- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
válasz
Dexter68 #22161 üzenetére
Köszönöm, ezen leírás alapján csináltam, de hiába nyomom a három gombot egyszerre (próbáltam már rövid ideig - hosszabb ideig nyomva tartani) csak a CM11 rendszer indul el
Ugyanezt a CM11-t tenném vissza, mert kijelzőcsere után állítólag nem mindegyik ROM tudja kezelni az új kijelzőt. Én is ebbe futottam bele, felraktam a CM7-t, de érzéketlen volt a kijelző... -
Attesz
aktív tag
válasz
Dexter68 #22116 üzenetére
Szia!
Mea culpa!
Valóban igazad van.
Nem az in2ext csinálta a particiót, hanem Én.
Rosszul fogalmaztam, de mint írtam kezdő vagyok.
Recovery-ben csináltam 512mb-ot, és ezt látja az in2ext.
De a lényegen nem változtat. Működik a kettő együtt.
Közben a telefonomat is sikerült megcsinálni.
Leírom, hátha segít valakinek:
ROM(Reboot)
Apps(reboot)
In2ext_v2(ez nem fut le normálisan)
In2ext(amit használni kell!!!)(reboot)Nekem ez bejött.
Minden működik, belső tárhely megnövelve, fiókba bejelentkezik.
Már csak egy dolog nem megy.
A cLock időjárás része.
Azt valahogy nem mutatja.
De ezt eddig sem sikerült ennél a verziónál működésre bírni.Üdv
Attesz
-
-
faggyasgergo
csendes tag
válasz
Dexter68 #22103 üzenetére
Nem biztos, hogy nalad van a gond. Elofordulhat, hogy a fixet kihagytam amikor szinkronizaltam a legfrissebb forrassal. Mindjart megnezem es ha hianyzik holnap javitom, most mar az exchange is mukodik, jelenleg a btre keresek megoldast utana az FM. Az igazat megvallva jelenleg az fm bugos, mert meg kell javitgatni es hiaba tiltom le a patchet osszekuszalja a forrasom es az audio allandoan osszeomlik, egyenlore tudom miert csak nem volt tobb idom ra, remelem beadja a derekat nemsokara
-
-
faggyasgergo
csendes tag
válasz
Dexter68 #22069 üzenetére
Én ezt használom: http://d-h.st/Otj
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716124
Elméletileg, fel lehet tenni, de csak ha ugyan az a fájlneve a kettőnek az init.d mappán belül, mert akkor felül íródik és az újat fogja használni, de így látatlanban nem tudom mi a különbség a kettő között, még melóban vagyok és nem néztem át a scriptet.
Az biztos, hogy 4.2,4.3 hoz kellett mod, mert a repon lévő forráskódon rossz helyen van/volt az init.d felcsatolása az int2ext és társai scripteknek, de a kitkaten át van téve a jó helyre, ezért képes a kezdetektől támogatni. Azt hiszem nem régen Conn visszamenőlegesen is aktiválta a patchet.
Őszintén szólva nekem eddig is hawaii volt frissíteni, egyszer kétszer volt, hogy frissítés után volt egy két FC, de újraindítás utántól már semmi gond nem volt.
-
faggyasgergo
csendes tag
-
-
faggyasgergo
csendes tag
válasz
Dexter68 #22062 üzenetére
Azon filozok, hogy mi okozhatja a gondot egyeseknel amikor probaljak frissiteni a romot. Nalam mukodik. Esetleg egy wipe cache & wipe dalvik cache megoldhatja, bar nekem arra se volt szukseg :/
Igaz nem hasznalok sok appot, adblock, livescore, viber, betclick app, dockscanner es par egyebet
Jo lenne egy frissitett host fajlt beletenni a romba, csak nem tudom mennyire elfogadott dolog
-
angelius
aktív tag
-
Attesz
aktív tag
válasz
Dexter68 #22023 üzenetére
Reménykedem, hogy nemsokára kész lesz az újabb ROM.
Meg mondom őszintén, hogy Én ezzel nem igazán vagyok megelégedve.
Minden tiszteletem Fagyinak a munkájáért, és lehet, hogy Én vagyok a hibás, de vannak problémák.
Valamiért, amire még nem sikerült rájönnöm, nem kapcsolódik a google-hoz.
Próbálok bejelentkezni, de folyamatosan az írja, hogy nem sikerült kapcsolódni a szerverhez.
A másik, hogy valamiért fullon pörög a processzor.
Reggel sikerült TPT-zés után úgy megcsinálni, hogy folyamatosan változtatta a processzor sebességét.
Viszont mivel nem sikerült a bejelentkezés, ezért néhányszor újraraktam a telefont.
Még az is van, hogy ha módosítom a procc sebességét mondjuk 902-re, akkor restart után visszaáll alapra, hiába van bepipálva, hogy induláskor a módosított beállításokkal induljon.
Azóta viszont ez a probléma van és még a bejelentkezés sem megy.Lehet, hogy ezek egyedi gondok.
-
Attesz
aktív tag
válasz
Dexter68 #22035 üzenetére
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni(főleg Fagyitól), hogy amitől lehet, hogy nem sikerül kapcsolódni a Google szervereihez.
Amikor a fiókommal be szeretnék jelentkezni, azt írja, hogy hiba lépett fel a google szervereivel való kommunikáció során. Probáljam meg később.Már mindent megcsináltam a telefonnal. TPT-zve lett, system partició meg lett növelve, legalább 10x újraraktam, de mindig ez van.
E nélkül pedig nem sokat ér, mert semmit nem lehet leszedni a Play áruházból.
Köszönöm
Attesz
-
faggyasgergo
csendes tag
válasz
Dexter68 #22023 üzenetére
Sziasztok, igen a 21.-i lenyegeben abban kulonbozik, hogy tamogatja elvileg az osszes touchscreent + wifi alvo mod ki van javitva.
Elnezest a csuszasert, de konyvelo vagyok es ez az idoszak eleg utos, az uj penztargep mizeriat nem is szamitva, de rajta vagyok az ugyon
-
faggyasgergo
csendes tag
válasz
Dexter68 #22010 üzenetére
Az extras mappaba ne pakoljatok semmit, forditaskor ebbe a mappaba rakja a nem kivant dolgokat a rombol,hogy kisebb legyen a merete a system particion tehat telepitesnel erintetlen marad, legalabbis armv6ra igy van beallitva,ha megis kene belole vmi akkor manualisan kell beletenni vagy sdrol telepiteni
-
faggyasgergo
csendes tag
válasz
Dexter68 #22005 üzenetére
Szia, ha van kedved kiprobalhatod, attesznek toltottem fel teszteles gyanant, de jol mukodik nalam, sok frissitest tartalmaz, holnap publikalok egy uj verziot, ott leirok mindent, hogy miben ter el es ide is bevagom magyarul
Gpesti
Legyszi probald meg a k9 mail klienst a matketrol, ugy nez ki a setupwizard hianya miatt adodik a problema
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21969 üzenetére
Elvileg olyan sokban nem hiszem hogy különbözhetne a Jenkins a Fagyi romjától de talán Fagyi jobban oda figyel az apró hibákra. Én telepítés előtt kikaptam belőle a LockClock-ot így nem is hiányzik. Én időjárásra a Android Weather & Clock Widget-ot használom. De LockClockon kívül még egy pár dolgot kiszedtem a romból amit nem használok. A Gappsot is megnyirbáltam. Nekem szépen dolgozik jól fút, az aksit is jól kezeli én nekem nagyon bejött a rom és még a Bluetooth is működik.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21949 üzenetére
Megéri ki próbálni mert szerintem jól sikerült. Én nekem nem tetszik a Kit Kat téma ezért kerestem egy másikat, KitKat extreme téma bejött.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21908 üzenetére
Én a system control pro-t használom. Vagy kiszeded a nightlyból a Perfomance controlt.
-
n00n
őstag
válasz
Dexter68 #21861 üzenetére
Meg, ha jól tudom a rádió sem működik. De mindegy is, az Ice Armor III+ nálam jó szolgáltatott tett. Lassan így több, mint két év használat után megérett a cserére (jó igazából apám régi telefonja adta meg magát, ezt meg kapja Ő, én meg veszek egy másikat.
) a telefon, szóval már nem sokáig leszek boldog Skate tulaj.
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21848 üzenetére
Letöltöttem Jenkins test 4.4.2 es tegnapi feltöltésű romját Gallery fc-vel nem találkoztam de még mindig nagyon fura Superuser.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dexter68 #21850 üzenetére
Más a megközelítés. Itt az apróbbnak tűnő is jelentősen befolyásolhatja a használatot és nem lehet, nem tehetem megy, hogy "bocs, de ez nem lesz benne". Pl. zölden villog a kamera... na puff... ha ezt egy weblap egy beépített flash része csinálja, akkor megmondod a megrendelőnek, hogy az a modul nem kerül be egyelőre (...és ugrik a pénzed, ami nyilván nem jó), de a kapott tartalom nem szenved csorbát. ...de én pl. hogy mondjam hogy: "Oké srácok, hát kamera az nem lesz benne..." ?
A másik dolog az, hogy mikor adott pl. egy javítás, akkor hiába a nyílt kód, sok hülye tűzzel-vassal védi és véletlen sem adná oda. Na most ezzel kontrába jön, hogy az ember megunja, hogy még te vért izzadtál vele két hónapig mire kitalálod, holott másnak megvolt, valaki jön és a már kész munkád saját neve alatt viszi tovább, úgy hogy téged szépen kihagy említés szinten is....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dexter68 #21848 üzenetére
Sajnos vannak olyan hibák, amik bár tökre egyszerűnek tűnnek, de felülmúlják a készítő tudását. Nálam pl. most kezd el a Blade G fejlesztése ebbe az irányba haladni. Hiába minden erőfeszítés, mikor a problémák a tudásszint fölé emelkednek, amivel a készítő rendelkezik. Két lehetőség van: segítséget kérni és kapni, vagy feladni. Ő nyilván az utóbbira jutott...
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21831 üzenetére
Azt nem tudom neked mitől lesz jobb egy új CWM-tól,de pl nekem 3..valamilyen volt fent és minden romcserénél be kellett mennem egy META INF/ / / mappába és ki kellett törölni pár sort belőle,mert különben nem települt fel.Ezt sokszor elfelejtettem,aztán kezdhettem mindent elölről (meg untam is már de nagyon)
A Playről lehet letölteni.
Megy minden a maga útján,felismeri a telefont,megkeresi a neki való CWM-et és neked csak okézgatni kell (meg imádkozni egy kicsit)
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21823 üzenetére
Nem lesz ez rossz. De mivel ez az első kiadás van mit csiszolni rajta. Nekem a gallery fc-vel bezárult elég sokszor. A Lucky Patchernél meg kiírja hogy nincs root jogosultság frissítse a Busyboxot vagy a SuperSu-t. A Busyboxot nem tudtam frissiteni mert valami hibát írt ki, a SuperSu-t meg feltelepítettem nem indult el a rom. Így ment vissza rootbox amit egyenlőre nem adok oda semmilyen romért.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21783 üzenetére
Jó buli lesz,remélem sikerül,én most egy Konsta T romot használok,amit előtte kipucoltam a leírtak szerint,nagyon stabil,nagyon gyors lett,semmi bug,FC,satöbbi.
(igaz ma reggel felnyomtam egy 4.4.2 zeelog féle teszt romot próbaképp,azt kell mondanom,hogy nagyon beletalált a mester,ha ez összeáll stabilra, az verhetetlen lesz)
-
-
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21732 üzenetére
1. Vakú nem megy (De ez minden 4 feletti romnál hiba), 2. Bluetooth-al vannak problémák (Nekem volt hogy működött de ez ritkán ment), 3. A biztonásági hangerőt ki kell kapcsolni mert újra indul, 4. Az első indításnál nem jön be a launcher A home gombot kell lenyomni és bejön. Ezektől eltekintve az egyik legjobb legstabilabb rendszer.
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #21706 üzenetére
Nnnnabakker, romrakással még életemben ennyit nem szerencsétlenkedtem. Először megpróbáltam a régi romot visszatenni CWM Backupból, de állandóan volt valami baja. System folyamat leáll, meg ilyesmi. Mondom, jó, kapsz újat. Feltoltam a Paranoidot, ami jól működött, de nem tetszett annyira, a Jenkinsnél volt egy csomó beállítás, amihez hozzászoktam, namondom, akkor menjen rá a 1105, hamár Vizsla kolléga ilyen nagylelkűen megosztotta. Felteszem, tolom az appokat szépen vissza, egyszercsak kijön ez a supersu-cucc, nem indul. Erre most jöttem rá, hogy bekapcsolva felejtettem az automatikus programvisszaállítást és talált egy másik supersut és ez akadhatott össze. Na, gyalu, nekifutok mégegyszer. Egyszer csak szól, hogy betelt a tárhely... akkor jutott eszembe, hogy elfelejtettem az int2extet feltolni rá.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21699 üzenetére
11.05
DSP manager
Your Z gapps
Parancsolj,a dsp-ét előtte húzd a romba a gépen (ha szeretnéd használni),a gappsot első indítás után tedd fel. -
angelius
aktív tag
-
Apaxp
senior tag
-
angelius
aktív tag
-
Melack
veterán
válasz
Dexter68 #21592 üzenetére
Attól függ, mi a gondja. Itt pH!-n van fagyalló kolléga, őt érdemes megkeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged