Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zapadi

csendes tag

Sziasztok bocsi, hogy csak így de most nincs sok kedvem leírni újra a témánál meg nem kaptam még választ....

hello tudnátok segíteni?
    elkezdtem átpartícionálni a telóm custom recovery alól, a recoverybe lévő dolgokat megcsináltam ott nem volt gond de valamiit elrontottam a link2sd használatakor és most a memokártyán lévő programok csak az alkalmazás kezelésnél látszanak és ha ott megpróbálom átteni a telefonra akkor azt írja, hogy ez a fájl nem létezik.

ehhez kérnék segítséget egyrészt valami ötlet,hogy hogyan csináljam vissza mert persze backupot nem készítettem
    másrészt abban, hogy a link2sd-ben való munkát valaki letudná részletesen írni, hogy mit, hogy kéne csinálni?

(ha ez érdekes akkor a link2sd-ben látszik a partícionált rész viszont azt hiszem valahogy oda raktam át a programokat de a belső tárhelyben foglal helyet és visszarakni meg törölni nem tudom a partícionált részt)

előre is köszi.....

na ezt nagy nehezen helyrehoztam már csak annyi segítség kéne, hogy (tudom, hogy nagyon hülye kérdés),hogy kell backupot csinálni és a link2sd-ben mit kell pontosan csinálni amikor megcsináltam a 2 partíciót recovery alól

Új hozzászólás Aktív témák