- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
NoOne1976 #15552 üzenetére
Röviden az elmúlt 5-6 év:
A 39F5000-esmet 110-ért vettem, 90-ért vitték el 4 hónaposan, ebből 1 hónapja csak a dobozában pihent, és hirdettem, olyan új volt, hogy a fólia körben még rajta volt. Ezelőtti 55"-os Samsungot 1.5 éves korában 320K-s vételár helyett 215-ért vitték el, azelőtt az 55"-os LG-met 400K-s vételár után 2 évesen 155-ért vitték el, az előtte vett 50"-os Samsung plazmámat 240K-s vételárral fél évesen 150-ért vitték el, az azelőtti 39"os LG 240K-t vinyós tévét 3.5 évesen 80K-ért vitték el.A tapasztalat, hogy ezeken csak bukni lehet, szóval vagy megveszed, és használod évekig, vagy bukóval szállsz ki.
-
gyeniko
őstag
válasz
NoOne1976 #15552 üzenetére
Tényleg nem pikírtségből írom, de pontosan annyit adj érte, amennyit Neked megér! Annyit ajánlj érte, hogy ne sajnáld, ha esetleg valaki más 5 e Ft-tal többért "elorozza" előled!
A használt ára típus/modell függő is (mint általában mindennek), ha ritka, esetleg már nem kapható de kedvelt modell a cucc, akkor esetleg kevesebbet esik az ára, ha "kiömlik" az üzletekből, akkor pedig többet.
Az 1-2 hónapos használat lcd-nél leginkább egyáltalán semmit nem ront a műszaki értékén.
Én adtam el 2 hónapos TV-t 367 e Ft új ára helyett 300 e Ft-ért, de 1 hónapig tartott, ez talán segít...
-
lorinser
senior tag
válasz
NoOne1976 #8685 üzenetére
250e környékén én ezt a Philips 47PFL6008K-t ajánlanám.
-
Süvi
őstag
válasz
NoOne1976 #8688 üzenetére
Napok óta rágódok én is a plazma-led témán.
Tegnap kivágtam kartonból a50gt60-at és a nagyon csúnyán lenyomná a szekrényt, ahová menne, alig férne be, így lemondtam róla.
Nézegettem Led teszteket, ítt egy elég jó teszoldalakat összefoglaló oldal, érdemes lenne megnézned.Üdv
-
seederking
őstag
válasz
NoOne1976 #8131 üzenetére
Av planet-nél vettem 108Ftért,ingyen elhozták (még jó).A hátulján van RCA audio így azt hittem egy ilyennel meg van oldva a dolog.De nincs mivel a hátsó Rca audio az in nem out.Magyarul mikrofont stb-t lehet rákötni.
Szóval kell egy ilyen meg egy ilyen és úgy megoldható.Az LG-t fölhívtam és ezt az alternatívát gondoltam ki amire azt mondták,hogy kivitelezhető...De az agyam elszáll,hogy egy szájba b@szott jack-et nem raktak rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest