Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attesz
aktív tag
válasz
faggyasgergo #22121 üzenetére
Sziasztok!
Pont ezt próbálom elmondani a magam rossz megfogalmazásában.
Képzeljünk el egy extrém esetet.
Van egy telefon, ami mondjuk 16Gb-ig kezeli az SD kártyákat.
A belső memóriája pedig elég kevés.
(amikor a Blade-et csináltam, akkor hasonló gond jelentkezett)
Azt mondjátok, hogy legyen rajta a Link2Sd. Ok.
Felrakod. Viszont találkozol azzal a problémával, hogy telepíted a programokat amiket használsz és hiába linkeled az Sd-re, akkor is hamarosan elfogy a belső hely. Ugyanis nem pakolja át az Appokat teljes egészében az Sd-re. De gondolom ezt Ti is tudjátok. Tehát igazából nem lehet kihasználni a 16Gb-ot.
Ha telepíted az in2ext-et ahol a partició max 2Gb lehet. Persze most mondhatjátok azt, hogy mi az ami nem fér el 2Gb belső memórián. De mondom ez most extrém eset. Szépen telepítgeted az Appjaidat és fogyóban a hely. Itt már nincs lehetőség bővítésre.
Megint csak ott a 16 Gb amit nem lehet kihasználni.
Ezért gondoltam azt, hogy jó az a kombó amit kitaláltam.
De igazából ez a dolog a kis belső memóriánál és kis kártyánál jön elő a legjobban.
A párom Skate-jébe egy 4 Gb-os kártya került. 1Gb-ot leválasztottam a belsőnek, a többi meg a maradék, hogy legyen hely fotózni, a zenéknek, filmeknek, .....stb.
Ezért, hogy ne tünjön el a hely olyan gyorsan a Link2Sd-vel a játékokat átraktam a másik particióra.
Tök jól működik ez a megoldás.Csak gondoltam leírom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest