Hirdetés
- Egy fotó, CMF Phone 2, három kamera
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikszi
tag
válasz
Pisti_1423 #6367 üzenetére
Uppsz, most akkor xiaomi.eu-s rom vant fent, vagy a hivatalos EEU-s? Nagyon nem midegy, amit linkeltem és amit találtál az a hivatalos rom, a xiaomi.eu custom rom, külön recoveri is kell neki és bootloader feloldás. A beállítsok, a telefonról oldalról tudsz screenshotot küldeni? -
Mikszi
tag
válasz
Pisti_1423 #6364 üzenetére
Ha EEU-s romod van akkor csak be kell tallózni.
-
Mikszi
tag
válasz
Pisti_1423 #6362 üzenetére
-
Mikszi
tag
válasz
#38464487 #6348 üzenetére
Már van 3 régióra is, EEU, Török és orosz (ezek amolyan előzetes kiadások). A global sajnos most késik S-nél is és Pro-nál is.
[Note 9 S romok] -
Mikszi
tag
válasz
Viktor0610 #6007 üzenetére
Xiaomi.eu rom már megjelent. :)
-
Mikszi
tag
De azért az durva, hogy 2 pro is van ebből a cuccosból, ami egyáltalán nem kompatibilis egymással, globál 9s= indiai 9 próval, hál isten van kódnevük Joyeuse vs curtana... de azért ez mennyire gáz.
-
Mikszi
tag
válasz
belsodavid #5864 üzenetére
Esetleg beállítások - alkalmazások - alkalmazáskezelés - itt fent jobbra a 3 pöttyre, a felugró buborékban az alapértelmezett alkalmazások- legörgetsz - linkek megnyitása - youtube kiválaszt, majd támogatott linkek megnyitása itt a ne nyissa meg opciót kiválasztani....
Hátha bejön, illetve ugyanitt a vancednél a youtube és más támogatott link megnyitására menni...
-
-
-
Mikszi
tag
Akit esetleg érdekel: Orangefox recovery 11 satble [link]
-
Mikszi
tag
Még valami, ha van kedvenc saját beállításod, pl alapértelmezett autó vaku, zárhang be mókolás a képbeállításokkal stb azt elmentheted egy külön xml fájlba ugyanazon az elérési úton mint ahol az xml fájlok vannak, és akármikor beolvastathatod az előbb említett módszerrel, illetve elmentheted, hogy ha újra kell valamiért telepíteni az alkalmazást akkor meglegyen. A beállításoknál a configs menüben save-re kattintva van rá lehetőség.
-
Mikszi
tag
válasz
paolinho #4466 üzenetére
Az előző hozzászólásomban a második képen rajt az elérési út, trcamnál belsőtárhely/trCamera/XMLConfigs mappát kell létrehozni, ide kell bemásolni az xml fájlokat, majd a kamera appban a piros kereszttel jelőlt telüretre kell kétszer koppintani, és felugrik egy kiválasztó ablak, megkeresed a neked épp kellő fájlt és restore.
-
Mikszi
tag
-
Mikszi
tag
-
Mikszi
tag
válasz
kanyi51 #4191 üzenetére
Az már egy frissebb verzió, hibajavításokkal.
Végül is most, hogy mondod a zip-ben levő twrp.img-t már eleve le lehet cserélni erre az újabbra is és megint kimarad egy lépés.
Amikor csináltam éjfél után volt, és nem első próbálkozás, + bejött némi hiba is az előtte levő kísérleteknél és így lett ez a metódus. -
Mikszi
tag
válasz
paolinho #4184 üzenetére
Szia!
Én a következő kép csináltam:
1 Bootloader nyitás.
2 Xiaomi.eu fastboot rom letöltése: [link] majd telepítése.
3 Ezt a fájlt [link] kicsomagoltam majd a flash_twrp.bat-al felraktam fastboot módban a twrp-t.
4 Ezután elindítottam a twrp-t (hangerő fel + bekapcsológomb) és az itt található [link] javított twrp img fájlt felraktam recoverynek.
5 ezután telepítettem a 12-es MIUI recoverys romját.Eddig különösebb gondom nem volt vele.
Lehet, hogy a második lépés nem kell anélkül is működni fog.........
-
Mikszi
tag
válasz
beach head #3898 üzenetére
Próbáld meg a nyelvet angolra állítani és úgy lehetséges, hogy sikerülni fog.
-
Mikszi
tag
válasz
beach head #3895 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy fotó, CMF Phone 2, három kamera
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó új, bontatlan Samsung Galaxy A16 (4/128 GB, fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Plus 128GB Független Purple ,szép állapot!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BONTATLAN Redmi 14C dual SIM 128 GB ROM NFC Midnight black
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest