- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
Peterhappy #3597 üzenetére
Letiltani le tudod ezeket egész egyszerűen, root nélkül is. A leírásban a Xiaomi ADB/Fastboot Tools-t ajánlom, PC-vel adb-n letilthatod GUI-ból ami nem kell.
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
A felesleges alkalmazások (Google One, Hírek, Facebook stb.) blokkolására/eltávolítására van lehetőség, vagy kizárólag rootolt eszköz esetén?
Ahogy néztem, a kényszerített leállítás nem minden esetben volt elegendő (bár lehet, hogy csak én bénáztam).Illetve van esetleg a MIUI 12 alatti gyári kamera app helyett valami, ami preferáltabb és működik root nélkül?
-
trebrona
nagyúr
válasz
fireman123 #3595 üzenetére
https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/mi-mover/
-
fireman123
őstag
Sziasztok, ma érkezett meg a note 9 pro-m, a régi telóról (Redmi 3 pro) szeretném "átköltöztetni" az azon lévő appokat, a régi telón megtaláltam a Beállítások/rendszer/átköltözés menüt, ...valami hasonlót keresek a note 9 pro-n is, de nem találom már 1 órája
, ....van ebben ilyen lehetőség, ha igen hol találok rá? (MIUI Globál 12.0.1 stabil van rajta)
-
gabor_01
senior tag
válasz
gabor_01 #3584 üzenetére
További furcsaságok:
Bejövő hívásnál csak zöld ikon van: húzzam el felirattal.
Kísérletezéssel rájöttem, ha lefelé húzom, akkor elutasítja a hívást és utólag felvillan a piros ikon.
Az akku menüben nem mutatja a töltés óta eltelt időt. (Csak a legutóbbi újraindítás óta eltelt időt, vagy hasonlót.)
Lehet ezért volt ez sokáig béta, csak basztatták őket, végül hagyták kijönni?
Gyári EU-s romom van.
Hozzáteszem van egy Redmi 7A-m is, ott normális minden. -
crok
nagyúr
válasz
Danecay #3590 üzenetére
A háttérben futás opció kikerült MIUI 12-ben ezek szerint.. szuper "újdonság", hátha intelligensen csinálja magától a rendszer ha már beállítod hogy az akkuhasználatnál hogy nincs korlátozás
Az az autostart ami viszont fontos lenne, mert annak két lehetősége van: triggerre indulni és egyéb folyamatokat indítani. Az első azért kell hogy ha van üzenet pl. akkor a broadcast-re induljon is el az app (ilyen pl. az instant üzenet is (Firebase Cloud Messaging / FCM) hogy legyen értesítés).
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
A Viber alkalmazással lenne olyan problémám, hogy elég sokszor nem kapok értesítést a beérkező üzenetekről ,van, hogy csak akkor veszem észre ha feloldom a telefont vagy ha konkrétan megnyitom a Viber alkalmazást szembesülök vele, hogy jött üzenetem, de volt már, hogy a küldéstől számítva, több mint egy fél óra múlva jött meg az értesítés az üzenetről. Az alkalmazás beállításokban az automatikus indítás be van kapcsolva, akkumulátorkímélés nincs korlátozva, a #147600-ban tárgyalt MIUI kanosszajárás-os leírásban a "- Háttérben futás engedve?" nem találom, de mivel automatikusan indul és az akkukímélő nem lövi ki, és egyébként is alapfeltétele kellene, hogy legyen egy ilyen applikációnak a háttérben történő futása szerintem, ezért azzal sem kellene, hogy gond legyen. Próbáltam már eltávolítani majd újratelepíteni az alkalmazást de továbbra is rapszodikus a működése. A párom ugyanilyen telóján ugyanez a jelenség figyelhető meg.
A legtöbb telefonomon problémás volt ez, az is igaz, hogy a legutolsó 3 készülékemen MIUI rendszer futott, kettőn gyárilag egyiken pedig portolt formában.
Mit próbáljak meg még esetleg? -
colonell
senior tag
válasz
Viktor0610 #3583 üzenetére
Megint fizetni akartam, aztán simple meg úgy gondolta, hogy nem, ennek keresem az okát igazából, de inkább a Simple-t tartanán első sorban hibásnak nem a rendszerváltást.
-
gabor_01
senior tag
Vettem egy ilyen ketyerét, egyből a MIUI12 ment fel rá.
A gondom egyenlőre csak annyi, hogy a névjegyeknél nem lehet beállítani, hogy mit jelenítsen meg.
Minden forrásból megjelenít. (Sim kártya + összes fiók).
Ha kikapcsolom a szinkronizációt az egyes fiókoknál, a névjegyek akkor is ott maradnak.
Ez ilyen? -
-
colonell
senior tag
Simple elett meg újra vagy nem bírja az új miuit?
Vagy újra kéne pakolni az új miui miatt?! :D -
crok
nagyúr
válasz
kszabolcs82 #3580 üzenetére
Eddig minden okay vele, semmi ilyet nem tapasztaltam.
-
crok
nagyúr
válasz
batai15 #3572 üzenetére
Nekem emiatt tudott volna többet (de mivel már van RaiPay..):
Simple: ha nem vagy OTP-s és így a kártyád nem OTP-s akkor nem tudod használni az érintésmentes fizetést csak egy OTP Simple virtuális kártyával, amin van egy (azt hiszem) 45000HUF per hónap forgalmi limit és gyakorlatilag egy feltöltős kártya.
Google Pay: itt be tudod regisztrálni (ha nem is a saját, de) pl. a Revolut / Curve kártyád és így pl. nincs limit.
De lehet van más is..
-
crok
nagyúr
-
aradebil2
senior tag
Elindult a Google Pay hivatalosan is, bár az Google Playen még nem találom, viszont Revolutban úgy néz ki hozzá tudom adni
[link] -
crok
nagyúr
válasz
batai15 #3567 üzenetére
+1 annyi megjegyzéssel, hogy ha az NFC folyamatosan be van kapcsolva akkor az valamiért eléggé húzza.. pedig nem kellene.. mindenesetre ha RaiPay-el akarok fizetni úgyis feloldom a telefont, nekem annyi plusz mozdulatot megér hogy NFC bekapcs / fizetek / NFC kikapcs.. amúgyis megszoktam már hogy így csinálom.
-
batai15
félisten
Nem akarom elkiabálni, de a régebbi telefon elégedetlenség kontójára : telefon 4 napja hibátlanul üzemel .
Ráadásul az akkuval is elégedett vagyok ,ennyit sem miui11,sem aosp rom nem hozott.
Reméljük így is marad. -
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #3553 üzenetére
A megszokott Microsoft Launcher-t felrakva megoldódott minden widget kívánságom.
-
crok
nagyúr
válasz
Dexter68 #2735 üzenetére
Hmm.. ez a hívásrögzítő app amit itt említesz hogy jó, működik és jobb mint a Cube mert "nem kavar be" a hangszórókkal.. na ez meg eltűnt Play Store-ból.. APKPure-on legalább még fent van..
-
macilaci78
nagyúr
válasz
kanyi51 #3563 üzenetére
Lehet, felszereltségtől is függ.
Én a Media Markt-tól rendeltem meg, tegnap kaptam.
Körbe volt zsugorfóliázva, és az egyik rövid oldala és alja között L-alakban Media Markt-os matrica.
A doboztetőt levéve volt benne egy kb telefon méretű doboz, abban volt a tok, meg két kis füzetke és a tű a SIM-tálcához.
Alatta a telefon rajta az üvegfóliával és körbe fóliázva minden lapja és éle a sarkok kivételével.
Alatta külön rekeszben a töltője és kábele. -
vétó
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3556 üzenetére
Én Telenornál vettem a készüléket, abban nem volt tok a telefonhoz.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A MIUI-optimalizációját érdemes kikapcsolni a További beállítások / Fejlesztői beállításokban?
Memóriakártya használata esetén a telefonból elvégezhető a formázás, és ha igen, akkor hol található ez a funkció?
-
macilaci78
nagyúr
Olvastam a hsz-eket, de nem jöttem rá, hogy Erste bankkal NFC fizetést hogy lehet összehozni. Tud valaki segíteni?
-
-
Atilla001
senior tag
Üdv! Bocsánat ha 100x voltmár, de minden csomagban van szilikon tok és alapból van fólia a telefonon? A tok eltünteti a kamera kiemelést, vagy azzal is felfekszik?
thx -
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Redmi Mi A1-ről váltottam a 64 gigás Redmi Note 9 Pro-ra.
MIUI Global 11.0.3 Stabil 11.0.3.0 (QJZEUXM)
Android 10 QKQ1.191215.002Nagyjából jó, de van pár widget, ami hiányzik. Névjegy widget közvetlen tárcsázás, illetve Térkép (google maps) adott címre útvonaltervezés. Van ennek valami trükkje?
Még a SIM-kártyákat nem raktam át, de google accountokkal beléptem.Köszi!
-
DaWehun
tag
nálam miui12 alatt is szar a dupla 4g/volte mód. 2. simen nem érnek el bizonyos helyeken, ki sem csörög csak sms-t kapok, hogy kerestek. ez így elég gáz. valami használható megoldás van rá esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest