- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bib
őstag
Sziasztok! Van még régebbről egy Modecom shf120u szettem a dobozában kitűnő esztétikai állapotban de hibás. Ha jól emlékszem tápja van, de nem szól. Szerintetek mennyit ér egy ilyen?
-
Bib
őstag
Sziasztok! Rég jártam erre. Van egy számomra kedves Motu M2 hangkari, hozzá Mackie MR 624 hangfal pár. Most mozgatja a fantáziámat hozzá egy subwoofer vásárlás. Először Mackie-t néztem MRs10-et ,de itt olvastam néhány rossz tapasztalatot is, meg igazából ennyit nem szívesen szánok rá. Így képbe került a Presonus eris sub 8, illetve a most megjelent Bt változat, amiben szimpatikus az auto power is. Valakinek van tapasztalata, véleménye? Köszi
-
Bib
őstag
válasz
SunMount3r #48088 üzenetére
Yas-101. Nyilván nem jobb zenére, de tv- hez való és oda jobban.
-
Bib
őstag
válasz
SkyTrancer #48083 üzenetére
Próbálgattam a high freq filtert +2dba-n de az túl sok. Szerintem helyén van a magas.
-
Bib
őstag
Egy kis Mackie Mr624 beszámoló,kálvária :
Megjött a cucc tegnap előtt, minden kábel előkészítve, beüzemelés majd rövid élvezkedés következett. A hang az amit vártam megérkezett. Nagyon tetszett amíg észre nem vettem, hogy a Vga minden munkája behallatszik alapzajként. Jött a móka vele, föld hurok keresés, hangkártya ide-oda, vga ki-be, hálózati dugók ki-be másik helyre stb.Ez a hang sem fejhallgatón sem a régi hangfalon nem volt hallható.Még este rohantam stúdiós ismerőshöz, hoztam egy Jbl monitort, ugyanaz, külső hangkártyát külső tápost ugyanaz. Keresgéltem megoldást mire találtam egy Behringer Hd400 nevű kütyüt ami mindent megoldott hála égnek 0 alapzaj.Ha valakinek hasonló gondja van, bátran vegye meg ezt a 7-8 ezres dobozkát. A hangfalhoz járt ajeszba egy superlux hd681 evo füles ami jó lesz az asszonynak, úgyhogy teljes a boldogság. -
Bib
őstag
Z marad, mert jónak tartom arra amire nekem kell. Stúdió füleseimet is kiszolgálja erősítős kimenetén.stb.
De nincs kizárva a jövőben egyszer veszek valamit. Bx8-at már nézegettem többször, de valahogy az mégis túl nagy, bár elférne az asztalon.Meg az elektronikája olyan technika órás annak is.Régen is mr6-ot akartam, csak akkor sokaltam rá, most már itt vannak a melóhelyen a mackie-k.Viszem haza lassan, meglátjuk mennyire szar.(Mit vegyek Z helyett?) -
Bib
őstag
Amire használtam a modecom-ot, általános multimédiás pc-s felhasználás. Most az is elég lenne ami működik is, mert sajna a modecom kettőt pukkant és annyi. Kicseréltem pár alkatrészét de nem kívánok több időt szánni rá.Olyan cucc kell aminek azért komolyabb elektronikája van és nagyobb 5"-nál.
-
Bib
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, benevezek egy Mackie MR624 -re. A kérdésem az volna ,hogy ezekhez adnak a tápkábelen kívül valami kábelt? Ha nem akkor milyet kell venni hogy hangkártyára tudjam kötni és szinkronban legyenek?
Illetve ezeknek van valami standby módja vagy mindig kapcsolgatni kell ki-be? -
Bib
őstag
válasz
umfrider #24128 üzenetére
A hangprojektoroknak ebben az árfekvésben nincs jó hangja és univerzális használatra nem is ajánlom az ilyen eszközöket.Ha csak tv-hez kell yamahából találni jó hangprojektort de az 3 x annyiba kerül mint az általad megadott ár.Úgyhogy micro hifi vagy az ajánlott geniusok vagy kürbis.
-
Bib
őstag
válasz
Francia91 #23939 üzenetére
A reflexnyílásnál surrog a levegő a hálót rezegtetve.A háló elég feszes ,de az ovál nyílásnál hozzáér a fa kerethez.Véleményem szerint a keret szorosan illeszkedik a hangfalhoz,így a szivacsolást oda nem érzem indokoltnak,de próba szerencse.Szerintem a hangfal dobozában van a legjobb helye annak a porvédőnek.
-
Bib
őstag
válasz
thenameless #23483 üzenetére
Összehasonlítás nem volt,külföldi tesztben találni.Ott azt mondják,hogy a 80-asnak több a mélye.Nekem 120-as van,nehezen tudom elképzelni hogy a 80-asra elcserélném.Nekem kicsi modding után nagyon bejövős a cucc.
-
Bib
őstag
válasz
ToniSoprano #23161 üzenetére
Hát azért minden arra való amire kitalálták szerintem.Nekem van egy yamaha yas 101-es projektorom a tv-hez.A géphez megy egy modecom 120u.Mindegyik ott jó ahová való,de ott nagyon jó.A yamahán meg a minőség is érződik.
-
Bib
őstag
válasz
Dalai Láma #22797 üzenetére
Van benne AEMS (fejlett energia manager rendszer).Lehet,hogy kikapcsol magáól ha nincs műsörforrás.Így ha túl halk neki a jel,akkor kikapcsol.Próbáld kissé nagyobb hangerőn.
-
Bib
őstag
Jó nagy ez a Kürbis
80 cm széles
Aqua Linkedről.
Thonet & Vander Kürbis Bluetooth 2.0 hangszóró fekete
Összehasonlítás
Készletinformáció
Garancia: 1 évTermékjellemzők
Teljesítmény: 50 Watt
Frekvencia átvitel: 50 Hz - 20 kHz
Hangszórók mérete: 800 x 187 x 307 mm
Impedancia: 6 ohm 30W, 4 ohmÉn a 120u-ra voksolok.
-
Bib
őstag
válasz
ToniSoprano #22535 üzenetére
Ha vatelint teszel be érdemes odaragasztani ne essen szét a dobozban.Néhány pötty ragasztópisztollyal.Vagy "tojástartó" mintájú szivacsot veszel bele bár az kissé drágább.
-
Bib
őstag
válasz
ToniSoprano #22489 üzenetére
Szerintem meg nem néz ki jobb minőségűnek,hanem teljesen ugyan olyanok.
-
Bib
őstag
válasz
trufa12 #21393 üzenetére
Neked tavaly már meg volt rendelve a solo7c ,meg írtad legközelebb bx8 lesz,meg hangkártya meg minden
Én a helyedben még gyűjtenék,valami nagyobbra,valami mackie-re.Sok kapkodásból megint nem fogsz jól kijönni.Ha jól emlékszem,akkor modecom hiba is csak nálad volt.Valószínű hogy a 40-50k kategória nem fog tetszeni.
-
Bib
őstag
válasz
Zola007 #21181 üzenetére
Van még HDD-d ?
Régebben a maxtor winyók nem szerették a ház véletlen oldalbarúgását sem.Nem hinném hogy tönkremenne tőle,bár ha nagyon rezeg az biztos nem használ neki.Nézhetnél valami akusztikus leválasztót ha attól rezeg az asztal,vagy csillapított hdd rögzítést alkalmazz! -
Bib
őstag
válasz
stickermajom #20849 üzenetére
Hi! Én megmértem a 120-ast az alapján az általad megadott méretek.
Szélesség x mélység x magasság.
Amúgy az a 2cm nem csak az asztalodon számít sokat -
Bib
őstag
válasz
stefi68 #20787 üzenetére
Az enyém ilyen :Master Slave tipusú.
-
Bib
őstag
válasz
itsmyname #20049 üzenetére
Azt akarta mondani,hogy amit azokból hallanál az egy búgós takony meg hüppögés de nem basszus.Állítani csak az erősségét tudod,a többi paraméterét a hangszóró és doboz párosa határozza meg.Persze a 10-15 ezres kategória a legkompromisszumosab a 2.0 szegmensben is.
Nekem volt logitech x 540 most meg modecom shf120u és tapasztalatból mondom.De az is biztos,hogy nem a modecom az utolsó hangfalam mert mindig van feljebb -
Bib
őstag
válasz
tipuka #19944 üzenetére
Szerintem a földelés megszüntetése nem feltétlen jó ötlet.Alaplapi hangkártyát biosban tiltsd le ha esetleg még nem volt.Az új hangkeltő összes bemenetét tiltsd le,ha van ilyen rajta.Ha van tv kártya,akkor a tv kábelbe létezik földhurok leválasztó.
Még meg lehet próbálni a számítógép házat leföldelni,pl a radiátorhoz.Ez elektrosztatikai töltést elvezeti. -
Bib
őstag
válasz
[CM]Crusher #19101 üzenetére
Line in és what u-hear és egyéb bemeneteket mindent tilts le,csak a kimenet legyen amit használsz.
-
Bib
őstag
válasz
tipuka #18360 üzenetére
Én azt mondom,legjobb lenne csukott szemmel meghallgatni egy kupacot és úgy dönteni.
Én pl. hallottam audiban Bang & Olufsen gyári rendszert,ami nagyon tetszett,de a discovery-n egy mondattal lefikázták egy műsorban.Ebben az árfekvésben mindenképen kompromisszumos a dolog.Itt a kulcs az,hogy egy studio monitor lineáris vagy nem lineáris hangzása mennyire tetszik neked. -
Bib
őstag
válasz
tipuka #18083 üzenetére
Sűdő koromban,mikor az autóhifi virágkorát élte,fúrtuk faragtuk a subwoofereket.Még van is 150-es búbos pioneer hangszóróm épített,kárpitozott kalaptartóban(skoda favorithoz),meg egy kenwood csövem
Ma már gyerekek mellett se idő,se kedv hozzá.Amennyit filmezek,meg zenélek a gépen arra nagyon jó ez a modecom. -
Bib
őstag
válasz
tipuka #18064 üzenetére
Hol kerül 1,5-szer annyiba?
Az én 120-asom nem búg,vagy még nem tűnt fel.Bár a hozzá adott rca-jack kábellel meg sem próbáltam,mert gyártottam hozzá előtte.Sound blaster Z hajtja
-
Bib
őstag
válasz
Degeczi #18054 üzenetére
Lengyel teszt szerint a 120 -as közepét kifogásolják.
Egyébként most vagyok túl ismét egy kis moddingon.Aki szívesen szerelget és van egy kis kézügyessége,annak érdemes kísérletezni vele.Jelenleg a hátfalon és oldalfalakon "tojástartó" szivacs van.A gyári vatelin e fölé beformálva. Az oldalfalak közé merevítőt építettem be.Rendszer tesztelés alatt. -
Bib
őstag
-
Bib
őstag
válasz
#59070464 #17694 üzenetére
Szerintem filmnézésre ilyet vegyél : yamaha yas 101
Nekem van egy ilyenem és nagyon jól szól.Bár sajna s 30-40k -s keretedbe nem fér bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest