- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
-
nightshadow
veterán
válasz
starpeter #15573 üzenetére
A tévé 2010-es modell. Itt vannak a hivatalos speckói: [link]. Látható, hogy:
USB 2.0 (MP3, Jpeg play)
Magyarul csak MP3 lejátszó és képnézegető van benne gyárilag, videolejátszó nincsen. Ezt költséghatékonyság miatt úgy oldják meg, hogy ugyanazt a lejátszót rakták bele, mint a nagyobb tudású tévébe, csak a videolejátszást a szervizmenüben letiltották. Az általad linkelt videón azért látható a videólejátszás is, mert a címből kikövetkeztethető, hogy az illető meghackelte a tévéjét és bekapcsolta a videólejátszást is valahol a szervizmenüben, de ez gyárilag nincsen aktiválva.
-
Tegla80
addikt
válasz
starpeter #15504 üzenetére
Nem mondtam,h pont ugyan ezt. Lehet masik is hirdetve persze.....
Keresgelni,meg telorol nehezen kivitelezheto(tobb topic tobb napjat atolvasni...)
Csak megemlitettem,h nehogy beleszaladj megint valami klafa tv-be ,ami utan ujra elegedetlen lennel,mert 40e ert sok jot En nem varnek. -
Tegla80
addikt
-
pusszycat
nagyúr
válasz
starpeter #15074 üzenetére
Ugyanazt a fényképet a pendrive-ról nézd meg egy másik tv-n ha úgy bejön neked felejtsd el ezt a tv-t.
Csak nyugtatás-képpen az LG 37Lm620S tévémen egy állom a hd adás, erre mi történik nem hajlandó látni a távirányítóját próbáltam LG G Pad-al is azzal sem megy. Valami mindig van. -
viharkabat
aktív tag
válasz
starpeter #15047 üzenetére
A Dvb-c tuner az, ami dekódolja a kábelen érkező digitális jeleket. A DVB lényegében a digitális tuner megfelelője, a mögötte álló betű jelzi. hogy milyen "csatornán" érkező digitális jelet tud kezelni: T-földfelszini sugárzás, C-kábel, S-műhold.
Ha ez nincs beépítve, akkor csak az analógot látja, és egy megfelelő eszköz beiktatásával lehet kódolni a digitális jeleket (pl. ilyen volt tavaly a földfelszini digitális átállás, amikor a szabadon fogható országos csatornák vételéhez a képcsöves tévék mellé be kellett szerezni egy megfelelő mindigtévés boxot, mert átálltak analógról digitális Dvb-S sugárzásra)A DVD esetében meg kérdés, hogy mivel van rákötve a tévére. Ha Scart vagy AV kábelen keresztül, akkor lényegében ott is analóg jelet küldesz rá, tehát lényegében ugyanott vagy. HDMI csatlakozás már jobb lenne (ha van a lejátszódon) de a DVD felbontás önmagában elmarad a HD-tól, tehát csodákat ott se várjál.
És sajnos mindemellett nem zárható ki az sem, hogy a TV képességeiből vagy állapotából ennyire futja. A pendrive-ról lejátszott gyengébb minőség erre utalna, habár ott meg látatlanban nem lehet tudni, hogy milyen minőségben rögzített filmet próbáltál. Valami nagyobb felbontású fényképet nem tudsz megnézni?
-
pusszycat
nagyúr
-
Gicz
addikt
válasz
starpeter #15047 üzenetére
Ne haragudj de a kérdéseidből az jön le nekem, hogy teljesen fogalmatlan vagy a TV-kkel kapcsolatban, ezért simán lehet hogy csak a tv-d menüjében kell valamit offolni és minden jó lesz, csak nem tudod hogy mit...
Nem megsérteni akarlak, de így nagyon nehéz segíteni valakinek. kb mintha azt kérdezném hogy "benzin vagy dízel autód van?" - És az a válasz jönne hogy 4 kereke van.
-
redbulz
tag
válasz
starpeter #15042 üzenetére
Nem sok mindent találtam róla a neten sajna, de annyi lejött, hogy akárhány lengyel oldalt nyitottam meg a specifikációi után kutatva, valahogy egyiken sem írták a dvb-c tunert(magyar találatoknál szerepelt általában), ami a kábéltévés digitális adás fogásához kell, csak a dvb-t tunert ami szobaantennához jó...Lehet, hogy nincs is benne? Van hozzá használati utasításod? Ha van azt érdemes lenne átnyálazni. Ha van lehetőséged a legjobb az lenne, ha egy másik kábelszolgáltató kábelén ki tudnád próbálni(ismerősnél, rokonnál). De nekem egyre gyanúsabb az a dvb-c hiány
Viszont azt nem értem, hogy a fenébe nem köthető a JVC weboldalához semmilyen szinten ez a típus...Ha már nem ismerik el akkor ne rakják rá a márkajelüket...
-
viharkabat
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
starpeter #14985 üzenetére
Színeivel elvileg nem kellene lennie semmi bajnak ennek a típusnak. Most utána olvasva, több helyen is dicsérték, táp, és egyéb gondokat olvastam róla de neked nem erről van szó. Nézd meg ha gépre rákötöd, vagy média lejátszóra vagy TV adáson kívül valamire, ott milyen a kép. Ha ott is nagyon rossz, akkor valószínűleg hibás...Garancia sincs rá?
-
B-L-A-C-K
titán
-
Trak
addikt
válasz
starpeter #14972 üzenetére
A Diginél csak egy kábel jön a falból, amit bedugsz a TV-be és ennyi.
Ide nem tudsz HDMI kábelt berakni... A VHS-t nem tudod összekötni HDMI kábellel a TV-vel, mert a VHS-en (99%, hogy) nincs hdmi csatlakozó. Ha a DVD lejátszódon van HDMI csatlakozó, akkor azt összekötheted HDMI kábellel a TV-vel, de ennek nincs köze ahhoz, hogy a TV adásnak milyen képe van a tévéden...
A Digi kábel közvetlenül a tévédre van kötve, azt nem fogod tudni HDMI kábelre cserélni!
Nálam teljesen jó minőségű a Digi adás, ha nálad nem, és kipróbáltál minden beállítást a tévén, akkor sajnos ennyit tud a tévéd... -
Gicz
addikt
válasz
starpeter #14967 üzenetére
"Nem használok HDMI-s kábelt ,mert az üzletben azt mondták ,hogy a DIGI ,amúgy is digitális jelet közvetít ,meg amúgy is amiket tv-ket néztem a boltban ott sem volt egy tv-re rádugva a HDMI kábel ,pedig szép képet adtak"
tehát a digi ad digitális jelet, amit a box dekódol, átalakít analógra, aztán a tv az analógot újra visszaalakítja. Ahelyett, hogy jön a digitől a jel, a box dekódolja, és konverzió nélkül ráküldi a tv-re hdmi-n, amit a tv egyből kitud rakni. Okosak lehettek a boltban....
képüzemmódod mire van állítva? ilyen dinamikus kontrasz, élénk szín, élkiemelő, zajszűrő, minden ilyet offolj a TV-n.
-
gyeniko
őstag
válasz
starpeter #14847 üzenetére
Még nem tudom, hogy mit szeretnék mondani, mert nem tudom, hogy mire használnád a hdmi kábelt. Abban az estben, ha a jel forrását (pl. BD, DVD játszók, set-top-box, mádia lejátszó) eddig analóg kábellel kötötted össze a TV-vel és ezt cseréled hdmi-re (ez digitális jel átvitel), akkor óriási is lehet az előrelépés minden televízión.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest