- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Nagyon off, de lehet nem lenne rossz egy ilyen kiadás.
Smoke some weed nigga!
-
melega
őstag
Te megvan a seesighter trófea offline az 50 levél az ezüst trófea amt a játékosok 0,7% nyert el.
Megvan a nuclear waste is amit a játékosok 1% nyert el.
A platinat akkor adtam föl mikor láttam hogy az összes repülős versenyt aramyéremre kell megnyerni, és 80 aranyérmet kell szerezni.
Repülősökbe a bronznak már orülökk..
Egy célom van a sztori módban a térkép kipucolása. -
melega
őstag
Na srácok megvan az 50 spaceship part,megvan a stunt jump, az összes városi, off road verseny, megvan az egyik kikötő, és az összes triatlon.
Az összes offline repülős verseny és vadászos ezüst, és bronzéremre.
Célom az earn 100 % trophy offline.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
válasz
Gawamatsu #19782 üzenetére
Olyan gondom van még a játékkal, hogy a knife flightból 15 ből 14 et vett be 3 sorozatban csináltam végig.
A másik az under the bridgeből 50 ből 49 et.
Kétszer csináltam vegig őket 1 nap alatt és a youtubról puskáztam.
Kérdésem:
Nem tudom a játék, vagy a ps 5 hibája hogy 1 knife flightot, vagy 1 under the bridget nem vesz be a játék? -
melega
őstag
Olyan gondom van hogy a GTA V ben az összes repülős sulit, és repülős küldit vegigcsináltam ezüst és bronzéremre, de:
A 34. főküldetés nem jön elő, azután van miután a hajón Franklinnel lelőttem az őröket, Michaellel felrobbantottam és Traverrel tengeralattjáróval elloptam a csomagot.
Néztem, vegigjátszás szerint egy katonai helikoptert kéne ellopni Traverrel, de nem mutatja a küldetést.
Nem értem miért?5000 Ftért vettem a játékot ps storeból, de nem akarom előről kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Szerintem a patchek ellenére nem javították ki a GTA 5 konzolos verzióiban az összes bugot.
Nem maradt bugmantes.Nekem a knife flightok száma 15/14.
Kétszer végigcsináltam videó alapján az összes knife flightot és 15 ből 14 et vesz be a a játék.
Újra kezdeni nem akarom, nincs türelmem.
-
melega
őstag
Bár én a GTA 5 öt úgy jatszom mint a Vice Cityt és a San Andreast.
Főküldetések aztan amennyi melleket megtudok a side missionról vannak videóim, utána újra a főküldetések.Jelenleg a wildlife, aztán Ha meglesz Franklinnel a helikopter akkor az összes omega és újságpapír összegyűjtése.
Az összes híd alatti repülés.Aztán ha főküldetésekbe eljutok a búvárkodásig addig az összes bőrönd és nuklearis hulladek megtalalása a víz alatt.
Aztán az összes ejtőernyőzés varosi verseny és vissza a főküldire.
Azt mondta a Platinumshop a platinámra vegyem meg újra és tanuljak meg normálisan játszani, csak hogy nekik se menne a gyűjtögetés videók nélkül.Nekik az a véleményük, hogy ahogy én platinaztam a Vice Cityt és San Andreast úgy egy 5 éves gyerek is tudja.
Pedig nekik lehet nem is menne ennyit erről. -
Plata
félisten
válasz
melega #19771 üzenetére
Szerettem a vice city-t.
Bejött a hangulat a zene és a többi.
De.
Az hogy meghaltál instant ha vízbe értél,az nekem nagyon rossz volt,imádom a vizet minden kicseszett játékban.
Ott volt a nagy vizes város és nem lehet bele menni?
Na nemááá.
Ez meg a mini helikopteres küldi miatt nem szerettem.
San Andreas-ban meg végig úsztam minden helyet.
GTA V-ben a búvárkodás volt az egyik első maxos skillem.
Egyébként a játék szerint meg a Ace pilóta vagyok.
-
melega
őstag
válasz
Wiz Khalifa #19764 üzenetére
Egyenlőre offline egy dolog izgat a térkép kipucolása.
Utána repülök és vadászok az aranyérmekért újra a platinához.
A side missionokat tolom, annyi hogy a knife flightból 15 ből 14 et vett be a játék.
Ugyanaz mint amikor a Vice Citybe 36 ból 35 stunt jumpot vett be a játék és előről kellett kezdenem a platinához..
A GTA 5 öt meg nincs kedvem újra kezdeni, de lehet egy bug volt.
Szerintem a GTA 5 még ma is vállalható ugyanúgy mint aVice City és San Andreas elődje.
Sok 1-2 éves formára vágott gyorscsomagolt előrefőzött f.stenger, és sok 2 dologban kimerülő új ip játék elbújhat mögöttük.
Na de osztok majd meg fényképeket a GTA 5 élményeimről.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
melega #19757 üzenetére
Eszembe jutott valami,a platinához azt hiszem az is kell hogy az út szélén felszedj egy stoppos csajt és elvidd haza,de ő random spawnol és ha elszalasztod akkor lőttek neki.
Nagyon régen amikor még a GTA V elég új volt,tudom hogy az egyik ismerős azért kezdte újra mert a csajt nem vette fel és azt hiszem kellett volna.
Ugyanis a platinához csajozni is kell.
Ha jól tudom.
Ő a 100%-ra tekert és online nem érdekelte. Sok toxikus játékos miatt.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Most megyek a nightclubomba és hülyére iszom magam,hogy meglegyen a platina részeg achi.
-
melega
őstag
válasz
Wiz Khalifa #19751 üzenetére
Neked platina, online mellett megvannak, az offline trófeák is, vagy nem érdekelnek?
-
Plata
félisten
Na tessék kaptam is egy öcsit.
-
melega
őstag
válasz
homerhamm #19748 üzenetére
és plata egy trófeához is kell, nemcsak pénzcsinálás miatt fontos.
Aranyéremre megcsinálod az összes autos, tiatlon ,repülős versenyt, hajós versenyt és repülős sulit plusz a vadászos küldetéseket akkor pedig arany trófeát kapsz psn, stemen achivemntet.
Azért fontos az összes verseny és repülős iskola küldetéseinek és vadászos küldik megnyerése aranyéremre a platinához.
Bejött a GTA nehézségi szint nálam a legújabb játékok és a Dark Souls között vannak.
Játékélményeim:
GTA Vice City San Andreas platinaA vadászaton megvan a bronzérem az ezüstre hajtok.
A repülős iskola első három aranyérem, a többi fele ezüst, fele bronz érem.
A triatlon 2 arany egy bronz érem Traverrel.Úgy néz ki nemcsak a staminát, kell maximumra húzni, hogy bő előnnyel nyerjek triatlont hanem a lung capacityt és a strongot is.
A lung capacityt majd bőröndök keresésével fogom, amiket a víz alatt kell megtalálni.
A San Andreasba meg kagylók összeszedésével lett maximum a lung capacity.Mellesleg a stunt jumpok nehezebbek mint az előző részekben.
Remélem a GTA 6 szórakoztatóbb lesz mint az 5.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Megnéztem Online a repülő iskolát.
Nem fejeztem be,de a rekordokat érdemes megnézni.
Nagyon hihető világ rekordok vannak.
Ha jólemlékszem van olyan pályarekord hogy valaki végigrepülte a pályát 0.093 másodperc alatt.
Egyébként szerintem ha helikopter akkor a smakula az egyik legjobb.Ugye hogy tudok én landolni.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #19751 üzenetére
Muhhahahahaha.
-
Plata
félisten
válasz
melega #19747 üzenetére
Egyébként tényleg nehezebb a repülés,főleg balkezesnek.
San Andreasban még a házak közt is átrepültem fejjel lefelé,meg a hídon át.
Ötben ha felszállok egy repülővel akkor ott valaki meg hal.
Általában nem én,hanem az akire ráesek.
Az Avenger azért jó mert ha lezuhan sem robban fel.
Plusz az autopilota miatt jókat lehet vele hülyéskedni.
Ha megcsináltam a napi admiraltyt felugrom GTA-ba és megnézem ezt a repülőiskolát.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Sziasztok gtasok!
Kérdésem:
Srácok a GTA 5 ben az earn trophyhoz a repülős versenyeket aranyéremre kell megnyerni, vagy eleg ezüstre és bronzra?Aranyat csak kettőt tudtam nyerni a repülős iskolaban, a többi repülős helikopteres küldi ezüst meg bronzérmes lett.
A stunt time air versenyen meg örültem hogy a bronzérmeket meg tudom nyerni kisrepülővel.A traffic airert és traffic undergroundért megadta a trófeát.
A kocsis és motoros versenyeket megnyertem.
A triatlont is
A stunt jumpból egy kell mar csak a trófeahoz. A laktanyaba beugratni kocsival, eddig sikertelen így a stunt jump száma 50/49.
A főküldetések 30% van kész a side missionokra mentem rá.Ja mellesleg Plata irta sokkal nehezebb a repülés mint a San Andreasba. Nem sokkal, csak egy teljes délután kellett hogy bronzérmekre teljesítsem a repülést.
Válaszotokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
westcoastog #19742 üzenetére
Ilyesmire sajnos nem emlékszem,úgy rémlik nem volt ilyen gondom.
De itt a rendes GTA v topic linkje.
[Ez egy tökre nem link link,hanem GTA v topic link.] -
westcoastog
veterán
Bocsi ha offtopik.
Sziasztok! Remélem itt tudtok segíteni. Második gta 5 végigjátszásom pc-n.
Trevorral nem tudom ellopni a tengeralattjárót a heist-hez mert hiába mászok fel a tengeralattjáróra, nem lehet kinyitni és beszállni, nem jelenik meg hogy nyomjam meg az E-t. Ilyenkor mit lehet tenni a játékkal?[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Nalátod. Állítgattál már olyanokat, hogy az az alapértelmezett, hogy ami tőleg jön az zagyvaság. Na ezentúl állításokat javarészt hasonlóképpen támaszd alá, és nem fog kelleni 1-1 kimaradóra 6 hsz-es odavisszát gyártani!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #19737 üzenetére
Nem én találtam ki,ma visszakerestem az éves összefoglalót.
Az egészet nem tudom berakni mert sok oldalnyi baromság,de a legjobb ebben az évben találd ki hogy mi volt.
Szóval ha nem igaz akkor a twitch-et piszkáld ne engem,mert én csak azt mondtam amit küldtek,azzal kezdődik hogy a GTA V volt az évben a legtöbbet nézett,tovább nem is néztem a jelentést,mert csak a GTA V neve miatt néztem bele egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #19737 üzenetére
Nem a twitch éves jelentése volt.
Nem néztem végig mert nem érdekelt,csak annyit vettem észre belőle hogy az évben legtöbbet nézett játék a gta V,tovább nem is érdekelt.
Csak azért szoktam twitchet nézni hogy kiszedjem a játékokhoz a jutalmakat.
Tegnap is három játékhoz szedtem ki alt tabolva cuccot.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #19733 üzenetére
Nem,nem rég jött meg az éves mi a túró,első helyen a GTA V volt.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #19731 üzenetére
Le vagy maradva,a GTA V volt a legtöbbet streamelt játék.
-
homerhamm
addikt
Te jó ég, újra él a topik!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
ledgeri
nagyúr
-
hegyipapa
senior tag
Gyűjtögető életmód :
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
Másnak is van Vice City-s autója, ráadasul eladó!
-
ledgeri
nagyúr
Csak a a Take 2 meg ne lássa...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Met
nagyúr
Mobil is van
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
homerhamm
addikt
Na ez menő!
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Ezen a képen az egyik fórumtársunk látható.
[ Szerkesztve ]
-
Gawamatsu
senior tag
Tegnap nyertem.
Ma taxiztam, hogy legyen taxi livery, amivel így lehet taxizni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Gawamatsu #19703 üzenetére
Az sem mindegy, hogy melyik belsőben fotózod... meg pl, szűrőkkel is lehet játszani: pl ez ,csak szűrőkkel játszva teljesen más hatás!
-
Gawamatsu
senior tag
#001418AA +Gasoline
#28006DFF +UltraBlue
Ez utóbbi elég jól néz ki és oldalról kékes, de a képek nem adták vissza a színt.
-
homerhamm
addikt
még élek
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Milyen egeret válasszak?
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 5530 ( Még 8 hónap gyári gari) i5-1245U (12. GEN) 16GB RAM 500GB SSD 15.6 FULL HD
- Eladó Flipper Zero és Hack RF one Portapack H2
- Asrock Gaming PC: i5-11400F // RX 6700 XT 12Gb // 32Gb Ram // 750Gb SSD
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek
- Modolt, magyar, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch Chilkey ND75 Essential
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest