- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
aldebaran #15921 üzenetére
Akkor gyengus lesz az a médialejátszó ...
Én a napokban nagyon sok médialejátszót megnézem, és úgy érzem mintha leragadtak volna 2012 -ben, új médialejátszók nem is léteznek
Ami kicsit fura számomra hogy ezeket a médialejátszókat nagyon dicsérik a felhasználók, néztem teszteket és írják hogy még a 20-30 Mbps Bitrate filmeket is csont nélkül lejátsza, ami azért érdekes mert az én Samu EH 6030 TV -m belső lejátszója a 40-50GB filmeket is (30-40 Mbps bitrate) csont nélkül lejátsza(semmi akadás vagy röccenés nincs), ennyire gyengék lennének az új TV -k belső lejátszói ? vagy én fogtam ki egy olyan TV -t aminek a belső médialejátszója ilyen jó ?
(#15925) GunnersHun
A legolcsóbb legvékonyabb hosszabbítót vedd ... nem lesz jelveszteség
-
Vertigo
aktív tag
válasz
aldebaran #15455 üzenetére
Ez megujabb valtozat...
Amugy teszteket csak tajekoztato jelleggel olvasd, a lenyeg az, hogy Te mit latsz!
Televiziot, ha magadnak veszed minden fele keppen nezd meg.Szubjektiv velemenyem, hogy ar/meret/minoseg viszonylatban nincs versenytarsa (635e-bol kiindulva), de azert meg ha baromi olcso es bestbuy is a keszulek, latatlanul en nem vasarolnek tevet...
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #15451 üzenetére
Kicsit elnéztem, mert erre gondoltam: LC-60LE652E
Csak erre nem nagyon van teszt.
-
Vertigo
aktív tag
válasz
aldebaran #15444 üzenetére
Nekem vsz 1 hajszallal regebbi van [(635e)]
...de imadom!
Gyengeje, a smart/medialejataszas es hajlamos a felhosodesre, ezektol eltekintve az la667s LG-mnel (kis finomhangolas utan ugyan), jobb kepe van, pedig az sem rossz!
(annyi plusz info, leven szubjektiv a velemenyem, hogy ips paneles termekeket preferalom)Amugy nezd meg boltban, eloben, az a biztos, en meg fel eve 635e-bol lattam MMben akciosan 60"-ost 280ert, ami viszont pofatlanul megeri!!!
-
Gicz
addikt
válasz
aldebaran #15444 üzenetére
A linkelt oldalon a kontrasztot full fehér és fll fekete képernyővel mérik. így tényleg 5000:1 az arány.
De a valós, ANSI kontrasztja kb 3700:1 (ami még mindig kimagaslóan jó, sőt nemnagyon van jobb.)Itt egy rendes review, ezt olvasd el ( a képek nekem nem jöttek be, nemtudom mi lehet, de a szöveg OK.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest