRC M4 ~75000 pénz + posta. -
csoola
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Jó a link, néhány nap alatt itt van a cucc, nincs vám és sokkal olcsóbb, mint a hazai boltok...
-
csoola
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
A Boyit tényleg nem szokták dicsérni, nekem nincs M4-esem és nem is tervezem mostanában, külsőre persze nekem is tetszik. Ha már mindenképpen M4-est szeretnél, szerintem rendelj egy SRC-t taiwangunról, igaz drágább, de az biztosan jobb mint ezek. Van ott alapból ilyen "teli" tusos verzió, a külön tus és a red dot árán megvan a jobb puska, plusz még veszel hozzá onnan egy LiPo akkut (szerintem ne rögtön 11,1V-ost, de majd a többiek is elmondják, hogy bírja-e gyárilag a fegyver, én mindenesetre beérném egy 7,4-essel), vagy esetleg hobbykingről egyet, no meg egy LiPo töltőt és máris van egy sokkal jobb szetted.
Én legalábbis ha ilyen M4-et szeretnék, akkor így csinálnám, ha érdekel más is, akkor például ott a G36 SRC-ből ami megint csak egy jó alternatíva, bár az igazából is jó részt műanyag, bár szerintem semmi gond nincs ezzel, nekem a JG-m is kitűnő ilyen szempontból. Könnyebb is játékon, meg relatíve olcsó alternatíva.
-
sss
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Cyma ak-k elég jók, főleg első fegyvernek. Cm040, cm045 ezek pl. acél testűek. (Írtad, h műanyagot nem akarsz.) Amúgy meg mostani forint árfolyam mellett is lehet, hogy érdemesebb az ilyesmit külföldről rendelni, innen pl: [link]
M szériából az src-kről szoktak itt ódákat zengeni, mondjuk drágább mint a boyi, de azért külön kat. a kettő. -
sss
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ezeket a boyi m4-eket nem igazán szokták itt ajánlani.
-
Cybertrone
veterán
Igazából nem Kritérium ez a M4 variáns... Másra is hajlok, mondjátok bátran a gondolatokat...

-
Cybertrone
veterán
-
Lacuss20
senior tag
Valakinek van ötlete, hogy a CM 0.45a mekkora belső csővel rendelkezik,mert csak ezért szétszedni nem akarom így kb ra 265mm-t mértem.
-
Lacuss20
senior tag
Csoolához tudnék csatlakozni, ha jót szeretnél játszani akkor érdemes egy megbízható és nulla ráfordítással is jól üzemelő alap AEG et venni.
Ilyenek az AK variánsok ezekből esetleg kicsit komolyabb áron lehet "jobbat" is venni
fullfém-fa változatok.Pl. ( Ak74su)
stb 
Ami fontos, hogy abból az 50k-ból fordíts kellőt a védelemre és a jó minőségű BB- re!!! -
csoola
tag
válasz
fagylalt
üzenetére
Nem minden a márka, kezdésnek meg nem kell rögtön a legninjább japán cuccot venni. Azért kérdeztem, mire kell, hogy játszani szeretnél menni, vagy galambot lövöldöznél a kertben, vagy mégis mit akarsz vele csinálni.
Ha játszani akarsz akkor valami alap AEG fegyvert vegyél szerintem, ha a "klasszikusok" érdekelnek, mint pl. AK, akkor Cyma 028 vagy 031 típusút tudnék mondani ami olcsóbb, ha modernebb fegyvert szeretnél, akkor meg mondjuk Jing Gong G36-ot, ami nekem is van. Ha más stílus jön be, akkor esetleg Galaxy MP5K éppen van itt egy eladó.
M szériás (M4, M16) fegyver szerintem kezdésnek csak akkor jók, ha nagyon elvetemült fan vagy, egyébként az olcsóbbak a V2 gearbox miatt nem feltétlenül a legjobbak.Én, mint amatőr ezen vagyok, majd biztosan ír néhány tapasztaltabb "róka" is

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Gamer Egér RGB!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), az fele annyit sem ér, ráadásul szerintem felesleges. Ha nincs eltörve, elrepedve a gyári dugfej és hengerfej, felesleges cserélni, a tömítéseket helyre kell rakni, max a rugót érdemes cserélni, ha kímélni akarod a gearboxot, és együtt tudsz élni a kisebb torkolati sebességgel. Ha nem szórja nagyon az FPS-t, és nincs semmi konkrét baja a fegyvernek, hozzá sem szabad nyúlni a gearboxhoz. Ami működik, nem kell bántani.

most komolyan. szerintem esélytelen. nótbukba nagy üzemidő kell kevés áramerősséggel. ha tudnánk a nótbuk akksi C értékét már meg is lenne az eredmény... de ezt az értéket sehol nem tüntetik fel, pedig sok helyen kíváncsi lennék rá.

![[link] [link]](http://www.airsoftcentrum.hu/data/tmp/image-shop_products-67-45-tn_786-3-440_1.jpg)
![[link] [link]](http://www.airsoftcentrum.hu/data/tmp/image-shop_products-56-45-tn_1176-3-7c2fd02c7b08d4cab10c911417a14f39.jpg)
![[link] [link]](http://www.airsoftcentrum.hu/data/tmp/image-shop_products-71-43-tn_1237-3-7c0e2ac184170622627502b43183119c.jpg)
![[link] [link]](http://www.airsoftcentrum.hu/data/tmp/image-shop_products-56-45-tn_159-3-0_c2208ffc1a442e0c290b3171d169ef0e.jpg)
stb