Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoola
tag
Megjöttek az akkujaim, igaz még a csatlakozásom nem megoldott, de gondoltam bepróbálom az előagyba, hogy férnek el, jelenleg leginkább sehogy. Arra gondoltam, hogy az előagyvezetékezést kiszedem, aztán belerakok a hopkamránál levő kis tamiya csatlakozóhoz egy kis tamiya-xt60 átalakítót, így lényegében az akksit és a fegyvert sem kell babrálni, annyi lenne a lényegi változás, hogy "kiesne" a rendszerből a biztosíték. Szerintetek jó ötlet így használni, vagy kell bele a biztosíték is? (Csak mert már néhányszor előjött, hogy az felesleges dolog)
-
stefanitsr
senior tag
-
sss
őstag
Turnigy nano-tech akkuból (vagy bármilyen hobbykinges lipoból) van olyan ami befér ak tokfedél alá?
-
bocsika
aktív tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ez jó hír. Nekünk is péntektől a vámnál vendégeskedik a cuccunk, de az 55$ értékben. (szállítással)
Szerintem főleg azt nézik hogy továbbértékesítési céllal jön e be. Mondjuk kíváncsi lennék a pontos mi alapján kell dönteniük. Azt tudom mi van beleírva elrettentésnek a törvénybe, de mivel ez Magyarország még egyéb dolgok is hozzáadódnak.
Vacak ami jött hongkongból szabványos postai bubis borítékban volt. Nem is volt rajta olyan oprció hogy elvámolják.
Csak ilyenek hogy ajándék, termékminta ... 
Kb. meddig emészti a vám a cuccot?
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Akkor meg vagyok nyugodva, eddig szerencsére még nem vámoltak meg ezek a hurkapásztorok, de egyébként sejtettem, hogy nem úgy működik a dolog, ahogy le van írva.
Köszi! -
-
csoola
tag
Srácok! Hobbykinges rendelést át szokta engedni a vám? Elvileg pénteken került hozzájuk, nem volt 7300 forint a csomag (2 akku meg egy lipoőr).
-
bocsika
aktív tag
válasz
zalman90
üzenetére
De miért kék szig. A zöld-sárga elfogyott?
Nesztek nyócszorosacog vagy a legutóbbi. Én csak fűnyírónak hívom.
Mondjuk ha a hosszabbító tag is benne lenne a AUG-ban akkor még talán nézne is ki valahogy. -
Zotya984
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hát akkor ezért nem találom.

-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
haver megkért rakjam nekik ki legyen min csámcsogni

-
bocsika
aktív tag
Rá kell hogy cáfoljak a Svájci Postára. A hobbykinges rendelés már a vámon van. Ők 6.28. án kapták meg és tegnap átadták a vámnak. Bezzeg a táp nem jön. Pedig előtte kis vackok 1 hét alatt is megjöttek Kínából.
-
zalman90
őstag
láttátok e már softeren optikai topicba a custom boyit ?

-
ClayMore
aktív tag
sziasztok!
melyik prec csővel járok jobban?
src 6,03 bronz + króm
vagy
guarder 6,02 bronzaz ár majdnem ugyan annyi taiwangunról rendelve.
köszi!
-
Hurkaleves
őstag
-
-PLevi-
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi!
valami teljesen fém kéne
wgc.com-on néztem eddig őket -
Zotya984
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nos a csípőfogós dolog nem feltétlenül kell szó szerint érteni. A fogalmazás lerövidítése végett írtam.
Erről a vágott rugós dologról hol lehet valami írást, tapasztalati beszámolót olvasni? Érdekel a dolog. Hátha lesz egy aeg fegyóm egyszer. -
Hurkaleves
őstag
válasz
Zotya984
üzenetére
azért a csípőfogó az kevés lenne... én flexel operálok és jelenleg egy elvágott 130-as SHS rugót használok. azért szeretem mert alap állapotban alig van összenyomva így lassabban "fárad el" viszont 385fps körül produkál a rendszerem meg úgy pergeti mintha egy 90-es rugó lenne benne...

-
Zotya984
senior tag
stefanitsr : A hossz nem zavar. (ha rövid akkor alátét vagy előfeszítő, ha hosszú akkor csípőfogó
)
De egy alapvetően springes full műanyag játékba akarok egy AEG-be szánt rugót belerakni mert méretileg az közelíti meg mert ami benne van sz@r. Cserélni kell benne.szbalogh : Hálás köszönet.

zalman90 Valószínű hogy szabvány. AEG szabvány. És ez springesbe kell. Ezért a dilemma.
A dugatyú belső átmérő 21,4 mm külső 24,8mm a rugó ami benne van az 15mm külső átmérő. Úgy gondolom 18-20mm-ig tök OKÉ. Nem kell nekem m140 vagy ilyenek. Elég egy m80-m90 szerintem + egy jó hopup gumi frankón BB-hez állítva.
Apropó SHS fekete 50-es gumi jónak számít.??
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Nyugodtan elfelejtheted, nincs jelentősége. A hossz elég tág határok között mozog (Van amit elég durván össze kell nyomni már ahhoz is hogy beférjen a boxba, másik pl boyi gyáriak simán belerakhatóak, alaphangon nem is feszülnek meg), a két méretet megadja a dugattyú belső átmérő és a rugóvezető külső átmérője (hozzáteszem rugóvezetőből is vannak eltérő átmérőjűek
) . És itt még akkor nem is volt szó a rugó készítéséhez felhasznált drót anyagáról, átmérőjéről, hőkezeléséről...Tök felesleges hosszból kiindulni ilyenhez. A rugóerő mérő szerkezet is egy zsákutca szerintem airsoftban, a tuti az az, hogy belerakod egy relatív gyorsan cserélhető rugós cuccba a rugódat, .20-ast bele és chrono. Pl a&k svd, ares svds megfelel erre a célra.
-
Zotya984
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem. Nem igazán.
Én hogy használni tudjak valamit nyugodtan és rendeltetésszerűen ahhoz tudnom kell hogy működik. Mikor szétszedem akkor mikor még jó és összerakom újra és tartósan jó akkor az a dolog nekem való. Ha nem tudom szétszedni vagy összerakni akkor el kell kerüljem nagy ívben mert sok fejfájást okoz. (P.L.: nem tudom hogy hibásan működik és úgy használom ami javíthatatlanul tönkre teszi.)
Tehát immár lassan két napja keresek egy valós pozitív nem feltétlenül egész számot.
??mm
-
Zotya984
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Ez igaz.
Viszont megvan az első airsoft "fegyverem" (macskaköröm nem véletlen.
) Nem adagolt jól. Néztem a tárat okénak tűnt. Szét szedtem a "fegyvert". Kiderült hogy nem a tár a ludas. Elmozdultak a dolgok. Helyreraktam és működik rendesen. Mivel használt játékszer amit lehet rajta látni. Elég gyenge is. A gyári rugó ami benne van olyan mintha ott se lenne. Mivel springes de nem sniper ezért a sniper rugók kilőve. AEG rugó méretéhez nagyon közelít. Hossza azért fontos mert a 150mm -es rugesz a 145mm-es helyren van berakva.
Viszont sosem volt AEG rugó a kezemben így nem tudom milyen neki az átmérője. Ezért kértelek titeket hogy ha van akármilyen AEG rugó a közeletekben akkor nem-e lehetne hogy megméritek a belső és külső átmérőjét. -
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
És előtte laptopon nyomtad, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zotya984
senior tag
Üdv skacok.
Olyan kérdésem volna hogy a most használatos aeg-be milyen méretűek a rugók?
SHS 140 rugóról annyit találtam hogy 165mm hosszú.
Akinek van 100as vagy fölötti rugója a fiókban az mérje már meg nekem az átmérőjét és hosszát.
Köszönöm. -
rainmen
aktív tag
válasz
L_YKing
üzenetére
Nem akarom sokak kedvenc bérgyilkosát idézni
, de egy-két (esetleg három) oldal visszaolvasása esetén kapsz választ a kérdésedre. Pontosabban találsz nem kevés linket, ahonnan lehet és érdemes rendelni.Nem mellékes info: ha folyamatosan olvasod az oldalt akkor az ilyen információk még melegében átmennek, esetleg el tudod menteni a későbbiekre a könyvjelzőbe.

-
L_YKing
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm a segitséget!

-
L_YKing
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
eseleg linkelnél olyant ami nem drága és ésés müködő képesű?

-
L_YKing
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
http://sport.vatera.hu/sportfegyver/airsoft/egyeb/uj_firefox_2000mah_9_6v_airsoft_aksi_tolto_1608215939.html
öhhöm!! szerintetek ez jó az mp5-ömbe?menne vele a picike?(fegyver ha esetleg valaki félreértné
) -
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nagyon helyes.
Meg lehet kövezni.Tele van az ország airsoftra megcsinált sportegyesületekkel, amik számlaképesek, minden gond nélkül le lehetne papírozni ezeket a játékokat, fegyvereket lehetne venni egyesületen keresztül, és mivel a bolt csak egy jogi személlyel állna kapcsolatban, a rá eső volumen függvényében kedvezményre is jogosulttá válhat.
Itt a Dél-Alföldön a kunmadarasi bagázstól és KES-től kaptam csak nyugtát, ha kértem, ha nem. Amúgy az itteni szervezett játékokra az is jellemző volt, hogy a katonai rendészek zavarták el a bandát, mert a szervezők basztak elkérni a pályát, és mindezért 2k/kopp Ft-ot kértek. És nem lincselték meg őket!

-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Remélem legalább meglövöldözték őket 600 FPS-es fegyverrel 2 méterről, hogy befossanak
-
Lacuss20
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Felénk Pl: Kunmadaras nagy játék 1000-1500ft beugró és adnak számlát is.
Puska bérlés az meg ugye "bárkitől" történhet, így egyéni a felelősség aki kiadja, hogy ad e számlát.
Sajnos itt tartunk még mindig a maffiózók, stb helyett a kisembert szívatják ebből fog orbáncka sok pénzt beszedni, mert a kisembert mindig tudják nyúzni.
Hozzáteszem aki " ezt haszonszerzés szinten műveli" tehát rendszeresen ad bérbe fegyvert, az igenis adjon számlát vagy bármi egyéb igazoló szelvényt.
Ez a véleményem. -
stefanitsr
senior tag
Tegnap a fülembe jutott olyan hír, hogy szervezett játékra kiment az nav (apeh) négy emberrel, béreltek puskát befizették a regdíjat, stb, majd később elővették az igazolványt, hogy nem kaptak sem blokkot sem számlát.
-
-PLevi-
senior tag
Erről az oldalról mennyibe kerül a szállítás és a vám?
[link] -
-PLevi-
senior tag
Melyik a legerősebb springes illetve AEP pisztoly?
-
Zotya984
senior tag
köszi mindenkinek.
-
hyperhaxor
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Most van egy hadi pisztolytokom remélem jó lesz hozzá, a válaszodat ismét köszönöm!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hyperhaxor
üzenetére
A TM jobb, de lehet, nem éri meg a felárat. Nekem KWA-m volt, szerettem, bajom nem volt vele. Csak megfordult pár barom kezében, törték a szánt, üzemelt, de tár nélkül előre lecsúszott a szán, pár helyen a műanyag megsínylette, első célzótüske leesett, stb.
Amúgy faja cucc nagyon, sorozaton főleg.

Ja, igen: a szán hátulján van a tűzváltó, ha bután választol tokot, esélye van annak, hogy elővételkor semleges állásba pöccinted.
A rakétaszelep cseréjénél tudok segíteni, mert van egy kis trükkje.
-
hyperhaxor
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm a választ. Milyen márkában gondolod a G18-at? Tokyo Marui vagy KWA?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hyperhaxor
üzenetére
Jó az Ingram.
De a hordozhatóság végett én a G17-et javallom. Combtokban, vagy bármilyen tokban az Ingram súlyelosztása nagyon gatya, húzni fog.Ja, és ha G17 játszik, akkor inkább G18C! GBB szintén van belőle, sorozatlövő, és ugyanúgy kapni hozzá 50-es tárat.
A műanyag rakétaszelepet kell fémre cserélni, 4-5$ az alkatrész ára. És jók hozzá a G17 tokok, akár a műanyag gyorstokok is. 
-
hyperhaxor
csendes tag
Hali!
Melyiket ajánlanátok jobban épületharcra?
Egy Glock 17-est vagy egy Mac 10-est (gázos)?
Most egy 47-es AK-m és eléggé rámentünk a csapattal most a CQB játékokra, ezért kellene nekem egy másodlagos fegyver. Én szívem szerint egy MAC 10-re fizetnék be inkább, mert jóval több BB fér a tárba, mint a Glocknál. Csak nem tudom, hogy megbízható-e a MAC. Valakinek esetleg valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
Zotya984
senior tag
Üdv
Mennyire rossz a BBKing airsoft BB? (0,20g 4000db zacsis) -
Sir81
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Renault, Dacia topik
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Temu
- Óra topik
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Vostok Europe Energia Rocket GMT karóra
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de miért kék szigszalag???

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)