- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
tipuka #17654 üzenetére
itt a HCS2330 tesztelték
Bejáratási idő:
A Z-2300 4 év alatt már bőven bejáratódott.
Az Edifier-nél a szateliteknek ~4 nap kellett mire változott a hangképük, először sem volt velük semmi problémám de a középhangok sokat javultak pár nap alatt. Első hallgatáskor a TREBLE-t 3-ra állítottam mostmár csak 1-en van a 10-ből.
A mélynyomó teljesen rendben volt első bekapcsoláskor.
Az eddigi Logitech hangfalaimnál pont fordítva szokott lenni, inkább a mélynek kellett mindig egy kis idő.
A mélynyomó nagyon szép basszust produkál (minimális hangerőn is), a Z-2300-nál sokkal dinamikusabb és pontosabb.
Sokkal tisztábban hallom hol van a basszus eleje és a vége. Olyan érzés mintha mellbevágna, ütne a basszus. Az M-audio AV40-en van egy bass boost gomb a hátulján, vele volt hasonló élményben részem csak ez jóval lejjebb tud menni.A magasak szinte tökéletesek ( az én fülemnek ) és végre a középhangok is jelen vannak hála a 2 utas szateliteknek. A Z-2300 nem jó viszonyítási alapnak( szerintem hangminőségben nem rúg labdába/de megvannak a maga előnyei a maga 200Wattjával ), így leginkább a Genius 1255A és az M-Audio közé tenném a produkált hangminőséget.
A Genius 1255A-nál észrevehetően szebben szól. Nekem a Genius-ból hiányzott az a plusz mély amit a mélyláda ad a filmeknél, játékoknál. Amúgy meg voltam elégedve vele, zenére nagyon jó volt, főleg ezért az árért..
A HCS2330 jóval hangosabb a Geniusnál mivel mindegyik hangszórónak megvan a maga szerepe amikre az erősítő nagyon pontos jelet küld. A mélyláda csak akkor szólal meg mikor át kell venni a szatelittől mert az már nem tud "lejjebb" menni..
A hangerőt 1-60ig lehet állítani, 50ig torzulásmentes minden, utána a beépített védelem elkezd leszabájozni, de közben nem romlik vészesen a hangkép...
20-25 környékén használom filmre és játékra. Zenénél 30 körül már a szomszéd is hallgathatja a kedvenc számaim. Háttérzenének 10-15 körül bőven elég, a mély nagyon szép kis hangerőn is.Elhelyezés:
A szatelitek akkor szólnak a legjobban, ha pont rád néznek, ezért érdemes minél magasabbra rakni őket a tökéletes élményért.
Nekem sikerült fülmagasságban elhelyezni őket az asztal két szélén.
1 méterre vannak egymástól és hihetetlen, hogy milyen szépen ossza szét a jelet az erősítő a csatornákon.A legjobb példa erre amikor egy bizonyos Vangelis számnál a bal oldalról csak a szintetizátort hallottad a jobb oldalon pedig egy lantnak a hangját, subból pedig a dob hallatszik.
-
Tomko78
őstag
válasz
Viper26 #17647 üzenetére
46 ezer ft már sok érte , akkor már inkább az utódját venném [link] Edifier home Trufa 12
Az Edifier Company jelmondata:
"Az Edifier mindig ragaszkodik ahhoz, hogy hangfalaik a lehető legjobb összeszerelési- és hangminőséget produkálják az adott árkategóriában. A legtöbb hangfalunk tömör fából és csakis a legjobb alapanyagok felhasználásával készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest