-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadasz70
aktív tag
válasz unyadavid #28246 üzenetére
Mert amit te vettél azt csak bele kell dugdosni a csatlakozókat és össze pattintani és kész?Azt házilag is megtudom csinálni? Mert én arra gondoltam h rendelek ilyen érintőt és telefonos belerakja nekem olcsón de ha oda viszem és meg akarom csináltatni h ők rendelik az alkatrészt úgy elég drága.
-
mrszitya
senior tag
válasz unyadavid #24701 üzenetére
5 különböző nap eredménye. Több adat is lehetett volna még, de nem néztem meg pontosan, mikor került fel az új ROM - így csak ennyit tettem be. A lényeg, hogy nálam is rosszabb az üzemidő vele. Rendszerszinten lehet valami többünknél jelentkező probléma (dalvik cache törlés frissítésnél nálam mindig megtörténik). Tiszta telepítést nem fogok végezni emiatt, nem látom értelmét.
Talán hamarabb kikerül majd egy újabb stabil kiadás a problémák miatt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest