- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
Fruityloops #7435 üzenetére
Nekem az utóbbi időben a hosszú beszélgetéseknél (>20 perc) indult újra néha.....
-
xviktorx
tag
válasz
Fruityloops #7435 üzenetére
Nekem korábban többször csinálta a random újraindulást, de navigáció során mindig. 2 szer küldtem vissza gariba, másodjára kicserélték az egész belsejét. Nekem 2 kártyával simán kibír másfél napot az akksi.
-
crok
nagyúr
válasz
Fruityloops #6793 üzenetére
Update app-ben nyomkodd 8..10x a MIUI logot, majd kiirja hogy mostmar kibovult a menu, lesz tallozas is.
-
crok
nagyúr
válasz
Fruityloops #6791 üzenetére
-
gabor_01
senior tag
válasz
Fruityloops #6073 üzenetére
Mert a note 9 pro-t már nem gyártják. Készletek vannak itt-ott, persze drágábban.
Pár hete vettem egyet tartalékba jó áron. Zsír, még ki sincs bontva.
Úgy volt, hogy a 10-es utódot veszem, annál meg a 11-es android-miui problémák ugyanúgy fennálnak.
A Pocoval csak az a baj baj, hogy szolgáltatónál nem kapható, ezért itthon sosem 4G+ és Voip vele, csak külföldön. -
crok
nagyúr
válasz
Fruityloops #6073 üzenetére
Hogy vedd meg..
-
psg5
veterán
válasz
Fruityloops #5984 üzenetére
Nálam most már állandó, hogy pár perc telefonálás közben szétkaocsol...
ez egyre idegesítőbb...
Csak az újabb frissítés lesz a megoldás? A többi nem érdekel, de ultragáz megbeszélések közben újrahivogatni... -
Trooper82
senior tag
válasz
Fruityloops #6057 üzenetére
No para napokon belül érkezik a "csodalatos" 12.0.4 es javítás az eea vonalra is. Igaz jót még nem olvastam arról sem a global rom alapján...
-
steele80
senior tag
válasz
Fruityloops #6058 üzenetére
Nálam is működik, viszont csak azután, hogy újraindítottam a telót.
-
x1port
addikt
válasz
Tényleg nem megy az sem.
Borzalom lett a telefon ezzel rommal. -
Samus
addikt
válasz
Sosem használtam. Most kipróbáltam, működik.
-
psg5
veterán
válasz
Fruityloops #5984 üzenetére
Basszus, ez nagyon gáz. Nekem idáig egyik telefonnal sem volt az eredeti gyári frissítésekkel semmi gond.
Remélem kihoznak hamar valamilyen javítást, mert így kénytelen leszek az eladóhoz fordulni, illetve a jelenlegi hatályos jogszabályok szerint a gyártó magyarországi képviseletéhez, hogy a frissítést kárt okozott. -
crok
nagyúr
válasz
Fruityloops #5972 üzenetére
Sohasem szólnak mikor lesz frissítés ("Kindly wait."). A régió átállításával is ugyanaz marad a ROM verzió szóval azzal ilyen szempontból semmi se változik, nem lesz hamarabb frissítés. Én nézem naponta többször a kijövő frissítéseket, szólok mindig amint tudok ha van új ROM. De hamarabb nem lesz, ez biztos. Ha nyitod a bootloader-t és teszel fel másik ROM-ot akkor más ROM-ot kaphatsz hamarabb.. talán.. de mivel sose szólnak melyik kap hamarabb frissítést így az is lutri.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Fruityloops #5972 üzenetére
https://c.mi.com/thread-3085396-1-0.html
Itt tudod csekkolni, hogy allnak a frissítések.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Fruityloops #5933 üzenetére
Tényleg felesleges az összehasonlítás. Nálam atlagban napi 7 órát megy a kijelző, két sim irodai telefonok, privát, céges mailezes stb. Így kb kihúz egy napot. De nem rosszabb mint a korabbi romnál nálam. Amúgy meg ott a gyorstöltő gyorsan belepakol annyit , hogy ne legyen gond...
-
razorka777
veterán
válasz
Fruityloops #5933 üzenetére
Elmegy a telefon 5 napot, 15 perc képernyő idővel.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Fruityloops #5928 üzenetére
Az ugye tiszta, hogy elsősorban a használattól függ az akkuidő, nekem is elmegy 3 napot, de nem is használom állandóan.
-
gabor_01
senior tag
válasz
Fruityloops #5928 üzenetére
Én nekem lassan egy éve, hogy megvan a kütyü.
5 napot kibír, úgy, hogy 20-30% között rakom az ötödik nap töltőre.
Persze ha sokat basz*atom, ez lecsökken egy kicsit . -
Samus
addikt
válasz
Fruityloops #5920 üzenetére
Az nagyon durva, nálam azért nem merül ennyire, pedig fut boldog, boldogtalan a háttérbe (amit persze enged, mert úgy taakarékoskodik a memóriával, mintha nem lenne mindenre is elég a 6GB), szinkronizálás alap, mobilnet és Wifi állandóan aktív, fényerő automata (1/4), két napot ki tudok sakkozni vele (és játszok is), de ez eddig úgy jött össze, hogy második nap estére még 20% volt, mostmár töltő kell neki. Egy éjszaka alatt átlagosan 3%-ot merül (az előző verzió tudott olyat is, hogy 0%...). A kijelző viszont hiperérzékeny lett, néha nettó hülyeséget csinál, múltkor a zsebemben elindult a kamera és a Google asszisztens is, az előzőnél azért jól működött a zsebmód...viszont a Messenger az őrületbe kerget. Nem tudom beállítani, hogy üzenetre ne adjon értesítési hangot. Nincs a listában "Néma"...
-
crok
nagyúr
válasz
Fruityloops #5915 üzenetére
De, nagyjából lehet, úgy nagyjából 10.000+ féle kernel és|vagy partial wakelock és|vagy alarm lehet. Most remélem sokat segítettem
és amúgy van olyan wakelock ami csak számláló, és pl. pont azt számolja hogy pl. screen miatt nem lehet doze mód.. de ne haragudj én ebből már kiszállok, bocs.
-
crok
nagyúr
válasz
Fruityloops #5913 üzenetére
Ez mind a teljesen hasznavehetetlen MIUI akkustatból van ami nem tudja (soha nem is tudta, a "sima" Android se) lebontani hogy mi van az Android rendszer alatt. De legalább látszik hogy 2.5 órát tartja munka alatt.
-
crok
nagyúr
válasz
Fruityloops #5910 üzenetére
Valami ébren tartja a telefont, hidd el, nem engedi lemenni a SoC-ot sleep-be - ez NEM ugyanaz mint a doze deep vagy light. Ezért írtam amit írtam. Így max. találgatni lehet, értelmét nem látom.
-
crok
nagyúr
válasz
Fruityloops #5905 üzenetére
" Az android merüléses történetre amit írtál már nagyon régi android 7.-nél még működött, a többi meg rootnál van csak.." - Ez igy ebben a formaban total nem igaz, csak mondom. A bugreportbol battery historian-hoz se es a better battery stat-hoz se kell root, a bbs-hez is csak a leirt par adb parancs.
-
ktomcat
senior tag
válasz
Fruityloops #5905 üzenetére
Részemről csak egy tipp lenne, hogy mi van akkor ha a belső tárhelyet formázod? Amennyiben tényleg egy média fájl (nem feltétlenül csak .mkv miatt lehet) a ludas, ezzel ki lehetne zárni.
De ezt nagyon offba merem csak írni -
crok
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
Fruityloops #5898 üzenetére
1. [link]
2. Nem tudom mostanában is így van-e, régebben okozhatott ilyen problémát, ha volt mkv fájl a telefonon. -
trebrona
nagyúr
válasz
Fruityloops #5896 üzenetére
Egy modellen belül is vannak más-más fajta kijelzők.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Fruityloops #5836 üzenetére
En is levettem mert már nagyon karcos volt. Konstatáltam, h alatta is az🤣, úgyhogy újat nem kap, így minek. Mindegy én letojom használati tárgy. De hogy a sok hajszalkarc a folian és egyik sem mély és megis karcos a kijelző amin az eleje óta folia van szamomra furi, de mint mondottam én tulleptem ezen.
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Fruityloops #5801 üzenetére
" A kamera meg perfect,"
Erős túlzás. Note 7-tel összehasonlítva gyengébb.
Mivel quad-bayer van a 9-ben ezért csak szoftveresen javítva lesz belőle nagyobb kép, főleg az előlapi kameránál jön ez ki. A színek is sokkal szaturáltabbak mint a 7-en, a fókusz viszont jobb. -
troller
senior tag
válasz
Fruityloops #5826 üzenetére
Izé, te ezek szerint levetted róla a gyárilag a kijelzőn lévő fóliát?
-
crok
nagyúr
válasz
Fruityloops #5826 üzenetére
Dehogy fut maxon, senki ilyet nem mondott, jol neznenk ki 576MHz lenne a max. Csak annyi, hogy egy szinttel a minimum felett.
-
Samus
addikt
válasz
Fruityloops #5814 üzenetére
Szaggatás nálam sincs, de ha tudtam volna (időben felnézek ide), biztos nem frissítettem volna a gyorsabb merülésre. A zárképernyő betütípusának cseréje zavar engem a legjobban, mást nem nagyon látok, mert Nova Prime-ot használok évek óta...
-
crok
nagyúr
válasz
Nálam se szaggat egyáltalán, a kicsit erősebb merülés (amit említettem) meg szerintem amiatt van, mert Android 11-en most a CPU nem megy le soha a valódi minimum frekvenciára, egy szinttel magasabban van a kernel minfreq-je mint lehetne így tétlenül vagy alacsony terhelés mellett is több a fogyasztása (300MHz helyett 576MHz, Android 10-en úgy rémlik ez simán 300MHz volt). Ezt már jelentettem is, két bugreportban is. Meglátjuk mit kezdenek az infoval..
-
kanyi51
senior tag
válasz
Nekem nem szaggat, nem lassabb, DE valóban hamarabb kell a töltő mint a frissítés elött.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Fruityloops #5801 üzenetére
"Az IPS-t szeretem, természetes szép színek, és ebbe egy jó IPS kijelző került, ezt külföldi tesztekben olvastam (nem magyarban..)."
Továbbra is azt mondom, hogy ennek a készüléknek nem különösen jó a kijelzője. IPS fronton csináltak ennél sokkal szebb/jobbakat mások, persze nem ennyiért.
De az a fontos, hogy neked tetsszen
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Fruityloops #5797 üzenetére
A jó kamera és szép IPS kijelző kijelentéssel nem föltétlen értek egyet. Inkább azt mondom, hogy ennyiért rendben van.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Fruityloops #5784 üzenetére
Hát ízlések és pofonok. A Gg3 az furi , mondjuk kevésbé karcolodik viszont jobban törik. Amúgy egy samu a52, a72 ben is gg3 van és még azok drágábbak is.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Fruityloops #5771 üzenetére
Tegnap sikerült megnyomkodni. Nem rosszabb az a kamera. Ahogy neztem a fotókat kb hasonló. A kijelző meg ég és föld.
-
törölt tag
válasz
Fruityloops #5767 üzenetére
Érdemes már a note 10 et venni.
-
puhos363
tag
válasz
Fruityloops #5767 üzenetére
Én már nem biztos hogy ezt venném.
-
válasz
Fruityloops #5738 üzenetére
Dehát a 120 Hz kikapcsolható. 😁
Igaz, nekem Poco X3 NFC van, de nem akkora a különbség a 60 és a 120 Hz között akkuidőben. -
crok
nagyúr
válasz
-
kanyi51
senior tag
válasz
Tepsi? Meg lehet szokni, elég rövid idő alatt. Később már nem érzed olyan nagynak
De persze ha a tenyered kicsi
-
Trooper82
senior tag
válasz
Fruityloops #5735 üzenetére
A teló jó. Kissé későn jönnek a frissitesek de jönnek azért egyenlőre. Nekem a kamera is tetszik. És tényleg baromi nagy😂.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Fruityloops #5735 üzenetére
Oh személyes a tapasztalat a note 10 pro-val? Lattam valahol dicsőítik a kamerát van ahol szídják. De kösz h megosztottad! Bár a szoftveres elhanyagolás miatt lehet vmi mi lite fele hajlok majd egyszer hátha ott jobb.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Fruityloops #5687 üzenetére
Kollégámnak van Poco F3...azért előban nagyon adja az a 120Hz, én megnézném mielőtt döntök.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Fruityloops #5687 üzenetére
Igazából az a kérdés, hogy mennyire tervezel vele hosszabb távon.
Pl a frissítés-ek miatt.
Mivel kicsivel már több mint egy éve jelent meg, így arra kevesebb az esély hogy 2023-ban is kapjon normálisan frissitést.
Persze ha nem fontos a frissítés, akkor teljesen jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest