-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk #30453 üzenetére
Igen, ez tisztán csak a Wine-fejlsztőknek mond valamit, oda bugreportold. Ilyesmiket én is kapok mostanában, mikor Apple iTunes-ből kivett QAAC encodert futtatok Wine alatt:
00b8:fixme:advapi:GetCurrentHwProfileA (0x21e930) semi-stub
qaac 2.69, CoreAudioToolbox 7.10.9.0
00b8:fixme:ver:GetCurrentPackageId (000000000021E480 0000000000000000): stubEmiatt nálam hol működik ez a progi, hol nem (hibás fájlokat gyárt le). Attól függően, hogy épp hogy frissül a Wine.
-
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk #29275 üzenetére
Nagyon helyes. Erre én is törekedni szoktam, hogy Windows csak akkor legyen használva, ha nincs rá linuxos alternatíva egyáltalán, vagy van, de nagyon rossz hatékonyságú. Sajnos ilyen UASP meg SMART kezelése terén el van maradva a Linux, nem is maga az OS, hanem a driverek, meg ezek a userspace toolok, ezeknek a fejlesztői mind Windows onlyságra gyúrnak rá sajnos.
(#29276) samujózsi: erősen chipsetfüggő. Meg lehet adni a smartctl-nek partíciót is, a hozzá tartozó lemezt nézi. Az viszont jó tanács, hogy ha nem megy az alapértelmezett futtatása a smartctl-nek, nem tudna kiolvasni semmit, akkor ingyen van próbálkozni a -d scsi megadásával.
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk #29263 üzenetére
Ez nem a HDD-n múlik, hanem azon az USB házon, adapteren, amin keresztül a gépre van lógatva. A smartctl sokszor nem tudja kiolvasni a SMART-tot USB-n keresztül. Főleg USB BOT módban nem, UASP módban néha lehetséges, de nem minden ilyen USB-s adaptert támogat. A Windows sokkal esélyesebben ki tudja olvasni a SMART-ot ilyenkor is.
-
samujózsi
senior tag
válasz
CPT.Pirk #29263 üzenetére
A smartctl -A /dev/sdd1 mit mond rá? Ha hibát, akkor van remény.
Abban az esetben nézd meg a smartctl -d kapcsolóját a manualban! (ata,scsi,nvme,sat,usbcypress stb. Az nvme kivételével esélyes, hogy az egyik bejön - leginkább a sat)Ja, ugye nem virtuális gépből vagy valami konténerféleségből próbálod?
-
bambano
titán
válasz
CPT.Pirk #28584 üzenetére
a levelezés elsősorban attól függ, hogy milyen internet kapcsolatotok van. fix ip nélkül kicsit macerás levelezni.
skype for businness pótlékot nem ismerek, helyette voip-t tudok elképzelni. a szervert is illik backupolni, tehát arra is gondolni kellene.kérdés még, hogy azt a bizonyos tervezőprogramot a munkaidejük mekkora részében használják, mert ha csak ritkán, akkor lehet terminálszerverre felpakolni.
csoportmunkára sokan használnak zimbra-t.
-
haddent
addikt
válasz
CPT.Pirk #28586 üzenetére
Konkréten még nem csináltam, de szerintem mindenképp érdemes lenne vetned egy pillantást a Nextcloud -ra. Eleve a fájlmegosztás sokkal elengánsabb megoldása, illetve rengeteg beépülője van, legalább 3 "office" környezet is, levelezést is bele lehet integrálni mindent. Ugyan az említett officeok közül van fizetős is, de ingyenes is. Ha ezt faszán összehoznád lényegében minden egyetlen localhost web felületen működne, így a kliensek is leegyszerűsödnek, mert nem kell minden hülyeséget telepíteni. Bocs, a Calendart alapból tudja és ingyenes, Office nélkül is
Nekem van itthon Nextcloudom, ugyan office nélkül. De ha szeretnéd adok hozzáférést, hogy körülnézz egyáltalán érdekes lehet-ecigam egy nason futtatni bármilyen szervert? Még otthonra is kényszermegoldás, nem vállalati szférába, szerintem
-
válasz
CPT.Pirk #28586 üzenetére
No és a domain regisztrátorok sem szimpatikusak? A domain fentartást amúgy sem ússzák meg, és évi 10k ért kapnak pár mail fiókot, és online tárhelyet.
NAS? Egy csomó program futhat rajtuk pl. mail server, amit pár kattintással WEB-es felületen beállíthatsz.
Plusz a levelező szerverek nem tartalmaznak naptárat. Azt vagy valamelyik ingyenes szolgáltatónál (MS,Google) kellene megoldani, vagy helyi alternatíva után nézni. Nem mellesleg a NAS-on naptár is futhat. -
válasz
CPT.Pirk #28584 üzenetére
Ha marad az o365, miért nem váltanak üzleti előfizetésre? Abban benne van minden (exchange, skype, Team), nem kell saját szerver hozzá, és 1 licence-el 5 gépen futhatnak a programok.
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk #28545 üzenetére
Sőt, még a PowerVR-os szutykokon is megy az i915 driver, csak úgy megjegyzem, hajtja a GPU-t 2D-ben, némi energiagazdálkodás is működik, csak 2D-s és 3D-s hardveres gyorsítás és hardveres dekódolás nincs. Tehát képet még akkor is kéne adjon, meg akkor is bootolnia kéne, ha a driver nincs egészen rendben.
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk #28543 üzenetére
Igen, rosszat írtál. Én végig arról az Atom Z-ről beszéltem, amit említettél, azokban meg az Atom N-ek jó részében PowerVR GPU van. Ebben az X5-ben valóban HD 500, annak viszont rendesen kéne mennie, a normál i915 KMS kernel driverrel, semmilyen firmware meg X.org driver nem kell neki, csak egy mesa csomag az OpenGL-hez, meg esetleg vulkan-intel, ha Vulkant akarsz.
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk #28534 üzenetére
Ezek az Atomok sajnos ilyen szutykok mind, főleg a régebbiek. Nem Intel GPU van beléjük integrálva, hanem valami PowerVR-os csoda, ami inkább integrált grafikus lassító, mint gyorsító, és általában nincs hozzájuk linuxos driver. Ezt a PowerVR-t egy külsős cég csinálja, egyszer nyújt hozzá drivert az aktuális Windowshoz és annyi, többé nem támogatják, de windowsos, se linuxos driver nem fog kijönni hozzá. Használjátok Win10-zel.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
CPT.Pirk #28531 üzenetére
Ezt kovesd le: Phoronix
Vagy akar ezt: bugzilla
a ezek kozul valamelyik, igaz-e?:
Intel Atom® Processor Z3480
Intel Atom® Processor Z3460
Intel Atom® Processor Z2760
Intel Atom® Processor Z2580
Intel Atom® Processor Z2560
Intel Atom® Processor Z2520
Intel Atom® Processor Z2480
Intel Atom® Processor Z2460
Intel Atom® Processor Z2420 -
-
0xmilan
addikt
válasz
CPT.Pirk #28289 üzenetére
Nem ugy vannak behuzva a sorok, ahogy kellene.
Ugyan nem egy python, szoval eppen akarhogy lehetne, mert forditas utan tokmindegy, de igy az esztetika miatt kifogasoljak gondolom.
Ebbol a megjelenitesbol nekem nem tiszta, hogy pontosan mit meg hogy...
Space meg tab hasznalat illeszkedik a meglevo kodba, amit patcheltel?
Aztan lehet, hogy hulyeseget irok. -
Jester01
veterán
válasz
CPT.Pirk #28279 üzenetére
Igen. A kernel submitting patches dokumentáció 11-es pontja is ezt mondja.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #28273 üzenetére
Éééés a csattanó, mert kaptam gyorsan egy választ:
Egy pulseaudio bug miatt kellett blaklistre tenni azt a modult. A bugot javították a 2018 nyarán kiadott pulseaudio 12-ben, de a legújabb Mint-ben még mindig csak 11.1 van, ami 2017 szeptemberi.A pillanat, amikor végleg szakítasz az Ubuntu vonal csodáival...
-
Vladi
nagyúr
-
-
-
-
válasz
CPT.Pirk #28245 üzenetére
A dmesg-nél akkor is állítható amikor futtatod, normál esetben használja csak a default levelt (ez utóbbi azt szabályozza, hogy mi menjen ki soros console-ra, de minden bekerül a kürbufferbe). Lásd man dmesg. A defaultot elég sok helyen felül lehet vágni, sysfs entry biztos van hozzá.
Annyi van még, hogy a debug printeket nem fogod látni, ahhoz be kell kapcsolni a dynamic debugot és az adott driverre bekapcsolni sysfs-ben a debug üzeneteket.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #28236 üzenetére
Megtaláltam a megoldást, usb-modeswitch segítségével át kell kapcsolni a modemet, utána már létrejön a 4 darab USB portja és egyből működik is ahogy kell.
Azt nem tudom, hogy ezt miért kell kézzel megcsinálni Linux alatt, mit csinál a Windows máshogy, hogy ott egyből modemként megy ez a Telit LN9400 cucc?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #28233 üzenetére
Ha betöltöm boot alatt a cdc_acm drivert, nem old meg semmit. Ha beforgatom a kernelbe, akkor se.
$ dmesg | grep modem
[ 7.291335] cdc_acm: USB Abstract Control Model driver for USB modems and ISDN adapters
[ 13.013201] usbserial: USB Serial support registered for GSM modem (1-port)
$ mmcli -L
No modems were foundEz az usbserial-os sor már a Mint alap 4.15-ös kernelével is megvolt. Hogy ezután minek kellene történnie, azt nem tudom.
-
válasz
CPT.Pirk #28117 üzenetére
Nem sikerült visszaállítani a régit. A log-ban van verziószám, de azt nem találja. Ha kiíratom az elérhető verziókat, és azokból választok, azzal se megy. De!
Végül találtam egy megoldást, ami most működik 1280x900-zal:
xrandr --newmode "1280x900_60.00" 109.00 1280 1368 1496 1712 1024 1027 1034 1063 -hsync +vsync
xrandr --addmode DisplayPort-0 1280x900_60.00
xrandr --output DisplayPort-0 --mode 1280x900_60.00
Aztán még próbálgatom... belövöm fhd-ra, azt még nagyjából bírja is a gép. 4k-t sajnos nem, de fhd is egész jól néz ki a tv-n. A tv 4k-s. Majd ha lesz rá keret akkor megveszem a t620 utódját.
Lehet, hogy a TeamViewer okozta a gondot? Még ez jutott eszembe. Alapból a tv nincs bekapcsolva, de össze van dugva a géppel. Így ment 1-2 hetet, gond nélkül, amikor bekapcsoltam a tv-t, akkor váltott 4k-ra, majd levettem fhd-re, mert nem bírta a vas. Kikapcsoltam a tv-t, akkor maradt fhd-n szépen. -
-
válasz
CPT.Pirk #28107 üzenetére
Köszönöm! Lts verzió, 18.04
Megnéztem a logot, elég sok mindent frissített, de főleg a sambát.
Van ami gyanús: xfwm4, fwupdate, ubuntu-drivers-common, mesa-vdpau-drivers, mesa-va-drivers... De ha én ezeket leszedem akkor nem fog összeomlani az egész rendszer?Másnál nem volt ilyen hiba? Google kidob pár találatot, de nem nagyon találtam megoldást.
-
-
válasz
CPT.Pirk #28102 üzenetére
Megoldódott. Laptopról a Putty sikeresen kapcsolódott ssh-n, telefonról nem ment valamiért. Leszedtem a 18.20-as drivert, újra működik a grafikus felület, Teamviewer stb
Xrandr:
Mindegy melyik display port, ugyanaz a helyzet. A tv-n is mindegy melyik hdmi port.
Egyik nap még ok másik nap meg nem? Csak rendszer frissítés volt közben. -
Vladi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #28089 üzenetére
"valamilyen általam érthetetlen okból"
2 ok van: a disztró licenc protokollja, például fedoránál nem lehet, a másik ,hogy a program készítője nem engedi közvetlen kiadást.
Anno, mikor a nyílt driverek még fasorba se voltak (2000-2005 kb.) akkor csak zárt votl. De mind az amd/ati, mind az nvidia tiltotta, hogy a disztróhoz csomagolják a drivert. Sehogyse lehetett. Akkor találták ki, hogy akkor 3rd party tároló van és onnan. A legtöbb disztró közeli 3rd tárolót ugyan azok üzemeltetik, akik a disztrót összehozzák.
szvsz rég láttalak.
-
válasz
CPT.Pirk #28004 üzenetére
ext4-es. Közben másik topicban ajánlották a hwinfo-t. Úgy látom felismerte, hogy usb3, meg a hdd típusát is, régi Fujitsu. Mégis a hardver ennyire gyenge? Na még írok pár helyre.
Pozitívum, hogy mostmár 12MB/s tud letölteni, eddig az csak 3MB/s volt routerrel. Legalább valamiben van előrelépés. Még minidlnat teszek fel rá, ha a tv képes lesz akadás nélkül lejátszani róla akkor annak örülnék. Plusz ha megjön végre a dp-hdmi átalakító akkor még meglátom mennyire bírja a filmeket hardverrel. -
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #27675 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek az eddigieket.
Megnyitottam Ubuntus Live disztrón a fájlkezelőt. Látom a 144 gigás windows partíciót (sőt még az 1 gigás windowsnak fenntartottat is), tudok is róla adatokat másolni. Viszont az adat nevezetű partíciót nem nyitja meg, azzal a szöveggel, hogy "You do not have the permissions necessary to view the contents of "adat"."
Megnyitottam a Gnome disket is arról is csatolok képet. Természetesen itt sem enged belépni az adatba.
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #27666 üzenetére
Az fdisk -l - azt dobta, hogy nem tud hozzáférni semmihez. Így a többit nem próbáltam (fsck), viszont megnéztem testdiskkel, ext4 a fájlrendszer. (Sajnos nem én installáltam a linuxot, így ezt is kutatni kellett.)
A gparted-et nézem. Csatolom, a képet amit látok. Az első három biztos hogy a windowshoz tartozik. Az sda4 a linuxos, de valamiért három részre van osztva. sda5 egy linux swap, sda6 egy adat partíció, ide a gazdája szerint adatok vannak mentve és van egy lefoglalatlan 97 gb-os partíció, szerintem ez az ubuntu partíciója, de valamiért lefoglalatlannak mutatja. Ezzel van a baj.
Biztos hogy a windows update cseszte el, mert hétfőn ráengedtem az updatet, addig minden rendben volt. Amikor frissített 1607-ről 1803-ra, egyszer csak egy menetrendszerű újraindulásnál a grub rescue fogadott... :/
-
-
drup
junior tag
válasz
CPT.Pirk #27577 üzenetére
Webes gyorskereses szerint nekem ugy tunik, hogy ezt a hibat 2012-ben jelentettek eloszor itt:
2012 Oct
es azota sincs megoldas, 2018 februarba mar sokan kerdeztek, de nincsenek valaszok:
Ubuntu 17Nem vagy otthon angolban, de nekem ugy tunik, eszerint a hibajelentes szerint Ubuntu 18 a megoldas nvidia teren volt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #27480 üzenetére
Pontosabban, van egy ilyen struktúra a v4.19.6/sound/soc/intel/common/soc-acpi-intel-byt-match.c fájlban:
static struct snd_soc_acpi_mach byt_thinkpad_10 = {
.id = "10EC5640",
.drv_name = "cht-bsw-rt5672",
.fw_filename = "intel/fw_sst_0f28.bin",
.board = "cht-bsw",
.sof_fw_filename = "intel/sof-byt.ri",
.sof_tplg_filename = "intel/sof-byt-rt5670.tplg",
.asoc_plat_name = "sst-mfld-platform",
};Ami pont azt tartalmazza, amire szükségem lenne. Nem találom, hogy ezt a struktúrát mi használja. Van itt valaki, aki jobban vágja ezt nálam?
A tippem az, hogy ezt a struktúrát duplikálom a saját tabletem nevével, de azon túl nem tudom mi kell még. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #27476 üzenetére
Megnézve a cuccot, fizikailag RT5672 van benne. Most meg kellene mondanom valahogy a kernelnek, hogy ha ilyen meg ilyen DMI adatokat lát, akkor ne az 5640-es, hanem az 5672-es drivert próbálja meg életre kelteni.
Megvan a kernel forrása, tudok kernelt fordítani meg minden, de ennek a mikéntje még magas nekem. Egy nagyon ótvar megoldás az lenne, ha az 5640-es cucc fájlokba is bemásolnám az 5672 tartalmát, de csak van valami szebb megoldás...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #26752 üzenetére
Találtam megoldást a problémára, csak annyit kell fixálni, hogy melyik két USB portra vannak kötve a monitorok.
Az xinput ID alapján lekérdezhető a /dev/input/eventX, azzal meg lekérdezhető az udevadminból a port, amihez tartozik az event. A portok neve meg fix, így arra lehet vizsgálni.#!/bin/bash
DEDICATED_PORT_1='usb-0:5:1.0'
DEDICATED_PORT_2='usb-0:7:1.0'
DEDICATED_OUTPUT_1='DVI-D-1'
DEDICATED_OUTPUT_2='HDMI-1'
FIRST_ID=$(xinput | grep 'USBest Technology SiS HID Touch Controller' | sed -n '1s/.*id=\([0-9]*\).*/\1 /p')
SECOND_ID=$(xinput | grep 'USBest Technology SiS HID Touch Controller' | sed -n '2s/.*id=\([0-9]*\).*/\1 /p')
echo "Got ID's:"
echo $FIRST_ID
echo $SECOND_ID
TOUCHDEV0=$(xinput --list-props $FIRST_ID | grep 267 | cut -f 3 | tr -d '"')
TOUCHDEV1=$(xinput --list-props $SECOND_ID | grep 267 | cut -f 3 | tr -d '"')
echo "Dev's:"
echo $TOUCHDEV0
echo $TOUCHDEV1
FIRST_USB=$(udevadm info -q property -n $TOUCHDEV0 | grep 'ID_PATH=' | cut --delimiter="-" -f 3,4)
SECOND_USB=$(udevadm info -q property -n $TOUCHDEV1 | grep 'ID_PATH=' | cut --delimiter="-" -f 3,4)
echo "Ports:"
echo $FIRST_USB
echo $SECOND_USB
if [ $FIRST_USB = $DEDICATED_PORT_1 ]; then
echo "ID: " $FIRST_ID " is " $DEDICATED_PORT_1 " mapping to " $DEDICATED_OUTPUT_1
xinput map-to-output $FIRST_ID $DEDICATED_OUTPUT_1
else
echo "ID: " $FIRST_ID " is " $DEDICATED_PORT_2 " mapping to " $DEDICATED_OUTPUT_2
xinput map-to-output $FIRST_ID $DEDICATED_OUTPUT_2
fi
if [ $SECOND_USB = $DEDICATED_PORT_1 ]; then
echo "ID: " $SECOND_ID " is " $DEDICATED_PORT_1 " mapping to " $DEDICATED_OUTPUT_1
xinput map-to-output $SECOND_ID $DEDICATED_OUTPUT_1
else
echo "ID: " $SECOND_ID " is " $DEDICATED_PORT_2 " mapping to " $DEDICATED_OUTPUT_2
xinput map-to-output $SECOND_ID $DEDICATED_OUTPUT_2
fi
A kimenete:
Got ID's:
10
11
Dev's:
/dev/input/event7
/dev/input/event8
Ports:
usb-0:5:1.0
usb-0:7:1.0
ID: 10 is usb-0:5:1.0 mapping to DVI-D-1
ID: 11 is usb-0:7:1.0 mapping to HDMI-1 -
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk #26742 üzenetére
Disztrófüggő is, illetve vannak olyan funkciók az nvidia-settings-ben amik alapból rejtettek, és külön root alól engedélyezni kell terminálból.
Azt lehet tudni amúgy milyen genes kártya? Illetve a GUI nélküli konzol ("mélykonzol") ment neked natív monitorfelbontáson is zárt/nyílt driverrel?
-
válasz
CPT.Pirk #26724 üzenetére
NVIDIA-ék szerint a legacy-státuszú 390.x driver a neked való
-
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk #26710 üzenetére
Értem. De akkor meg minek rá Debian? Valami frissebb disztró mondjuk, nem kell a legbleedingedge-esebbnek lennie, csak annyira legyen friss, hogy azokkal a megoldásokkal menjen, amire használjátok. Bár később is számítani fog a frissesség, azt értem, hogy netre nem lesz engedve, de ha megint reszelni kell rajta valamit, mert kitalálják, hogy tudja amazt is, akkor szívsz egy elavult rendszerrel.
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk #26703 üzenetére
Nem probléma, akkor hajrá, legyen ilyen gépük, menjen a Debian rá, menjen, amíg a vas ki nem rohad alóla, de illedelmesen kérd meg őket, hogy valagukba dugják fel, elavult sz*rokhoz nem nyújtasz supportot. Élvezzék a rendszerüket szépen céges logós képernyőkímélő nélkül akkor.
Esetleg ha nagyon badass akarsz lenni, akkor valami videószerkesztő szoftverrel renderelsz olyan videót, ahol fekete képernyőn mozog a céges legó, és valami videólejátszóval beteszed végtelenített loopba, és ezt hívod meg képernyőkímélőként. Reméljük, hogy ehhez nem elavult a Debian.
-
Frawly
veterán
válasz
CPT.Pirk #26693 üzenetére
Luficet a másik topikban már említette, de én is csak az xscreensaver-t tudom ajánlani. Ebben van egy olyan képernyővédő lehetőség, hogy megadhatsz egy képet (ez lehet a céges logó), és ezt mozgatja a képernyőt. Ezt a megoldást képernyővédőként a Cinnamon is meg tudja hívni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #26282 üzenetére
Ahh, és ezzel sikert a hibás szektorok számát olvasható formában kiküldeni mint rendszerüzenetet:
#!/bin/bash
sudo smartctl -a /dev/sda | grep Current_Pending_Sector > smartlog.txt
sudo smartctl -a /dev/sda | grep Offline_Uncorrectable >> smartlog.txt
cut -f2 -d"-" smartlog.txt > smartlog_cut.txt
notify-send -u critical "Hibás / gyenge szektorok: " -t 5000 "$(cat smartlog_cut.txt)"Most boldog vagyok.
Minden bash tudásomat bevetettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motoros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest