- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz CPT.Pirk #28117 üzenetére
Nem sikerült visszaállítani a régit. A log-ban van verziószám, de azt nem találja. Ha kiíratom az elérhető verziókat, és azokból választok, azzal se megy. De!
Végül találtam egy megoldást, ami most működik 1280x900-zal:
xrandr --newmode "1280x900_60.00" 109.00 1280 1368 1496 1712 1024 1027 1034 1063 -hsync +vsync
xrandr --addmode DisplayPort-0 1280x900_60.00
xrandr --output DisplayPort-0 --mode 1280x900_60.00
Aztán még próbálgatom... belövöm fhd-ra, azt még nagyjából bírja is a gép. 4k-t sajnos nem, de fhd is egész jól néz ki a tv-n. A tv 4k-s. Majd ha lesz rá keret akkor megveszem a t620 utódját.
Lehet, hogy a TeamViewer okozta a gondot? Még ez jutott eszembe. Alapból a tv nincs bekapcsolva, de össze van dugva a géppel. Így ment 1-2 hetet, gond nélkül, amikor bekapcsoltam a tv-t, akkor váltott 4k-ra, majd levettem fhd-re, mert nem bírta a vas. Kikapcsoltam a tv-t, akkor maradt fhd-n szépen.[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külpolitika
- Óvodások homokozója
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autóhifi
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest