- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Már fél éve, hogy Nálam van a Mini, durva hogy hip hop elment ez az idő. Eddig egy percig nem bántam meg, hogy megvettem és visszatértem a MacOS-re. Igaz amiket csinálok rajta, az menne egy olcsóbb Windows-os gépen is, de vannak apróságok, melyek miatt mégis azt mondom hogy megérte. Gondolok itt a hangtalan működésre, az ökoszisztémára. Tök jó, hogy nem kell a telefont keresgélni ha kapok egy üzenetet, hanem el tudom olvasni és tudok rá válaszolni gépen, vagy ha valakit fel kell hívni, azt is megtehetem. Fotók, jegyzetek, stb szinkronizálásáról ne is beszéljünk. Egyedül a 8GB RAM lehet kevés később, majd lehet váltok 16GB-s változatra valamikor, de eddig egyszer sem éreztem kevésnek a 8-at sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mazda topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Ryzen 7 5800x tuf, rtx 3080 10Gb, 32Gb DDR4 3600Mhz, wifis
- GAMER PC BEAST ELADÓ - AMD 9950X3D - 96GB 6000Mhz DDR5 RAM - RTX 4090 - Corsair ICU víz hűtés -
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat