- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madrac
senior tag
válasz
kirusz1 #7244 üzenetére
Tudom, ők se makulátlanok ez tény. Illetve a wayteq. Mindenesetre még mindig róluk hallottam a legkevesebb panaszt. Nálam ők és a turbado vannak az elfogadható üzletek listáján, informálódva a tapasztalatokról. A többi elég felejtős szerintem. Azért a pár ezer forintért pedig már nem rizikózok a közvetlen kínai beszerzéssel, bár kíváncsi lennék, hogy a banggood-nál mennyire jó a telefonos garancia. Ők még elég jók lehetnek, leszámítva azt, hogy kész tortúra megutaztatni egy telefont, ha garanciáztatni kell.
(#7242) Trubad Úr: minimguard-ot használod? mennyire hatékony? régen nagyon jó volt, azt tudom.
Mindenesetre én is beléptem a 360 órás bootloader nyitásra várakozók klubjába
-
dioka7
senior tag
válasz
kirusz1 #7231 üzenetére
Egyszer már rendeltem tőlük, akkor nem volt gond, és akkor én is utánvéttel fizettem. Most viszont nincs utánvét. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy csak akkor van, ha hazai raktárban van nekik. Ez EU raktár és lehet h emiatt nem engedi az utánvétet.
Az viszont tény, hogy ebbe a topikba beleolvasva, hamar elvetettem az ötletet, hogy 130k-t elutaljak nekik előre... -
törölt tag
válasz
kirusz1 #5478 üzenetére
Szerintem is nagyon megéri Kínából rendelni a telefont
Én már megjártam vele, soha többet.
A kínai szervizbe való visszaküldés díja 5-10ezer Ft. 5ezer Ft alatt ajánlott, tértivevényes levélként nem lehet megúszni. A nem ajánlott leveleket ellopják.
Kínába 1 hónapot utazott a telefon. Másfél hónapig javították a készüléket, majd visszafelé is 1 hónapot utazott. Három és fél hónapot kellett nélkülöznöm a telefont.
Ráadásul visszafelé megvámolták a telefont, be kellett fizetnem 27%-ÁFA-t. Amikor újonnan jött a teló, akkor szerencsém volt és átcsúszott a vámon.
A slusszpoén pedig az volt az egészben, hogy ugyanúgy kaptam vissza a telefont, ahogy elküldtem, hozzá sem nyúltak.
Az eladó azt válaszolta, hogy küldjem vissza még egyszer és majd ő személyesen felügyeli a telefon javítását...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest