Hirdetés
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
válasz
csoola
üzenetére
sokkal erősebb , több fps, 400 felett vannak gyárilag ( nem masz kompatibilis gyári állapotban )
sokkal hamarabb elkopnak benne az alkatrészek mert a co2 nek magasabb a nyomása jobban terheli a fegyvert
meg azt gondolom tudod hogy co2 esbe patron kell (majdnem mint a szódás szifonba de mégse) a green gázast meg literes palackbol töltöd ujra mint az öngyujtót

-
zalman90
őstag
válasz
L_YKing
üzenetére
attol függ gázast vagy elektromost akarsz-e

AEP
előnye :
-olcsóbb
-nem kell mindig gázt venni hozzá
-hidegben is működik
-általában jobban használhatóak játékon
-nem igényel karbantartást
- 1 akksi feltöltéssel pár százat lehet lőnihátrány :
-drága bele az akksi
-asszem alkatrészt csak kintről lehet hozatni hozzá (gbb be is )
-kivül általában műanyag, belül fém gearbox
-kis teljesitmény (200-250fps )GBB
előnye :
- van szánhátrasiklás (realisztikusabb
)
-általában fullfém ( spiáter , alu , esetleg alu magnézium ötvözet)
-nagy teljesitmény ( 300-400 fps ) , gáz és hőmérséklet függvényehátrány :
-sok gázt eszik és nem olcsó bele
-kell hogy legyen póttárad mert 1 tár ürités után annyira lehül a tár hogy csökken a teljesitménye esetleg befagy a szelep
-karbantartás , tisztitás igényes
- 1 feltöltéssel 2-3 tárat lehet csak lőnijátékra AEP et javasolnék , amugy mind a 2 lőtávja 20-25 méter körül alakul
AEP et már találsz 15-10k körül aksival mindennel , a GBB -k 20-25k körül kezdődnek
valaki javítson ki ha elirtam vagy kihagytam valamit
-
L_YKing
addikt
Airsoft pisztolyt vennék.....érdemes?és mennyit kéne rá szánnom? milyen pontos egy ilyen cucc?

-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Úgy látszik ez ebb ak nem üt elég nagyot

Ja valami nem stimmel ha "már csak egy külső cső kell" és erre eladja. -
szbalogh
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
-
sss
őstag
Nagyon gyorsan vennem kell vmi normális fegyvertáskát/hátizsákot rájöttem.
-
stefanitsr
senior tag
A prec cső abban az esetben ha a gyári cső nem hibás, akkor maximum placebónak jó de ahhoz elég drága. Ez airsoft, nem éles, sem a csőhossznak, sem a "prec" csőnek nincs hatása egy alapvetően jól összerakott hopup rendszerű és jó BB-vel etetett lőképére. A rossz hopupon, szar BB-n meg ez sem segít... Ellenben drága.
-
Sir81
senior tag
A piston-ból mindegy milyet teszek a fegyómba?
P90-be ez "belefér:http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=200
A new bore-up pontosan mit jelent?
-
zalman90
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
jól nézem ezzel télleg GBB-t lehet csinálni az AEG ből ? durva cucc
(#18884) barca0519951 : 133 USD postával , mostani árfolyam mellett kerek 30.590 huf
-
L_YKing
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ez tetsziiik!!
mennyi egy ilyen?
-
Hurkaleves
őstag
-
Zotya984
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Köszönöm a tippeket. Megbízhatóak egyébként???
Ak béta elkelőben. Utalásra vár. Már beszéltem vele. (16fegyó+2posta+2aku ha találok+2töltő+1tár) 23e
full fém ak 25 +2aku ha találok+2töltő 29-30e és "V Profilú HopUp gumival szerelve." ami BAX rendszerre utal. Nem mondom hogy az sz@r de 10ből 5 az mondja. Én meg nem mondom hogy szar de azt sem hogy jó.Meglátom hogy mi alakulhat.
-
szbalogh
addikt
Az adatlapja szerint akár 5,2A-el is lehet terhelni az 2C.
-
mykos
aktív tag
Nekem az egész az MP5SD5-ből indult, még nagyon rég... Hangtompítóba bele fért a hosszabb cső, akkor már legyen hosszabb, pontosabb, erősebb. Belement a Systema perccső, lett hosszabb, nem lett nagyon erősebb, pontosabb meg pláne nem.(Ma már ismerve a marui MP5 hopup-ját nem is csodálkozom). Azóta a cső átjött a G3-ba, de szintén csak a ha már van és hosszabb alapon.
Ha vissza keresel a srácok már sokszor, sokféleképpen leírták mi a helyzet... -
szbalogh
addikt
Na meggyógyult annyira a kezem, hogy szét tudtam robbantani a HP 6910p aksimat. samsung cellák vannak benne
2p3s elrendezésben vannak és meglepő, hogy nincs mind a 6 külön figyelve. Kikaptam gyorsan kettőt amik egymással sorban vannak. Az elemlámpámban amiben XM-L led van és 3A-es driver csak 1,8 A-t adott, míg a fos hamisítvány aksim 1,9-et. Persze most le vannak merülve, majd lemérem újra ha feltöltődtek. Mindenesetre így elsőnek ez kicsit sovány. -
csoola
tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Én csak azért mondtam, mert az újként sem drága fegyver és akkor biztos lehetsz abban, hogy senki sem gányolta össze (maximum Cseng még "otthon"). A legfontosabb egyébként az volt a mondandómban, hogy NE vegyél snipert kezdésnek, ha olcsó, ha drága, ha sziperninja, akkor se.
-
Zotya984
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
No Te meg is adtad a választ a nekem feltett kérdésre.
NEM SZABAD KAPKODNI az új vásárlását.. > csoola a használt fegyók ára magas szerintem.
Viszont nem fogok még egyszer bérfegyóvalmeni játszani. Elég döcögős volt.
Az a baj hogy láttam már jó ajánlatot de nem tudom mennyire megbízható az eladó. Kívül szép és jó, a belsejére meg egy vagyont kell költeni. -
szbalogh
addikt
válasz
Zotya984
üzenetére
Az első airsoft fegyverem 2db Cyma Glock 18 elektromos pisztoly volt. Alkatrészként vettem 6ezer-ért a kettőt. Azzal mentem játszani. 2 találatot osztottam ki
Utána 031-es Cyma AK 20ezer, MP5K 15 ért és végül CM 040D 30-ért. SZerintem ne kapkodd el, várj ki egy jó ajánlatot! Nézd az expresszt is! -
Sir81
senior tag
Melyik a legjobb márkájú precíziós cső?
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az is igaz.
Viszont egy mp5 használtan tár aksi töltő nélkül gari nélkül kerül annyiba (vagy többe és akkor a többi típust meg úgy néz ki hogy használt g36 kb 40e újonan 35e stb.) mit egy új 6 hó garos cm0,28a.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nem is azt akartam megvenni. Csak mondtam hogy már anyiért is van.
JG bar-10 alig több és az már jó kis csúzli.
-
Zotya984
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
+posta 13,20eur házhoz
ezért keresek abban a kategóriában amit írtam. -
szbalogh
addikt
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az nem az én árfekvésem.
Köszönöm az ajánlatot. -
Zotya984
senior tag
valakinek van itt eladó fegyvere?
illetve egy stick aku méretek (építési szándék) érdekelnek vagy olyan hely ahonnan lehet rendelni OLCSÓN! -
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Köszi.
-
L_YKing
addikt
Eladnám mp5-ömet !! 30000ft-ra gondoltam...esetleg valakinek kell?

-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére

-
szbalogh
addikt
Kéne a topic elejére egy ilyen nagy igazságokat összefoglaló újoncköszöntő, hogy ne kelljen minden héten elmondani ugyanazt.
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ja igen a KART EBR-re gondoltam, az "szebb".
Nem értek hozzá egyébként, lehet, hogy ultra ninja király az egész
Nem használnék ilyen puskát, sosem jött be igazán ez a stílus, jó lesz nekem a G36 
Ja, meg aki rendel hobbykingről írhatna választ, hogy neki mennyi időbe telt a csomag érkezése kb.
-
fagylalt
senior tag
Légyszíves mondjátok már el, hogy ti hol nézitek a cuccokat illetve hol vásároljátok, mert így nem jutok az 1ről a 2re.

-
csoola
tag
Na, írtak, hogy végre voltak olyan kedvesek és elküldték a rendelésem hobbykingtől, azt szeretném kérdezni, hogy nektek kb. mennyi idő alatt jött meg a cucc? Írták, hogy 45 nap is lehet a kiszállítás, addig meg leesik a hó is.
-
sowi
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
az fnc-ben ha jol emlekszem, muanyag GB van nem?
errol a cyma ebr-rol van valami konkret infod? ennyi penzert alu ris van rajta? -
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ebben az m14-ben hol a gb? Meg milyen?
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Nekem eddig tetszett ez az M14 EBR, de a videóban levő nagyon mást váltott ki belőlem, kb. úgy néz ki ott, mint valami játékpuska (persze a narancs lángrejtő is rátesz erre, de tényleg nagyon nem jön be, pedig amiket eddig láttam, azok tetszettek).
-
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ha már AEG:
http://shop.ehobbyasia.com/star-fnc-airsoft-aeg.html
Ezen elgondolkoztam.
A másik két pillanatnyi kedvencem a Cyma M14 EBR és a VFC XCR
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A gépé m4-et 45-50k-ért linkeld be légy oly kedves, mert általában ennyiért boyit sem nagyon adnak.

-
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az olcsóságról annyit, hogy pl: cm0.45a-t is veszel itthon 40-50 között kintről kicsit olcsóbban. -
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Az árral kapcsolatban csak annyit, hogy másból is lehet olcsót venni. Például egy GP M4 45-50k-ért szvsz nem sok. Az éles AK-t is rendesen acélból csinálják az azzal autentikus. A G36-nál ellenkezőleg. na mindegy, ezen nem kapunk hajba, de biztosíthatlak, ha körültekintés nélkül ütnéd-vágnád az AK-dat, lekopna róla a sallang, mint a lángrejtő, első irányzék, a keretválltámasz deformálódna, a fa markolat autentikusan rongálódna, repedne, stb. Egyik AS fegyver sem arra való, hogy egy esést puskatussal tompítsak az előagyba és a markolatba kapaszkodva.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem demagóg, sok sok apró tény együttállása szól mellette.
Pár ezek közül:
- Olcsó.
- Egyszerű.
- Van belőle acél és fullacél tokos, megfizethető áron.
- Az acél verziók egy része könnyen és gyorsan szerelhető, nagyon gyorsan megtanulható vele a szerelés, ami szerintem az AS folyamatának része.
- A full acél verziók megfizethető áron visznek közel az igazi puska tapintásához, érintéséhez, súlyához, arról nem is beszélve, hogy ütni vágni is lehet őket, amitől még realisztikusabban fognak kinézni.
- Azon kevés puskák egyike, amiknél a tokba van csavarozva a belső cső és a hopkamra, és annak állító szerkezete olyan egyszerű, hogy annál egyszerűbb nem is igen van. Nem tud elcsavarodni, lötyögni. -> lesz egy pontos fegyvered, míg M szériánál ha rosszabbat fogsz ki drágábban, bizony lesz pár napnyi fejvakarás mire pontos lesz.
- V3 box, 120-130-as rugót is röhögve viszi. Más kérdés ki mit szeretne vele tenni.
- Kb egy gyenge pontja van, a tűzváltó csavarjára oda kell figyelni.
- lletve a nem full acél verziókat illik nem odavágni mindenhez (Minden más puskánál oda kell figyelni erre kb).M szériák G36 mellett általában az érv:
- Tetszik.Király !

(M14-et még szeretem, azt is szoktam még ajánlani, de kevesen cuppannak rá)
-
szbalogh
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen de neki valami minél jobban hasonlító kell. Azért az acél ak elég realisztikus

-
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ahogy érzed
én nem úgy vettem észre, hogy nem érzik a különbséget xD 
Nem nézek én le senkit, de ha igazoltan strapabíróbb akkor miért ne azt vegye?
nekem mindegy ez az én javaslatom volt neki
megfogadj, ha megfogadja nem nem 
-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem az AKsum 340 körül lőtt, a legtöbb siker élményem azzal asszociálható. Az első játékán ahová elvittem ~320 körül alkotott, egy percen belül küldtem vissza teljes rajt 3-5 lövéses sorozatokkal, mert azt sem nézték volna ki belőlem hogy ellátok odáig, nemhogy ellövök.

340 vagy 390 tök mindegy. Egy 350 közeli puska megbízhatóbb, kevesebbet fogyaszt, jóval tovább tart az akku, csendesebb (sokkal !! nem silent head meg egyéb marketing bullshit kell, mert kipróbáltam nem ér xart se, cserébe leválik róla a gumi "silent" réteg, keresztbeáll azt már meg is van a dugó dara). Aki meg látványosan nem adja meg a lövéseket ahhoz oda lehet vele menni és szájon lehet vágni a válltámasszal (fullsteel építés rulez)
.Jah és ahol nincs helyi restrikció, hogy épületben csak egyes, ott masz szerint 350 alatt épületben sorozhatsz, és nyugodtan elhiheted nekem hogy a terminátorok többsége is jobb belátásra tér ha kap egy 10 méteren belüli 20 rps sorozatot...
(airsoft műanyag bogyó, torkolati energia igen gyors elkopása 20 méteren belül - emiatt sem érdemes nagyon tuningolgatni 350 fölé, ellenben 20 méter alatt kb mindegy mennyit lő a cuccod, az fáj. Nagyon.) -
macilaci78
nagyúr
-
Lacuss20
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szerintem fölösleges ezen vitatkozni, jó tuning alap strapabíróbb, elbír magasabb rugót is amíg 400FPS alatt van addig nem baj, legalább hamarabb megadja az is aki kicsit hunyóbb

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem csak szétveri, hanem szét is b@ssza a dugattyúfejet.

-
Hurkaleves
őstag
ha már azon a weblapon nézelődtem ráakadtam egy ilyenre...ezmiez?? meg minek?

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Így van, játszani AK, falon nézegetve meg a többi.

-
macilaci78
nagyúr
Ezt a begyepesedett Ver3 mániát nem értem. SP90-100-ra még az első generációs FAMAS GB-ok is alkalmasak, pedig azok aztán tényleg puhányok!
Egyszerűen tudni kell, mi mire való.
-
Lacuss20
senior tag
-
fagylalt
senior tag
válasz
Lacuss20
üzenetére
Ti írtátok.

Az volt az igazi...Illetve elgondolkodtam/aludtam rá kettőt, hogy tényleg pisztoly lenne-e a számomra jó. Nem tudom, hogy de valahogy megtetszettek a gépfegyók is.

Gépfegyverekből melyik a jobb a gázos vagy az elektromos?
Erre is tudnátok nekem egy linket dobni?
Minél valósághűbb a fegyó annál jobban tetszik.
-
Sir81
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
De én át akarom lőni a másik fejét!

A lényeg, hogy kímélném a belsőségeket (100-as rugó) perpill azért mert a fejek ócska gyenge műanyagok, utána meg csere után a silent cuccot sem kívánom kinyírni.
Igen olyan egy hajszálnyi a különbség, de adagolási és egyéb problémák nem voltak.
A motormagasságon állítottam, hogy ne recsegjen-ropogjon, illetve a cilinderfejet tekertem körbe egyszer, hogy biztosan illeszkedjen.
Ezt néztem ki, nem is drága, meg talán ide is ér emberi időn belül:http://www.airsoftpark.com/product_info.php?products_id=479
Egyébként meg az airsoftgun.hu-nak írt levelemre még 3 nap után sem kaptam választ...
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Miután precízen összeraktam, csendes volt
Gyári összeszerelési minőség gatya ez tény. -
Lacuss20
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
De de bár érdekes én mikor vettem a supershooter fejet annyi volt rá írva, hogy ropogósabb lesz a hangja, de nem azért vettem, hogy fém a fémmel széjjel veressem a GB t xD

-
Lacuss20
senior tag
Ez már ki van találva nem kell meglehet venni rakás kinti boltból is a silent meg kímélő fejeket.
-
szbalogh
addikt
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ja gondoltam rá. Van olyan hengerfej amiben a tompító gumi nem a dugattyú felől hanem a gb orra felől van. Perxze V2-nél láttam ilyen megoldást. Azt kéne csinálni, hogy hasonló módon oda tenni gumit. A hengerfejpozícionáló pöcsköket ki kell esztergálni. És a megváltozott és a gumi méretváltozásából adódó fogaslécpozíció változást a dugattyúfej és dugattyú közé pakolt távtartókkal, illetve a 2. és 3. fogak leköszörülésével lehet kompenzálni.
Mindezt teli hengerrel és rövid csővel párosítva
Nyilván egy erősebb fajta dugattyúval és csapágyazatlan minél egyszerűbb alu dugattyúfejjel. -
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Én spec szeretem ha halk a cuccom. Ezek nem igazi puskák csak messziről hasonlítanak az igazira. Nem kell hangosan csattogniuk, nem kell blowback meg a többi marhaság, ezek a cuccok játékra alkalmas célszerszámok.
Arról nem is beszélve, hogy a fémen csattogó fém képes kicsinálni a v3-at is...
-
szbalogh
addikt
Mi ez a halkítási mánia? Egy puska ropogjon wazze! Ha lesz majd MP5-öm vagy AKSU-m abban tuti, hogy fényesre esztergált dugattyú- és hengerfej lesz.
Jellemzően a ferromégneses motortok vinnyognak hangosan. Nem árt ha a box szépen ki van hézagolva, amúgy az adja a zaj nagy részét.
AK-ba nem teszünk 3 cellás lipot! Nem csak a nem autentikus rof miatt,de a megszakító nagy rof-nál hajlamos betegesen működni és egyes-lövésre állítva is sorozatot fog lőni. Illetve 100-110-es rugónál nem alapállapotban áll majd meg a dugattyú, hanem jól felhúzva. Ezért a következő lövés többet fogyaszt, jobban terheli a rendszert... És a rugó is hamar elgyengül.
Amúgy masz kompatibilus fegyverbe elég lehet a 15C-s is 1200mAh-ban is. Én 1600-as 7.4-est használok. Ez az előagyba is belemegy nem csak a tokfedél alá. -
Sir81
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
A link alapján lett rendbe téve a cuccos.
Az új nózi egy hajszállal keskenyebb, de nincs vele probléma, hosszra pedig 1 mm-el rövidebb mint a "gyári".
Sajnos a cylinder head elég ócska minőség a piston head-el együtt, ócska műanyag, ezért is gondolkodom egy cserén, illetve a gyengébb rugón.
Lőtesztre a hétvégén viszem, csak ugye ott sem lesz kronó...
-
Hurkaleves
őstag
hely szűke miatt semmit... csak a motormagassággal lehet játszani, de azt is csak fülre lehet hangolni addig amíg a hangja a legoptimálisabb (halkabb) nem lesz. P90, AUG, F2000 és hasonló fegyókban kicsit több a hely a box körül, oda lehet be lehet préselni némi szivacsot az viszont hőszigetelő hatással lesz a boxra, motorra ami megint csak nem jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A new bore up, az egy kettős csillapítású túlméretes parasztvakítás.

2p3s elrendezésben vannak és meglepő, hogy nincs mind a 6 külön figyelve. Kikaptam gyorsan kettőt amik egymással sorban vannak. Az elemlámpámban amiben XM-L led van és 3A-es driver csak 1,8 A-t adott, míg a fos hamisítvány aksim 1,9-et. Persze most le vannak merülve, majd lemérem újra ha feltöltődtek. Mindenesetre így elsőnek ez kicsit sovány.

Olyan rossz a hang minősége? Ennyi pénzért?!