- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikeee89
senior tag
válasz
nightshadow #17262 üzenetére
-
Mikeee89
senior tag
32 colos tévénél érdemes az olcsóság jegyében beáldozni a Full hd-t a hd readyre? Az is fontos infó, hogy kb 2 méterről nézném.
-
Mikeee89
senior tag
Egy 22 colos tévén ki lehet am. élvezni a Full HD élményt? Vagy ahhoz túl kicsi még?
Mert én kb 1,5-2 méterről szoktam nézni a tévét, a régi crt tv-m is 22" csak az még 4:3-as.
Szeretnék rá HD adásokat is, meg filmeznék. -
Mikeee89
senior tag
válasz
inifini #13612 üzenetére
Egy ilyen tévé engem is érdekelne.
A Samsung UE22H5000AWXXH és ő közte (Philips 22PFH4109/88) vacilálok.
A Philips elsősorban azért érdekelne, mert most edigitalon egy bő 10e-rel olcsóbb.
Tulajdonságban nem láttam túl sok különbséget. Annyit vettem észre, hogy a samsungon több a csatlakozó (amire nem is tuti h szükség lenne pl kompozit, komponens, stb.Kérdésem lenne az még, hogy a 2x2,5W-os hangszóró elegendő lenne? Mert a Samsungon 10w-osok vannak.
Mik a tapasztalatok a Philips tévékről?Előre is köszi a választ.
Korábban a VIVAX tévéket is nézegettem, de túl noname mind. Meg CI+ modul sincs rajtuk, az meg kéne...
-
Mikeee89
senior tag
válasz
nightshadow #15590 üzenetére
-
Mikeee89
senior tag
válasz
nightshadow #15588 üzenetére
A Samsungok médialejátszói általában milyen tartalmakat visznek?
-
Mikeee89
senior tag
Hello. Érdekelne, hogy a led tvkben lévő médialejátszók mire képesek? Full hd videókat vinne pendriveról? Vagy csak a drágább tvk esetén? Egy olcsóbb 22-24 colos tvt vennék kb 40-50e körül. Full hd tv lenne. Vivax a márkája...
-
Mikeee89
senior tag
Hello. Az iponon láttam egy 22 colos led fhd tvt. Vivax tv 22le71 a típusa. Elvileg horvátok gyártják. Valaki tudna pár szót mondani róla vagy a gyártóról? 40 e alatt van kicsit túl olcsónak találom.
Még vmi. A tvkben levő médialejátszó képes hd filmeket lejátszani? Meg dvdket, xvideket?
Kösz a választ.ui: első led tv lenne, jelenleg crt van, nem vagyok nagy igényű....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest