- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
30z.Samu #36798 üzenetére
Én viszont azt, hogy az első szemüvege kékszín-szűrős volt, amit megbánt, a második már sima dioptriás szemüveg lett.
Grafikusként egyébként is öngyilkosság bármilyen színszűrőt (szemüveg, szoftver) használni. Én is így vagyok ezzel. Nem azért fizettem negyed milkát a grafikus monitorért, hogy utána elcsesszem a színeket és a munkáimat. -
30z.Samu
félisten
Nem vagyok szemüveges szerencsére, ha az lennék, megcsináltatnám 2in1-ben.
Az alvással Nekem sincs bajom szerencsére és a monitornál/TV-nél is akkor, ha huzamosabb ideig nézem. Ami változó milyen gyakran fordul elő. Ez inkább amolyan megelőzés lenne, hogy később se legyen probléma. Megkérdeztem még 2-3 topikban, hogy mik a tapasztalatok, valaki hasonló indíttatásból vette, mint én és így is észrevette a különbséget rövid időn belül. Veszteni nem vesztek semmit, ha kipróbálom, legfeljebb pénzt, de az meg idővel visszajön.
icecave hozzászolásából én azt szűrtem le, hogy az első szemüvege nem jött be, de a csere bevált.
-
válasz
30z.Samu #36794 üzenetére
Szerintem icecave-nek se jött be.(Vagy én nem értem a szarkazmust) Mondjuk erősen füghet a kiviteltől is (miből mennyit szűr) + Ha szemüveges vagy akkor lesz egy külön monitor néző szemüveged?
Én évek óta szinte egész nap (10+ órát) bámulom a monitort kékszűrős szemüveg nélkül, de ha vízszintbe helyezem magam, perceken belül megy a horkolás.Szóval az én vagyok az ellenpélda, akinek az alvási ritmusát nem befolyásolja hogy honnan milyen fény jön.
-
moleculez
veterán
Apple Silicon vasak hogy állnak most a virtualizálással? VMWare mennyire működik (Win és Linux is érdekel).
-
moleculez
veterán
válasz
kazsmerlaca #36793 üzenetére
na, akkor jó tudni, hogy ilyen is van
.
-
válasz
30z.Samu #36773 üzenetére
De mégis milyen eredményt vársz tőle? Mert van hogy pont az ellenkezőjét bizonygatják.
Az nem túl mérvadó, hogy a szemüveg/lencsegyártjók nyomatják a marketinget. Ugyanakkor mi a helyzet az összes többi fényforrással? Pl. az utcáról beszűrődő lámpák, a helység megvilágítását biztosító fényforrásokkal? Engem sokkal jobban zavar a TV-re dugott HDD LEDjének pislákolása, nem beszélve a router, NAS,. vibráló fényeiről.
Szerintem jó dolgunkban már nem tudunk mit kitalálni... -
moleculez
veterán
válasz
kazsmerlaca #36790 üzenetére
Ugy érted nvme ès normál sata egy eszközben? Nem láttam még ilyet.
-
kazsmerlaca
senior tag
Tudtok olyan külső eszközt ajánlani M1 minihez, amibe egyszerre belemegy M2 NvMe SSD és + egy SSD vagy HDD?
-
válasz
kazsmerlaca #36786 üzenetére
Sajnos nem. A Viber kliens – szerintem – egy hulladék. Ami a legjobban idegesít, hogy képtelen rendesen szinkronizálni a mobil appal, tehát amit egyik eszközön megnézek, az nem lesz olvasott a másikon. Csak ha ott is megnyitom. Mi olyan nehéz ebben? Nem értem.
-
kazsmerlaca
senior tag
Viber betű méretét lehet valahogy állítani macos alatt? Mert skype-n nagyon egyszerű de itt nem találom.
-
válasz
30z.Samu #36775 üzenetére
A másik rendben van, hisz az nem torzít. Annyira nem vészes a helyzet, mert közel vannak a monitorok a szemeim meg -0,5 és -0,75. Azért ha messzebb ülök, vagy kicsik a betűk, felveszem, pedig mindkét monitor 4330x1440 és 2560x1440, 34 illetve 32 collon, szóval ott azért nincs az, mint 4K-nál, hogy picik a betűk.
-
30z.Samu
félisten
Egy elég banális kérdésem lenne. Messenger alkalmazásban hogy tudom növelni a betű méretét? Véletlenül levettem kisebbre és nem tudom visszatenni azzal a paranccsal, ami a Safariban működik.
-
Czo
addikt
válasz
kazsmerlaca #36779 üzenetére
Az a resz, hogy "or if it's connected to Apple's doubling down on removing support for Kernel Extensions." hatarozottan furcsa. A Kernel Extensionok nem szunnek meg, a 12.3-as beta az, ami letiltja a Dropbox es az OneDrive Kernel Extensionjet. De maga a kext, mint dolog marad, nem szunik meg. Pl a Paragron NTFS drivere is "Kernel Extension". Szoval az, hogy az Apple removingolja a kext supportot, az hatarozottan nem igaz.
-
Syl
nagyúr
válasz
kkp900 #36776 üzenetére
Használtam a OneDrive-ot (business) és jól működött, egészen két-három héttel ezelőttig. Akkor ugyanis az MS kiszedte a kliens programból a 'file on demand' kikapcsolásának a lehetőségét. És innen totál megkergült az egész. Hiába jelöltem be letöltésre a fájlokat, 20-30%-ka maradt cloud only. Úgyhogy kib***zam, mint macskát sz**ni.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám, és tudom ,hogy itt jó páran használnak Onedrive felhőt. Van több tárhelyem is ,és az egyiknél nem tudom feltölteni amit szeretnék. Áthúzom a filmeket ahogyan eddig is ,és egy szaggatott kék vonal jelentkezik a többi már feltöltött film körül,és nem engedi feltölteni a filmet. Nem tudok rájönni .hogy mi állít hatódott el. Az Ügyfélszolgálatot próbáltam egész nap ,de nem veszik fel szép magyar szokás szerint kedves Microsoft
A többi tárhelyemnél nincsen baj ,így biztos én állíthattam el véletlen amikor behúztam eyy filmet és nem vettem észre. DE MIT? Előre is küszi a válaszokat. -
válasz
30z.Samu #36773 üzenetére
3D grafikus vagyok, ha valamit megbántam az életben az a kékfényszűrős szemüveg.
Persze azóta kellett másik, szóval minden oké, de nem gondoltam hogy ennyire látványosan eltolja majd a színeket (nyilván ez a dolga ahogyan a neve is mutatja, csak úgy ez állandóan mindenhol jelen van míg len nem veszed). -
30z.Samu
félisten
Megkérdezem itt is, kutatom a közvéleményt.
Valaki használ közületek kékfény szűrő szemüveget? Én gondolkodtam rajta, mert most már kb mindenhol monitort bámulok és arra gondoltam hogy lehet nem ártana valami védelem attól függetlenül, hogy mondjuk a saját monitoromon van low bluelight profil. De mondjuk a TV-men nincs, legalábbis nem találtam, lehet csak béna voltam, amikor anno kerestem. A munkahelyin biztosan nincs, mert régebbi, szóval a kérdés, hogy aki használ szemüveget, annak bevált-e ill. hogy mit javasol.
-
kazsmerlaca
senior tag
Igen, rádugtam Type-C és sima USB gyári kábelen amit adtak hozzá. A gépen is rádugtam meg másik eszközön is. Minden hogyan kattog.
Szerencsére az apple support nagyon jó. 2 hónapos az eszköz és elnézést kértek. Elviszi a futár díjmentesen és pár nap múlva küldik vissza a pénzt.Már csak az a kérdés. Milyen külső 2T-os winyót vegyek amire tudok archiválni és torrentezni keveset.
-
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #36769 üzenetére
Ha nincs kéznél másik számítógép amivel kipróbálhatod, dugd rá egy iphone/ipad töltőre. Ha úgy is kattog, akkor annyi a HDD-nek.
-
Krethx
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #36769 üzenetére
Akkor sajnos megadta magát. Bár véleményem szerint nem az Update volt a ludas. Ami nekem van külső SSD ház arról olvastam jót illetve rosszat is. Első gubanc nálam. Tegnap lecsatolta az SSD-t. A macOS (Disk icon is ott volt a Desktop-on.) nem szolt csak a Parallels. (Azon van a Win. Éppen töltött le.) Disk Utility-ben úgy látszódott mint ha le lett volna választva.(Unmount) Kapott egy újraindítást. Azóta jól megy. Remélem így is marad. Ja és nincs semmi egyéb fent. Annyi van beállítva a Settings-ben ha nem használja semmi kapcsolja ki.
-
moleculez
veterán
Sziasztok! SideCart lehet valahogy stabilizálni? Random kifagy az iPad
. Vagy lehet tudni mi okozza?
-
30z.Samu
félisten
Megint újraindult...már azon gondolkodom, hogy újra húzom a rendszert. Bár tényleg nem történt semmi változás az appok és a felhasználás terén.
-
Krethx
aktív tag
válasz
icecave #36761 üzenetére
M1 kompatibilis. Még nem próbáltam ki. Nem volt rá időm. De ha beválik meg is veszem.
SoundSource -
mahoni
tag
Van arra lehetőség h MacBookair-rel belépjek távolról asztali imac-be?
-
Ha már M1-es Mac. Van valami olyan EQ app, ami már kompatibilis vele? Próbáltam párat, mindegyik valami "audio driver"-t akar feltenni, amivel nincs is gondom, de akkor már jó lenne olyannal próbálkozni, ami ARM-re is kijött.
-
Krethx
aktív tag
válasz
PlayMax #36758 üzenetére
Én meg vagyok vele elégedve. Nekem eddig semmi gondom nincs. Minden programom ARM-os is. (Azaz még Universal-is.) 1 kivételével ami Intel-es. De az is jól megy. Bár én egy Dell Inspiron 15 7000-hez hasonlítom. (Igaz nem mai darab, De újkorában vettem.) És itt nem csak a Geekbench eredményekre alapozok.Régebben a sok bug miatt dobtam a Mac-et. Most elég stabil nálam. Monterey marad is egy jó darabig. Mert a sok főverzió váltásból is elegem van. Ami az elején tud kellemetlen dolgokat okozni.Most szerencsére elkerült.
iPhone-on pedig megszívtam. De most már helyreált. Ott is marad a jelenlegi. -
PlayMax
nagyúr
válasz
icecave #36757 üzenetére
Majd egy picit odébb ,talán majd az M2...
10700k-t meg nem mondanám gyengének ,áldom az eget ,hogy megvettem az utolsó normálisan kinéző legnagyobb Intel-es iMac-et.- Annyi ramot rakok bele amennyit akarok és ha esetleg vlmelyik frissítéssel lassulnak majd az Intel-es gépek bármikor visszarakhatok egy régebbi rendszert.
Nem véletlen kerül majdnem 4x annyiba mint ezek a mobil alapú ARM-es gyerekjátékok.
M1-es Macbook-ot oda is adtam a kis húgomnak játszani. -
PlayMax
nagyúr
Nálam már az első nap volt egy összeomlás (Air M1) és gyakran újraindul ,lefagy… ,míg az Inteles iMac-nek soha nem volt semmi gondja.
Olcsó húsnak híg a leve ,túl szép hogy igaz legyen.
-
Krethx
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #36752 üzenetére
Kattogás akkor is van ha a kábel nem jó. Vagy nem érintkezik rendesen. Nem tud megfelelő feszültséget felvenni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
kazsmerlaca #36752 üzenetére
Nem biztos, hogy a kettő összefügg. Gari nincs?
-
30z.Samu
félisten
válasz
icecave #36750 üzenetére
Akkor nem user error, ez valamilyen szinten megnyugtat. Viszont remélem hamar javítják, mert elég kellemetlen lenne, ha mondjuk aközben indulna újra, hogy csinálok rajta valami fontosat. Mondjuk egy beadandót. Tudom, mentsek sűrűn, meg időközönként a Word is ment, de na.
-
30z.Samu
félisten
Akinek M1-es gépe van, Nektek nem indul újra időnként a gép? Az elmúlt pár napban másodjára indul újra minden előjel nélkül. Nem telepítettem fel az elmúlt időszakban semmit, a felhasználási szokás sem változott.
-
-
válasz
kazsmerlaca #36743 üzenetére
Ha altatod akkor igen.
Az ablakok rendezésére BetterSnapTool, vagy BetterTouchTool (ez sokkal többet tud, de nem érhető el az App Store-ból) jó megoldás, mert pl. egy billentyűzetkombinációra lementheted a teljes elrendezést, amit visszaállít. Persze csak azokat, amelyek épp nyitva vannak. Nem csak előre definiált rendezést tud, hanem bármit-bárhova rakathatsz vele. Hasznos, nagyon jó cucc.
-
kazsmerlaca
senior tag
M1 macmini-t be lehet valahogyan kapcsolni távolról? Hogy ne a fizikai gombot kelljen nyomogatni.
-
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #36740 üzenetére
Rendszeresen, akár naponta többször is alvó módba teszem, semmi nem ugrál, tökéletesen működik. Valami bezavar nálad.
-
kazsmerlaca
senior tag
Jajj de utálom az alvó módot mac-en. Visszakapcsolás után össze-vissza elugrálnak az ablakok. Egy-két alkalmazás meghülyül tőle és nem működik.
Windows-on ilyen gond sosem volt. -
30z.Samu
félisten
válasz
Alex91 #36736 üzenetére
Attól függ, húgom most vett 160k-ért egy Asus gépet, amiben van 8GB RAM, Ryzen 5300G APU és 256-os SSD. Ez is megfelelne arra a célra, amire én használom, csak ez is hangosabb, mint egy Macbook vagy egy Mac. Pedig alapvetően nem hangos az Ő gépe sem, de mivel hallod a ventillátort, így hangosabb, mint a Mac, aminél olyan, mintha passzív hűtés lenne.
-
30z.Samu
félisten
Már fél éve, hogy Nálam van a Mini, durva hogy hip hop elment ez az idő. Eddig egy percig nem bántam meg, hogy megvettem és visszatértem a MacOS-re. Igaz amiket csinálok rajta, az menne egy olcsóbb Windows-os gépen is, de vannak apróságok, melyek miatt mégis azt mondom hogy megérte. Gondolok itt a hangtalan működésre, az ökoszisztémára. Tök jó, hogy nem kell a telefont keresgélni ha kapok egy üzenetet, hanem el tudom olvasni és tudok rá válaszolni gépen, vagy ha valakit fel kell hívni, azt is megtehetem. Fotók, jegyzetek, stb szinkronizálásáról ne is beszéljünk. Egyedül a 8GB RAM lehet kevés később, majd lehet váltok 16GB-s változatra valamikor, de eddig egyszer sem éreztem kevésnek a 8-at sem.
-
Czo
addikt
válasz
PlayMax #36733 üzenetére
Ha az iMac-ed eleg fiatal (de nem tul fiatal, hogy M1 legyen) ahhoz, hogy UGA helyett GOP kompatibilis VGA legyen benne (valahol 2009-2010 korul volt a valtas), akkor azon mindenfele varazslat es BIOS kompatibilitasi reteg nelkul be tud bootolni a Windows 64 bites modban, ha Vista-t vagy ujabbat akarsz telepiteni. Ilyen esetben fognod kell egy EFI kepes Windows telepitot (pl. ilyen USB-t gyart a Microsoft sajat USB Download Toolja is) ezt bebootolni ugy, hogy az optionnal kivalasztod boot kozben, mint boot eszkoz, es siman feltelepited egy masik, akar kulso USB drivera.
-
PlayMax
nagyúr
Arra van lehetőség ,hogy külső ssd-re telepítek egy Windows-t az iMac-nek?
-
Használom, mert szükségem van rá, a MacBook és a szerver közötti szinkronizáció rendben van, de a külső merevlemezek, amik egy dokkolón keresztül vannak csatlakoztatva a MacBook-hoz, ott sajnos pörgeti, de egy idő után leáll, vagyis normalizálódik.
Én külső merevlemezen adtam meg az alapértelmezett fotókönyvtárat, egyedül annál vettem észre a jelenséget, a többi az rendben van.
Valahol olvastam, hogy javítás alatt van a dolog, mert sokan jelezték a Synology-nak a problémát.
A csomakezelési központban nemrég volt drive frissítés, de ha jól tudom nem azzal az oldallal van probléma, hanem a Mac-re telepített drive kliensel, arra is várható majd javított frissítés.
De effektív így is elmegy vele gond nagyobb nélkül. -
Syl
nagyúr
Használja valaki a Synology Drive Client programot?
Régebben volt vele olyan gondom, hogy egy ideig működik hibátlanul, majd egyszer csak megzakkan és elkezdi pörgetni a sync-et, állandóan váltogat a szinkronizálás és a minden fájl rendben között.
Tavaly, még a 6.2 rendszernél futottam ebbe bele és azóta nem tettem fel újra a sync klienst.
A DSM 7.0-ás Drive Sync-kel Mac-en van valakinek tapasztalata? -
Gdi
senior tag
Javasoltam, hogy kellene, és keressen rá egy helyet ott a környékén akik megcsinálják, (légvonalban 770km-re Németo-ban van, így nekem kicsit távol, hogy innen cseréljek neki)
A hölgy kezében szerintem még nem volt az életben csavarhúzó, hogy egyedül bevállaljon egy ilyet az kizárt.
Így lehet inkább újat vesz, ha nem javul a helyzet.27-es iMac M1-gyel valóban nincs még? Lesz?
Megvolt neki az icloud driveon Pages 8 telepítő. Tovább nem kerestem.
-
Gdi
senior tag
Gond nélkül felfrissítette a gép a Sierrát Catalinára. (10.12 -> 10.15)
HEIF/HEVC-vel készült médiák is szépen jelennek meg. (A már korábban megnyitott képeket először lassan tölti be /kis kör a jobb alsó sarokban teker/, de utána jó)A rendszer nagyon lomha lett (pörgentyűs merevlemez van a gépben, nem SSD).
Elképzelhető, hogy ez idővel javul, mert most csak valami háttérfolyamat szántja a HDD-t frissítés utómunkájaként? Vagy így (is) ösztönöz az apple új termék vásárlására?Illetve, hogy a Pages AppStore verziója már nem telepíthető erre a macos verzióra az elég blama, úgy hogy nincs már régebbi verzió letöltésére lehetőség (Appstore-n belül). Szerencsére volt egy kallódó dmg file még Pages 8-cal.
-
Czo
addikt
válasz
mahoni #36723 üzenetére
Nem azt kerdezted, hogy mivel nem lehet
En nem tudok arrol, hogy ezt meg lehetne csinalni.
Alapvetoen ha nem akarsz TB2 eszkozt bedugni a gepedbe, akkor nem kell a TB2-TB3 adapter. Ha direkt veszel valamit, ami TB2-es, ahhoz valoszinuleg ugyis kapsz kabelt, vagy pici kabele van es kozvetlen dugod be a portba.
Ha pl 27", de nem retina jo, akkor ha mindenaron fel akarod hasznalni a TB3-TB2 adaptert, akkor egy alig 11 eves, Apple Thunderbolt Display (2011 es 2016 kozott arulta a ceg) jo lehet. De ez se olyan magas, mint egy iMac, ugyhogy ez is lepcsos (probaltam).
Nem telt meg el a 14 nap, szerintem kuldd vissza es kesz.
-
mahoni
tag
-
mahoni
tag
válasz
mahoni #36714 üzenetére
Csak nem jön össze a két iMac összekötése... Vettem egy Tunderbolt2 kábelt... na mondom dugom ... erre az új gépen nincs már csati vettem még egy TB2 - USBC átalakítót... de így se jön föl menübe h kiterjesztett monitor v. valami... kb kidobtam 37 e-t a két kábelre... YouTube on mindenhol így írtak h ez kell az összekötéshez
-
-
Chereiose
addikt
válasz
kazsmerlaca #36716 üzenetére
Szerintem csak 2.4 van beállítva, lehet egymást zavarják be.
-
Chereiose
addikt
Azt mi okozhatja, hogy barátnőm M1 Macbook Airjén azt mondja, hogy néha ledobja a wifit? Nekem pl. telón, Ipaden nem szokta, 2 wifi van itthon 1 a gyári digis routerből és egy saját asus, valami megzavarhatja vagy mi lehet az oka?
-
mahoni
tag
Sziasztok!
Volna egy 2021 es és egy 2015 iMac 27" , ezt valahogy össze lehet kötni úgy h végülis egy gépként kezeljem de két kijelzőnek?
Köszi -
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #36705 üzenetére
Sajnos egyik sem tökéletes, szeretem, ha az eszközeim szinkronban vannak, az Opera mobil verziója nem szinkronizálja a könyvjelzőket, legalábbis ezek az újak. Persze nem olyan vészes, mert össze van kapcsolva a géppel, tehát az előzmények működnek, de na. Egyébként gyors minden platformon, legalábbis a többihez képest, vannak jó funkciói, olyanok, amiket más böngészőkben is szívesen látnék. Sajnos egy böngészővel nem lehet meglenni, de kettő már jó lehet. Egyébként ez a GX változat eléggé "menő". -
kazsmerlaca
senior tag
Szerintem inkább a sebesség a fontos. SSD alatt a biztonsági frissítések miatt érdemes frissíteni. HDD-vel már nem nagyon próbálnám.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
2014-es i5 2 mag, 8gb ram Mac minim van. Jelenleg Big Sur van rajta. Érdemes ezt Montereyre frissíteni?
Van aki esetleg használja vele? -
30z.Samu
félisten
válasz
kazsmerlaca #36706 üzenetére
Nálam nem felejti el, az más kérdés, hogy a HDMi-t le kéne cserélni Display-re, mert a PC-t azon használtam és azért látszik a különbség.
(#36701) Syl: Mit csinálsz az Office-al, ami Edge-el jobban megy? Nekem is van O365-öm, de eddig nem éreztem semmiben hátrányt.
-
kazsmerlaca
senior tag
macos monterey miért olyan hülye, hogy elfelejti a monitor Hz beállítást alvó állapot után? Hogy lehet ilyen béna valami?
-
moleculez
veterán
válasz
WhiteAngel89 #36700 üzenetére
Nem hülye kérdés, használok. Mégpedig azért, hogy egyben tartsam a workflowt a windows és a Mac között. Bár az elsődleges böngetőm a Safari, ami olyan hogy a Windowsos gépen (is) elő kell venni azt Edgeben csinálom. Ezen felül az a backup, ha véletlen inkompatibils oldalba futok. (elég ritka, de megesik).
-
blakey
titán
válasz
Igen, nem rossz, de mint mindennek, ennek is vannak hibái. Most épp az Opera GX-et próbáltgatom.
-
válasz
Igen, bár csak másodlagos dolgokra és ezt-azt csekkolni, de működik szépen.
-
Syl
nagyúr
válasz
Én céges dolgokra használom mert a levelezés Office365 előfizetésben van. Így minden azzal kapcsolatos dologra Edge van beüzemelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged