- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
féldekás #24045 üzenetére
Ezek alapján tartok tőle,hogy a telefonnal van valami probléma,ha mindent a leírás szerint csináltál,pillanat alatt eljutsz a nyitásig - az más kérdés,hogy mennyi időt szabnak rád..Ha a telón a fájlátvitel van bekapcsolva,akkor a win10 még a driverek nélkül is látja a telefont,nemhogy azokkal...valami nagyon nem stimmel.
-
féldekás
aktív tag
válasz
féldekás #24044 üzenetére
Még van két fontos dolog.
A Win 10-es gépemen nem írja ki, hogy megbízható szoftvereket telepítsek, ugye amikor kikapcsoltam a digitális aláírást.
Az ADB drivereket az aláírás követelésének kikapcsolása előtt is fel tudtam telepíteni.
Persze töröltem utána, megcsináltam a kikapcsolást, és újra felraktam a drivert.
A Win 7-es gépen megpróbáltam, nem ment.
Ott kért engedélyt, mikor az ADB drivereket telepítettem.
Viszont nem érzékeli a telót, nincs illesztőprogram. Se bekapcsolva, se fastboot módban nem érzékeli.
Szóval megint meg vagyok lőve rendesen.
Mondjuk az szép, hogy bootloadert nem vagyok képes kinyitni. -
féldekás
aktív tag
-
Lacopapi
addikt
válasz
féldekás #24024 üzenetére
Az összefoglalóban eléggé részletesen és sorrendben van leírva a teendő. Nyitás,TWRP, Rom,Magisk (root) .
Úgy tudom, hogy ahhoz,hogy ne kíváncsiskodjanak,mélyebben kell belenyúlni a telefonba - mondjuk engem konkrétan piszkosul nem érdekel,ki és mit kukkol,nincs mit rejtegetnem,de mi vagy Te? Titkos ügynök? Ez egyfajta fóbia,szerintem,bár a Te dolgod.... -
féldekás
aktív tag
válasz
féldekás #24022 üzenetére
Átolvastam a Custom Rom telepítős részt.
A Pixel Experience jó döntés?
Ez esetében a Gapps nem kell, mivel benne van a csomagban alapból?
[link] Innen leszedem a Romot, és a Android 9 kell, ugye? Bétát gondolom nem érdemes.
Ez utána frissülni fog időnként?
Illetve hogyan tudok előtte mentést csinálni a telómról?Más:
Hogy se a kíváncsi kínaik, se a Google ne turkáljon a telóban, ahhoz mi kell?
Bl nyitás után root, aztán miket kell átállítani?
Ezt a procedúrát a Pixel rom felrakása után is meg lehet majd csinálni? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest