Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem sikerült visszaállítani a régit. A log-ban van verziószám, de azt nem találja. Ha kiíratom az elérhető verziókat, és azokból választok, azzal se megy. De!
Végül találtam egy megoldást, ami most működik 1280x900-zal:
xrandr --newmode "1280x900_60.00" 109.00 1280 1368 1496 1712 1024 1027 1034 1063 -hsync +vsync
xrandr --addmode DisplayPort-0 1280x900_60.00
xrandr --output DisplayPort-0 --mode 1280x900_60.00
Aztán még próbálgatom... belövöm fhd-ra, azt még nagyjából bírja is a gép. 4k-t sajnos nem, de fhd is egész jól néz ki a tv-n. A tv 4k-s. Majd ha lesz rá keret akkor megveszem a t620 utódját.
Lehet, hogy a TeamViewer okozta a gondot? Még ez jutott eszembe. Alapból a tv nincs bekapcsolva, de össze van dugva a géppel. Így ment 1-2 hetet, gond nélkül, amikor bekapcsoltam a tv-t, akkor váltott 4k-ra, majd levettem fhd-re, mert nem bírta a vas. Kikapcsoltam a tv-t, akkor maradt fhd-n szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest