-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapadi
csendes tag
Sziasztok bocsi, hogy csak így de most nincs sok kedvem leírni újra a témánál meg nem kaptam még választ....
hello tudnátok segíteni?
elkezdtem átpartícionálni a telóm custom recovery alól, a recoverybe lévő dolgokat megcsináltam ott nem volt gond de valamiit elrontottam a link2sd használatakor és most a memokártyán lévő programok csak az alkalmazás kezelésnél látszanak és ha ott megpróbálom átteni a telefonra akkor azt írja, hogy ez a fájl nem létezik.ehhez kérnék segítséget egyrészt valami ötlet,hogy hogyan csináljam vissza mert persze backupot nem készítettem
másrészt abban, hogy a link2sd-ben való munkát valaki letudná részletesen írni, hogy mit, hogy kéne csinálni?(ha ez érdekes akkor a link2sd-ben látszik a partícionált rész viszont azt hiszem valahogy oda raktam át a programokat de a belső tárhelyben foglal helyet és visszarakni meg törölni nem tudom a partícionált részt)
előre is köszi.....
na ezt nagy nehezen helyrehoztam már csak annyi segítség kéne, hogy (tudom, hogy nagyon hülye kérdés),hogy kell backupot csinálni és a link2sd-ben mit kell pontosan csinálni amikor megcsináltam a 2 partíciót recovery alól
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest