Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Íme az új Android Auto!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Tasker
- Ismert fotós trükkel érkezik az X200 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
kleinguru #43841 üzenetére
120.000 forintért (plusz postaköltség) már lehet 16GB memóriával is találni, ha van ismerős osztrákiában ;-) Szerintem azzal már el lehet szórakozni.
-
MasterMark
titán
válasz
kleinguru #43520 üzenetére
Nekem is be van kapcsolva a wifi, és megy rendesen.
szerk.: Egyszerre rácsatlakozva nem tudod így használni. Szolgáltatási sorrendet nézd meg hogy van, ha az ethernet van előrébb akkor akkor is azt próbálja használni ha elmegy a vezetékes net. Max ha kézzel megcseréled akkor fogja a wifit használni.
Ha viszont a wifi van előrébb, de nincs csatlakozva, viszont amikor nincs net akkor csatlakozol akkor alapból a wifit használja.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz
kleinguru #43517 üzenetére
A bal felső sarokban, ha kék a Wifi akkor csak simán ráklikkelsz, így bontod a kapcsolatot, a Wifi bekapcsolva marad, viszont aktív forgalom nem lesz (magyarul a zöld helyett sárga lesz, a szürke lenne az, amikor elfelejtetted). Minden megmarad, 20 éve így használom a gépeket. Az Airdrop-ot meg tudod kerülni, szerintem az kisebb probléma, mint az, hogy két aktív kapcsolatot használsz, így totális káosz is lehet belőle. Én is megzavarodnék, ha az autóban egyszerre két kormányt kéne fognom, nem tudnám eldönteni, hogy most melyikkel kanyarodjak.
-
blakey
titán
válasz
kleinguru #43514 üzenetére
Miért kéne javítani? Az Apple a bekapcsolt Wifihez, akkor ragaszkodik, ha használod a pl. a helymeghatározást, viszont az, hogy be van kapcsolva nem jelenti azt is, hogy csatlakozik valamilyen hálózathoz. Tehát bekapcsolod a Wifit, de nem csatlakozol, így minden működik.
Rendszeresen használom a gépről való telefonálást, kezdeményezek és fogadok is, mindig le tudtam tenni, tárcsázni viszont néha előfordul, hogy csörög a telefon, de a gépen nem jelenik meg, ez gondolom valami másnak tudható be, pl. nem vagyok 5 perce a gép előtt és nem érzékel aktivitást. -
Czo
addikt
válasz
kleinguru #41967 üzenetére
En felraktam mindenre (telefon, watch, apple tv, ipad), Macen van csak annyi "trukk", hogy cisnaltam uj volumeot, es a meglevo melle raktam fel nezegetni. Egyelore azon tul, hogy sehogyan sem veheto ra, az iOS/iPadOS, hogy az eszkoz a sajat Mac cimet hasznalja, mast nem talaltam (* de ezt is workaroundoltam konfiguracios profillal, illetve nyitottam naluk ra ticketet, hatha csak bug es nem feature ez). Ezen kivul ra akartam rakni a HomePod-ra is, de az meg nem ajanlja fel.
-
OgreImre
senior tag
válasz
kleinguru #41878 üzenetére
És milyen a képminőség? Milyen felbontáson megy a tv?
Nekem egy MacBook pro 16" (2019) intel-en megy egy 43 colos 4K 60Hz kijelző USB C to DP átalakítóval, de a képminőséggel nem vagyok kibékülve, használok BetterDisplay-t. A legjobb eddig az 1920x1080, de így sok munkaterületet vesztek. Van egy 42C3 is, azon még nem néztem.[ Szerkesztve ]
-
válasz
kleinguru #41787 üzenetére
Menet közben meglett a monitor is. Lg 42oledC3.
Mac mini M1 és macbook Air M1-gyel is próbáltam. Megy velük a 4k 120Hz.Kell hozzá pontosan ez az usb-c hdmi2.1 átalakító
Szükséges hozzá egy windows (nekem parallels windows 11 arm használatával sikerült).
Firmware frissítés (ha újabb van rajta per pillanat, mint nekem is volt, nem baj, akkor is frissítsd)Nem olcsó, de legalább van megoldás. Legfrissebb macos 14.5
-
hibavissza
veterán
válasz
kleinguru #41787 üzenetére
Thunderbolt 3 - Display Port 2.0 vagy Thunderbolt 3 - HDMI 2.1 kábel kell neked. Ezekkel menni fog a 39 Gbps is. Azaz a 4K 144 Hz 10 biten. 120 Hz-et tuti átvisz. Nem kell semmilyen aktív átalakító. Thunderbolt 3 40 Gbps-t tud. Minek alakítgatnád? Csak a drót végének kell passzolni.
Én Aliról rendeltem TB3-DP2 kábelt.[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz
kleinguru #41416 üzenetére
De nem szabványos kábelek tömegével van tele a piac. Mi alapján döntöd el, hogy az a kábel tudja, vagy nem tudja azt, ami rá van írva? Ez csak vásárlás után derül ki, a gyakorlatban.
Csak egy példa: A héten vettem egy USB kábelt, de inkább ellenállásnak kellene hívni. Terhelés nélkül meg is van rajta az 5V, de amint pár 100mA áram folyik át rajt, több mint 1V-ot esik a feszültség. Vagyis mint táp/töltő kábel használhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
ddsteel
aktív tag
válasz
kleinguru #40584 üzenetére
Én úgy csinálom ezt (úgy váltogatok akár 2 különböző progi ablakai között), hogy a 3. egérgombra (a görgő nyomása) beállítom a mission controlt, az szétdobja a megnyitott ablakokat és csak átmegyek a másik ablak fölé és rákattintok. Ennek alapfeltétele, hogy a 2 word doksi ne tabként legyen megnyitva, hanem külön ablakban. Bár lehet, hogy nem erre a kérdésre keresed a megoldást...
-
Czo
addikt
válasz
kleinguru #40584 üzenetére
A cmd+tab, az nem ablakok kozott valt, hanem programok kozott. Amerikai billentyuzeten, a tab feletti gomb a ` karaktert rejti, es a cmd+` valt, az aktualisan hasznalt szoftver ablakai kozott.
A keyboard shortcutok kozott, Sonoman a "Keyboard" kategoriaban van a "move focus to net window", ez az, amit keresel, probalj ra bealitani valami olyan kombinaciot, ami kenyelmesen hasznalhato.
-
Skynet258
veterán
válasz
kleinguru #39881 üzenetére
Próbáld törölni a Logi+ programot, most próbából felraktam a PS-t és ment elsőre (az alap kiosztás van alább). Még valami plugin be is került a PS-be egyből.
Bár a hibaüzenet alapján a PS nem fogadja el nálad a bővítmény telepítését, a Logi+ próbálkozott vele.
[ Szerkesztve ]
-
Czo
addikt
válasz
kleinguru #39883 üzenetére
Ehh, hat, nem is Logitech lenne, ha nem akarna egyre jobban kicseszni minden egyes vasarlojaval. Valamikor a ketezres evek kozepen kitalaltak, hogy nem jo nekik, ha az egereik az USB-n szabvanyos button eventeket kuldik, igy megszuletett a Control Centeruk (en meg ezt hasznaltam, de ezek utan nem vettem toluk semmit tiltakozas keppen). Itt meg volt bennuk annyi "johiszemuseg", hogy be lehetett allitani az extra gombokat, szabvanyos Mouse Button X-nek, (tehat button 7-nek, 8-nak stb), majd erre a multban lehetett konfiguralni BTT esemenyt (en igy hasznaltam).
De ahogy nezem, nem allt meg a szopatasuk itt, mert itt mar azt irja a BTT fejlesztoje, hogy ezt kivettek az aktualis Options nevu szoftverukbol, igy most az a jarhato workaround, ha a gombra keyboard combot allitassz be a Logitech szoftverben, es ha kell, akkor erre a shortcutra tudsz a BTT-vel app fuggo esemenyt beallitani.
Hat, ez egyre szanalmasabb.
-
Czo
addikt
válasz
kleinguru #39802 üzenetére
Eh, az iPhotoban volt ilyen feature. Akkor marad a favago modszer.
Kihuzod a desktopra mind a kettot, majd megnyitod 1-1 previewban oket. A Preivew appnak van erre egy beallitasa:
Az elso opcional mindent 1 ablakban nyit, a harmadik opcional mindent kulon ablakban, viszont a kozepso opcio a nyero! Amit egyszerre nyitsz meg, azt egyben nyitja. Tehat ha kijelolsz 20 kepet, es megnyitod, akkor 1 ablakot nyit, de ha rakattintassz az 1ik kepre 2x, majd a masik kepre 2x, akkor 2 Preivew.app ablakod lesz. -
Parson
addikt
válasz
kleinguru #39705 üzenetére
Saját tökönlövés lenne az apple részéröl, ha ilyen sürün jelentgetnék be az új miniket. Szvsz 1 éven belül nincs ugyanabból a termékböl új verzió bejelentés. Rendszeresen 1 évenként is csak az iPhone-okból van. De írjátok meg, ha más termékre is igaz ez...
[ Szerkesztve ]
-
scdlsc
senior tag
válasz
kleinguru #39705 üzenetére
Szerintem nem.
Mac Mini M1 bejelentés: November 10, 2020
Mac Mini M2 bejelentés: January 17, 2023ez az oldal régi, de hasznos:
[https://buyersguide.macrumors.com/#Mac_Mini][ Szerkesztve ]
-
Sidorovich
senior tag
válasz
kleinguru #39245 üzenetére
Van bizony.
A fő problémám (mint sokaknak) az a memória és tárhely bővítés árai. Érdemben ki tudnám használni a 32GB/1TB M2 Pro Minit, de ebben a konfigban az már 950, ezt a mostanit 500-ért vettem, és 90%-ban ez is elég.
A mostani 16GB memória többször volt már sárgában hobbi projekt fejlesztése közben. (Ilyenkor nyitva van Visual Studio for Mac, Visual Studio Code, Azure Data Studio, Safari, néhány Terminál és a Docker amiben fut egy SQL Edge konténer)
Tárhelyből is kevesebb, mint 100GB szabad most már. Alkalmanként tesztelgetem milyen a gaming Macen (mint sajtreszelővel khm...), és hát a mai játékok már nem pár gigák csak. Emellett még Parallelsel próbálgatom mennyire kiforrott a Windows 11 futtarás ARM-en. (Meglepően jó amúgy.)
Szóval nem épp az alap emailezésre, böngészésre kell csak.[ Szerkesztve ]
-
Sidorovich
senior tag
válasz
kleinguru #39237 üzenetére
Nem sajnos. Egyelőre egy sima M2 Minit vettem (16GB/512GB), így a 120 Hz-et sajnos nem tudom kihasználni az OLED TV-n. Munkahelyi Lenovo laptopom HDMI 2.1-es, azon már úgy használom.
Viszont ez nem lesz sokáig így, megvan rá a biztos vevőm használtan családom belül, így egyfajta tesztüzemként vettem csak márciusban. Ez az első privát Macem, így nem akartam rögtön túl nagy összeggel beszállni a platformra. De eddig eléggé bejön, így év vége fele tervezem M2 Pro Mini-re upgradelni, és onnantól ez is 120 Hz-en megy majd. -
CharlieDrop
veterán
válasz
kleinguru #38257 üzenetére
No, ezek mind megvannak a Sony TV-mben is.
Bár nem használok LAN-t, a 400 megabit WiFin, elég... (ja, netről, hálón belül nem mértem mit bír)
És ugye egy távirányítóval kevesebb, ha mégis egyszerűsíteni akarok, akkor telóról appból tudok mindent is...
Sőt, rendes Böngészőt is tudok futtatni rajta, ez ami AppleTV-n nincs is.Amitől hányok, hogy Android van rajta, de írtam is, hogy oprendszer szinten tényleg nem jobb egy Android/GoogleTV....
[ Szerkesztve ]
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kleinguru #37943 üzenetére
Sajnos ez a mac más világ.
Egyetlen előnye a munka ,ha elindítok vlmi folyamatot tuti biztosra megcsinálja tökéletesre ,ezért használom csak zenére és videó vágásra.Viszont megszokva a macos-t hiányzik Windows alol az ablak nyitás/bezárás animáció ,szépen néz ki rajta míg a Windows-on minden csak ugrál és nincs átfedés.
Lassan két év után kezdem tapasztalni ,az Apple asztali gépek egy energiatakarékos folyamat és csak azt végzi el aminek feladatot adtunk ,nem fut semmilyen felesleges háttérfolyamat az adott feladatán kívül -ezért is ennyire optimalizált és gond mentes a rendszer.Szerk.
Most van nálam a 2020-is iMac-emen kivül egy 2015 év végi iMac és hihetetlen teljesítményre képes úgy ,hogy van viszonyítási alapom is (M1-es macbook ,2020 i7 iMac) ,legfrissebb rendszer annyira gördülékeny rajta mint a 2020 gépen - elképesztő egy DDR3 1887Mhz-es géptől - le a kalappal az Apple előtt ismét.[ Szerkesztve ]
-
kazsmerlaca
senior tag
-
Boss81
senior tag
válasz
kleinguru #37365 üzenetére
Az egyik usb-c kimenetem foglalt, egy maradt, illetve maga a HDMI.
Abban bíztam talán lesz a fórumon valaki akinek 3 monitor van rákötve, mert ő akkor nem csak elméletben tudna véleményt mondani. Ezeket tudtam én is amiket írtál, de ugye más az elmélet, és más a gyakorlat, de köszönöm a választ -
Syl
nagyúr
válasz
kleinguru #37367 üzenetére
M1 Mini:
Simultaneously supports up to two displays:
One display with up to 6K resolution at 60Hz connected via Thunderbolt and one display with up to 4K resolution at 60Hz connected via HDMIIntel Mini:
Up to three displays:
Two displays with 4096-by-2304 resolution at 60Hz connected via Thunderbolt 3 plus one display with 4096-by-2160 resolution at 60Hz connected via HDMI -
válasz
kleinguru #37242 üzenetére
Nagyon nem szívesen adom el, de mivel a céges környezet win alapú, így kisebb vesződség ha az asztali saját gépem is az, programok, géges elérések, stb miatt.
Bár itt van mellettem a céges gép is, nem mindig kapcsolgatnám be, ha valami épp gyorsan kell,vagy meg kell nézni, stb.Nyilván, külön kellene választani a magánszférát a munkahelyi dolgoktól, de sokszor ez nem megoldható, plusz mindig van ilyen "na, ezt gyors lecsekkolom" dolog szabadidőmben is.
-
válasz
kleinguru #36553 üzenetére
Nekem 16 GB-os, 12-re raktam, hogy engedje az 3440x1440-et, de ami a durva, hogy megy nem full screenben, így egymás mellett lehet 2 ablakban macOS és W11. Simán csak átklikkelek. Így elég beállítanom a w11-nek is egy 1720x1440-es felbontást, és simán használom a programot, ami miatt feltettem (3Ds Max).
A scroll könnyítő appot ki kell ugyan kapcsolnom, mikor W11-re megyek, de úgysem használom egyszerre a kettőt.Czo: Köszönöm, így rendben van!
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
kleinguru #36506 üzenetére
Egy másik okból kifolyólag kipróbáltam és tetszett, amit láttam meg az is hogy konstans működik a két rendszer is együtt akár. De annyi eszem nem volt, hogy a próbaidő alatt felcsapjak egy Steam-et és megnézzem hogy muzsikálnak a játékok.
Sok játék nem is érdekelne, mert ott a konzol, de pl az Age of Empires 4-gyel lennék el néha. De lehet, hogy azt meg tudom oldani GeForce Now-al is.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz
kleinguru #36506 üzenetére
Leginkább az USB-C adapterekkel, dokkokkal van baja a Parallels-nek (generic USB hub), ami eleve ilyen csatlakozójú, azokkal nem volt gondom, illetve korábban a 2015-ös MacBook Airen is ment rendesen a hagyományos USB-kkel.
Csak a 2017-es MacBook Próval vagyok meglőve, muszáj átalakítóznom, azokat meg csak a VMware szereti.A kollégának Mac Minivel valszeg nem lenne gondja ezzel, azon van mindkét fajta USB - bár nem tudom, ARM-on mennyire működnek jól a VM-ek, nincs tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
Czo
addikt
válasz
kleinguru #36009 üzenetére
Mi a baj az F2-vel? Nekem az F2 ugyonazt csinalja macOS alatt Excelben pl, mint Windowson. Szerkesztheto vele a cella tartalma.
hint: Ha a sysprefben a billzetet ugy allitod be, hogy az "Use F1, F2, etc. keys as standard function keys" opcio be van pipalva, akkor siman "FenyeroFel/F2"-t nyomva az Excelben ugyonazt a funkcionalitast kapod, mint Windows alatt az "F2"-vel. Ebben az esetben fn+"FenyeroFel/F2" kell a fenyero allitashoz. Ha ez az opcio nincs bepipalva, akkor az "FenyeroFel/F2" gomb a kijelzo fenyerot allitja (ha erre van lehetoseg az adott gepnel), az Excelben az F2 funkcionalitashoz fn+"FenyeroFel/F2" megnyomasara lesz szukseg.
Ha a gepen van TouchBar, akkor a billentyuzetnel, a Shortcuts-ok beallitasanal van opcio arra, hogy adott almalmazasnal meghatarozd, hogy ha az van az eloterben, akkor a touchbar fixen az F1-F12 gombokat mutassa es ezeket is kuldje el az appoknak. Ha nincs TouchBar, akkor pl. a Flour segithet ebben, mert itt is be lehet allitani, hogy ha adott app az aktiv, akkor a gombsor ne a fenyero/hangero/mediagombok funkciokat sussek el, hanem az F1-F12-t. Sajna a binaris, ami letoltheto az x86-64-es, de ARM-ra us buildelheto siman.
-
Pano
addikt
válasz
kleinguru #36006 üzenetére
Köszi a választ!
Igazából VM-ben maximum linux szervert futtatnék (terminál alapon, grafikus felület nélkül) vagy maximum még 1-2 linux disztrót. Egyszerre 1-nél több nem futna.
Mit értesz az alatt, hogy a microsoft office nem a legjobb? Amúgy elélek én Google Docs-on is, nagyrészt már inkább azt használom. Inkább csak mások miatt tartok office-t (neten talált dokumentum, nyomtatvány.. vagy ha nekem küldenek valamit).[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kleinguru #35740 üzenetére
Egy erős PC-n pillantás alatt ugranak az alkalmazások míg egy MacOS-en eléd gördül
MiklosSaS
Több géped nem is lehet csak egy?
Én Windows nélkül biztosan nem maradnék ,ahhoz túl sok gépet építettem már magamnak gyerekkorom óta ,hogy eldobjam ezt az örömöt.Utóbbi mondatodhoz meg hozzászólva: ne akard ,hogy csúnyán megint leoltsalak
-
rii
nagyúr
válasz
kleinguru #35650 üzenetére
elnézlést ... félreérhető voltam
a jelenlegi ( i7 7700K 32 GB ram, ((hackintosh)) ) gépet azért vettem mert akkora képekkel kellett dolgozni ...
most már csak online-ra kell gyártani anyagot, fb, insta.
talán még szórólap vagy plakát
csak azoknál a nagy képeknél is azt vettem észre, hogy a PS-nek nem számít a fizikai mem, hanem elkezd scrachelni ... ami ha SSD-re történik, kb. észre sem vehető -
válasz
kleinguru #35538 üzenetére
Hát mit mondjak... ez a bill remek minden szempontból, egyet kivéve. Ugye, mikor közelít a kezed, akkor világít ki. Ami remek lenne, de nem jegyzi meg a fényerő beállítást, és azóta sem tudták megoldani. Magyarul, egy idő után ugyanúgy full fényerővel villan fel, ami igen zavaró főleg vaksötétben. Végülis, Logitech legdrágább billentyűzete (ilyen jellegű, biztos van gamer, ami drágább), mégis egy ilyen alap dolog nem jól működik benne és ami a legrosszabb, hogy nem javítják.
-
30z.Samu
félisten
válasz
kleinguru #35098 üzenetére
Meg alapvetően a Minit nem profi munkára találták ki, hanem mindennapi használatra. Hasonlóan az Air-t is és ezt kiválóan hozta hangtalanul, amint elkezdtem kicsit sokkolni a rendszert, már megjött a hangja annak a ventilátornak.
De az M1 kicsit más tészta, majd a hétvége folyamán én is nekiesek és kipróbálok ezt-azt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
kleinguru #35095 üzenetére
Az én PC-mmel sem volt gond sebesség terén, mégis gyorsabbnak "érzem" a Mac-et. A boot idő tényleg lassabb, legalábbis az első boot kicsit lassabb volt. Szerintem ennyi bőven belefér.
Gondolkodtam, hogy csak aludni küldöm el, de valamiért nem kapcsolt le az egér és a billentyűzet és ugyanúgy világítottak. Szóval maradtam a kikapcsolásnál.
[ Szerkesztve ]
-
Czo
addikt
válasz
kleinguru #34586 üzenetére
Milyen monitorod van? A hibaleirasodbol arra kovetkeztetek, hogy olyan, amibe HDMI-n megy be a jel. Ilyen hiba, amit irsz, HDMI monitoroknal kb azota jelen van, amiota 2008-ban az Apple atallt DisplayPortra. A megoldas az szokott lenni, hogy el kell felejteni a HDMI-t, es nativ modon, DisplayPort kabellel kell a monitort bekotni (tehat DP legyen mind a ketto vegen!). Igy sehol sincs atalakitas. Raadasul a dolog ott kap pofont, hogy a mai monitorok kozel 100%-ban, belul is DisplayPort van, azaz eDP van a panelen es ahogy bejott a HDMI jel a monitorba, ott atkonvertalasra kerul DisplayPort-ra, majd igy megy a panelra. A gondot pedig az okozza, hogy az eltero gyartok, DP-HDMI (*) es HDMI-DP (**) atalakitoi nem feltetlenul 100% kompatibilisek.
(*) Az M1-bol nativan csak DP jel jon ki, tehat az a HDMI dugo, ami a gepeden van, mar tartalmaz egy DP-HDMI adaptert. Az USB-C portok alakithatoak "atalakitas nelkuli" DP portra.
(**) Ez pedig monitorodban lesz beepitve, ha nem tul oreg a monitorod (mondjuk max kb 8-10 ev). -
-
Czo
addikt
válasz
kleinguru #33998 üzenetére
Azt megteheted, hogy nyitsz egy ticketet ra, hogy hivatalosan is tudjanak rola (az keves ha forumon beszelgetett mar rola valaki). Sott, ugye ha nyitsz egy tiketet, es valaki toluk beassignolja, hogy a ticketed duplicate egy masik tickethez, akkor a masik ticketnel maris ugrik egyet a szamlalo, ahol latszik, hogy hany felhasznalot erint a problema.
-
Czo
addikt
válasz
kleinguru #33996 üzenetére
Ha a hangero sincs lehuzva, akkor meg mindig lehet olyan problema, hogy hibas a monitor. Korabban mar talalkoztam olyannal, hogy reportolta egy adott audio codec tamogatasat a TV (linuxon dumpolva a konfiguraciot latszott, hogy tamogatott), de ha adott codec formatumaban jott az audiostream, akkor nema csend volt. Siman lehet sajnos, hogy most is ehhez hasonlo dolog van. Nekem Apple display van a gepre dugva (iden lesz 10 eves a Thunderbolt Displayem) ott szol a Facetime, mas nincs, amire ra tudnam dugni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Milyen monitort vegyek?
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Intel I7 12700K / 32GB DDR5 RAM / 6750XT / 500GB M.2 NVME SSD konfig eladó normális áron
- Intel I7 9700K félkonfig eladó remek áron
- AMD Ryzen 7 1800X / GTX 1660TI 6GB / 16GB DDR4 RAM / 500GB M.2 NVME SSD konfig eladó normál áron
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- DDR5 GAMER PC! - AMD Ryzen 5 7600 - RX 6800 16GB - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - 700W 80+