- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Több raklapnyi könyv van. Milyen mélységig akarod megismerni? Tehát pl akarsz e kernel pecselni saját kóddal?
Ja jó, nézem mi érdekel. Igazából tök mindegy, melyik disztrót teszed fel. De debian, arch vagy esetleg centos jó, azokat nyugodtan szétberhelheted. A nagyondesktopdisztrók sok esetben úgy vannak összerakva - sajnos - hogy nagyon ne tudd büntetlenül szétszedni.
egy ideig gyűjtögettem az rtfmeket. Eddig jutottam. Nézd át.
Ha meg már elmélyültél benne, és konkrét ismeret kell, biztos fogunk tudni még olvasmányt adni.
(#13475) CPT.Pirk:
Igaz, elég nehéz így segíteni a kezdőnek, de az is megfontolást igényel, hogy mit nyernénk a linuksz deszktop évével?
Én semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest