-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21606 üzenetére
és a 16-ai és a 23-ai nem jó? és userdebug, vagy nightly? wazz, ebből annyiféle van... az ember belezöldül
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21606 üzenetére
Én a Launcher 8-at használom az meg nem omlott össze, sosem használom a gyári launchert egyik romnál sem. Ha a romba lévő launchert használtam azzal mindig volt valami gáz. Én a ennél Romnál hibát eddig nem tapasztaltam. A Miui launcherrről jút eszembe nem rég készült magyarositás gondoltam kipróbálom, belőttem ahogy nekem tetszett egyszer gondolt egyet újra indult és kezdhettem volna előröl az egészet de nem tettem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest