Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, a tabletes sztori, amit itt beszéltünk: https://prohardver.hu/tema/a_nagy_linux_topic/hsz_27476-27487.html
Azóta írtam a kódban talált Inteles email címre ezzel a problémával, onnan hamar kaptam választ és be is cczte az egyik kollégáját is, így most az Intel két fejlesztőmérnökével levelezek. Tőlük jött a tipp, hogy hogyan kellene megcsinálni egy quirk-et erre. Ismerik a jelenséget, a Lenovo tabletjeinél szintén ezt kell alkalmazni.
Most megírtam a módosításokat, csak le kell fordítani és tesztelni. Ott még nem tartok, hogy mindezt távoli gépről csináljam (pedig itt van a 12 szálas Ryzen a gépben), így a tableten húztam fel a build környezetet.Még hátra van, hogy a realtekkel is levelezzek, mert egy érdekes kérdés, hogy miért működik Windows alatt a hangcsip, ha egyszer nem az, aminek mondja őt az acpi. Az Inteles srácok arra gondolnak, hogy valószínüleg regiszter szinten (?nagyjából?) egyforma a két csip, ezért megy...
drup:
Azt a hibát követtem el, hogy letöltöttem a forrást a git repóból, de nem követtem az utasításokat, mi szerint az alatta linkelt 5 patch-et sorban egymás után fel kell tenni, mielőtt lefordítom a kódot.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest