- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
trebrona #5899 üzenetére
Nekem a Kernel verzió bökdösése után nem az a menü jön fel, hanem valami teszt menü. Még a kódok se vezetnek oda. A 3.-at el se fogadta...
-
Fruityloops
tag
válasz
trebrona #5897 üzenetére
1. Az úgy nagyon jó..pff...ugyanis ugyanolyan háttérképpel teljes fényerőn enyém minimálisan halványabb, meg nála fehéregg kicsit a háttérkép és a rendszerbeállításoknál is enyém picit sárgásabb övé világosabb. Most akkor enyimébe gyengébb minőségűt szereltek..?
2. Az aksit se értem miért merül ennyire, reggelre 48-ról 38-ra merült, néztem valami médiatár oló van harmadik helyen, első a képernyő, második az android rendszer, harmadik a médiatároló, mi az isten az a médiatároló, párom telefonján sehol nincs az akku menüben, lehet az meríti? -
-
susa03
csendes tag
válasz
trebrona #4879 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Sajnos kavarodás volt mert 2 ügyfélszolgálatost is felhívtam a telekomtól de azt se tudták miről van szó... Én is úgy tudtam, hogy fizikai sim a plusz sim de ők csak azt hajtogatták, hogy nem meg kössek vezetékes internet csomagot.. Olyan helyen ahol pont azért van mobil netem mert más lehetőség nincs...
-
Soká
senior tag
válasz
trebrona #4843 üzenetére
Trebrona megint tudta a megoldást! Köszi!!!!
duke, próbáltam pontosan leírni (gyári, magyar, mókolatlan teló), hogy milyen üzemmódról beszéltem. A gyári fotós appnak van Pro, Video, Fénykép, Portré és Több üzemmódja. Utóbbin belül van a Lassított üzemmód.
A trebrona által javasolt megoldás pedig úgy érhető el, hogy a lassított üzemmódban felvett videót megjeleníted a képernyőn. De nem indítod el középen a ► jellel, hanem csak ráböksz a képre. Ekkor jelenik meg a szerkesztő üzemmód és lesz ott egy kis apró jel, amit piros nyíllal jelöltem. ha azt átállítod, akkor megjelenik a csuszka, amit trebrona emlegetett. azt széthúzod (vagy oda ahová szeretnéd) és elmented. Annyi van, hogy elmentés után már többet nem tudod így szerkeszteni, mert nem új fájlként menti el a módosításokat, hanem felülírja az eredetit.
-
steele80
senior tag
válasz
trebrona #4631 üzenetére
Figyu itt nem az volt a kérdés, hogy a diginél megy-e a VoWifi, mert megy. Ha visszaolvasol ez abból indult, hogy állították ez a telefon nem alkalmas a VoLTE és VoWifi szolgáltatásra. De mivel neked nem ilyen készüléked van valószínűleg pont a lényeg nem ment át, hiszen készülék hiányában te ebben nem tudsz állástfoglalni!
-
crok
nagyúr
válasz
trebrona #4608 üzenetére
Ez nem teljesen így van, jó, persze függ a készülékben levő PDC profil(ok)tól de vastagon a szolgáltatótól is.. kettőn áll a vásár, ha nem fütyülnek össze ahhoz is két oldal kell.. a VoLTE egyébként is pont annyira szabványos mint a SIP.. és sokszor emlegetem azokat a bizonyos telekommunikációs licenszeket.. Gyanítom úgy, mint máshol pl. PDC profilcserével menne (DT Turkey vagy Greece-re mondjuk). Vagy csak simán a Xiaomi.EU ROM-ból a NON-HLOS.bin-t áttenni a Global vagy EEA ROM alá.. Ezek a trükkök egy egészen nagy százalékban bejönnek mostmár. Nincs Digi kártyám amivel ki tudnám próbálni.
Más: Xiaomi.EU ROM: mostmár ZIP-ként jön ki, már a V12.0.1.0 is ZIP volt.. ez nekem kimaradt, nem is néztem:
xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V12.0.2.0.QJZMIXM_v12-10.zip
Ugyanis úgy vannak vele, hogy mostmár van kint TWRP, OrangeFox is, TWRP 3.5 alapon.. meg PBRP is (még beta).. szóval elengedték a fastboot-os megoldást. -
beach head
senior tag
válasz
trebrona #3807 üzenetére
Tehát akkor a visa kártyával szórakozni kell és virtuális kártyát létrehozni... az anyja ...csájának ad az otp visa kártyát akkor nekem mastercard helyett, vagy miért is nem tudnak akkor olyan alkalmazást írni amivel megy a fizetés visa kártyával is mindenféle sundámbundám dolog nélkül..... marhajó
-
beach head
senior tag
-
-
-
crok
nagyúr
válasz
trebrona #2017 üzenetére
De keresőben találtad meg vagy megnyitottad linkről? Linkről mindig megy. De ha Play-ben rákerese nem találja, ha megnyitod a Google LLC. összes appját abban sincs benne. Nem? Ha pl. itt a linkről megnyitod akkor persze megnyitja, megnézheted. Ha Android 10-ed van és telefonon rajta van akkor is azt írja hogy telepítve. De Play-ben keresőbe ha beírod hogy Android Auto vagy végiggörgeted a Google LLC. appjait - ott megtalálod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen egeret válasszak?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest