Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Potyka03
senior tag
Ez lehet hülye kérdés lesz,de a Note 5 a MIUI 10-el tudja a két ablakos módot? Hol tudom előhozni?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gabikiraly2 #23294 üzenetére
Ott volt ,köszi !
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
WhiteWalker #23293 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha éjszakai mód alatt kell kereni. Ha jól emlékszem...
-
WhiteWalker
nagyúr
AOSiP romban hol tudom állítani a kijelzőt , melegebb vagy hidegebb legyen?
MIUI-ba van ilyen , csak itt most hirtelenséggel nem találom....persze ha tudja ezt a featuret egyáltalán... -
kerobi
senior tag
Sziasztok masikF-fel vannak tapasztalatok?
-
Norby86
őstag
válasz
baitsee23 #23270 üzenetére
Most tettem fel a romot egy fél órája. Első tapasztalatok hogy jó kis pörgős, gyors rom, a KangarooX kernellel megy a kamera valóban. Viszont ami kissé szívfájdalom hogy az akkumulátor töltöttség jelző ikont az értesítési sávban csak arra engedi beállítani hogy az akku jelen belül mutassa a százalékot. Ez újításként a heti dev. romban már benne volt hogy az akku ikon mellett százalékba mutassa. Na ez itt nincs sajnos. Másik hogy a kamerából a simát tették bele amiben nincs AI. Ezt hogyan lehet rá varázsolni? Illetve erre az akku jelzésre nincs valami modding akár Magisk-on? Más minden rendben van, még a sötét módot is (nem az éjszakai hanem a sötét mód) lehet arra az opcióra állítani hogy napszaktól függően tehát naplementekor automatikusan váltson át erre a módra. Na ez valamiért a dev. romban nincs már benne... Jól emlékeztem hogy benne volt, de kivették valamiért és ott már csak manuálisan lehet a be és kikapcsolási időt beállítani. Nekem személy szerint jobban tetszik hogy ő állítja a naplementétől függően.
Ha valami érdekel még kérdezz és megnézem, letesztelem. -
ktommy91
addikt
Tölthető a KangarooX r5.1. [link] [AFH mirror]
Changes:
- Linux 4.4.190 merged
- Scheduler improvements(thx to Kuran)
- Some reverted audio patches(better clarity)
- defconfig: disable vmstat event counters
- arm64: Select ARCH_HAS_FAST_MULTIPLIER
- treewide: remove some missed tracing
- Added the missed minimum brightness change option
- Added the missed HDR support
- ASoC: msm: Handle bit_width to configure ASM session for FLAC playback
- USB tethering fixed
- arm: dts: qcom: add the panel-ack-disabled property to whyred/wayne/tulip panels -
Penelophe
csendes tag
válasz
Viktor0610 #23275 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
-
Penelophe
csendes tag
válasz
Penelophe #23271 üzenetére
Oké, rájöttem mi a probléma. A benyomódás miatt a hangerő "fel" gombot önálló életre kelt, olyan mintha folyamatosan meg lenne nyomva, ezért lépett be a MI-Recoverybe (anélkül hogy akartam volna) és mikor Rebootolt ezért dobott megint oda vissza. Úgy oldottam meg, hogy a hangerő "le" gombot nyomva tartottam, így nem érzékelte azt, hogy a hangerő "fel" van benyomva.
Egy probléma így megoldódott, de a hangerőszabályozás még mindig kérdés. Megpróbáltam tűvel kipiszkálni a benyomódott gombot, de a tű túl vastag volt, nem sikerült. Ebből szerviz lesz? Vagy valahogy másképp meg lehetne oldani? -
-
Penelophe
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit el vagyok keseredve, segítségek kérnék a bénázásom miatt. A Redmi Note 5-ömet olyan ügyesen elejtettem tegnap este, hogy a hangerő-szabályozó gomb egy része beragadt. Most újra akartam indítani a telefont, megnyomtam hosszan a bekapcsológombot, kicsit félretettem a telefont, mert gondoltam ez lesz egy kis idő. Amikor ránéztem egy perc utána bejött a MI-Recovery 3.0. És hiába választottam ki Reboot to System lehetőséget (miről azt hittem ténylegesen újraindítja a telefont), ugyanoda a MI-Recovery 3.0-ára dobott ki ahol a 3 lehetőség közül (Reboot (ami utána a Reboot to System van ami mint mondtam nem működik), Wipe Data, Connect with Mi Assistant), egyik sem tűnik jó megoldásnak. Nem lehet innen kilépni?
Tudnátok nekem segíteni? Bocsánat ha butaságot kérdezek, de nagyon nem értek ehhez és kezdek aggódni. -
jUUh
addikt
AOSip+KangarooX volt fent a telefonon, aztán tegnap fogta magát, lefagyott, se kép se hang. Mondom jó, reboot. Na erre bootloop. Cahcet, dalvikot wipeoltam, dirty flasheltem, akármit csináltam az világért sem indult el a rendszer...Tiszta telepítés lett a vége, még szerencse, hogy SDn volt mit feltenni... Szerintetek mitől lehetett? Illetve most mit tegyek, h ne ismétlődjön?
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Zárt bootloaderrel, global stable ROM-mal, gyakorlatilag gyári készülék, most épp 10.3.2.0(PEIMIXM) MIUI-val..
A legutóbbi ( vagy az azelőtti) frissítés óta:
-az auto fényerő nagyon sötét, és hiába állítom fényesebbre, legközelebb megint sötét
-kilövi a MI FIt-et a memóriából, pedig ki van véve az akksi optimalizációból és az alk.váltóban lakat is van rajtaUtóbbihoz: indítottam futást, minden oké, majd fura volt, hogy nem dumál a kiscsaj kiloméretenként.
Van ezekre valami megoldás?
Köszönöm.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Help kellene sajnos. MIUIHU 10 9.1.10 volt a gyerek készülékén, mivel rég csináltam, ezért tanácsra, az új romot letöltve, USB.OTG-ről elkeztem telepíteni, tiszta telepítésként, törölve előtte a dolgokat.Hibát írt a végén, újraindítottam: azóta TWRP van de OTG nem látszik, MI logó indul újra folyamatosan ha nem a TWRP-ben vagyok. Hogyan tudnék romot felvarázsolni? TWRP-ben USB, Micor SD-én nem lát adatot 0MB-ot jelez, kiválasztani nem tudom.
-
Norby86
őstag
válasz
kidnou #23261 üzenetére
Nem egyformán jönnek elő ezek a hibák ahogy észrevettem az évek alatt. Hiába egy rom és egy telefon, van akinél előjönnek bizonyos hibák, van akinél nem. A sötét téma időzítésnél akkor rosszul emlékezhettem, nekem úgy rémlett volt olyan funkció az előző romokban hogy a napszaktól függően automatikusan is kapcsolta. Nemcsak az éjszakai módot hanem ugye a sötét módot is.
-
baitsee23
őstag
Nézem, hogy EU. Stable vonalon meg jelent a 10.3.5.0. Használja valaki, milyen?
-
ratobi
senior tag
válasz
gabikiraly2 #23258 üzenetére
BlitzWolf BW S6
-
gabikiraly2
aktív tag
Keresek a telóhoz gyorstöltőt és hozzá passzoló kábelt. Teljesen jó a gyári is, de néha szükség lenne egy gyorsabb megoldásra.
-
Norby86
őstag
válasz
kidnou #23255 üzenetére
Az a helyzet hogy nálam az előző heti rom bugos volt, ez egyenlőre nagyon patent eddig. Mondjuk a sötét módot aminél a menürendszer fekete hátterűre vált úgy rémlik mint ha eddig automatikusan bekapcsolta volna naplementekor. A mostani romban csak annyit látok hogy ettől eddig beállítható mikor kapcsoljon be.
-
baitsee23
őstag
válasz
DroiDMester #23251 üzenetére
Köszi!
-
válasz
baitsee23 #23250 üzenetére
kukucs GitHub-ra => Canary Channel
itt pedig az összes jelenlegi verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Autós topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest