Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Thanks!

-
Zotya984
senior tag
Még egy kérdés. Alap AEG alkatrészeket nem forgalmaznak sehol?? (Fostéren kívül)
egy hengerért elkérnek 4000ft-ot mert "króm". -
rainmen
aktív tag
-
Zotya984
senior tag
Teli réz hengert keresek és 100-as alatti rugót és 1 részes m4 hopup kamrát.
-
Zotya984
senior tag
miért nem lehet kivenni a motort egy V2 gerbox pisztoly markolatából??? mozog oldalra. kicsit elfordul, befelé be lehet tolni de ki nem jön.
-
sss
őstag
Aep-k mennyire tartoznak a használható kategóriába? Vmi másodlagos fegyveres játéknál írták, hogy lőtávban kb. sehol nincsenek gázos társaikhoz képest, meg a találatot sem nagyon érzi meg az akit meglősz vele. (ugye 400 fps vs 190 fps)
-
zalman90
őstag
-
BaKeSZ87
őstag
Akkor vonjuk le a konzekvenciát. Aki airsoftozik, annak gyorsabban úsznak.

Nekem sem sokáig volt meg az A&K dragunov, de előtte ugye volt már két BAR-10-em, úgyhogy volt mihez viszonyítani, pont ezért került eladásra szinte azonnal.
Úr Isten, most ahogy számolgatom, eddig volt 3 BAR-10-esem, meg most van két VSR-em
Volt már szinte minden.
CYMA AK47, Boyi M4A1, CYMA AK74, CYMA Glock AEP 2db, műanyag testű CYMA AK104, JG AK Beta, Galaxy MP5k, JG BAR-10 3db, CM.040D AK104, CA M15A4 Sportline, A&K Dragunov, JP FAMAS, KSC M1911, 3db STTi Mk.23, TM Mk.23 springer, KWC Delta power springer, egylövetű taiwangunos shoti, Kalash AK74, TM VSR-10, TM VSR-10 G-SPEC, TM M14. És biztos van amit kihagytam
. Gondolom Stafanits kollégának annyi féle volt, már, hogy bele sem férne a topikba
. Ez nálam 6 év termése.Nem kell valakinek egy STTi Mk.23-as? Van kettő

-
L_YKing
addikt
Esetleg valakit érdekell Springes Dragunov az irjon privit!nagyon f@sz@ állapotban van!
(ha kilöttem vele 100golót sokat mondok)Üdv
-
Thome
veterán
-moderálva saját magam által-
Én nem jártam itt, ti engem nem láttok!

-
Nowi
tag
hello!
nincs vkinek elado hagyomanyos stick aksija AK tokfedel ala valo??
havernak kellene, nem akar nagyon aldozni ra csak neha lovoldoz vele, de a mostani meghalt.vagy esetleg honnan erdemes rendelni kintrol olcson , adjatok mar tippet.
koszi
-
Lacuss20
senior tag
Nos átesett az első játékán a kis 1300 as 11.1 es lipom ^^

Kicsit több mint ezer BB-t lőttem el, de a cellafeszültség lipó őr szerint jó.
Most majd azt figyelem még meg hány nap múlva fog jelezni, hogy "bemerült". -
Lacuss20
senior tag
-
csoola
tag
válasz
zalman90
üzenetére
Többet nem játszunk azzal a brigáddal, amellett, hogy vadbarmok, még csaltak is, ha nem lőttem véresre a homlokát a gyereknek, nem adott meg semmit (utána kénytelen volt, mert még a kamikaze darazsaktól sem lesz véres a búrája).
Azóta, ha ilyen arcokról hallok, el se indulok olyan játékra, ahol találkozhatok velük. -
Zotya984
senior tag
Tehát akkor 1600 körüli lipó az már jó. 2,2 nem tudtátok lemeríteni. Ebből gondolom.
Feszültség kérdés. 7,4v ról 11,1v-ra növelés a motort kinyírja nem? -
-
zalman90
őstag
válasz
Lacuss20
üzenetére
javitom :
van 1 ilyen ökölszabály, hogy annyit Minimum tudsz lőni a fegyverrel ahány mAh-s az akksi
mellesleg nekem is 2.2 es turnigy van és még nem tudtam lemeriteni
igen igazad van az fps el , de 400 fps ig tök mind1... és 400fps felett senki nem használ aeget , a dmr kategória az más tészta
-
Lacuss20
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
Jó nagy marhaság
igen is lehet köze az fps-nek, ha figyelembe vesszük, hogy bizonyos fps felett a "rugó erőből van +fps "t, tökéletesen tömített levegős rendszer esetén.
Tehát igazából attól függ mennyire erős rugót kell felhúzni azzal az aksival, mennyire optimális a motorod hozzá és persze, hogy mennyire jól kihézagoltak a fogas kerekek ott is veszhet el energia...
A nevének viszont tényleg semmi köze
Az ökölszabályhoz annyit nekem 2.2 es turnigy 7.4 es lipo egy nap a 4000+ BB t simán előtte és nem merült le
nagyon nagyon nagy ököl az a szabály 
( 120 as rugóval
alap gyári CA motor +gyári hézagolás) -
-
Zotya984
senior tag
1100mAh Ni-Mh akku vadi újonnan töltőjével mennyit ér?
-
stefanitsr
senior tag
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Oksa.
Kellene nekem egy 7.2v-os akku. Mit ajánlasz 45mm × 130mm × 25mm méretben? Egyelőre nem akarok li-po-t. Valami olcsó megoldás érdekel. Kis gólit akku-ból nem lehet ezeket megépíteni? -
Zotya984
senior tag
Ez sz@r gagyi vagy az eredeti normális másolata amit megéri megvenni?
-
Zotya984
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
Igen szoktak 30e jók lenni (ugyan az a fegyver újonnan garral 35ből hazajön) de akárkit megkerestem azzal hogy most utalok 10e utána a többit 5rével elutalom válaszra sem méltattak. Mondjuk nem egy fer ajánlat volt tőlem az tény.
Hopup kamra 3500. Piros element házhoz szállítva. Meg hopup gumit kell még néznem. SHS van csak azt nem tudom mennyire jó. -
Dapro
senior tag
Mi az a fostér?

-
Zotya984
senior tag
válasz
csoola
üzenetére
Nos 10.000ft postával aku nélkül. Tárral, dot-tal, lámpával, szereléksines előaggyal.
És indulhat az ami minden alsó kategóriás fegyónál megcsinál az ember.
Átnézés hopup gumi csere
Hopup kamra csere
Csőcsere
Gearbox finomhangolás.
Tudom nem mindenki csinálja ezt végig de nagyon sokan igen ert kifogtak egy görbe csövet meg . . .
Reményeim szerint 25-30ból lesz meg az egész. -
Zotya984
senior tag
Nos a csak úgy tudom elmondani ahogy mentem mert nem nagyon ismerem a környéket. Tehát a józsefvárosi piac levégénél (közel a benzinkúhoz a sarkon) van egy zebra ami átmeg a síneken és az úton. Ott átmész és egyből előtted van a kapu. Egy virágos van a sarkon meg egy büfés balkézre. Ha nem akkor rosz helyen vagy. Elmégy a büfésig (a józsefvárosi piac végig 6 óránál van) majd a büfés utáni kis uccába a ruha bolt mellett balra kanyar. Derégszög ha megvan akkor tovább egyenesen. Aztán else tudod téveszteni mert bal kézre lesz az árus amit én találtam.
-
Zotya984
senior tag
Sziasztok. Megint ÉN.

TM VSR jó lenne de AEG kell a kezdőnek. Hát vennék is 1et.
Well R6 és WELL R7 és WELL R8 amit láttam kínai piacon. TM kompatibilis a testek illetve fém gearboxosok?
Tudom nem ajánlott meg minden de csak az érdekel hogy TM kompatibilisak-e. -
szbalogh
addikt
CM 040D 50-60 ezerért?

-
-
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Acéltokos

-
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Közbe nézegettem és én is arra jutottam, hogy oda lenne jó egy sima FET csak egy kicsit hosszabb vezeték kell, sőt ott még a FETen elfér a hűtőborda is. Illetve jobban átszellőzik mint a tokfedél alatt.
Köszi!
-
szbalogh
addikt
válasz
Lacuss20
üzenetére
AK-ban helyszűke?
Én a biztosíték helyére tettem. -
Lacuss20
senior tag
Hali!
AK74su ba milyen fetes megoldást gondoltok érdemesnek? Helyszűke miatt?
Mindenképpen kellene a fet mert 11.1 es stick lipo van bele.
Esetleg valaki tud jó áron készet? ( Ami nem hal meg 1-2 hónap után?) -
Xaels
félisten
Srácok ha valakit érdekel a JG M416/HK416 3 fém HC tárral írjon privit. Nem volt még megbontva.
-
bocsika
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A kaliber leírása szerint:
"A tűzváltó karral immár háromféle tüzelési mód közül választhatunk, az egyes lövés és sorozatlövés mellett immár a háromlövéses kötött sorozat is választható. Mögötte egy másik kisebb kar a biztosító. Mindkettő kétkezes."de itt meg azt mutatja hogy azzal nyílik a tokfedél.
A tárkioldás tetszik. A tust szokni kell, de úgy láttam hogy abból több verzió lesz A sok rail f.sza, tele lehet aggatni majd mint az M szériát.
Már lehet rá rendesen tenni optikát. Tűzváltás tetszik főleg ha a 3as burst öt is megcsinálják. A tokfedelet már mondtam. -
bocsika
aktív tag
De pang a fórum. Mindenki nyaralni van? Jó nektek. Én megyek és kiszedem a krumplit a földből.

Na azért megkérdezem hogy AK-12 est lehet e már kapni airsoftban? Nekem tetszik csak a tokfedelet kell egy kicsit még emészteni. Nagyon szögletes szerintem. -
bocsika
aktív tag
válasz
csoola
üzenetére
Én sem nagyon csináltam ilyet. Itthon egy atom régi forrasztópáka van, ilyen bedugós 3-4 perc alatt felmelegszik. A hogyan csináljamot a youtuberól néztem.
Azóta csináltunk forrasztóvizet is. (Háztartási sósav (20% os) + egy elemből kibeleztem egy kis ónt.)
Egy forrasztópáka kb 1000+ forint. Ami itthon van annak kicsit szét is van égve a feje. Sokat kínlódtunk a kínai ónnal, mert az alig akar lejönni a cuccokról. De mióta van forrasztóvíz úgy néz ki amit csináltam mintha gyári lenne. Kell hozzá egy kis türelem. Előre el kell gondolni hogy kell összeállítani mert mikor már mindkét oldalon van csatlakozó nehéz lehetetlen a zsugorcsövet rávarázsolni.
Ha elszúrtad akkor inkább vár egy kicsit míg visszahűl és olvasd le róla és csináld meg újra. A csatlakozók kicsik és veszett gyorsan felmelegednek. Ajánlott valami fogó vagy csipesz, de le is szoríthatod valamihez ami nem olvad meg.
A legegyszerűbb ha van olyan ismerősöd akinek van és használta is. Megkéred hogy mutassa meg hogy kell és megcsináltatod vele. Ha meg nincs és érdekel akkor. Belefektetsz. 1000+ páka; 100Ft ón; 200Ft kábel; T csati asszem 160-200Ft egy pár (ebayről olcsóbb), zsugorcső fél méter kb 70Ft ; Fet: ~300Ft a fet, ellenállás 30-40Ft
Te csináltad magadtól érzés: megfizethetetlen.
-
bocsika
aktív tag
A youtubeon vannak összehasonlító videók. pl
Hát érzésre egy kicsit gyorsabb csak de legalább nem kell mindent kicserélni a GBben hogy bírja is.
Ha kínai a fegyver akkor a kábelezést alapból ajánlott cserélni. Ha hajlamos a fegyver nem tüzelni amiker az ember szeretné akkor akkor elsütőjavítás is játszik és akkor egy kapcsoló FETet is illik beépíteni (kb 500Ft) [link]
Kábelezéshez ajánlott legalább 1,5 es hangszórókábel. (kb 100Ft/fm) vagy másik véglet a japán szilikonos kábel a sylkából 450Ft/fm (akkuhoz, mozgó részekhez nagyon ajánlott)
Csatlakozó T-dean. A tamiya-t a lipohoz már nem ajánlott. A sylkában a eladó úr mondta hogy ezeket nem ezekhez találták ki. Használják még a XT60 csatlakozót is de az már szerintem túlbiztosítás ide. -
sss
őstag
Na végre ideért a lipo akkum, Nanotech 7,4V 1300mAh. Meglepően kicsi (legalábbis a képek alapján nagyobbra számítottam), "élére" állítva nagyon simán befér tokfedél alá. Érzésre nem igazán nőtt a rof, de a trigger response elég jó lett. Alig várom már, hogy kipróbáljam élesben.
Csatlakozókat/vezetékezést mennyire létkérdés lecseréltetni? -
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
énis csodálkoztam

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)