Hirdetés
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem a kínyai B6 is tetszik, ~7k volt, elvileg még névleges kapacitáson felül rátuszkol valamennyit.
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én a múltkor szerettem volna tőlük venni valamit, már nem tudom mit, de kb. dupla áron volt mint máshol, plusz egy hét lett volna mire megjön...
-
Dr.Én
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
elméletileg 125-ös rugó van Kalash RK-06S-ben
Guarder 70-es hop-up gumi..
Element piros hop-up kamra + H lenyomó
Hézagoló szett
O gyürü készlet
Na meg AK-ba nozi-t néztem, de be halt a az airsoft depo oldala....
-
Dr.Én
veterán
-
ClayMore
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
PJ sr 25 öt megsétáltattam és a festéken már most látom, h nagyon gyorsan fog kopni

nagyon szép matt fekete, de gyorsan kopik.
Pontosságra rendben van gyárilag is.
40 méteren a fejalak nem volt probléma.
-
sptkyle
senior tag
-
csaszi72
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
óóóóó grat, irigykedik smiley
a legkompaktabb nem kompakt a piacon -
bocsika
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha nem mutatjuk meg a pisiseknek hogy ilyen is van akkor ott ragadnak a konzol előtt.

Jó volt mert a rend őrei is odajöttek és egyetlen fegyvert sem tudtak rendesen kezelni/kibiztosítani / tárt cserélni. De 10 percenként a szirénát bekapcsolni az igen. :SJó volt mert előjöttek az hibák amik a következő játékon jöttek volna elő. Nem lehet mindenki pro szerelő. Mindenkinek el kell kezdeni valahol. A cm.031 legalább 50* szét volt már szedve. Szintidőgyakorlás miatt.

Jobb hogyha benne van a biztosíték.
Nem akarok megint vékony rézdróttal patkolni.
Akkor tud valaki helyet ahonnan olcsón lehet hozatni? A kérdésre irányuló válaszokat előre is köszönöm.
-
szbalogh
addikt
Lámpaakksit 0,9V-ról élesztettem fel, no para. Ha gondolod és félsz tőle 300Ft postáért elküldhetnéd nekem.

sowi: a csöve olyan recés esztergált, mint a 040-esemé, illetve az első szíjakasztó mintha öntött lenne. Asszem az S-en ezek is mágnesezhetőek. De ki tudja milyen képeket tettek oda fel.
-
csaszi72
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére

közben látom ügyködöl a jutyúbon
szerk2-milyen új kamerád van? -
-
zalman90
őstag
GBB -t mivel kenjek át ? (a szánt)
mert a szilikon spray nek 1 hét után nyoma sincs... :/
-
csaszi72
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
cimbim tavaly karácsonyi akcióban hozatott 5 AKSU-t 5 Betát 5MP5-öt meg 5 M56A-t
egyikkel se volt semmi baja bérfegyónak hozatta.
Mondjuk LiPo az ugrott mindbe -
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
igen, a bele nem tul jo, bar allitolag ezek a NV-k mar belul is jobbak...engem nem zavar, mert van egy komplett cyma GB-m bele ha gond van
-
stefanitsr
senior tag
Helyes, nem birizgálja a csőröm a továbbiakban...

Rendelek egy CTR stockot a HK416-ra azt heló.
Még LCT AKSU-t hozhatnának ezek a jóemberek, azt egyszer láttam élőben és oda meg vissza voltam tőle (egy füst alatt az első AK volt ami egymás után következő játékokon zsinórban láttam beszarni / halottam róla, hogy beszart...
) -
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Tényleg, benéztem

-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
berendeltem az uccso 105ost

-
stefanitsr
senior tag
A PJ logó az max szitanyomás tuning.
De ebből levonva a következtetést is RK08S-ről van szó (Taiwangunnál az volt míg el nem fogyott) és akkor full steel. A bele szvsz kommersz boyi.45 EUR ár difi mellett nem gondolkodnék, hanem rendelném az LCT-t, pláne hogy 30-ig ingyen posta van a gunfire-ről (és a difi már is csak ~30 eur). Ha lenne pénzem rá már megrendeltem volna, de most burkoláson, épületgépészeten, fűtésen, fürdőszobán, konyhán kell gondolkoznom.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
a tobbi kepen latszik minden, a gomb es az oldalszerelek is, PJ, gondolom taiwangunos tuning, bar 45 euroval olcsobb mint egy LCT onnan, szoval erosen kerdojeles...
-
sowi
őstag
szerintetek ez fullsteel vagy sem?
[link] -
macilaci78
nagyúr
válasz
bocsika
üzenetére
Nem viccből van benne, hanem a hülyék miatt. Ha a júzer feléri ésszel, hogy az elakadt, nem lövő fegyvernél nem húzza az elsütőbillentyűt, nem fog elégni semmi a fegyverben.
Persze ha valaki szánt szándékkal adja oda a fegyverét hozzá nem értő felelőtlen egyéneknek, akkor inkább az akkut ne rakja bele.

-
bocsika
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ne viccből van az benne. Inkább cserélgetem a 200Ft os biztosítékokat mint kábelezem újra, cserélem a FET-et, veszek új motort, veszek új aksit.
Valami free shippinges kellene 10db de csak 100 as csomagokat találok.
Gyereknapon voltunk kinn és a kis lurkók úgy megizzasztották a fegyvert hogy elégett a biztosíték, letört a T csatiról a kábel. Az M4-ben lecsúszott a saru a motorról.
Bezzeg mondták hogy a CS/COD-ban blabla ez sokkal jobb. Kis sz.rosak nyomják a 18+ os játékokat de a fegyvert alig bírják el.
A legnagyobb kb 10 éves CODmester vagy 20* os sorba állt. 
-
bocsika
aktív tag
Honnan lehet olcsón biztosítékot rendelni AK-ba való nagyobb és M szériába való kisebb is érdekel.
Láttam 180-690 ig ugyanazt a biztosítékot itthon boltban.
Ja és 15, 20 vagy 25 ös az ideális. Pl ami most van benne egy szemernyi írás sincsen.
-
Chris78
aktív tag

Nagy köszi csoola kolegának amiért segített kis pénzér g36 tüzváltó karokat találni.Többé nem szökik meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stefanitsr
senior tag
válasz
ClayMore
üzenetére
MAX 100-as rugót bele és nem lesz ilyen gondod. Lőhetsz sorozatot, nem lesznek tár gondjaid, és pont olyan messzire fogsz vele lőni mint most. Pontosan ugyanolyan messzire.

Viszont a puska nem fog box törést produkálni 5 játék után, hanem elmegy az örökkévalóságig + 3 nap, és az akku is 3x annyi lövést fog bírni...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Badsheep
üzenetére
Az elsőről nincs infóm, a KP-06 azonban nem rossz. Robusztus pisztoly, megbízható, lehet hozzá alkatrészeket találni neten külföldről elég könnyen.
A fém azonban náluk a spiátert jelenti. Nem ejted el, nem használod kalapácsnak, akkor sokáig teszi, mert valóban nagy a fegyver, fér bele az anyag.Az elsőről azt tudom elmondani, hogy ha KJW, akkor ésszerű használat mellett sokáig kiszolgál.

-
zalman90
őstag
bazki...........

mielött lithium akksit vettem ezeket 8x átolvastam:
ajánlom neked is az átolvasásukat
lithiumos akksik elég veszélyesek tudnak lenni , és könnyen ki lehet őket nyírni.. ezt te is meg tapasztaltad most.. utána olvasás elött nem szabaddott volna venni
-
Dr.Én
veterán
Hali
Li-Po 7.4v-os 1200mAh akkut az inteligens töltő(FI-212) mennyi idő alatt tölti fel körübellül?
előre is köszi
-
ClayMore
aktív tag
Hali!
A PJ taiwangun premium bio BB milyen minőségű?
[link]Másik kérdésem: DMR kategória nekem még új dolog.
Ugyibár a DMR kategóriában a masz szerint 80 bb kapacitásos tárakat lehet használni. Az sr-25-höz csak hi-cap-et kapni ami jól etet AK sr 25-ben.
Mit tudok csinálni? kerítsek sérült mid-capeket és azok belsejét mókoljam bele a táramba?
Mennyire veszik ezt a tár megkötést MASZ-os játékon komolyan a DMR-eknél?
-
csaszi72
senior tag
Ha valaki keres WL BDU-t meg/vagy OD Cirast keressen meg pü-ben.
-
Badsheep
csendes tag
Hali!
Elérhető közelségbe került gbb vásárlása , sajnos nem nagyon tálálok infot a kiszemelt példányokról:
erről szinte semmi

erről van 1db bemutató a 6mm-en...
Ha esetleg valakinek egyéb ötlete , javaslata van szívesen fogadnám. Alapvetően egy megbízható fegyvert szeretnék amit nem kell majd javítgatni. Más típus is szóba jöhet esetleg ha van hosszabb távú pozitív tapasztalata valakinek...

Előre is köszönöm!
-üdv-
Kopter -
Lacuss20
senior tag
Chronot mit ajánlanak a profik itt?
Xortech 3200? Esetleg Big Drageon E9600 vagy Fid Dragon?Kérnék pár ajánlatot természetesen minél jobb ár érték arányban.
Köszi! -
Badsheep
csendes tag
-
X2N
őstag
Ki jön vasárnapi tököli játékra? Nincs esetleg valakinek egy felesleges 100as rugója?
-
sptkyle
senior tag
Bocs megint a reklámért, de eme SRC pakk: [link] A héten akciósan 70k-ért vihető. (külső, vagy noti vinyó beszámítás esetlegesen elképzelhető)
Illetve szintén a héten vihető egy még meg nem hirdetett IMAX B6 dobozában, táppal, kis tamya átalakítóval 6k-ért.
-
Lacuss20
senior tag
Holnap Kunmadaras Volvograd játékra innen jön valaki?
-
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Azért ne hasonlítsuk össze a 7,62-est az 5,56-ossal

-
rainmen
aktív tag
válasz
zalman90
üzenetére
Vattafakk? A napba még beleférünk, vagy mi...
A képek szépen sorban. Először a kehesebb. Van egy látványos hibája. Olyan módon hiányos, mint egy tömbház. Látható rajta a méret meg a hozzávalók. A taktikai lámpa
kék ledes, működik. kehes. A jó állapotú íme. Valamint kép hátulról és szemből. És még egy nagytotál. Az akkuk persze lemerülve. Mindjárt dobom a töltőbe, hogy működnek-e még. Az már csak holnap derül ki. Mikroelem itthon csak a babaőrben van, azt már nem álltam neki lerabolni. Még felébredne a gyerek.
Szerk.: még egy apróság: nem szánhátrasiklást kell kibiztosítani, hanem marokbiztosításos. -
Hurkaleves
őstag
válasz
conan77
üzenetére
én már csak 9 hónapot húztam le, abból 3 hónapot AMD 65-tel... végülis AK szisztem az is... de nekem sem jönnek be ezek... rövid sorozat oszt lehet újracélozni... jó nyilván ha hivatásos maradtam volna akkor valszeg ráéreztem volna a használatára, de így a pár lövészet alatt nulla volt a rutin. M4/16-nál ez a jelenség, hogy fölkapja az orrát már minimálisra csökkent a csővel egyvonalban lévő váltámasz miatt... nem volt rossz ötlet anno.. sok fegyó használja ezt a megoldást...
-
Dr.Én
veterán
Hali
még egy dolgot feledtem el meg kérdezni, az mitől lehet hogy a BB a nózin mara és nem tudom el sütni?
a nózit kell kicserélni vagy mi lehet?
még gyári nózi van gerboxban...
-
conan77
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Na megtapiztam mindkettőt

mindkettő mozog a tövénél de ez miért baj?
-
conan77
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
a betöltő a Guarderen jó minőségű fém,
míg a waltheré műanyag.
ez a fajta: Guarder green gasmég gázcsere előtt gondolkodtam, hogy lecserélem a 1911-em egy Glock17-re pont a kilőhető BB-k miatt, de a walther gázzal már okés a felállás

-
-
conan77
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A színek csak elvonják a figyelmet a szépségekről

Más:
vettem múltkor guarder gázt (1000ml-est kék palack) amivel az M1911A1-em
csak 12-14 BB-t lőtt ki pedig 24 fér bele. Na most vettem Walther gázt amivel
viszont már 18-22 BB is kimegy
ennyire sz@r a guarder? vagy kifogtam egy selejtes palackot?
szbalogh: AK-kat nem szeretem

vicc nélkül : elegem lett belőle a honvédségnél töltött 1 év alatt
hátam közepére sem kívánom 
-
Dr.Én
veterán
Hali
Anno mikor megvettem a Kalash RK-06s fegyomat, mondtátok hogy ratyi a gyári motorja.
hát most sikerült kicserélnem......
szegénykén kúp fogaskerék el kopott leszedni nem tudtam igy hát csere lett belőle....
Volt itthon elfekvőben szétszedve egy Cyma cm 031 -es AK....abból vettem ki a motor és raktam bele......nekem úgy tűnik a Cyma motor erősebb...lehet csak képzelődök...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest