Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz Danecay #8458 üzenetére

    Te erősen kevered szerintem a gyári ROM-ot a Xiaomi.EU-val, én viszont minden bejegyzésben egyértelműen odaírom melyikre gondolok.

    A joyeuse-ra a Xiaomi.EU-t a gyári globál MIXM-ből csinálják. A gyári MIXM-ből van recovery ROM. A Xiaomi.EU-ból nincs csak fastboot ebben a pillanatban (nem tudom mit meg hol néztél, de se az SF se az AFH gyűjtőben nincs csak fastboot) mert úgy ítélték meg hogy.. nem írom le mégegyszer, mert ezt se igen olvasod.

    "A jelek szerint már van "normál" Recovery-s verzió is, nem csak FASTBOOT-os." -- nem, nincs. Ha látsz valahol akkor linkeld.

    "Akkor mégis jó az aktuálisan fent lévő Recovery?" -- értelme nincs a kérdésednek, mert úgy veszem észre mostmár direkt kevered (pontosabban összemosod) a ROM-okat.

    "Kérlek ne vedd kötekedésnek" -- inkább mostmár trollkodásnak vélem..

    "most jön az OTA-s verzió is, ami még sehol nincs kitéve, valahogy nem következetes" -- ne keverd a ROM-okat, olvasd és értelmezd is amit írtam és akkor rá fogsz jönni hogy következetes. Csak nem mindegy hogy gyári Global EU (EUXM), gyári Global (MIXM) vagy Xiaomi.EU (ami custom és a gyári MIXM-ből csinálnak). Vagy simán ne trollkodj, tudlak és foglak igonrálni.

Új hozzászólás Aktív témák