Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
Carline #7318 üzenetére
Hát nekem ugyanígy win7 64bit+chrome opcióval nincs utánvét, de ugyanezen a gépen opera böngészővel van. Mostmár semmit sem értek. Mindegy is...
Persze hogy nem tiszte eladni és népszerűsíteni sem, viszont szeretek előre meggyőződni, ha van olyan, hogy pl 2 féle kijelzővel szerelik, vagy valami miatt pl ha jól emlékszem még a Note2Primenál volt olyan, hogy ami kínából jött annál előfordulhatott, hogy van vmi gebasz (már nem tudom mi volt), de az EuStockos meg jó volt. Akkor szoktam oda hozzájuk. Kérdezni nem szeretek, mert lehet hogy volt már tárgyalva. Ezért visszaolvasok és 7-10 napig olvasom a topikot. Remélem ez nem baj. Csak annyit mondtam, hogy ha egy nem hozzáértő idetéved, hasonló okokból, mint én, akkor őt megtévesztheti ez a sok szakmaiság, amit itt lát és akár azt is gondolhatja, hogy sz@r a telefon, mert mindenki babrálja. Pedig nem! De ez egy összefoglalóval orvosolható lenne. És még azt is írtam, hogy engem ezek nem érdekelnek, tovább pörgetem/átugrom és kész. Részemről ennyi, engem amúgy nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest