- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurooandrew
tag
válasz nightshadow #15530 üzenetére
A tavalyi F6500/6400-nek kategóriájában nagyon rendben volt a képe, sőt szerintem kis állítgatással a hangja is meglepően jó volt, a menü gyors volt ezt is szerettem (ez azóta még gyorsult?), és igen jól bánt a digitális tv adásokkal no meg a full hd mkv, mp4 anyagokkal.
Ami bántott a meccsek közben igen erősen látható vertikális banding (erről most nem írtak) volt, meg talán az, hogy a sd forrásoknál a felskálázás sehol se volt az általam ismert sony vagy lg-khez mérten, melyek szépen dolgoztak ebben a tekintetben.
Szép a tv külsőre is (H6400), de miért ragaszkodnak ehhez a talphoz még 2014-ben is (ha jól látom csak kicsit élesebbre faragták)?
A H6500 oktrojált alsó ezüst csíkját se értem, a kevesebb néha több, az-az a sima vékony keret szebb lett volna ,)
-
Klara_
őstag
válasz LucasGrant #15596 üzenetére
Ok, koszonom.
-
LucasGrant
aktív tag
-
Mika1227
őstag
[link] Erről a tv-ről vélemény? Jó vétel lenne?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Klara_
őstag
LG AN-MR400 Magic remoteot hasznal valaki LN575S modellel?
A TV leirasa szerint tamogatja, de jobban orulnek ha valaki megerositene ezt a gyakorlatban is, nem szeretnem potyara berendelni.
Koszonom. -
Lacko84
aktív tag
Érdeklődnék hogy ki mivel szokta takarítani a Led tv-jét??
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Mikeee89
senior tag
válasz nightshadow #15590 üzenetére
-
Mikeee89
senior tag
válasz nightshadow #15588 üzenetére
A Samsungok médialejátszói általában milyen tartalmakat visznek?
-
nightshadow
veterán
-
Mikeee89
senior tag
Hello. Érdekelne, hogy a led tvkben lévő médialejátszók mire képesek? Full hd videókat vinne pendriveról? Vagy csak a drágább tvk esetén? Egy olcsóbb 22-24 colos tvt vennék kb 40-50e körül. Full hd tv lenne. Vivax a márkája...
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
A békéscsabai MM-ben ki van állítva egy Sharp 60"-os készülék? Ha valaki odavaló, kíváncsi lennék rá, hogy ott van -e.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
starpeter
senior tag
válasz nightshadow #15583 üzenetére
A neve nem mulimédia lejátszó?
-
starpeter
senior tag
válasz nightshadow #15581 üzenetére
Mennyi hasznaltan a legolcsóbb media Player?
-
starpeter
senior tag
válasz nightshadow #15576 üzenetére
Nekem egy ilyen dvd lejátszóm van. Melyik a legjobb formátum? Melyik formátum adja a legszebb képet?
[ Szerkesztve ]
-
BoTToD
újonc
Milyen márkájú tv-t érdemes venni ha azt akarom hogy sokáig kitartson?
-
nightshadow
veterán
-
starpeter
senior tag
válasz nightshadow #15574 üzenetére
Magyarul nem lehet rajta filmeket nézni csak dvd lejátszóval ,ugye?
-
nightshadow
veterán
válasz starpeter #15573 üzenetére
A tévé 2010-es modell. Itt vannak a hivatalos speckói: [link]. Látható, hogy:
USB 2.0 (MP3, Jpeg play)
Magyarul csak MP3 lejátszó és képnézegető van benne gyárilag, videolejátszó nincsen. Ezt költséghatékonyság miatt úgy oldják meg, hogy ugyanazt a lejátszót rakták bele, mint a nagyobb tudású tévébe, csak a videolejátszást a szervizmenüben letiltották. Az általad linkelt videón azért látható a videólejátszás is, mert a címből kikövetkeztethető, hogy az illető meghackelte a tévéjét és bekapcsolta a videólejátszást is valahol a szervizmenüben, de ez gyárilag nincsen aktiválva.
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Sziasztok,
egy ilyet szemeltem ki: HYUNDAI DLF40285 vélemény?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Rick4
félisten
válasz NoOne1976 #15552 üzenetére
Röviden az elmúlt 5-6 év:
A 39F5000-esmet 110-ért vettem, 90-ért vitték el 4 hónaposan, ebből 1 hónapja csak a dobozában pihent, és hirdettem, olyan új volt, hogy a fólia körben még rajta volt. Ezelőtti 55"-os Samsungot 1.5 éves korában 320K-s vételár helyett 215-ért vitték el, azelőtt az 55"-os LG-met 400K-s vételár után 2 évesen 155-ért vitték el, az előtte vett 50"-os Samsung plazmámat 240K-s vételárral fél évesen 150-ért vitték el, az azelőtti 39"os LG 240K-t vinyós tévét 3.5 évesen 80K-ért vitték el.A tapasztalat, hogy ezeken csak bukni lehet, szóval vagy megveszed, és használod évekig, vagy bukóval szállsz ki.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
BoTToD
újonc
Sziasztok!
szeretnék venni egy jó tv-t de nem tudom hogy melyik márka a leg tartósabb.
nagyáből 100 cm esnél nagyobbra gondoltam és amit össze lehet kötni egy Xperia Z vel
tudtok nekem segíteni hogy milyen tv-t vegyek? -
sowi
őstag
LG 32LB5610
LG 32LN5400
Samsung UE-32F5000ebbol a harom tevebol melyiket erdemes? van valami kehe esetleg barmelyiknek?
teljesen szimpla TV nezesre kell csakAnytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
gyeniko
őstag
válasz NoOne1976 #15552 üzenetére
Tényleg nem pikírtségből írom, de pontosan annyit adj érte, amennyit Neked megér! Annyit ajánlj érte, hogy ne sajnáld, ha esetleg valaki más 5 e Ft-tal többért "elorozza" előled!
A használt ára típus/modell függő is (mint általában mindennek), ha ritka, esetleg már nem kapható de kedvelt modell a cucc, akkor esetleg kevesebbet esik az ára, ha "kiömlik" az üzletekből, akkor pedig többet.
Az 1-2 hónapos használat lcd-nél leginkább egyáltalán semmit nem ront a műszaki értékén.
Én adtam el 2 hónapos TV-t 367 e Ft új ára helyett 300 e Ft-ért, de 1 hónapig tartott, ez talán segít...
[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
NoOne1976
őstag
Segítsetek nekem!
Egy 1-2 hónapos, 2 év hivatalos garanciás led tv-ért a mostani árának hány %-át szabad megadni?
Ha jól gondolom az lényegtelen, hogy mennyiért vették, ami fontosabb, hogy most mennyiért tudnám elhozni én boltból. Viszont a használtság miatt mennyit veszít az értékéből?
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Az a gondom ,hogy ha a pendriveomat rá csatlakoztatom a tv-re ,akkor a tv csak fényképet és zenét játszik le.
Ezen nem lehetne változtatni valahogy ,hogy videót is lejátszon? A tv márkárja LG 32LD450 Full HD LED tv.Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Mikeee89
senior tag
Hello. Az iponon láttam egy 22 colos led fhd tvt. Vivax tv 22le71 a típusa. Elvileg horvátok gyártják. Valaki tudna pár szót mondani róla vagy a gyártóról? 40 e alatt van kicsit túl olcsónak találom.
Még vmi. A tvkben levő médialejátszó képes hd filmeket lejátszani? Meg dvdket, xvideket?
Kösz a választ.ui: első led tv lenne, jelenleg crt van, nem vagyok nagy igényű....
[ Szerkesztve ]
-
kriszti@n
tag
Szia.
Kezdeném a negatívval.vettem egy 46f6400-at aminek gyári hibás volt a hangszórója ,így visszaküldtem.cserélni már nem tudták,így egy hónapot vártam a pénzemre.ezután vettem egy 48H6400-at aminek gyárilag foltos volt a kijelzője.konkrétan a közepén volt egy 25 cm körüli lila folt,ami csak este látszott és csak sötét jeleneteknél,de mivel este nézek filmet , engem nagyon zavart.Ezt visszacseréltek egy újra, ami már hibátlan. Szóval Samsungéknél 3-ból 2 tv szar volt, no comment.
A jelenlegin is van egy pici,egészen elenyésző felhősödés,de nem zavaró(én nagyon kényes vagyok ilyenekre).
A smart része megfelelő gyorsaságú ezzel nincs problémám.Konzollal kipróbálva tökéletesen működik,nem szaggat semmi ilyen probléma nincs vele.A HD adások-filmek gyönyörőűek rajta, az sd még vállalható kategóriába esik (sokkal szebb mint az LG plazmámon volt).Szóval minden téren elégedett vagyok vele,ennyi pénzért úgy gondolom jó választás volt.Jó lenne tudni hogy az Apple keyboarddal kompatibilis-e , az még jól jönne,ha az lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz stefi68 #15540 üzenetére
Na igen, ez feladhatja a leckét, szerintem először keress egy neked megfelelő tévét, majd keress hozzá egy távot. Ugyan nekem nincs ilyen problémám, a tévé tudja az auto ki és bekapcsolást is, viszont sok éve logitech harmony távvezérlőket használok, az enyémen pl érintőképernyő is van, ill oda teszem azt a funkciót, ahova nekem kell, sőt, itt létezik olyan is, hogy egy csoportvezérlés keretén belül (pl tévézés vagy filmezés) ki be, árkapcsolja az adott készülékeket, tehát ha tévézek, akkor médialejátszó ki, műholdvevő be, erősítő HDMI1-re, viszont ha átnyomom filmezésre, akkor műholdvevő ki, erősítő be és a HDMI2-re, emellett a menü funkciók a médialejátszón mennek, de a hangerő az erősítőn mozdul. Igaz, egy ilyen jobb táv 50K, de az 1-2 ezresért megvehetőek is tudnak tanult funkciókat, neked egy olyan kell.
Nem hinném, hogy belefutsz abba, hogy a táv ne ismerné a készüléket.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
stefi68
addikt
Ez így kivitelezhető, biztos?
Mert tiszta röhej lenne csak ezért valami csumpi tv-t venni.
Pl. Orionban láttam egy ilyet. Azután elkezdtem keresgélni hogy Orion T32 és ráakadtam egy fórumon. Ott pl. olyan hiányosságokra derült fény, hogy nem lehet digitális adókat tetszőleges sorrendbe rendezni.
A fene megenne, ha össze vissza lennének a legnézettebb adóim◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Rick4
félisten
-
stefi68
addikt
Hálószobába keresek lcd tv-t.
32"-os még épp elférne, nagyobb semmiképp.
Semmi extra nem kell bele (smart, 3D), sima alap tv is jó.Egyetlen dolog van ami elég rendesen szűkíti a kört. A régi tv-k távirányítóján volt az időzített kikapcsolásra egy dedikált gomb. Ezt ha megnyomtuk 1x, 2x, stb., akkor lehetett egyszerűen x perces lépésekben (5-10-15-stb.) időzített kikapcsolást állítani.
Nos a mai modern tv-k távirányítójáról lespórolták ezt a gombot. Csak x menüponton keresztül lehet ezt a funkciót elérni.
Tud valaki olyan típust ami még tudja az "egygombos" kikapcsolás időzítést?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Rick4
félisten
Na hogy közkincs lehessen, a trükk mindössze annyi, hogy a source menüben kolbászolva nyomni kell egy tools gombot, és azt a hdmi bemenetet, ahol a gép van rádugva, át kell nevezni PC-re. Ekkor levesz minden xirxar képjavító technikát, és a natúr 1920X1080-as képet fogod látni. Így a tuti, nem kell rá se élesítés, se dinamikus kontraszt.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kriszti@n
tag
múlthéten vettem,nagyon rendben van
-
gyeniko
őstag
Igencsak dícsérik, akárcsak az elődjét!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Mika1227
őstag
Tv vásárlás előtt állok. 82cm Full HD kellene, nem kell 3D, smart tv se. Ha lehet IPS panel legyen. Az ár 70-90 ezer között lehet. Várom az ajánlatokat, tanácsokat.
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
madle
őstag
Még annyi kérdés, hogy ugye 32F6100 akkor az egyik kiszemelt vagy most bejött a képbe a Sony 32W650 is, nagyon tetszik az a tv. Egyébként nem közelről nézném, terveim szerint az ággyal szembe lenne és ha filmezni akarok csak rákötöm a lapost egy HDMI-vel. Illetve ha gépezek arról is lehetne képet szerkeszteni, max veszek mellé egy vezeték nélküli egér+bill kombót.
-
Rick4
félisten
39F5000-es TV-m volt monitornak használva, újonnan, csak erre vettem, gyönyörű kép és hang, minden pozitív, amit csak el lehet mondani. Ha tévézel is, akkor vegyél az 5000-es széria fölött tévét, monitornak fölösleges nagyobb/ drágább. Van egy apró trükk, hogy tuti legyem, majd privizz rám, ha megvan.
-
geza844
aktív tag
Úgy látom itt mindenkinek csak kérdése van. Nekem is van (még egy), mégpedig az, hogy ha itt nem, akkor hol kapok választ?
-
NoOne1976
őstag
Van valakinek tapasztalata az LG 23MD53D-PZ tv-vel kapcsolatban? [link]
Szerintetek használtan (de még majdnem 2 év garival) mennyit érne meg? Az új ára 50 ezer. Vagy ebben az árban van jobb, amit inkább ajánlanátok?
-
madle
őstag
Haló,
27" IPS monitor helyett egy 32"os F6100-as Samsung LED TV szerintetek jobb álasztás lenne?
Vagy maradjak a monitornál? -
viera
őstag
Van valakinek tapasztalata a SONY W905-ös TV-vel?
Milyen a képminőség,mozgások meg a 3D is érdekel.
Előre is köszi.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Watto1991
senior tag
Hali!
Barátnőmmel a szobánkba szeretnénk egy kisebb TV-t venni. (a polcon kevés hely van)
Az alábbit néztük ki: lgValakinek tapasztalata vagy bármi véleménye erről a kis TV-ről? Teljesen átlagos használatra lenne, DigiTV van bekötve.
Üdv,
watto -
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom ,hogy hova tartozik ez a kérdés.
9db digitális csatornát talált a tv-m a 63 helyett. Ez mitől lehet? Rendesen van minden bekötve. Digis vagyok. Esetleg lehet ,hogy a Diginél van olyan csomag ami 9db digitális csatornát tartalmaz? Ezeket kellett beállítanom ,hogy digitális csatornákat találjon. A tv DVB-T/C tunerrel rendelkezik.
Melyek a DIGI DVB-C digitális kábeltévé szolgáltatásának kézi beállításhoz szükséges paraméterei?
A DVB-C digitális kábeltévé szolgáltatásunk kézi beállításhoz szükséges paraméterei:
Symbol rate: 6900
Digitális közszolgálati csomagunk csatornáinál: 6000
Moduláció: 256 QAMA hálózati azonosító:
Debrecenben: 1002
Kiskunhalason: 1003
A többi városban: 1001[ Szerkesztve ]
-
mikersz1
senior tag
Hali.
TV vásárlásban kell segítenem a rokonomnak, de sajnos nem értek hozzá.
Szóval egy okos tv-t akar venni 80 ezer körül, 32" legyen a kijelző mérete. Internetezni szeretne rajta, pendrive-on keresztül nézni filmeket. A képernyő lehetőleg ne tükröződjön.
Mit ajánlotok?í Ha ennyi pénzért nem lehet venni, akkor lehet emelni az összegen.[ Szerkesztve ]
-
Pan21
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem hátha tudtok segíteni nekem tv vásárlás előtt járok és van itt 2 típus szeretném ha segítenétek kicsit dönteni valamelyik felé? igazából hd filmek lennének rajta nézva de azért sd tatalommam a tv is előfordul.
Íme a két típus ami szóba jött.
LG 50PB660V
Samsung PS51F5000
vagy ha esetleg tudtok olyat ami legalább ezen a szinten vannak képre akkor várom az ötleteket is akár privátban is jöhet.
Köszönöm! -
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan szeretnénk TV-t venni, de laikus vagyok. A szempontok: legyen fullHD, 100cm feletti képátló, támogassa a DLNA-t, ne legyen 3D-s, ne romoljon el jópár évig. A megbízhatóság nagyon fontos szempont. Kb. 100-150k vam rá, de jobban örülnék, ha 100 körül kijönne.
-
Geripapa
aktív tag
Sziasztok , tanácsra lenne szükségem.
Elromlott a számítógépem szóval arra gondoltam veszek egy tvét Hosszú történet de lényeg hogy tv kell.
Szóval megnéztem a kínálatot de elvesztem.
Amit szeretnénk kb ra.
Nappaliba használjuk általában csak filmnézésre tv ritkán van nézve rajta 3d teljesen felesleges mert nem nézzük (ha moziba megyünk oda is 2d mert valahogy nekünk nem jött be).
Maximális nagyságát 100cm ben határoznánk meg.Mivel a családtól messze élünk arra gondoltunk hogy jó lenne ha skype menne a tévén viszont ahogy néztem ahhoz külön a tvhez kell kamerát venni szóval a jelenlegi webkamera nem lenne jó. (az meg drága)
ár max 150e ft lenne rá.
Szeretjük hosszú távon megőrizni a dolgainkat szóval az sem lenne baj ha megbízható lenne.
Tud valaki segíteni? Ajánlani valamit?
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
gboszi
senior tag
Ide is beírom hátha...
Üdv.
Samsung UE40D5000 tvmen beléptem a service menube és ujraindítás után nem lehetett a csatornákat kezelni. Nem ment a ch list, és a guide funkció. Az infó ment, s a csatornák is a helyükön voltak. Mondom kap egy factory resetet. Na a csatornák eltüntek, s ugyanugy nem lehet kezelni őket. Konkrétan a csatorna menüpont szürke, ergo elérhetetlen. Nem állítottam el semmit, tényleg. Csupán az üzemórát akartam megnézni.
Mit lehet tenni?
Köszi a segítséget."If you're good at something, never do it for free!"
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap előtt vettem egy Samsung UE32F6100 3D LED TV-t. Baromira tetszik, tényleg meg vagyok vele elégedve, de észrevettem egy számomra elég zavaró dolgot, ami valószínűleg a 200Hz-nek tudható be.
Bármilyen filmet nézek rajta (TV adásnál nincs ilyen problémám) egyszerűen túl folyamatos a kép. Olyan, mint ha amatőr kézi kamerával vették volna fel az anyagot. A hollywood-i filmek eddigi képi váligából brazil szappanoperásat csinál, olyan mint ha home made felvétel lenne, kb. olyan mint egy hiradó riport. Túl éles, túl folyamatos, vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg.
Van valami megoldás erre? Esetleg valamivel át lehet állítani filmnézésnél a képfrissítést? Gondolom emiatt tűnik ilyennek.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Tegla80
addikt
válasz starpeter #15504 üzenetére
Nem mondtam,h pont ugyan ezt. Lehet masik is hirdetve persze.....
Keresgelni,meg telorol nehezen kivitelezheto(tobb topic tobb napjat atolvasni...)
Csak megemlitettem,h nehogy beleszaladj megint valami klafa tv-be ,ami utan ujra elegedetlen lennel,mert 40e ert sok jot En nem varnek.Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
A nagyobb a jobb ez esetben.(nincs akkora kulonbseg a 2tv kozott,h a kisebb,de picit jobbat vegyed.Sztem)
Plusz ha kapsz meg "F" et akkor rogton,mert az idei "H" jovo ilyenkorra lesz kb ennyi es nem 2-3 honap mulva.
(Jatekra viszont jobb lenne a 6500,ha van ilyen szempont is)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
butyu
csendes tag
Sziasztok!
Melyik szerintetek a jobb vétel?
46f6400 vagy
40f6500vagy várjak még 2-3 hónapot és vegyek 2014-es modellt?
Több mint 4 méterről nézem a tv-t.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest