Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penelophe
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit el vagyok keseredve, segítségek kérnék a bénázásom miatt. A Redmi Note 5-ömet olyan ügyesen elejtettem tegnap este, hogy a hangerő-szabályozó gomb egy része beragadt. Most újra akartam indítani a telefont, megnyomtam hosszan a bekapcsológombot, kicsit félretettem a telefont, mert gondoltam ez lesz egy kis idő. Amikor ránéztem egy perc utána bejött a MI-Recovery 3.0. És hiába választottam ki Reboot to System lehetőséget (miről azt hittem ténylegesen újraindítja a telefont), ugyanoda a MI-Recovery 3.0-ára dobott ki ahol a 3 lehetőség közül (Reboot (ami utána a Reboot to System van ami mint mondtam nem működik), Wipe Data, Connect with Mi Assistant), egyik sem tűnik jó megoldásnak. Nem lehet innen kilépni?
Tudnátok nekem segíteni? Bocsánat ha butaságot kérdezek, de nagyon nem értek ehhez és kezdek aggódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest