- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikszi
tag
válasz
belsodavid #5864 üzenetére
Esetleg beállítások - alkalmazások - alkalmazáskezelés - itt fent jobbra a 3 pöttyre, a felugró buborékban az alapértelmezett alkalmazások- legörgetsz - linkek megnyitása - youtube kiválaszt, majd támogatott linkek megnyitása itt a ne nyissa meg opciót kiválasztani....
Hátha bejön, illetve ugyanitt a vancednél a youtube és más támogatott link megnyitására menni...
-
válasz
belsodavid #5862 üzenetére
Amit itt írtam, kipróbáltátok?
-
Samus
addikt
válasz
belsodavid #5854 üzenetére
Nem megoldható. A Youtube rendszeralkalmazás, a hozzá társított linkeket mással nem tudod megnyitni. Az én technikám, hogy menyitáskor mentem a megnézendők közé, és Vancedből pár kattintással már nézem is.
-
crok
nagyúr
válasz
belsodavid #5044 üzenetére
AnyMote
IR Remote Control
SURE - Smart home and TV Universal REmoteXiaomi-kon nekem / nálunk ezek mennek jol, a sajátjuk (Mi Remote) hát.. volt már olyasmi amivel ment.. Annyi, hogy a fent említett 3 appban a beallitasokban at kellett allitani alternativ IR parancsok hasznalatara. Samsung TV-m van, teljesen jól működik minden gomb (igaz nem mai darab..) és eddig nekem vittek mindent amit megetettem velük (KAON "UPC" Voda set-top box, LG commercial display, LG klíma, random klímák és TV-k szálláshelyeken.. AnyMote-ot meg is vettem anno mikor egyszer le volt akciózva).
-
válasz
belsodavid #5043 üzenetére
Ezer meg kettő távirányító app van a Playen.
Próbálj másikat. -
belsodavid
aktív tag
válasz
belsodavid #5043 üzenetére
Annyit sikerült intéznem, hogy minden működik csak a 4 navigációs és a középső OK gomb nem. Elvileg érzékeli, többszöri nyomásra azt írja a tv, hogy nem elérhető!
-
Soká
senior tag
válasz
belsodavid #4816 üzenetére
Nekem sem tölti fel azonnal és automatikusan, de ennek abból a szempontból örülök, hogy fotózás után van időm még a telefonon selejtezni, eldönteni, hogy mi menjen fel a google fiókomba és mi nem. (ne foglalja a helyet). Szóval, nekem nem nehézség a telón megnyitni a google fotók alkalmazást ahhoz, hogy elinduljon a feltöltés.
-
crok
nagyúr
válasz
belsodavid #4816 üzenetére
Jo.. akkor megnezed amit irtam?
-
crok
nagyúr
válasz
belsodavid #4813 üzenetére
Hmm...ha meg kezzel elinditod az appot akkor csinalja, jol ertem? Esetleg az automatikus indulas jog? Akkukimeles ki van ra kapcsolva? MIUI kanossza?
-
belsodavid
aktív tag
válasz
belsodavid #4813 üzenetére
Na változás történt! 17 órakor csináltam egy képet teszt képpen, 18-kor még nem, de most néztem rá gépen, már fennt van a kép. Miért késlekedik? Be lehet állítani úgy, hogy azonnal töltse fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest