Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lfarkas
aktív tag
A telefonbeszélgetések felvételére adott jövőbeni válaszotokat nagyon várom !
Üdv. -
lfarkas
aktív tag
Nappali erős fényviszonyoknál is jól látható a képernyő képe?
-
lfarkas
aktív tag
Sziasztok! Akkor már biztos, hogy a telefonbeszélgetéseket egyik appal sem veszi fel? Munkám miatt nélkülözhetetlen !!
-
-
-
batai15
félisten
https://m.origo.hu/techbazis/20200826-xiaomi-redmi-note-9-kamera-kosz-por-hiba.html
Ebből mi igaz? Még nem is hallottam róla. -
Roachy
senior tag
Holnap viszem vissza gariba a telót. Ha teljes gyári visszaállítást csinálok (a fiókokból i kilépek), mit érdemes használni backupként, ami aztán lehetőleg minden app-ot és telefon beállítást hiba mentesen visszaállít, hogy ne kelljen megint belakni a telefont elölről. A Xiaomi Cloud jól működik?
-
Tompie
őstag
válasz
fireman123 #1574 üzenetére
Sinceritytrading-hez hasonló megbízhatóságú? Ahogy nézem sinceritytrading olcsóbb valamivel.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #1573 üzenetére
Megtaláltam mindent, köszi!
-
fireman123
őstag
Persze tudom, de most nincs szükségem nagyobbra, ....amúgy a mymemorynál ua. kártya 2,5 Ł-al drágább mint a courtesytradingnél (én kb. 7-8 éve innen veszem
), igaz a mymemorynál adnak hozzá adaptert, de az meg nem kell nekem
, van a fiókban van 5-6 kihasználatlanul.
Végülis nem a sandisk-et vettem, hanem 64GB u3-as samsung evo plus-t, az is csak 10,5 Ł volt. -
válasz
#75424128 #1570 üzenetére
Pixel-összevonás.
Hiba. Az app valószínűleg hibásan mutatja az előlapi kamera felbontását.
Ha bemész a teszt menübe (tárcsázóba: *#*#6484#*#*, *#*#MIUI#*#*), ott a Software version részen felsorolja a kamerákat a Camera information részen. Itt van a FRONT= után a kamera típusa -nálam: OV_ov16a1q_II. Erre rákeresve 16 megapixelesnek írja. -
esox
senior tag
Product name: Redmi Note 9 Pro Interstellar Grey 6G RAM 128G ROM
Manufacture date: 22 Jul 2020 16:41:52
Country: CB -
esox
senior tag
válasz
fireman123 #1424 üzenetére
picivel drágábban dupla ekkorát kapsz. Én évek óta mymemory-tól veszek minden sdhc kártyát.
https://www.mymemory.co.uk/memory/memory-cards/micro-sdxc.html -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #1568 üzenetére
Köszönöm a választ, de nem igazán értem sem a pixel- összevonást, sem a hibát. Megköszönném, ha elmagyaráznád.
-
-
törölt tag
Sziasztok! Két hete én is márkatárs lettem. A napokban kíváncsi lettem a pár dologra és letöltöttem az AIDA 64 és a DevCheck programokat és meglepődve látom mindkettő csak két kamerát jelez. Előlapinak 4 MP, főkamerának 16,1 Mp felbontással. Minden más jellemző a telefon gyári adataival megegyező. Hogy lehetséges ez? Vagy valamit félre értek? Örülnék a megnyugtató válaszoknak! Üdv.
-
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610 #1544 üzenetére
Köszi a választ.
-
Remiel
őstag
a Google-nak pont annyira hiányzott a Huawei tiltása, mint neked egy pattanás valami igazán kellemetlen helyre. Trump és gondolom a mögötte álló gazdasági erő volt az akinek nem tetszik ez az (ezt a kémkedést, adatlopást ne erőltessük) de kíváncsi leszek mi lesz november után, ha a hajasbabát nem választják újra
-
-
m0py
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest